Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

LG Optimus 2X får Ice Cream Sandwich trots allt – i alla fall i Sydkorea

Postat:
11:35 - 2012-08-15
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

I slutet av juli meddelade LGs Kanadensiska Twitter-konto att Optimus 2X inte kommer få en officiell Ice Cream Sandwich-uppdatering, även fast en sådan utlovats. Nu verkar det som att enheten kan få Android 4.0, trots allt.

LG Korea har nämligen twittrat om att en uppdatering är på gång och att den för närvarande testas. Ice Cream Sandwich-uppdateringen för Optimus 2X skulle enligt de första uppgifterna från tillverkaren komma under tredje kvartalet, så LG har fortfarande sex veckor på sig att infria löftet.

Eventuellt släpps Ice Cream Sandwich-uppdateringen endast i Sydkorea men vi hoppas naturligtvis att alla Optimus 2X-enheter världen över kommer att få tillgång till den.

Tipstack till Fillster! Genom GSMArena

Lägsta pris på LG Optimus 4X HD på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus L3 på Prisjakt just nu:

 • Adgss

  wait for it incoming rage!

 • Fred .

  Jag är skeptisk till LG telefoner. Jag hör hela tiden folk klaga på att det aldrig släpps några uppdateringar och att LG telefoner suger.

 • Snart.. väldigt snart :):)

 • ogeI retlaW

  Jag har en LG från 2007 och väntar fortfarande på de utlovade uppdateringarna. :)

 • skönt att man ”råkade” trampa på sin lg o2x så man kunde köpa en lumia 800

 • ogeI retlaW

  Ja för den kommer ju få så många uppdateringar….
  WP7.8 sen är det slut om inte Nokia släpper någon mindre oviktig uppdatering…

 • kraschboombang

  Vad har det med saken att göra? Han kanske ville ha en telefon som fungerar som den ska utan krav på uppdateringar.

 • MetadonPatient

  LG alltså, dom lovar ICS och alla ser fram emot det. Att sedan dra tillbaka det är inte juste mot sina ”trogna” kunder. Dom lär väl vara medvetna om sitt rykte, eller? Då kan man inte hålla på o betee sig som dom gör. Eller kanske dom skiter i mobilmarknaden? De lägger större vikt på annat? Men ändå har dom släppt 3 (2?) nya enheter och hur bra är dom lurarna? Vågar folk som en gång blivit svikna av LG att köpa deras nya lur? Ja, hur jobbar LG?

 • Daniel

  Lite konstigt att LG skryter med ICS, när Samsung ska stoppa in Jelly Bean i Galaxy S2 som är ungefär samtidig.
  Det är väl mest RAM minnet som skiljer…

 • Voi

  och det är du med all rätt! jag har en LG optimus black och dom utlovade ICS till den när det kom, jag tog det dock med ett badkar salt. Gingerbread lovade dom skulle komma juli förra året, sen sköts det upp hela tiden, den kom i…december. det är min andratelefon nu då jag har en S3 primärt. Skulle aldrig i livet köpa en LG-lur igen.

 • ogeI retlaW

  Eftersom han skriver i en tråd som handlar om uppdateringar. Skriver han om något annat som inte handlar om det angivna ämnet så måste han påpeka detta för att det inte ska bli missförstånd. Eller missade ni båda svensklektionerna i skolan?

 • Funderful

  Då skulle han nog ha köpt en annan telefon än Lumia 800.

  7.5 är inte ett färdigt operativsystem. Tyvärr. Det är snyggt och menyerna flyter på riktigt bra men det saknas funktioner och appar och saker som multitasking är riktigt dåligt implementerat. Lumiatelefonerna behöver WP8 och det är rejält taskigt att de inte kommer att få det. 

  I dagsläget är väl den bästa telefonen på marknaden fortfarande Iphone 4S, detta trots att det kommer en ny om en månad. Galaxy Nexus kanske kunde vara ett alternativ trots den taskiga kvalitén på materialen om den levererade på Nexus-löftet om uppdateringar men tyvärr gäller ju inte det i Sverige.

 • kraschboombang

  Uppenbarligen så var han missnöjd med sin 02X men sa han att det hade med uppdateringen att göra eller?

  Tycker du allt än ”on-topic” på denna sida för övrigt?

 • kraschboombang

  Det beror på vad man prioriterar. Visst saknar WP vissa funktioner etc. Men alla behöver inte de sakerna. WP är perfekt för de som inte är så teknikintresserade och det finns det en hel del av. Min flockvän älskar den men hatade sin Android.

 • Mortuus

  gör er alla en tjänst och köp aldrig en LG telefon, dom är fan sämst, knappt så deras 4X är nåt att skryta om.. hoppas dom går i konkurs.

 • Murremannen

  CM9 löste det dillemat för länge sedan för mig

 • Motvind

  Är det officiellt att sgs2 ska få jb? I så fall, var har du läst det?

 • Jahaja

  I dagsläget gäller Samsung Galaxy 3.. absolut inte någon ifån.

 • Davvan73

  görner alla en tjänst som äger denna skit telefon, hoppa sönder den.

 • Roland_87_

  äru dum eller? iPhone 4S är gårdagens pryl nu är det nya tider och Galaxy S3 är den bästa telefonen på marknaden. iPhone har inget att komma med som det ser ut i dagsläget, Vi får la se om Den nya iphonen är en iphone4S med lite bättre processor eller om dom verkligen gör en ny iphone OM det är något att ha, tvivlar starkt då iOS suger men.

 • Niklas

  @46496f5d0bd9d5380e8dbb3bfb0a698c:disqus Jasså, du får gärna länka till den rom som har samtliga funktioner   aktiverade med ICS. Jag själv har stora problem med wifi, kameran, videouppspelning, hårdvaruaccelerering.

  En rom utan dessa funktioner kan knappast rekommenderas att användas under dagligt bruk.

 • Niklas

  Jasså, du får gärna länka till den rom som har samtliga funktioner   aktiverade med ICS. Jag själv har stora problem med wifi, kameran, videouppspelning, hårdvaruaccelerering.
  En rom utan dessa funktioner kan knappast rekommenderas att användas under dagligt bruk.EDIT: Skrev även här då jag vill ha ett svar.

 • M1ntos

  Video funkar med mjukvara, inte hårdvara (fixa en app från Play!).

  För mer tips dra till XDA och håll käften. :)

 • jagebitter…

  Skulle aldrig falla mej in att köpa en lg-lur igen. Jag har en x2 som kräver omstart efter 30 tim annars segar den ihop totalt. Klarar inte ett stort företag som lg att fixa mjukvaran efter 1 1/2 åt så har dom inget förtroende från mej iallafall

 • DVDA

  Jag hatade och returnerade 2X när den först kom, men nu efter att ha köpt en billigt igen är den helt ok för daglig användning

  Kameran är det enda riktiga problem jag har med den combo av ROM/kärna jag kör. Den plåtar tydligen i 6MP vilket borde räcka för den minimala sensor som sitter i mobilen, video fungerar inte alls vilket är ganska trist.
  Inga omstarter (än) 150+h, wifi funkar utan omstart. Luren är kraftfull nog att spela upp video med mjukvara och GUIt snurrar ok

 • Nobad

  Till alla haters kännedom, jag har både 2X och S2. Jag kör GO Launcher och den flyter bättre på 2X med 2.3 än S2 med 4.0. Bägge kör Custom Roms.

   Visst är S2 bättre på det mesta, men det jag hänger upp mig mest på är att touchen på skärmen är så mycket bättre på 2X. Händer dagligen att jag får trycka en extra gång på en ikon på startskärmen innan det blir registrerat.

 • gordz

  Är nog större chans att lyckas ta en Print Screen på en wp7 än få uppdateringar av LG.

 • Warut Lalar

  Enda jag vill ha från ICS är drivrutiner så alla moddare kan använda i deras Roms!

 • Nobad

  Inte från LG då?

 • Per

  https://developers.google.com/android/nexus/images där kan du ta ner Jelly Bean till Galaxy Nexus från Google. Fungerar perfekt på svenska och allt :)

 • Per

  Källa?

 • significat corruptionem

  Om man vill vet vad Optimus 2X versionen av ICS 4 som läckte ut så heter den V30x eller V30c , men den fungerar bara på den inhemska Optimus 2X mobilen SSU660 , kan bara hoppas att de gör en för oss som bor i resten av världen som har en P990 . Jag tycker det är lågt av LG att det släpper en mobil och skryter att den har dual core , men sen när man kollar upp saker så visar det sig att det är först i Android 3.0 Honeycomb det finns stöd för dual core processorn , så i princip så har vill alla blivit lurade på pengarna om detta stämmer .

  http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history

  Om inte LG släpper en ICS 4 till resten av världen ( som inte borde vara för mycket att begära och heller inte så svårt av LG ) som bor utanför Syd Korea , så borde man stämma skiten ur dem för att LG ha lurat sina kunder på flera tusen kronor för sina inköp och sen levererat en mobil som man inte kan utnyttja optimalt och att LG diskriminerar sin kunder som bor utanför Syd Korea. Jag kommer i alla fall  då inte köpa några LG produker i huvudtagen någon mer.

 • significat corruptionem

  Om det kommer ut någon ICS 4 , så borde LG släppa en Jelly bean version kort där efter som ren Goodwill , de har fått våra pengar och det är dax för LG att leverera det vi kunder vill ha.

 • Tankafetast

  MIN 34 CM KUK I ALLA LG PRODUKTER!

 • significat corruptionem

  Hej på er alla , jag har hittat en länk där man kan ladda ner en test ”debug” av ICS 4 , men jag rekommenderar alla att var försiktiga , jag har själv inte ladda ner den eller installerat den på min mobil , jag tar heller inte något ansvar för vad som händer om ni installerar denna versionen , men det skulle var kul om någon våghalsig skulle testa och sedan berätta för oss andra hur det har gått , här är länken , men det är på eget bevåg.

   http://d-h.st/iLK

 • significat corruptionem

  Är åter tillbaka, jag har surfat runt lite och ryktet gå om att ICS 4 kommer att komma ut men först den 21 december 2012 . Men tänk på att det är ett rykte , man kan bara vänta och se .
  Trevlig helg på er alla.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Network Engineer Publicerad 20 Jan 2018
Information Security Manager Publicerad 20 Jan 2018
GRAFISK DESIGNER TILL TELEKOMFÖRETAG! Publicerad 19 Jan 2018
Junior programmerare till Telenor Publicerad 18 Jan 2018
Securities Operations Analyst till spännande uppdrag i Stockholm Publicerad 18 Jan 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Så här kan Samsungs flexibla smartphone se ut
 3. OnePlus inaktiverar kontokortsbetalningar efter att vissa kunder drabbats av bedrägeri
 4. OnePlus bekräftar stöld av kortuppgifter, upp till 40 000 kunder kan ha drabbats
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 3. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 4. Är det här kartongen för Samsung Galaxy S9?
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Får vi se ett Sony-flaggskepp med OLED-skärm i år?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är minsta acceptabla nivån RAM i en Androidmobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons