Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

LG Optimus G presenteras officiellt: 4,7-tumsskärm, Snapdragon S4 Pro och 2GB RAM

Postat:
09:34 - 2012-08-28
Skribent:
Viktor Å
Kommentarer:

Under de senaste veckorna har vi vid ett flertal tillfällen rapporterat om Optimus G, LGs nya flaggskepp som enligt utsago skulle ha en fyrkärnig Snapdragon S4 Pro och 2 GB RAM-minne.

Nu har LG gått ut och presenterat Optimus G officiellt, och specifikationerna stämmer väl överens med vad som tidigare rapporterats: Telefonen har en 4,7-tums True HD IPS+ LCD-skärm med en upplösning på 1280×768 pixlar, en fyrkärnig S4 Pro på 1,5 GHz från Qualcomm, 2 GB RAM-minne och LTE.  Optimus G lanseras med Android 4.0 Ice Cream Sandwich men lär med all sannolikhet uppdateras till 4.1 Jelly Bean vid ett senare tillfälle.

Telefonens kameror kommer ha upplösningar på 13 respektive 1,3 megapixlar, och den ringa tjockleken på 8,45 mm till trots kommer Optimus G ha ett batteri på 2100 mAh.

Detta är möjligt tack vare att displayen använder så kallad ”in cell”-teknologi, som innebär att skärmglaset och digitizern – det beröringskänsliga skiktet på en pekskärm – sitter direkt på displayen, vilket resulterar i såväl tunnare pekskärmar som möjlighet till mindre ramar runt skärmarna. Dessutom gör denna teknologi att telefonens display hamnar närmare ytan, vilket ökar känslan av att man berör själva bilden.

LG Optimus G kommer finnas tillgänglig i Korea under september månad med en global lansering under de nästkommande månaderna. Några exakta uppgifter om en svensk lansering finns ännu inte, och inte heller om prissättning eller hur mycket lagringsutrymme telefonen kommer lanseras med.

Vad tycker ni? Kommer ni vara intresserade av att köpa en Optimus G? Lämna gärna en kommentar nedan.

Källa: LG, The Verge

 • Smaskinen

  Om det inte hade varit en LG så…

 • Hans Jones

  Nice, uppfyller hårdvarumässigt ett NG Android device! Har en LG tvättmaskin och den är underbart bra. Hoppas de klarar förvaltningen av OG så kan de bli ett köp.

 • Indika

  tycker den ser riktigt het ut

 • Makaronerna

  Låter ju som en spännande modell men LG skulle jag nog inte våga köpa om dom inte släpper en nexus modell.

 • Blir väl hatad och idiotförklarad av alla LG-haters här, men jag tycker den var sjukt snygg! 

 • Adipatus

  inte änns med de absolut bästa specifikationerna & bra pris skulle jag köpa mig en LG mobil… Skitmobiler innan Android & lika dålig trots att de har Android… 

 • jobe83

  Kommer inte köpa den på releasedagen i alla fall. Möjligen efter ett par månader. Vill inte åka på ett snedköp som med 2X. Fast troligen inte ändå.

 • Facit

  Clean design, lite för stor dock. Men med upplåst bootloader och lite xda kärlek så vore det kanske något. Men tyvärr för stor som sagt.

 • Ben

  Måste erkänna att jag är såååå fruktansvärt trött på alla som tar fram bitterbössan så fort de två bokstäverna L och G nämns. Vi har fattat att du köpt en 2x som inte funkade, det har vi gjort varje dag i snart ett och ett halvt år. Point taken! Snälla. Kan vi inte få ha ett kommentarsfält som inte blir förstört och nerklottrat med din ånger?

 • Knacka

  Snygg telefon!

 • phr1

  Specsen låter saftigt, men jag har inget förtroende för LG som varumärke efter optimus 2x fiaskot

 • Itson

  Varför det? Jag kommer själv inte köpa en LG på ett bra tag. Tycker dock även jag att den ser bra ut och har riktigt trevlig hårdvara. Det är inte inom det området som LG har problem.

 • Daniel Ericsson

  vem vet, LG kan bättra sig, men enligt erfarenhet skulle jag inte köpa denna vid release, utan vänta några veckor och hålla koll på forumen efter stora problem innan köp.

 • mejlforskit

  Äntligen LTE! All heder åt LG som dissar efterblivna Samsung/Nvidia och väljer ett vettigt SoC från Qualcomm.

  Men usch vad stor den är… Hoppas de släpper samma sak med en 3,5-4 tums skärm snart.

 • AlexanderKolosoff

  Jag som trodde att denna skulle bli en Nexus. :)

 • mortuus82

   Varför ska folk inte ha rätt att tycka illa om LG? det hade jag också gjort om jag köpt deras flopp mobiler, det blir lite svårt att säga nåt annat när dom släpper telefoner som visserligen har bra prestanda när resten är skit.. jo man ska sitta och hylla dom såklart..

 • Olle Öberg

  Med CM10 kommer den här nog bli underbar!

 • thinny

  Låter spännande, hoppas bara att de är lite mer aktiva med uppdateringar till denna…

  BTW, har inte apple patent på den skärmtypen, vill minnas att jag läste någonstans att det var största försäljningsargumentet för ”the new iphone”..?

 • mejlforskit

  Tycker att alla LG-haters kan gå in i Samsung i7500-forumet och se hur nöjda folk var/är med den nallen och hur många uppdateringar den fick.

  Sedan jag upplysa om att i9000 ännu inte fått någon officiellt fungerande 2.3 i Sverige. Den som finns har en allvarlig bugg där samtal inte kommer fram och där en process hänger sig och tömmer batteriet titt som tätt. Med andra ord är i9000 fortfarande kvar på 2.2 i praktiken.

  Ändå hyllar folk Samsung till skyarna idag. Minnet är bra men kort brukar man ju säga…

 • Snabelapa

  Lite väl stor, men annars verkar ju hårdvaran vara bra. Men med tanke på hur LG skött mjukvaruppdateringar på sina tidigare telefoner så känns det inte direkt lockande, känns inte kul att betala för en high end telefon som företaget slutar uppdatera mjukvaran till efter 6 månader, alternativt ligger över ett år efter så när andra kör 5.0 kör man själv 4.1.x .

 • Inzaghi

  Blir sugen verkligen. Om Nexus lurarna inte håller klass kan det bli en sån här om priset blir lagom.

 • inzza

  Svart framsida och silverkant, Apples advokater sitter nog redan och jobbar på stämningsansökningen.

 • Denan telefonen verkar ju helt underbar, tur att det dröjer lite innan den eventuellt kommer till Sverige, då hinner man kanske se de spännande nexustelefonerna som det ryktas om :)

 • Lasse-hbg

  Det känns som om LG spottar ur sig lite väl många modeller nu

  Kommer dom verkligen uppdatera alla dessa till nyare Android eller ”glöms” dom bort av företaget.

  För min del är det viktigaste att dom tar hand om befintliga kunder även efter köp och där känns verkligen inte LG som seriösa

 • Fred .

  Snygg och grymma specifikationer!
  Men LG har inte visat upp commitment till AOSP så skulle aldrig våga köpa en.
  Ge oss upplåst bootloader, rootbar, bidrag till Linux, Android, AOSP och CyanogenMod så kan jag överväga en.

 • Alltidoavsett1891

  ”men lär med all sannolikhet uppdateras till 4.1 Jelly Bean vid ett senare tillfälle”
  Hahaha… Ja, konsumenterna som köper den får väl hålla tummarna! 

 • Kattkoma

  Undrar varför alla ”riktiga” tillverkare (förutom Motorola med sin MAXX) stoppar in så klena batterier i stora telefoner när Xiaomi kan få plats med ett 3000 mAh-batteri i en 4.3″ telefon..?

 • Jahaja

  Gamla SGS fungerar bra om man fabriksåterställer mellan uppdateringarna. SGS är en av de lurar som har fått flest uppdateringar på marknaden från 2.1 till 2.2 till 2.3 med flera varianter i mellan och inget man kan klaga på. Min sambo använder min gamla och är helnöjd och någon batteribugg finns inte så länge man inte installerar fel appar… sluta snacka skit!

 • Ben

  Jag hade en 2x, så jag har köpt deras flopp mobiler. (Hur många ev er som klankar ner på LG har haft en? )
  Fungerade hur bra som helst med custom roms. Den bästa telefon jag haft fram till min nuvarande HOX. Jag säger inte att man inte ska få tycka illa om LG, jag säger att jag är trött på att folk skriver samma skit om och om igen utan att ha något konstruktivt att tillföra detta kommentarsfält, som tillhör en artikel om Optimus G.Om man nu vill dela med sig av sin erfarenhet gör det konstruktivt. Exempel (utifrån mina erfarenheter):
  ”LG är inte det enda företag som är dåliga på uppdateringar.LG har haft en egen, konsekvent och intressant designprofil på sina telefoner från dag ett. Där de har varit dåliga är mjukvara ja. Men den lilla biten löser xda. Vill man inte lägga in custom roms vänta med köp och se hur utvecklingen blir.” Sitt inte och gnäll i fel forum på swedroid.

  Snälla

 • mejlforskit

  Officiella 2.3 fungerar inte acceptabelt ens efter återställning för min del. Jag får fortfarande problem med att samtal inte kommer fram. Sedan så kommer alltid batteribuggen tillbaka. Det är bara en tidsfråga.

  En mjukvara som inte fungerar acceptabelt för alla är en undermålig mjukvara. Sedan kan du läsa i forumet att folk är allt annat än nöjda med 2.3 till i9000.

 • Facit

  Den är å andra sidan mycket tjockare. Sen påstår LG att detta batteri är bättre och att skärmen ska dra mindre. Så folk ska kanske sluta stirra sig blind på mAh och titta på batteritiden istället.

 • phrusher

  Om samma hårdvara även blir en av de 5 ryktade Nexusenheterna så tycker jag att det ser trevligt ut.

 • Andreas Larsson

  jag sitter med en o2x och kan säga att xda har inte löst ett skit, det fattas fortfarande nvidia drivare som lg måste släppa själva för att dom ska funka acceptabelt. kör nu med paraniod android och den är hyffsad men inte bra. lg behandlar fortfarande sina kunder som skit

 • Erkr

  Snygg, mycket snyggare än tråkiga Samsung.

  Med dom specs och bra byggkvalite (?) plus jellybean så hade den varit en komplett telefon. Om de inte lägger in för mycket bloatware.

  LG är ett litet tråkigt varumärke. Var inte göra som Toyota när dom skapade Lexus som ett dyrare inhouse märke…

 • Hh

  Snygg! Denna kommer bli riktigt intressant att testa! Den kunde haft lite rundare kanter nertill.

 • Malx

  Problem med att samtal inte kommer fram ibland är oftast en nätfråga. Där jag bor kommer det ofta (studentområde) och har drabbat flera telefontyper som jag har, inklusive SGS. (Det har även inträffat på andra ställen)

  Det är dags för operatörerna att faktiskt börja leverera!

  (Jag kör dock Cyanogen Mod 9 dvs. Android 4.0 på min SGS)

 • Malx

  Samsungs SoC:ar brukar väl prestera bra i jämförelse med de andra? Nvidias brukar dock ligga efter framförallt på 3D, ironiskt nog.

  Ser inte LTE som speciellt viktigt än så länge men då är jag ju också norrlänning så det är inte så utbyggt här :).

 • Koreanen

  Like

 • DroidMe

   Om den hade mera rundare kanter, skulle dom blivit stämda av Apple och man får nöja med mer fyrkantiga mobiler framöver….

 • Javi

  Det snackas om att SGSIII är Da Shit.

  men HOX har ju snabbare CPU och likvärdiga specs.
  Dessutom är LGs 4X ungefär samma sak.. 1.5Ghzare.

  Är Samsungs mjukvara så mycket bättre att det märks?
  – skall man bara kolla på hårdvaran så kan man ju ta vilken som.

  Jag gillar iofs att man kan plutta i extra microSD i SGSIII,
  Men HTC Sense (som jag hatar)har en fördel med sin sociala bit.
  man kan ladda upp foton i de olika Albumen på Fejan, något jag inte hittat på Samsung eller Xperia.
  Det kanske är en bagatell i sammanhanget. men för mig som har ett album på Fejan som bara min närmsta familj kan se så är det guld.

  JAg sitter nu på en gammelDesire och är i valet och kvalet att köpa en nu Quadmobil,..
  det står mellan SGSIII, HOX, LG4X…

  – Tips mottages gärna …eller en max 4″ med samma prestanda…lär aldrig hända…

 • BlueBull

  Verkar ju riktigt bra. Hoppas den är mindre än glaxy s3/htx one X med tanke på de smala kanterna. Jag är definitivt intresserad

 • Henrik

  Ursäkta mig, men var har jag läst något liknande förut:
  ”Optimus G lanseras med Android 4.0 Ice Cream Sandwich men lär med all
  sannolikhet uppdateras till 4.1 Jelly Bean vid ett senare tillfälle.”
  Ja just det, det var ju när jag köpte min O2X. Då sa man att GB skulle komma strax efter release. 8-9 månader senare kom den.

  Som vanligt är det finfin hårdvara när LG presenterar sina telefoner, men de har mycket kvar att bevisa innan jag ger bort mina pengar till dem!

 • Hej

  O2xan hade från start upplåst bootloader… det var HTC och Motorola (speciellt Moto) som körde låst bootloader.

 • Henrik

   Se det som ett konsumenttips, från en konsument till en annan. ”Gnäll” är en sak, jag med flera är jävligt kritiska till hur LG har agerat. Det handlar inte bara om en telefon, utan hur de har hanterat hela skiten. Jag tycker att det är vår skyldighet att upplysa och påminna andra om det här.

  Kan du skilja på gnäll och kritik?

  Som vanligt blir man bländad av LGs hårdvara, frågan är bara om de har fått fatt på någon som klarar av att anpassa mjukvaran.

 • Henrik

   Ingen LG-hatare har väl någonsin kritiserat designen. Som Itson skriver är det knappast utseendet som LG har haft problem med!
  Dessutom är du fri att tycka vad du vill!

 • M

  Ser lovande ut! Sen är ju det viktigaste att den har stöd ifrån utvecklare på xda forum så kan det bli nästa köp! /s3 ägare

 • Peppe

  Är det inte så att S3ans Mali 400 GPU är mycket snabbare än HOXens geforce variant?

 • Peppe

  Låter som att ditt simkort skulle behövas bytas ut i mina öron… Det kan ordsaka båda felen du pratar om.

 • Per Lindsten

  Verkar riktigt trevlig! 

  Frågan är bara när Apple stämmer dom för att ha gjort en Mobil…

 • mejlforskit

  Fast jag har aldrig haft problem med andra mjukvaror eller telefoner så felet är definitivt relaterat till 2.3 för SGS

 • mejlforskit

  Samma Sim i samma telefon med annan mjukvara ger aldrig det problemet. Felet är definitivt relaterat till 2.3 för SGS.

 • mejlforskit

  De presterar bra, men de stödjer inte LTE. Där har vi problemet.

  Du om någon borde vara intresserad av LTE eftersom det inom en mycket snar framtid kommer att ha en oslagbar täckning tack vare en bättre frekvens än 3G.

 • VemArJag

  Ser ut som att det är skärmtekniken Apple kommer använda i nästa iPhone och LG fieldtestar det lite innan dom måste öka produktionen av den nya iPhonen. 

 • Fred .

  Förrutom att bara kolla på prestandan på hårdvaran så skulle jag kolla om man kan roota den och om den har låst bootloader, och om den kan låsas upp.

  Jag skulle även kolla på om företaget bidrar med kod till Linux, Android, AOSP, CyanogenMod, etc.

  Nvidia har ju inte öppna drivrutiner, så det kan bli problem att uppgradera till nyare versioner. Det samma gäller alla system-on-chip lösning med PowerVR grafik. Grafiken Mali har öppna reverse engineerade drivrutiner. Adreno (som används i Snapdragon) har också öppna reverse engineerade drivrutiner.

 • Henrik

   Det kan inte vara meningen att konsumenten måste roota och lägga in custom roms för att få ordning på telefonen, det är Fail#1.

  Sen kan du gnälla på oss som ”gnäller”, det rör mig inte ryggen. Jag ser det mer som kritik, som är viktigt för övriga att ta del av om man funderar på en LG.

  Och vadå komma med konstruktiv kritik? Vi är konsumenter och kan bara ge våra omdömen om produkten. Samtidigt har de flesta av oss gnällspikar redan sagt att hårdvaran alltid har varit bra. Det är väl positivt.

  Släpp sargen Ben, LG har gjort en skitprodukt!

 • Boss

  Exynos är väl vassare än tegra 3 samt att exynos är i 32nm vilket ger mindre effektförbrukning.

 • Barkan

   3000 mAh batteriet är väl ett tillval med tjockare skal till, medans orginal konfigurationen är med 2500 mAh och därav tunnare.

 • Mnfriberg

  Eller till din specifika telefon.

 • Barkan

   Finns ju inga gemensamma mätningar hos företagen för den sk. ”standby-tiden” förutom jämförelser från oberoende testare. Är ju svårt o få en hyfsad bild av batteritiden om man skulle jämföra standby tider och samtalstider, tycker jag.
  mAh ‘är ju i allafall ett ”faktiskt” värde.
  Sen försöker ju marknadsförings avdelningen alltid maxa egenskaper såsom ljusstyrka effektivitet osv.

  Men visst batteriet är säkert effektivare, men varför skulle inte de andra tillverkarna också implementera den tekniken i sina kommande mobiler

 • Barkan

  Undrar vilket bildförhållande de är, bara de inte är 16:9, för de hade vart fjantigt! Annars verkar den kunna vara fet

 • MSIOCGenie

   Alltid kul med folk som tror att de är duktiga, men googla upp IPC så ska du får lära dig något nytt :)

 • Pixel

  ”En mjukvara som inte fungerar acceptabelt för att är en undermålig mjukvara.”

  Det du säger, är i princip att all mjukvara är undermålig.

 • Pixel

  Varför tittar du ens åt LG’s håll när du vill ha en iPhone? Hela ditt inlägg är typ ”Hoppas Range Rover gör en liten familjebil snart”.
  Varför ens hoppas på det, när det finns WV Golf?

 • Pixel

  Ben.. är du inte lite ute och cyklar nu?

  ”Vad tycker ni? Kommer ni vara intresserade av att köpa en Optimus G? Lämna gärna en kommentar nedan.”Ska vi då INTE lämna en kommentar där vi berättar ifall vi nu inte alls är intresserade, och backa upp det med argument om varför vi är ointresserade?Fundera på det ett tag.

 • Railwayman

  Visserligen bör mjukvaran fungera även i stock-utförande men egentligen finns det ingen sådan ROM som egentligen slår en trimmad sak från XDA. Så nej, det är inte ett ”fail” att en mobil blir bättre då man flashar en optimerad ROM därifrån.

  Dock får naturligtvis tillverkaren se till att det originalet fungerar.

  Argumentet ”man skall inte behöva” har tyvärr ingen större relevans – det är mycket man inte ”skall behöva” här i livet som ändå måste göras. Mjukvara är sällan perfekt och det kommer alltid att finnas bättre sådan från tredjepartsutvecklarna. Man får istället ta ställning till vilken funktionalitet man prioriterar istället för att sitta på baken och vägra flasha bara för att ”man skall inte behöva”.

 • mejlforskit

  Läs i i9000-forumet får du se. Det är fler än jag som har detta problem.

 • mejlforskit

  Jag menar att inga användare ska uppleva allvarliga buggar. När en stor andel har problem med att samtal inte kommer fram och att processer hänger sig så hävdar jag bestämt att mjukvaran är undermålig.

  Om sedan någon användare råkar ut för nåt litet grafikfel eller liknande så må det väl ha hänt.

 • Hulle

  Ja, Exynos är betydligt snabbare än Tegra 3.

 • mejlforskit

  Jag skulle köpa någon av dem. Använder man SoC från Nvidia eller Samsung så blir det inget LTE eftersom dem inte fixat stöd för det ännu.

  Kolla på SGSII LTE, LG P936 eller Optimus G som artikeln handlar om. Qualcomm ska det vara.

 • Tyger8

  Prova S3:an så får du se vad alla snackar om;)

 • M1ntos

  ”Nvidia har ju inte öppna drivrutiner” – EXAKT DETTA HINDRAR UTVECKLINGEN. Ta till exempel min O2X som inte kan få hårdvaruacceleration av något sålänge nVidia inte släppter en uppdatering med LG. :C #undvikTegra

 • Pixel

  Okej.
  Jag har aldrig haft en LG smartphone själv, hade bara deras viklurar. (De sög anus)

  Däremot har jag en Galaxy SII, min svärfar har en SII, min fru och min svärmor har en Galaxy Note. Vi har inte haft problem med någon av dem. Sen har jag jobbat på PhoneHouse i typ ett år och jag rekommenderar alltid Samsung, medans jag undviker att sälja LG, av en enkel anledning – kunderna blir inte nöjda.

  Men du kanske vet något som jag missat? Skulle du kunna hänvisa till något av det du nämner? Du skriver ju att ”en stor andel har problem” och du pratar om ett problem med 2.3 i Galaxy S.

  Jag misstror dig inte, men jag skulle gärna vilja se något som backar upp ditt resonemang att det är Samsungs fel. Kan du hänvisa till exempel till ett forum där massor av användare klagar på mjukvaran så vore det något.

 • Kas

  Misstänker att ”Optimus Nexus” som ryktas komma i höst är typ samma som denna.

 • Axel Edman

  1280×720 = 15:9

 • patts

  Ser jäkligt nice ut. Skulle lätt kunna tänka mig en sådan. Men inväntar först vad Apple har att säga om saken…

 • Ben

  Så du menar kommentarer som ”aldrig mer LG”, ”om det inte varit en LG så..” och andra lika ”fyndiga” kommentarer är konstruktiva och relevanta? Förvisso är det ett svar på frågan, men tillför de något? Det finns flertalet exempel på kommentarer som ger något men inte är positiva gentemot LG. Jag är less på att scrolla förbi all skit för att komma till det som man faktiskt vill läsa. 
  Den anonymiteten som internet medför gör att folk känner att man kan bete sig hursomhelst. Ponera att vi suttit i en sal med samma folk. Hade diskussionen låtit likadant? Hade kommentaren ”aldrig mer LG” dykt upp så hade vi velat ha någon form av motivering. Annars tar det bara upp tid som kan läggas på vettig diskussion. Fundera  på det ett tag.

 • christoffer

   är det inte så att LG 4x har 1.5 ghz på sin companion core och 1.3 på alla andra 4? om jag inte missminner mig fel

 • Ben

  Nej det är inte meningen att konsumenten måste lägg in custom. Har jag heller aldrig skrivit. Jag skrev att jag gjorde det och var nöjd. Konstruktivt då jag delade med mig av egna erfarenheter och lösningar. 
  Win#1.

  Ta inte åt dig om du inte gjort något fel. Känner du att du inte tillför något till diskussionen, ta åt dig. Annars inte.Har jag någonstans skrivit att man måste skriva positiva saker om LG för att vara konstruktiv?

  Ja det var konstruktivt att ni skriver att hårdvaran var bra. 

  Usch jag gillar inte hockey och skulle aldrig hålla i sargen. Den enes skit är någon annans gödsel. 
  LG har gjort mycket skit med åren. Många har gjort mycket skit med åren. Har du provat Optimus G? Är den gjord av skit?

 • Ben

  För mig tycker jag det har fungerat bra. Som sagt var det den bästa telefon jag haft. Men jag använder kanske inte min telefon på samma sätt och upplever kanske inte heller bristerna på samma sätt. Vi är ju alla olika. Sen verkar det som om det varit väldigt olika hur telefonerna har fungerat allmänt, vissa hade mycket problem, inga knappt några alls. Håller med om att nvidia drivisar hade varit trevligt. Men det ligger ju mer hos nvidia än hos LG. Dock så var ju LG dumma nog att välja tegra. Och ja LG kunde behandla sina gamla kunder mkt bättre. Tråkigt att modeller glöms så snabbt av tillverkarna.

 • Alexander99

  apple stämmer nästan aldrig lg för att det är lg som till verkar deras skärmar med den teknologin. och apple kopierade lg innan så stämde lg dem fast lg förlorade så apple är lite rädda för lg. apple har faktiskt kopierat lg…..

 • Alexander99

  elr texas de har 1.5 ghz quad core på cortex a 15

 • christoffer

  Är det vanilla android så köper jag den direkt! :) trött på min nexus den börjar tappa färg den har sletna pixlar osv usch…

 • Alexander99
 • Alexander99

  fast texas äger ut de alla 
  http://www.youtube.com/watch?v=RuyOb6W4bas

 • David Andersson

  Den såg faktiskt stilren ut måste ja säga,men skule aldrig få för mig köpa en LarsGunnar

 • Robin

  RAZR är en bred och ganska stor telefon för att ha endast4,3″ skärm , vilket kan vara skälet.

 • Robin

  Ser ut som en bra telefon, gillar designen också.

  Hoppas bara inte det tar allt för många månader att få den till Sverige.

 • Sebastian

  Nej det är inte samma skärm som iphone. det är en vidareutveckling

 • Philip

  Roligt med alla som klagar på LG. Visst 2X gick inte som dom ville men hur har det gått efter det? Prada och 4x. Hur många hade fel på sina modeler. Har inte hört någon som haft problem med sin prada 3 eller optimus 4x. Dom blir bättre och ska bli sjukt roligt att få se den nya optimus g som jag tror kommer fungera sjukt bra.

 • keyhan

  Tror att de ska göra som galaxy nexus och baka in knapparna i skärmen, alltså 48 extra pixlar. Hoppas det.

 • MetadonPatient

  Någon plats för SD-kort lär nog inte finnas i och med att den redan är tunn med ett lite större batteri en vanligt.

 • Ibbe Kim

  Jag läste en detaljerad artikel om denna telefon på en annan mobilsida. Herregud! Jag tror jag dör!

  Denna telefon kommer vara något!
  Det skrivs om ”LG is using exquisite materials for the build this time – the back cover is stated to ”utilize premium glass”. Skulle vara så skönt att se eventuellt en Android-telefon med samma lyxmaterial som iPhone!Jag hoppas på mer info och bilder efter realeasen i Korea (September). Eller så ser jag den live när jag åker till Korea i Oktober ;)

 • Ibbe Kim

  Det sjuka är att den är tunnare än HTC One X och SIII :) I like!! Glömde säga att de andra mobilerna är bredare och längre :)

 • Ibbe Kim

  Jag kör 4X och stortrivs med den ;) Så Optimus G kan vara nästa riktigt het lur :).

  Om ditt förtroende inte är helt dött för LG. Läs gärna om 4X, den är underbar och priset på den är det bästa :)

 • Ibbe Kim

  Jag blev förvånad när jag läste att SGSIII och HOX är större än Optimus G!

  Optimus G är t.o.m tunnare! Gilla! :)

 • Ibbe Kim

  Läste detta på en annan site angående byggkvalitén. Det låter sjukt nice!

  ”LG is using exquisite materials for the build this time – in the press release it sent us, the back cover is stated to ”utilize premium glass” with a patterned ”polarized glass” look, making it one of the very few modern smartphones that uses glass for the chassis.”

 • Ibbe Kim

  Svaret är Ja! :D
  Den är tunnare än de andra! Inte lika bred och lång :D!! Jag ser fram emot denna telefon.

 • Ibbe Kim

  4X äger, jag älskar min!

 • Robin

  Klart den har minneskort-plats.

 • Filip

  Kan inte annat än instämma då 4X är underbar.

 • Siddeskogstroll

  LG har kostat mig 5000 kr och 10 månader irritation, frustration och aggression. Troligen har de förkortat min livslängd med det dubbla. Det är min förbannade skyldighet att upplysa mina medmänniskor om hur LG behandlar sina kunder och hur lite ansvar de tar för sina misstag. Men ta du och köp en LG och låt oss höra hur det går om några månader…

 • Om du fortfarande använder SGS:en kan det väl vara värt att prova med ett nytt SIM – Det är ju gratis att byta.

  Jag har hängt i SGS-delen av forumet från sommaren 2010 tills SIII släpptes och jag köpte en sån istället och det här är det första jag hör om ditt problem så det kan ju inte direkt vara så att alla SGS drabbats.

 • Vad du tjatar gång på gång i den här tråden om att den är tunnare än SIII? Och?! Jag har en SIII och den skulle lätt kunna vara tjockare än de vråltunna 8,6 mm den är? Lite extra plats för några mAh till skadar aldrig.

  Menar du att du tror du kan impa på dina polare med att den är så grymt tunn eller tror du det finns någon enda människa som tar upp en HOX eller SIII och sedan lägger ned den med orden ”Nej usch, den var alldeles för tjock.”?

 • Johan

  Är det någon av de ledande chiptillverkarna som tillhandahåller öppna drivrutiner? Reverse enginerade drivare lär väl inte funka lika bra som tillverkarnas egna? Men de du nämnde inkluderar väl alla de stora så jag antar att svaret är nej?

 • Johansson John

  Var tidigare helt insnöad på en S3:a. Denna verkar dock vara lovande, efter vad specifikationerna utger sig för att vara. Ska bli intressant att se vad Apple har att erbjuda likaså, även om jag inte är ett fan av dem. Äger nu en Galaxy S2.

 • Koreanen

  Håller med, 4X:an är grym! Dessutom så spottar LG ut uppdateringar denna gång. Dock i det tysta.

 • Werner

  Ska bli spännande att se om LG lyckas tvätta bort sin smutsstämpel med denna telefon, verkar ju lovande på något sätt.

 • Fred .

  Texas Instruments (TI) har för sin OMAP plattform grafikdrivrutiner som är delvis öppna men de stödet för 3D är inte öppet då de använder PowerVR grafikkretsar.

 • Magnus
 • Stefan

  det tror jag verkligen. Har ju redan lyckats bra med 4x och prada. så dom är på rätt väg. ska bli roligt med lite andra tillverkare än bara apple och samsung

 • Christian N

  Jag hade samma känsla som jag har nu sist jag köpte min O2X, tyvärr gör jag inte samma misstag 2 gånger.

  Enda fördelen med O2X var CM….
  Blir denna omhändertagen av XDA kanske det kan vara ett köp.

 • Robin

  Fast detta är inte en uppföljare av O2X, det är i såfall O4X som blev en lyckad produkt. 

 • Christian N

  Det vet jag Robin, jag talar om LG generelt.
  Dem har samma typ av tillväga gång sätt med dem flesta produkter dem lanserar. Om O4X blev bra eller inte är inte direkt viktigt, anseendet var skadat vid O2X.

 • mejlforskit

  Det är inte gratis att byta hos någon operatör längre vad jag vet. I alla fall inte hos Telia. Det finns en tråd i i9000-forumet om just problemet med att samtal inte kommer fram och nästan alla som skriver har problemet. Så något är ju fel med mjukvaran.

 • Bollfilip

  Jag är en nöjd ägare av Lg optimus 4X HD, tycker det är kul att Lg kommer med nya smartphone’s. Hoppas att de inte blir någa ”problem-mobiler” bara. Denna telefon är något jag själv skulle vara intresserad av om jag inte hade optimus 4X. Låter bra.

 • Surt.

  Var inte så länge sedan jag bytte mitt hos Telia. Och sedan igen när jag ville ha ett mikro-SIM istället.

  Är det ingen av alla i tråden som provat att byta SIM då? Jag tänker att om man ringer Telia och berättar om problemet och föreslår att få prova med ett annat SIM så kanske de ser det som en bra utväg för dem som lösning på ditt problem.

  Håller med om att det inte låter som att det skulle vara SIM-kortet, men vad gör man. Vad säger Samsung Sverige?

 • Erik

  Låter som en riktigt bra lur! Funderar helt klart på att byta upp mig till denna från en Desire HD

Lediga jobb inom data / IT Företag
Duktig Erlang utvecklare! Publicerad 22 Nov 2017
2nd line supporttekniker till Atea i Malmö Publicerad 22 Nov 2017
Systemförvaltare till Compass Group Publicerad 22 Nov 2017
Tekniska projektledare till växande företag i Floby Publicerad 22 Nov 2017
Tekniska projektledare till växande företag i Floby Publicerad 22 Nov 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 3. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 4. Minitest av Google Pixel 2
 5. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 6. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9

Mest läst

 1. Hands on med OnePlus 5T
 2. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons