Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Ni som använder en minst två år gammal smartphone – hur tycker ni den står sig idag?

Postat:
15:40 - 2018-01-05
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Alla behöver inte det nyaste och senaste utan fortsätter använda en trotjänare i flera år. Tekniken har hunnit så långt att framstegen från år till år kanske inte är fullt lika påtagliga som tidigare och även äldre modeller kan fungera fint än idag.
Nu ställer vi en fråga till de som fortfarande använder en smartphone från 2015 eller ännu äldre: vilken telefon har du och hur tycker du den står sig idag? Är det några aspekter som börjar kännas förlegade? Har batteritiden och prestandan försämrats påtagligt med tiden, eller flyter allt som från början?

Vad lockar mest med uppgradering och när planerar du att skaffa ny mobil? När slutade enheten att få uppdateringar, eller trillar de fortfarande in? Ordet är fritt!

 • Fredroid

  Nexus 6P. Allt är bättre nu än då pga Oreo.

 • wheelie87

  Har en samsung galaxy S5 som jag köpte begagnad hösten 2016. (Enligt prisjakt lanserades luren 2014) Den har skött sig okej ända fram till hösten 2017 när jag fick göra fabriksreset. (Den var såklart resetad när jag köpte den.) Nu efter den fabriksreseten tycker jag att den blivit trög mycket snabbare än än när jag nyligen köpt den.
  Har mashmallow 6.0.1 vilket väl får anses som okej. Men kommer nog byta ut den relativt snart.

 • larmar

  Kör en Nexus 6P från december 2015, den fungerar riktigt bra fortfarande. Har fått batteriet utbytt på garantin då telefon dog i kyla (känt problem) Är sugen på att byta till en Oneplus 5T men när 6P:n fungerar relativt bra känns det onödigt.

 • Olle Öberg

  Använder en LG G4 och riktigt nöjd, allting flyter på bra! Använder ett extra stort batteri på 6000 mAh också, så kan inte klaga på batteritiden heller!

 • Gustav

  Använder fortfarande min OnePlus One från 2014 emellanåt. Galet bra prestanda och bra batteritid. Klår min Note 8 i vardagssurf alla dagar i veckan. Batteritiden likaså. Kameran är inget att hänga i granen men i övrigt är den fullt kapabel till att vara en ”vanlig vardagstelefon”. Jag har den mest till utveckling, liksom övriga av mina OnePlus-enheter.

 • Guest

  Köpte en sprillans ny Note 5 i november 2017, modell N920C med 64GB. Är asnöjd med den, bra kamera, bra batteritid, och bildformat 16:9 plus att det är en Note gör denna till en keeper. Den lär väl stanna på Nougat, men jag får regelbundna säkerhetsuppdateringar, ligger på 1:a december nu.

 • Hej

  Har en Xperia Z5 och den funkar lila bra som den gjorde den dagen jag köpte den. Något sämre batteritid men inte mycket. Ska ha den 1 är till och köpa någon ny telefon 2019.

 • ViktorDenStore

  Har nog i snitt legat på ungefär 2 års användning för alla mina telefoner. Efter så lång tid tycker jag att batteritiden inte längre är acceptabel när man måste ladda telefonen flera gånger om dagen.

 • Frkm

  Hade Nexus 6P framtill december 2017, där började den få urusel batteritid och allmänt laggig.

  Bör batteri 2016 på garantin.

 • Gestur

  Jag bytte precis till en Pixel (1) från 6P av precis samma anledningar (och för att fingeravtrycksläsaren givit upp).

 • Gestur

  För mig funkade det inte alls bra med Oreo. Frysningar i flera sekunder och sånt. Skönt att det verkar funka för de flesta! :-)

 • Jan Hemphälä

  Haft en Z5 compact i ganska exakt två år. Den var min mainly driver ett år och är nu min 7-årings. Funkar felfritt och det känns inte som att batteritiden blivit markant sämre.

 • iPatsa

  Kör Nexus 5X (köpt 2016) och den fungerar hyffsat. Batteritiden har väl aldrig varit något höjdare och den börjar kännas långsam men det är svårt att hitta en lika prisvärd telefon idag om man vill ha en ren Androidupplevelse. Så i brist på vettiga alternativ får den hänga med ett tag till.

 • Kalle Skalle

  Bytte min 6p mot Pixel 2 XL. Kameran är värd hela skillnaden och var största orsaken till att jag bytte.

  Givetvis är den också mycket snabbare osv men det var ingen deal breaker på 6p heller.

 • Philip Karlsson

  Nexus 6P, funkar jättebra, inte ett dugg sugen på att byta telefon.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Jag använder en Moto X Play som musik och allmän surfmobil här hemma o när vi åker iväg så används den som natt telefon, behöver musik för att kunna somna. Och det fungerar bra fortfarande. Den fick Nougat väldigt sent (för snart 3 månaders sedan bara) och har förlorat ca 20% laddningskapacitet. Så visst, har märkt av en rätt stor skillnad på batteritiden numera, men för det jag använder den till så klarar den det än så länge. Är mer när GPS:en används som man märker av det. 4 SOT är gränsen på vad den klarar i sträck med GPS på ungefär. Det märks också att det är en budget CPU (SD615) och 2GB RAM, så det går lite långsammare, men absolut inte störande. Synd bara att den inte får några mer uppdateringar

 • Petter

  Xperia Z3 compact sedan sommaren 2015. Fungerat okej senaste året. Dock tappat batteritid och kameran är slö och dassig. Sista spiken i kistan blev när laddporten glappade och jag fick köpa en docka bara för att kunna ladda lätt.

  Byter nu till Huawei honor 9. Hoppas den håller i ca 3år.

 • Robert Sydbrink

  LG V10. Enda jag har att klaga på är batteritiden som även ny var dålig.
  Men som tur är så har den ju inte inbyggt batteri som allt skit idag.

 • Random

  2 år är ju inga problem. Jag skaffade mig nyligen en S8+ och hade innan en Note 3 som jag haft sen den släpptes(dvs. 4 år) och den funkade fortfarande fint. Hårdvara har ju stagnerat en hel del och ärligt talat var inte S8:an en så stor uppgradering över Note 3 för min del, åtminstone inte rent prestandamässigt. Däremot var det t.ex trevligt att få en större skärm som täcker mer av fronten samt bättre byggkvalité och vattentäthet :)

  Att t.ex köpa ny smartphone varje år tycker jag är otroligt onödigt då de bara hinner bli marginellt bättre på ett år, även fast tillverkarna såklart alltid försöker få det att framstå som de är 10 gånger bättre på alla sätt jämfört med föregående år.
  Jag kommer lätt köra min S8+ i minst 3-4 år innan jag skaffar ny igen.

 • Rüstem Cures

  Tror inte folk kan ge en korrekt bild av hur den står sig idag om de inte använder en ny telefon också för att säga saker som ”den är lika bra idag som dagen jag köpte den” säger ju absolut igentligen. Att jämföra tex en Samsung S6 mot en S8 skulle ju vara en rätt stor skillnad.

 • Cane

  En Samsung Galaxy Note 4. Inga större problem, för det går fortfarande att få tag på nya batterier.
  Är inte så mycket annat att välja på, om man behöver utbytbart batteri och penna.

  Mitt största problem är förmodligen att den inte har hårdvaro stöd för H.265/HVEC. Även låg upplösning får mobilen att lägga och ljud/bild blir osynkat.

  Allt annat (som jag använder den till), funkar fortfarande.

 • Fredrik Holmer

  Jag har en Huawei P8 som jag är supernöjd med. Jag har även en Samsung A5 (2017) via jobbet. Jag är betydligt mer nöjd med P8’n. Betydligt trevligare telefon och nästan ingen bloat. Nackdelarna är långsammare laddning och sämre skärm.

 • Cane

  Lagga, skulle det stå…

 • Tompa

  Kan tänka mig det för jag har precis bytt bort min Z5c och det var bara för att få större skärm. Den fungerade hur bra som helst

 • KalleKn

  Nej, det kommer du inte för du kommer inte lämna in den för batteribyte och innan 3år har gått är batteriet rökt.

 • Emil Oskarsson

  S5 är ifrån 2015 :)

 • Alexis Henriksson

  Nokia N9 med meego. 2012. Still going strong. Men har den mest som show off pga MeegoOS som jag tycker är det ballaste som gjorts. Allt annat känns fortfarande omodernt.

 • QQ

  Icke, april 2014.

 • Tiredness

  Jag har också Nexus 6p. Vill nog påstå att den får lite microfrysningar här och där samt att batteriet lämnar mycket att önska. Överlag duger den ju men är allt bra sugen på att byta ut den.

 • Tiredness

  Känns som att ”fungerar fint” som vissa säger är en väldigt relativ åsikt. Många

 • Jeff Andersson

  BlackBerry Passport. Fungerar över förväntan och är supersnabb och har outstanding batteritid (troligen bytt men ändå) Aldrig haft en bättre mobil innan och jag planerar att ha denna i minst 3 år framöver om inget händer däremellan.

 • pacman_42

  Har flera telefoner av olika åldrar som används parallellt. Det jag framförallt noterar är att programmen blir större och större, samt långsammare och långsammare. Exempelvis min Huawei P4 som är nästintill tom från skit känns nästan som ny och är snabb ännu idag. Funkar utmärkt att surfa med och köra hangouts på. Den är väl 3,5 år gammal tror jag. Men den har jag bara när jag cyklar…

  Min LG G3 fungerar också alldeles utmärkt. Den är väl också ca 3,5 år gammal. Även denna måste hållas ren, men i övrigt fungerar den bra. Den har jag som slasktelefon, dvs när jag inte vill ha med mig huvudtelefonen. Exempelvis när jag bygger hemma.

  Min OP3 är iofs enbart 1,5 år gammal men den ser jag absolut ingen anledning att byta ut annat än habegär på nya telefoner. Klart bästa telefonen jag ägt efter första nexusen. Det enda som kan få mig att byta i närtid är om det inte snart kommer någon betalning för NFC som fungerar med den. Men vad skall jag i så fall? Nya OnePlus stöds ju inte heller i de svenska betallösningarna via NFC. Och Samsung gillar jag verkligen inte.

 • Victor

  OnePlus 3. Kanske inte 2 år än men den är blir bara bättre för varje uppdatering. Batteriet har väl blivit lite sämre. Men den laddar ju mycket snabbare än många nya telefoner.

 • Johan von Reis

  Nexus 5X. Funkar skapligt men upplever att den är något seg.
  Kollar priser på Pixel och Pixel 2 dagligen så jag är på väg men än så länge är priserna lite väl tilltagna.

 • Krister

  Jag är förvånad att så många fortfarande använder telefoner som är äldre än 2 år; operatörerna rabatterar ju nya telefoner och alla behöver ju ändå ett abonnemang. Efter två år har i batteriet tappat orken och prestandan är ju inte längre den bästa, därför är det självklart för mig att byta.

 • pacman_42

  Ok, så du går på den lätta?

  Du får ju mycket billigare abonnemang om du inte tar det med en telefon…

 • Martin

  Har också en Nexus 6P men fick den utbytt efter två år pga att ljudet slutade fungera. Så modellen är över två år gammal, men mitt exemplar är nyare och har därmed återigen helt fenomenal batteritid. Jag kommer nog köra vidare på denna i ett år till.

 • Christoffer

  Hade en Samsung Galaxy S2 i fyra år innan jag bytte till S7an. Funkade faktiskt någorlunda okej fortfarande. Var väl egentligen bara lagringen som ofta inte räckte till varpå man fick rensa hela tiden.

 • Danne

  Skulle aldrig byta bort min Nexus 5, den innehåller ORGINAL-ANDROID direkt från Google exakt såsom det är tänkt att vi ska ha det!

 • Joakim Lind

  Jag kör fortfarande min Nexus 5, köpte den dock efter Google slutat sälja den då den fortfarande tillverkades i Hong Kong. Men nu börjar batteritiden verkligen bli ett problem. Klarar max 2 timmar Angry Birds eller en timmes navigering.
  Men i övrigt så ser jag inte att det finns en bättre telefon för mig då 3,5-jack, trådlös laddning och renodlad android är ett krav.

 • Danne

  Alla har kanske inte abonnemang..? Vissa har kanske kontaktkort med årssurf? Eller vägrar du erkänna det..?

 • Binarylab

  Samsung Galaxy S6 Edge, köpte den direkt när den lanserades i SE. Funkar fortfarande bra dock batteritiden har blivit något sämre men inte mycket och Edge skärmen börjar irritera mig. Av misstag trycker jag på skärmkanten väldigt ofta. Hade inte såna problem i början. Det är första telefonen som jag har haft längre än ett år. Ska byta till något nytt i år men det blir inte Samsung igen pga. att alla deras topp modeller har Edge skärm. Väntar på något med ny teknik som t.ex. fingerprint scanner under skärmen eller jättebra batteritid. Kameran är också viktig. Helst dubbla kameror med en wide angle lens.

 • Binarylab

  Du behöver inte byta abonnemang efter 2 år. Jag har haft min i nästan 3 år och definitivt vill inte byta. 50GB surf och fria samtal. När det gäller själva telefoner så är det nästan ingen skillnad de senaste två åren. Stor skillnad om man hade en iPhone tidigare. Äntligen fick de AMOLED Edge to Edge skärm, fast charging, QI laddning och ny fresh design.

 • Tim

  Var ”tvungen” att damma av min Nexus 5:a pga reparation av min OP3, fungerar utmärkt för mina behov förutom när det gäller batteri tiden.

 • Nisse

  Så länge man rootar och kör custom rom utan massa skit kan man nästan ha hur gammal telefon som helst. Min Moto G från 2013 använder jag fortfarande dagligen, kör 7.1.1, har väl 2-3 dagars batteritid med den.(Använder inte sociala medier)

 • Nisse

  Billigare att köpa telefon och abonnemang separat imo. Just nu betalar jag 50kr/mån för abonnemanget. Gillar inte avbetalning.

 • Thomas

  Kör en Nexus 5X. Har blivit seg nu sista månaderna, fick ett nytt kretskort på garantin bara någon månad innan den blev seg.

 • Øyvind Lauritzen

  Tycker min 6p blir lite för laggig, man känner att den börjar bli gammal, inte mera än att man märker av det, men det är fortfarande något störande.

 • Eric Gustafsson

  Fästmön har fortfarande sin oneplus one som jag köpte åt henne. Den fungerar fortfarande mycket bra, aldrig återställd. Det som är sämre är så klart batteriet. Något som är dåligt jämfört med dagens telefoner är kameran och till viss del skärmen. Jag jämför med min Galaxy S7.

 • JonasFB

  Har sedan två år tillbaks Huawei mate S med android 6.0. Rootad och Nova launcher då den har det där lilla extra typ larm som startar vid avstängd mobil. Kass kamera dock.

 • Mats

  Jag använder fortfarande min Oneplus One som ”daily driver” och körde med 7.1.2 tills november och har nu en tidig variant av Oreo som dessvärre fortfarande är ganska buggig. Batteritiden är fortfarande acceptabel men hårdvaran börjar kännas gammal, dock ändå grymt att en telefon som bara kostade ca 2800 från ett nytt företag fortfarande är OK över tre år senare!

 • Mackii

  Nexus 6P (128GB), kört med root, unlocked bootloader och custom rom sen första veckan. Är fortfarande otroligt nöjd med telefonen förutom att jag fått skicka in den gång nummer TVÅ för hårdvarufelet nummer 1 på 6p – Batteriet håller ju inte kapaciteten ens ett år innan den slocknar av kallt väder eller laddar ur alldeles för snabbt. Bortsett från det är jag toknöjd med stereohögtalarna, kameran, mjukvaran (vanilla & custom rom utbudet <3). Nu får man eventuellt en Huawei P10 plus 128gb i utbyte pga reservdelsbrist, återstår att se om det blir fallet (många i forumet har senaste tiden fått den lösningen istället för lagning).

 • Fiskward

  Jag har en Samsung galaxy J5 som jag köpte september 2015, när den var helt ny. Funkar nästan perfekt. Det är väl bara minnet som är kass men allt känns som när jag fick den. Är 100% nöjd!

 • Leo

  Huawei Mate 8, still going strong!

  Hade det inte varit för att jag tappat den i vattnet vilket resulterade i image retention samt att batteriet började strula så har den fungerat klockrent. Bytte batteriet själv och sedan dess har jag fortsatt köra med den, tanken var att jag skulle köpa en ny telefon under hösten men icke.

 • Andreas Zetterström

  Bytte från min trogna HTC One idag faktiskt till en Pixel 2. Köpte HTCn tidigt när den kom ut så den har använts i nästan 5 år. Huvudkameran dog för nåt år sedan (blev lila, ett känt problem för modellen) och för någon månad sedan började den bli lite seg och konstig (dålig uppdatering från Google?). Batteriet började väl också bli lite sämre, men inte så farligt. Trots allt detta satt det långt inne att byta eftersom jag fortfarande tycker det är en väldigt bra telefon. Förutom ovan nämnda var det inga som helst andra problem med den under hela dess livstid.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Nexus 6.
  Anledningarna till att jag fortfarande har kvar den:
  Jag älskar den 6 tum stora Amoled-skärmen på 16:9 som tidigare ansågs allt för stor men som nu kanske har blivit genomsnittet. Har aldrig njutit av att se på videor, t.ex. YouTube, som efter att ha skaffat min Nexus 6.
  De dubbla framåtriktade stereohögtalarna låter fortfarande utmärkt, fortfarande bättre än de fjuttiga högtalarna som majoriteten av flaggskeppen från 2017 har.
  Har ett mycket hållbart skal som har skyddat telefonen bra under dessa 3 år. Skalet plus skärmskyddet har resulterat i 0 repor och bara en enda buckla (tja, när jag tappade den en gång lämnade slaget efter sig något som ser ut som en fläck man inte kan putsa bort, alltså ”bucklan”).
  Motorolas Turbo Charging funkar fortfarande utmärkt, när jag verkligen haft behov av den.
  Stock Android genom åren och har till slut stannat på Nougat. Sen var det root. Väntar nu bara på en stabil Oreo uppdatering från utvecklarna på XDA.
  Jag använder trådlös laddning mycket ofta, så skönt att bara lägga dem på plattan. Har svårt att INTE använda trådlös laddning. Nexus 6 var den sista telefonen från Google som hade stöd för det.
  Så den stora skärmen, högtalarna, hållbarheten, snabbladdning Stock Android och trådlös laddning har får mig att behålla den i över 3 år. Det är det perfekta kombinationen för mig när det gäller Smartphones. Ingen annan telefon kan leverera allt detta till mig, så jag stannar kvar.

  Saker den börjat sacka efter på:
  Batteritiden har blivit sämre med åren. Och det i och med att batteriet åldras med tiden. Dock är den kompenserad med Motorolas Turbo Charging och så trådlös laddning som en liten bonus.
  Prestandan. Fast bara på de s.k. ”heavy tasks”. Att öppna de appar jag använder och att hålla den i RAM kan den fortfarande göra bra, men i till exempel vissa spel går det mycket sämre.
  Kameran. Visserligen har jag Googles kamera installerat men att använda den gay börjat bli riktigt trögt. 3 sekunder att ta ett foto med HDR+ och 4-5 sekunder att ställa om till panorama och de andra funktionerna. Annars är bilderna helt ok. Är ingen kameraentusiast till och börja med.

  I överlag älskar jag den!

 • Carl Widigsson

  Kan bara instämma om Nexus 6. En fullständigt utomordentlig produkt. Batteriet börjar mattas aningens – men turbo charging kompenserar för det. Jag stör mig egentligen bara på kameran som är för seg. Det blir knappast några spontana snabbilder längre… Robust som attan. Har tjänat mig synnerligen bra sedan 2015-04-21. Det blir tveklöst en bloatfri Android typ Pixel2 nästa gång.

 • Gustav

  Kan rekommendera Sultan´s CM13, inkluderar hans egenutvecklade ”3.4.0 kernel”. Ruskigt bra i viloläge och drar knappa 0,3-0,4% /natt. I aktiv användning är den också bra. Systemet är rappt och systemets anpassningsmöjligheter är magiska, föredrar de framför Substratum! :)

  XDA-tråden finner du här; https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/rom-kernel-unofficial-cyanogenmod-13-0-t3242700

 • Anders Olsson

  Hade en moto x play i två år, Motorola skickade bara ut MM till den sen var det stopp på uppdateringar så custom rom var nödvändigt, installerade pure nexus rom och var nöjd med den, underbar rom, men när mobilen närmar sig två år märker man av att batteriet börjar bli dåligt, värdelöst att man inte kan byta batteri så en ny mobil var lockande pga batteritid så valet föll på en lgg6 men även om den är bra så har den brister i mjukvaran så en custom rom var nödvändigt igen och valet föll denna gång på fulmics rom och den fixade till bristerna och gjorde telefonen hel, supernöjd med den rom:en. Två år är nog gränsen för mig när man inte kan byta batteri.

 • Kristoffer.

  Samma här! 😁

 • Tellus

  Kör en Moto X Play än idag utan minsta strul & mitt batteri är precis lika bra nu som vid köp, dock undviker jag snabbladdning. Dessutom är det mycket enkelt att byta batteri på dessa lurar om man ändå skulle behöva. Sen är senaste officiella uppdatering 7.1.1 med 1 september 2017 säkerhetspatch.

 • Aquario

  Har haft en Motorola Nexus 6 sedan 2015 och den är lika bra idag som när jag köpte den, batteriet håller för det mesta en hel dag, och skulle batteritiden minska drastiskt får man stänga ned och ladda fullt sedan är den normal någon månad igen. Kommer inte att byta förrän Motorola släpper en ny Nexus/Pixel. Har funderat på en begagnad Nexus 6P men den verkar inte lika driftsäker som sin föregångare.

 • Emil Oskarsson

  Nvm tänkte fel xD

 • Tim Gylldevik

  Kört en LG g2 samt xperia z2 som kom ut kring samma era för runt 4 år sen (wow, längesen när jag tänker på’t) och båda rullar samt rullade på bra. Har endast kvar z2an nu, och används ett par gånger i veckan och skulle kunna byta den mot min oneplus 3t alla dagar i veckan om jag behövde.

 • JonasFB

  Och vem säger att bästa prestandan alltid är det man vill ha. Att ha en telefon man kan lita på och som gör det jag vill är väl bättre…

 • Ismo Niiranen

  Z3 och det tuggar på än, dock root och android 5.1.1
  Dålig batteri tid och prestanda med Android 6.0 något, samt vibration med stamina i 5.

  Batteriet är 99% hälsa än

 • Christian

  Hade också en S6 Edge som jag sålde illa kvickt pga den känsliga skärmkanten. Nu har jag en S8 och jag kan garantera dig att den inte är lika känslig som S6an.

 • Carina Dahlblom

  Behöver alla ett abonemang?? Behövs inte alls det! Kör kontantkort,fast pris Comviq. Kan inte bli billigare. Har alltid gjort och kommer att fortsätta med det. Och nya mobiler köper jag alltid kontant när dom har bra pris.

 • Rob

  Var köpte du Pixel 1, och till vilket pris? :)

 • Thoast

  Men känner du inte att Pixel 2 är en jävla skillnad? 😄

 • Rob

  Har du klarat dig ett eller flera år utan kamera?

 • Arne

  Supernöjd med min snart 3 år gamla Z3 Compact. Lär köra den något eller några år till om den inte säckar ihop.

 • Brynolf Landgren

  Bytte nyligen ut min LG G3 pga kass batteri och trasig GPS. I övrigt funkade den kalas. Min nya Axon 7 är långt ifrån överlägsen…

 • Cashten

  Byter mellan min gamla xperia z2 och den jag skriver från nu oneplus 3. Z2 är fortfarande klockren, något sämre batteri är nog allt. Reser jag iväg är det alltid z2 jag tar med mig då det inte känns som hela världen om jag tappar bort den eller om den blir stulen :)

 • Patrick

  Förr har jag bytt efter ca 2 år, men 6p:n håller än. Klent batteri och stora bezels, men men. Svårt att motivera nyköp ändå.

 • John James

  Xperia E3 4GB 2014 funkar inte alls. Går bara ha 2 appar installerade och det går inte längre installera uppdateringar.

 • Fredrik

  LG nexus 5 är nog äldre än 2015 typ. Dock funkar telefonen fortfarande. Ända som fattas är uppdateringar till systemet. Dock skulle jag inte vela ha Nougat pga batteritiden. Synd att google bytte fokus efter LG nexus 5. För tex Pixel lurarna är i samma pris nivå som med APPLE lurarna.

 • Andreas Zetterström

  Nåt år ja, men det började bli rätt irriterande på slutet… Använde till och med frontkameran som workaround I extremfall, men då är det svårt att sikta :D

 • Andreas Zetterström

  Visst är det skillnad och det är ju också en fördel av att byta sällan; man får större hopp. Med det inte sagt att det inte är saker jag stör mig på på Pixel 2an… Som t.ex. att det framför allt är svårt att träffa a-tangenten. Det klickar ibland inte ens på den även när jag träffar vilket inte underlättar. Relaterat till XL-variantens problem med skärmkanterna kanske? Förhoppningsvis nåt som blir patchat tids nog.

 • Wolframe

  Varför behöver du trådlös laddning? En oneplus 5t har 3,5 jack och är i princip stock android. Laddning med kabel är ju mycket snabbare än trådlöst så det är väl inget man behöver i en telefon?
  Priset är även väldigt trevligt.

 • Magnus

  Min daily driver mobil var fram tills nyligen en Samsung S5. Men den började starta om sig lite nu och då, så kör för tillfället en Z1 Compact. Funkar klockrent faktiskt. Detta skriver jag dock på en uråldrig S2a som kör Android 7.1.2 Har kvar den mest på skoj för att se hur länge den orkar med. Man märker ju att ram minnet inte är så stort dock…

 • Linus

  Hej
  Jag använder min samsung S5. Är mycket nöjd med den fortfarande, börjar dock bli lite mekaniskt sliten. Batteriet är lite trött men har dubbla batterier så snabbt att byta, faktiskt smidigare än ett powerpack. Använder seqr att betala med och har lagt in en trådlös laddning under skalet så jag saknar inte så mycket ”nya” funktioner 😀

 • Exodite

  Xperia Z3 Compact, står sig fortfarande utmärkt till min användning.

  Blev tvungen att bita i det sura och ge upp 4.4 för 6.0 efter att Swish började med nagware men utöver det finns inget att klaga på i nuläget.

  Utmärkt prestanda och batteritid!

  Köper en ny mobil när denna dör permanent eller det inte är motiverat att repa den, alternativt om den skulle sluta fungera till min användning.

  För uppgraderingar tittar jag mycket på fysiska aspekter – utstickande kameramoduler och icke-virtuella knappar (inkluve fingeravtrycksläsare på fronten) går fetbort. Sedan är jag nog benägen att undvika tillverkare med för mycket fulhaxxad mjukvara.

 • 八达网:

  一元钱,只需一元钱,

  百万技术在线看,不用推广年赚二十万

  注册网址:

  http://www.fang2018.dabada.top/

  强烈推荐!

 • r12500

  kör också med nexus 6p fortfarande på android 6.XX bästa som finns! flyter på som dag ett och batteriet är bra.

 • ArgsintMänniska

  Hade en LG G2 som back up-telefon tills för inte alltför länge sedan. Bortsett från sprickor i skärmen så fungerade den utmärkt, och var inte nämnvärt seg.

  Som jobbtelefon har jag en Xperia Z2 vilken är i väldigt bra skick, och inte alls ligger långt efter min OnePlus 3 vid vardagligt användande. Batteriet håller fortfarande väldigt bra, och den känns inte så gammal som den faktiskt är.

 • ANIMAL

  Har en Samsung S6 Edge. Telefonen i sig är det inget fel på, duger till det jag gör med den. Batteriet har dock tappat mycket, måste laddas 2 ggr om dagen minst (och då kollar jag aldrig på rörlig bild). Den har fått Android 7.0 och nya uppdateringar ramlar faktiskt in fortfarande.

  Anledningen till att jag inte köpt någon ny är för att jag inte tycker det finns någon intressant telefon som är värd pengarna.

 • Micke

  Min Moto G hade inte 3 dagars standbytid som ny, i Flight Mode.

 • JE

  Xperia Z5 Premium. Flyter på bra, men batteriet börjar bli trött och hörlursurtaget har slutat fungera (reparerade en gång, men inte viktigt nog att lämna in igen, kör trådlöst istället). Hittar inga appar som verkar ”för tunga” för telefonen.

 • JE

  MEN – Sony har slutat uppdatera den till nya OS majors, vilket är en stor nackdel.

 • Marcus Hellstrom

  Använder en Oppo R7 plus sedan två år tillbaka, är fast på Lollipop och ej rootad eftersom jobbet inte tillåter det. Blev erbjuden en iPhone 6 när jag började men ville inte släpa två lurar så behöll min egen dual sim. Visst är den lite långsammare men batteriet (4000mAh) håller fortfarande gott och väl över dagen, brukar ha ca 35-40% kvar på kvällen efter måttlig/hög användning. Hånar kollegorna med iphone som måste ladda tre ggr/dag och har ofta fått frågan vad det är för lur. Köpte den via franska Amazon.

 • bobbeyblade

  LG G5, är ju snart två år gammal men jag köpte mitt ex hösten 2016 då de reades ut för en spottstyver. Grym mobil trots alla gimmicks och att den inte tål vatten. Har Otterbox Defender som extra skydd vilket gör den större och lite mindre hal.

 • Håkan Andersson

  Sony Z3compact, funkar alldeles utmärkt!
  Saknar inget, täcker alla mina behov och har ingen lust att köpa nytt.
  Har sneglat på de nyare compact-versionerna men de har inte haft något extra som motiverar mig att lägga upp en bunt tusenlappar.

 • DmBzls

  G2 är den bästa som gjorts 💝💝

 • DmBzls

  Vad kör du för ROM på G2?

 • DmBzls

  Ja precis, där vissa trevliga funktioner saknas som ni aldrig kommer få ta del av =)

 • DmBzls

  LG G2 har bäst ergonomi genom tiderna, går inte förneka!

 • Pär

  Jag kör fortfarande LG G4 (original, ej rootad). Garantirep en gång pga bootloop. Fungerar efter det klockrent och kan (tyvärr) inte motivera nyköp. Brukar byta efter ca 2,5 år men denna är för bra. En perfekt mobil för mig egentligen. Skaplig kamera, inte för mycket bloat, bra format, 3,5 mm kontakt. Önskar bara att batteriet var bättre, får väl köpa ett nytt. Om jag skulle byta är det Pixel 2 som gäller.

 • h8t3r

  z3c+root+6.0.1. fungerar i princip felfritt. fortfarande 2+ dagar batteritid vid normal användning. kommer troligtvis byta upp mig till en XZ1c när denna blir lite billigare + får root med låst bootloader.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Som Tellus säger, så har Motorola skickat ut Nougat uppdateringen, men den kom väldigt sent, för ca 2 månader sedan till EU Moto X Play. Det går o byta batteri relativt enkelt på denna telefon om man kollat videor. Jag är sugen på o byta batteri på min

 • h8t3r

  samma läge här. men 6.0.1 funkar förvånansvärt bra tycker jag. det enda som stör mig är swipe-skärmen som man inte kan ta bort när man kör med lösenord/pin. lyckats lösa det halvt med xposed, men den är där biland ändå, grr..

  jag kommer nog byta upp mig till XZ1c sedan.

 • Linus jägerskog

  Nexus 6p, funkar hur bra som helst. Köper av mobiltokiga bekanta för en struntsumma eftersom dom måste ha det senaste hela tiden;) nästa blir nog oneplus 5t om nåt år eller så, då finns väl säkert oneplus7 ute eller liknande

 • Mårten Sjögren

  Har en z3c och skulle gärna ha en ny variant av den. Liten, vattentät, bra batteri och fm radio. Tyvärr så har sony tagit bort fm radion nuförtiden så det har inte kommit något än så länge som gör att jag bytt upp mig.

 • Anders Olsson

  Ok jag har väl inte riktigt tålamodet att vänta på sega officiella uppdateringar, och det finns alltid appar man vill avaktivera som inte går med stock så man måste installera custom roms för att kunna anpassa telefonen som man vill ha den, att det gick att byta batteri visste jag inte.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Jag siktar på Pixel 2 XL faktiskt. Den har väl i princip allt som Nexus 6 har minus då trådlös laddning. Men åtminstone en sak får väl offras. Pixel har utomordentlig batteritid har jag hört. Sen så den bästa kameran och bättre prestanda är också en rejäl uppgradering. Önskade bara att den inte var så dyr och tillgänglig i Sverige.

 • ludde

  Bytte z3comp i försommaren mot en p10 främst då den började klaga på för lite minnesutrymme (internt) samt att även minneskortet började få ont om utrymme – 128gb och kunde inte byta ut den mot 256gb). I övrigt funkade den OK. Visst lite lagg, men inte så att det störde för mkt. Gillade stort den fysiska storleken samt BATTERITIDEN. Skärmen kunde däremot vara något större, typ upp till 5”. Att det var ”bara” 720-skärm gjorde inte så mkt för en vanlig användare. Saknade en dual sim på den.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Asså officiellt så går det inte, men det är inte så svårt o byta, man ska ta o skruva loss en del skruvar på baksidan, sen är man inne o kan byta batteri.

  Har kan du också se mitt problem med batteriet, stupet på slutet ner är när den helt plötsligt dör, jag var inte ens hemma när den dog. Detta har dock bara hänt 1 gång på ett halvår, men min syrra hade detta problem en hel del förra våren
  https://uploads.disquscdn.com/images/b545f19064b759b25ac99bbaf690645bd7f74bc5a7ef6e8dd3a6324a34ad60c6.png

  Angående appar, man kan alltid inaktivera appar även på stock rom, så länge man rootat så kan man välja o ”frysa” appar, vilket är samma sak som avaktivera, med hjälp av titanium backup appen.

  Angående Android version, här kan du se att jag har Android Nougat https://uploads.disquscdn.com/images/7026851a3070da1d256a20e207693539791f5ac763f77a0335e9346f85a2274f.png

 • Boss

  6p (Lineage) Har inte hittat något intressant att byta till ännu.
  Htc u11 plus isf. Men känner inte för att lägga 7500:- på en telefon.

 • Boss

  Då lär det varit fel på den…

 • Pierre Krantz

  Köpte en ulefone power 2 för 1300kr, rent android och 3,5jack. Bra batteri. Kika på den modellen.

 • Daige

  Kör med en Galaxy S5 Mini som används flitigt men tyvärr känns ganska seg idag pga mer krävande internetsidor. Batteriet är okej än (och är löstagbart, så tack och lov kan jag byta ut det enkelt) och mobilen fick till slut Android 6, men där tog det slut. Får någon ynka säkerhetsuppdatering en gång i halvåret ungefär.

  Inga buggar, men som sagt något långsam. Har inte uppgraderat eftersom det knappt funnits några små mobiler, och de få alternativ som funnits har jag inte gillat eller så har de varit för dåliga. Har ju IP-klassning nu, relativt okej kamera, bra format på både mobil och skärm, så jag vill givetvis inte byta bort något av det men skulle behöva mer ram-minne, mer internlagring och bättre processor.

  Känner dock mycket frustration nu så det blir nog en uppgradering snart om det inte visas något intressant på CES-mässan.

 • Daige

  Tips: Den är månadens mobil på Comviq nu, dvs väldigt billig.

 • Kobi

  Har samma. Men den är trött. Faktiskt är att sen Oreo är den allt sämre. Men jag tror majoriteten av alla problem med seghet jag har nu beror på att batteriet är totalt dött. Kommer att byta det själv så fort det dyker upp. Har inte gjort en komplett factory reset sen uppdateringarna men det kan vara dags för det.

 • Daige

  Fast det mesta kan man ju komplettera med.

 • Fredroid

  Ni som har dåligt batteri, hur laddar ni? Ingen kritik för jag vet inte hur batteriet egentligen funkar, jag är bara nyfiken. Jag brukar alltid ta den från laddaren inom max en timme från att den nått 100%. Dvs laddar aldrig på natten utan på morgonen innan jag går.

 • Daige

  Jag hade gärna bytt OM det hade funnits alternativ men jag vill ha en liten mobil med bra prestanda, och det finns ju knappt. Sony Compact är ändå bara ETT alternativ (som dessutom haft flera problem) och jag vill gärna ha någon valmöjlighet och inte bli tvingad.

 • Daige

  Okej, alla som använder mobilen mycket och regelbundet behöver abonnemang. Finns väldigt billiga abonnemang nu. Kontantkort skulle vara ett hinder för mig. Och jag föredrar att köpa mobil ihop med abonnemang. Blir billigare så.

 • Daige

  Billigare att köpa ihop. Jag har sparat massor på det. Köper jag ny mobil nu med abonnemang sparar jag 1200 utan att min vanliga avgift höjs. Kan inte bli bättre.

 • Daige

  Nej? Avgiften för abonnemanget höjs ju inte.

 • h8t3r
 • h8t3r

  zx1c är väll det enda alternativ jag kan se mig köpa iaf. den har så få kompromisser som möjligt jämfört med flaggskeppen iaf.

 • Daige

  Självklart inte kontantpriset! Tror du att jag är korkad?

  Tillägg på 110 kr i månaden för mobilen = 2640 kr i totalkostnad.

 • Daige

  Samma här, men trist att bara ha ett enda tänkbart alternativ. Gillar inte formfaktorn på Sony.

 • h8t3r

  hmm, jaa det ser definitivt bättre ut, men gillar inte o binda upp mig på saker. jaja, vi får se om ett tag, vill fortfarande vänta tills XDA-folket fixat root med låst BL. Tack för tipset iaf ;)

 • h8t3r

  ja, håller med om att fler tillverkare borde släppa bättre lurar i denna storleksklass. tyvärr verkar intresset vara väldigt ljummet då alla tillverkare satsar som satan på phablets :(

 • Daige

  Samma här, har obundet abonnemang hos Fello och betalar 145 kr i månaden för 2 gig data och fria samtal och meddelanden. Räcker för mig, känner mig väldigt nöjd. Men som sagt, jag hittar inga tänkbara mobiler utom XZ1 Compact.

 • Daige

  Tyvärr, ja. Att bara erbjuda större mobiler är ju som om bilmarknaden skulle sluta tillverka små bilar.

 • Andreas Elf

  Själv tror jag min får hänga med till 2020 om inget konstigt händer. Känner absolut inget begär att byta just nu och har för mig att Oreo kommer till den. Rootar och flashar den sen när det slutar komma uppdateringar.

  Onödigt vetande…..
  Det var morsan som tjatade på mig att byta ut min SGH-D900 till en nyare telefon, vilket blev en Sensation XE som modellmässigt redan då hade något år på nacken…

 • vulfgar

  Vi har kvar lite gamlingar i familjen, en av sönerna och maken använder fortfarande sina Samsung galaxy S5or. Min gick sönder för ett par år sen, men deras tuffar på. När jag pillar på dem ibland känns de helt ok, givetvis segare än både min LG G5 och min nya OP5t, men inte så att de upplevs oanvändbara på något sätt. De kör orootad samsung stock så segheten beror nog till stor del på mjukvaran. En av dem har aldrig fabrikåterställts, den tuffar på fint ändå. En mycket bra sak med dessa telefoner, och även med min gamla G5, är ju utbytbart batteri, utan det hade båda 2 bytt sina lurar.
  Kameran är ok fortfarande på dessa telefoner men inte riktigt i klass med min (och andra sonens) G5. Jag upplever spontant större skillnad i snabbhet mellan S5 kontra G5 än mellan G5 och op5, gissar att mjukvaran spelar in här. Har inte fått tillfälle att jämföra kameran i G5 kontra OP5 ännu, har bara haft den senare ett kort tag. För min del skulle jag hellre köpa en begagnad premiumlur – om det finns möjlighet att byta batteri – än att köpa en nyare budgetlur.

 • MrM3

  Min Xperia XZ håller fortfarande bra tycker jag. Enda jag egentligen är missnöjd med är kameran. Det kommer bli den enskilt viktigaste egenskapen för mig när jag byter telefon antingen i år eller tidigt nästa år.

 • Rob

  Oj, det låter jobbigt! Jag som tar massor av foton under en vanlig vecka hade nog knappt klarat mig några dagar utan att besväras av det faktumet ;-)

 • Majkel Hajje

  Kör Note 4 jag med, gillar den skarpt men den laggar ganska mycket emellanåt och utan Powerbank (30000 mAh) står jag mig slätt.

  Planerar byte till Note 8 så snart som ekonomin tillåter det eftersom det inte finns några andra vettiga alternativ vad jag vet (stylusen i Galaxy Note-serien är oslagbar).

 • swedishchef

  Har själv en Oppo R7 Plus i hushållet. Sambon använde den som sin primärtelefon tills nu i somras. Nu har vi den som reserv. Riktigt trevlig telefon som trots gammalt os och SoC ändå fungerar att köra med utan komplikationer idag. :)

 • Arn von Swedén

  Ett batteri bör inte laddas över 80%, och heller inte urladdas under 20%. Att pressladda efter nådda 100% ger högre spenning i batteriet, och förkortar dets liv ganska så dramatiskt.

 • Fredroid

  Tack men jag ville ha svar från de som har dåligt batteri hur de brukar ladda. Inte att någon skulle Googla hur man bör ladda. Fast du kopierade inte från nätet ser jag utan skrev ur minnet.

 • Alexander Atkinson

  Med andra ord använder du bara 60% av batteriets kapacitet, vilket normalt tar flera år att komma ner i om man laddar som oss okunniga :)

 • Alexander Atkinson

  Just S6 känns faktiskt otroligt rapp än idag förutom att man kanske föredrar utformningen på S8

 • Special

  3år gammal Xperia z3 är fortfarande bra😊

 • Terho

  Samsung Galaxy Alpha kör jag med, funkar rätt bra fortfarande men batteriet behöver nog bytas ut.

 • Flipp0

  Ja, framför allt batteritiden har blivit väldigt mycket bättre på nyare androidlurar. Får några år sedan var ju 4 timmar SOT under ett dygn riktigt bra men det får betraktas som dåligt idag.

 • Wunderbaum

  Min Nexus 5X känns allt långsammare. Laggar ofta till när många aktiviteter är i gång samtidigt. Både ett CPU fel och att den inte hänger med längre.
  Känner definitivt för en ny smoother telefon. Antagligen en iPhone som garanterat flyter perfekt men kanske en Pixel2XL eller Oppo5T om de är like smooth…

 • Bosse

  Nexus 5 fungerar bättre än Nexus 6. Kameran händer ibland att den krånglar på Nexus 5, bara å boota om och den fungerar igen.

 • Christoffer Skoog

  Har en astrött LG G4, exakt ett år in i köpet så dog den av en sprucken lödning, blev lagat på garantin men tror inte att den har vart sig själv sen dess. Batteriet (mjukvaran tror jag) har blivit as skev och drar så inne helvete.
  Systemet är segt och hänger sig ofta.
  Ska köpa nytt om någon vecka.

 • Fortius

  Sony Xperia Z3 D6603 använder jag som andratelefon. Den började säljas 2014. Jag vill minnas att mitt exemplar är inköpt sommaren 2015. Den har aldrig behövt åka in för service eller reparation. Min förstatelefon i dag är en OnePlus 3T med 128 Gb intern lagring.
  På det stora hela fungerar min gamla Z3 utmärkt. Jag vill minnas att den är inköpt juli 2015. Svarstiderna är fullt acceptabla, även om den ibland är aningen långsammare än i OP3T. Då upplever jag ändå att jag tillhör den kategori användare, som snabbare stör mig på allt annat än omedelbar respons. Det märks främst vid laddning av tyngre appar att Z3 har några år på nacken. Andra tecken på dess ålder är att den är lite trött i batteriet, som nu laddas ur snabbare, än när den var ny, och att senaste programvaran är Android 6.0.1. Den lider också av att intern lagring är endast 16 Gb. För liten intern lagringskapacitet var egentligen det största problemet, innan jag köpte min OP3T. Jag tvingades noggrant överväga varje installation av en ny app. Även om Z3 har stöd för minneskort, så är det i praktiken ohållbart att lagra appar på extern lagring, om inte adoptable storage används, eftersom apparna vid varje uppdatering flyttar till intern lagring igen. Jag har annat att göra än att flytta appar från intern lagring till extern lagring om och om igen.

 • Gestur

  Tyävrr inte så jättebilligt. 4490 på Webhallen. Jag hade köpt den på Netonnet om de hade haft den på lager i Uppsala då de har oerhört mycket bättre returpolicy (i alla fall här). Annars finns den nog lite billigare på CDON, men jag gillar att kunna gå till butiken och reklamera.

 • Gestur

  Hade jag köpt den på Netonnet hade jag nog lämnat tillbaka den och skaffat en XL till slut, men jag orkar inte krångla med Webhallen (som lurades och hävdade att distansköpslagen inte gäller om man betalar på nätet och hämtar i butik, annars hade jag gjort det).

 • Gestur

  Jag bevakade Tradera ett tag också, men det var ingen auktion som jag tyckte slutade så billigt att det var värt det med en begagnad telefon.

 • RitPer

  Är i exakt samma läge. LG G4, lagad på garanti, svårt att motivera nyköp när G4 egentligen har allt.

 • Staff11

  Har en Galaxy S7. Tycker verkligen den är kanon. Förr köpte jag ny mobil varje år. Nu väntar jag på nåt helt nyskapande. En vikbar telefon är mest intressant i dagsläget!

 • Staff11

  Oops…sorry. 2015 var det ju…

 • Jonas Gustavsson

  Har du samma otur som mig så hinner den också råka ut för 2st boot-loop bugg.
  Har slängt fanskapet åt helvete där den hör hemma, enda positiva med G4 var att skärmen verkade i princip oförstörbar.

  Jag hann tappa min i allting från trappuppgångar, cement, betong, stenar, asfalt…. Allt. Möjligen nån minimal och knappt synlig förutom under starkt ljus så förblev skärmen intakt.

 • Knugen

  Aldrig haft en telefon mer än ett år. Köpt nytt flaggskepp en gång per år. Men nu kaaaaanske S8an får gå ett år till. Eftersom arbetsgivaren bjuder på valfri ny vartannat år. Förutsatt att jag kan motstå att köpa nytt själv vartannat år. 😂

 • Joakim Lind

  För att jag laddar endast på natten. Men att bara kunna lägga ifrån sig telefonen när man går till sängs har blivit en nödvändig lyx för mig. Förstår verkligen inte varför inte de kan implementera trådlös laddning då det verkligen är något riktigt bra när man en gång vant sig vid det.

 • Joakim Lind

  Det är helt sjukt, men idag (dagen efter jag skrev denna kommentar) så har min Nexus 5:a börjat boot-loopa och går ej att starta längre. Skulle säkert gå att recovera den och köra vidare, men jag valde att åka och plocka ut en Samsung S8. Tar verkligen emot då jag har varit trogen Nexusserien sedan Nexus S. Men ifall de inte vill fortsätta leverera telefoner efter mina preferenser så antar jag att jag måste ansluta mig till den mörka sidan och köpa en Samsung för 7500 kr. (sjukt)

 • Samsung s7 edge perfekt” är super nöjd, fick dock ens S8+ av tjejen i julklapp så pappa ska ha min gamla hans HTC är är från 09-10

 • Dennis Wallman

  Ska du vara riktigt noga så är det 65-75% laddning som gäller ;)

 • Faizty

  Samma här. I vissa avseenden blev den för långsam för jag skulle kunna ha överseende. Kamerans uppstart framförallt. Då fick tyvärr bli en ny telefon i mellandagarna.

 • Zlatko Schneberger

  Nexus 6P funkar bra och alltid nya uppdateringen, det får man inte med andra märken

 • Hello

  Stämmer ej rent rätsligt. Affären avslutades på distans det skulle aldrig hålla för Webhallen om du bemöter dom via konsumentombudsmanen i din kommun / ARN. Stå på dig om du är inte nöjd!

 • Larsing

  Har en OnePlus 3, ser inga som helst begränsningar. Den har uppdateras till Oreo väldigt tidigt. Mkt tidigare och fler uppdateringar än dom jag haft tidigare (Lg Samsung). Dessutom upplevs den snabb ännu, skulle däremot vilja att dom förlänger tiden till 3år (uppdatering) gäller naturligtvis alla tillverkare

 • 毫无疑问,这个是要支持的!

 • Nexus6p

  Kör med en Nexus 6P, batteritiden är fortfarande hyfsat bra, i början kunde jag nästan klämma ut två dygns batteritid, idag snittar jag ett till ett och ett halvt dygn.
  Min flyter på bra men har enorma problem med att ansluta någon Bluetooth-enhet. Nu under de senaste månaderna har den inte lyckats hitta någon enhet mer än random tv eller skrivare…

  Kör stock med root nu men ska flasha in någon coustom rom och se om det kan lösa problemen.

 • finnbo2

  Ungarna kör med IPhone 5s. Dom klagar inte och allt funkar.

 • KalleKn

  Kör fortfarande med en Samsung S5 och eftersom jag är ute och cyklar med den även på vintern [gps-spel Turf, Ingress, Badge(r)s! ] så har den tagit lite stryk och skärmen har dels lite inbränningar efter Ingress, dels så vill inte drivningen av skärmens ljusinställning vara med när man drar ner ljuset på skärmen utan börjar flimmra men bara när det är kallt. Rent prestandamässigt så hänger den med trots att jag aldrig gjort en factoryreset.

  Varför ingen ny mobil kan man fråga sig då. Just det att jag använder min mobil utomhus i timmar på vintern så vill jag inte ha en mobil med metallkaross. Det blir sjukt kallt att hålla i och dessutom fungerar det som värmeledare för batteriet och kyler ner det vilket gör att man tappar kapacietet fort. Samt att det sliter hårt på batteriet när det gäller livslängd. Naturligtvis är inte en plastkaross perfekt i det avseendet men ändå klart bättre. Då kommer vi in på den andra biten, trots att S5 har plastkaross så har batteriet tagit stryk. Framförallt Ingress drar ur batteriet fort även i normala temperaturer och en helgdag när man är ute och spelar så pratar vi om tre laddcykler även med ett färskt batteri. Jag är inne på det tredje batteriet nu så att ha en telefon där man kan byta batteri själv är definitivt ett måste på en telefon.

  Det finns helt enkelt ingen ny mobil som tickar alla boxar. Ja, trots inbränningarna så vill jag ändå ha oled igen, den skall ha plastkaross, att själv kunna byta batterie genom att bara ta bort bakstycket som på S5an, att den har bra prestanda och är vattentät. Ja just, inga jävla böjda skärmkanter som bara fångar ljusreflexer (den kromade kanten på S5an är sjukt störande fö, ren idioti), den telefonen finns inte.

  Så som avslutning så är jag sjukt missnöjd med alla recensenter som faktiskt inte gör köldtester, framförallt i detta land. Är det en _mobil_ så skall man kunna använda den ute året runt och vara behaglig att hålla i då.

 • ssk

  Frågan är felställnd har du köpt en mobil som är sex månader inte två år gammal har man otur får man inga uppdateringar överhuvudtaget

 • bzz

  Nää! Bör inte laddas över rumstemperatur det sa ska ta låååång tid

 • Per Greenkvist

  Huawei honor 7 mycket nöjd, nästa lur blir en Huawei ???

 • pacman_42

  Ordinarie pris på mitt boxerabonnemang är nästan dubbelt så högt som det pris jag förhandlar fram med dem. Tar jag abonnemanget utan att förhandla så får jag ingenting med. Tar jag ett nytt abonnemang med deras erbjudande så får jag digitalkort och en mottagare också.

  Detta är precis samma sak. Du betalar för telefonen genom ett högre pris. Tar du inte ut telefonen så tjänar operatören mer pengar på dig. Det finns ingenting som är gratis…

 • Daige

  Du var inte tydlig med att du försöker förhandla ner deras ordinarie abonnemangspriser. Vanligt folk accepterar de angivna priserna men du är väl en sån där som även försöker pruta på mjölken på Ica?

  Hur kommer det sig att du kan få andra priser då, när andra inte får det? För att du frågar varför du ska välja en viss operatör och sen kräver du sänkt pris? Alla kanske inte kan välja och vraka så?

  Såvitt jag vet brukar inte operatörer sänka priser på det viset, men nu pratade du om tv-abonnemang och inte mobilabonnemang.

  Jag betalar 145 för mitt mobilabonnemang idag. Lägger jag till 110 kr i månaden under två års tid får jag en XZ1 Compact (totalkostnad 2640) istället för att behöva betala 3800 för den i butik. Ingen förlust för mig alltså, bara vinst.

 • Daige

  Fast det var inte bara det de ville veta.

 • Tellus

  Ytterligare en sak som är skitbra med Moto X Play är att den är immun mot meltdown & spectre tack vare cortex A53, rätt många lurar i det vilda nu som kommer att vara sårbara genom dessa exploits.

 • pacman_42

  Jag prutar där det går och väljer det billigaste abonnemanget enligt mina krav där det går.

  Byter elavtal varje år. Bredbandsnät likaså. De vägrar nämligen sänka priserna och andra har bra avtal för nya kunder.

  Boxer går att pruta hos.

  Mobilabonnemang går att pruta ner hos ett par av de stora leverantörerna, men enklare är att byta till billigaste abonnemanget.

  Jag betalar just nu 69kr/mån utan quotabegränsning. Det abonnemanget släpper jag inte i första taget.

 • Pak Choi

  Utom uppdaterad mjukvara. Övergiven ca 15 månader efter release är för himla trist alltså.
  Men ja. Jag har också en G4 som fungerar som önskat annars. Bytte moderkortet på garanti efter 1 år och 364 dagar på grund av boot loops.

 • Gestur

  Du har helt rätt och det är också vad som står om man tittar på WHs hemsida. Det var bara snubben i kassan som hade fel, men det gjorde att jag betalade i butiken trots allt. Och då gäller ju inte distansköpslagen 😒

 • Daige

  Tack för bra och informativt svar. Det du skrev tidigare provocerade mig men detta svar gjorde att jag ser mer positivt på dig. Vilket abonnemang har du nu?

 • Daige

  Äntligen någon som tänker praktiskt och som ser nackdelarna med metallskal! Och fördelarna med utbytbart batteri. Själv har jag märkt att metallskal ofta försämrar mottagningen.

 • Daige

  Den är faktiskt imponerande kompakt, trots 5.2-tumsskärm. Man undrar ju varför tillverkarna inte fortsatte på det spåret?

 • DmBzls

  Oj ja ZL ser riktigt najs ut också!

  Ja det är en bra fråga tycker jag. Har gjort om min G2 till en Kodi kontroll nu mer och varje gång jag håller i den ligger den så skönt i handen så…. Rip sköna enhandsfattning

 • JH

  Har kvar min Samsung S6, fungerar helt ok. Börjar bli lite tråkig batteri-tid men den håller fortfarande en hel dag. Tänkte byta eventuellt till en S9 till våren eller sommaren. Vill ha Samsung-pay och senaste Android. Tror inte S6:an får Oreo.

 • Alexander Diez Gonzalez

  jag behöver också trådlös laddning. Använder en Nexus 6 och uppgraderar inte. Det finns ingen annan telefon med Stock Android och trådlös laddning som man kan uppgradera till. Det är otroligt skönt att bara lägga ifrån sig den på en platta som automatiskt börjar ladda telefonen. Speciellt på natten då telefonen slutar laddas när den når 100%. Batteriet håller längre på så sätt.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Jag är glad att stora företag så som Samsung, LG och till och med Apple för den delen har implementerat trådlös laddning. Men det har bara funkat då baksidorna på telefonerna är av glas. Funkar även med plast, så som våra Nexus telefoner. Men med metall går det inte. Så de företag som använder metall på sina telefoner kan bara inte. Fast på den punkten förstår jag dem. Metall är nog mer hållbart då den inte spricker lika lätt som glas. Men då blir den ingen trådlös laddning. Man får offra en grej för något annat helt enkelt.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Hur får den massiva batteriet plats i telefonen? Vad är detta för magi???

 • Alias joje67

  Min Nexus 6p e väl antik nu? Hänger oftast med bra men det är tajt med 32 gb minne så det blir att hetsa över till molnet i ett kör. Kameran är tjockt buggig mellan varven men annars är jag mest nöjd. Hoppas ha den minst 2 år till, som primärlur om jag inte snubblar över någon superdeal på nåt färskt.

 • Baht Eri

  Källa på det?

 • Dalton Sleeper

  Kör fortfarande Note 3 sedan 2013, fungerar lika bra nu som då, dock bytt till extendedbatteri typ vart annat år. Flyter på felfritt i allt jag använder, lirar inte spel på den direkt så den skulle nog hålla ett par år till. Tyvärr säljs det färre och färre extendedbatterier så det blir nog anledningen till bytet. Dagens telefoner har alldeles för taskig batteritid och då de inte har utbytbara batterier så håller jag mig borta så länge jag kan.

 • Dalton Sleeper

  Laddar typ en gång i veckan (Note 3 + extended), men som de flesta ser på det så ska man tydligen inte batterier alls ;)

 • hans landelius

  Samsung galaxy s6 edge plus. Köpt 2015 funkar perfekt än

 • Samuel Björkeström

  Använder en Samsung Galaxy S6 Edge Plus från 2015. Den är nästan lika snabb som när den var ny, men måste använda energisparläge för att ens ha en chans att klara en hel dag. Dessutom startar den om sig av sig själv nästan dagligen eller fryser, vilket tvingar en att göra en nödomstart. För att göra det hela ännu lite jobbigare är hörlursuttaget så slitet att alla hörlurar ramlar ut, men skulle jag byta till bluetoothlurar så håller inte mobilens batteri…

 • kalix

  hade en 6p tills för någon månad sedan. Bytte ut min då batteriet var riktigt uselt, stänge av sig när den visade att det var ca. 20-40% kvar. fick ladda telefonen konstant.
  Annars var det en riktigt bra telefon, fungerade bra hela tiden /förutom batteritiden)

 • Sillstrypare

  Jäkligt synd att det är inbyggda batterier numer. Många av lurarna som är två år skulle fungera utmärkt om det inte var för att batteriet blev sunkigt.

 • Tuomi

  LG G4 här med, läcker med läderbakstycke dock en spricka i skärmen men relativt ostörande. Gillar många features kring kameran. Batteritiden börjar dock bli kass, har sneglat på stort batteri men har förstått det som att de vanliga laddarna inte laddar förbi originalbatteriets kapacitet pga någon begränsning i LGs mjukvara. Extern batteriladdare för att nyttja full kapacitet känns inte som ett alternativ. För många begränsningar i dagens utbud men LG blir det inte igen efter bootloop och brist på uppdateringar. Sony XZ1 (och Compact) känns som en värdig ersättare om det inte vore för bristande stöd för Camera-RAW samt den tråkiga designen, i övrigt tickar den de flesta boxarna utom möjligen utbytbart batteri.

 • RAZKEN

  Med gamla Note3 och Note4 så funkar allt förvånansvärt bra. Med ”un-bloatade” ROM’ar så kan man inte direkt klaga. Visst är det lite trögt ibland när nya appar ska installeras och så, men annars tycker jag inte att jag saknar någonting.
  Börjar batterierna spöka kan jag alltid byta dem.

  Testade både Galaxy S7 Edge och LG G6 i somras, men lämnade tillbaka dem lika kvickt då jag tyckte att det var nerköp från att ha ypperlig 16mp kamera till lågupplösta skräpkamerorna i S7 och G6 med vedervärdig överskärpa på bilder / video.
  Fattar inte varför folk skrikt sig hesa över dessa kameror.

  Summan av allt är att jag inte längre är sugen på någon ny telefon då jag nu vet att jag redan har det bästa som passar mig.

 • Nicke

  Överlät G2’an till min mor när jag skaffade en Honor 8 men varje gång jag hjälper henne med den så tänker jag på hur fantastiskt bra den står sig än idag. Och jag älskade placeringen av knapparna på baksidan, så skönt att Honor 8 åtminstone har sin fingerläsare där så man får lite flashbacks till G2’an. :)

 • Alias joje67

  Nokia 8?

 • mupin

  Känt problem, hade samma på en av mina nexus 5 för nåt år sedan, powerknappen hänger sig. Går att fixa med en ”smäll” på rätt ställe. Kolla på youtube eller liknande för att se hur du gör.

 • Raz

  Sony xperia Z3 compact. Fick nytt batteri via garantin ifjol. Det blev såklart ett litet lyft. Dock segar flera appar (som har blivit väldigt mycket mer krävande med åren), slutar svara eller stänger ner. Jag har kört Runkeeper nästan sedan begynnelsen (2010) och den har bara blivit sämre med tiden. För lite fokus på kärnfunktion och istället en massa lull-lull. I övrigt är ju kameran hästlängder efter de mobiler som släpps idag. Den klarar iallafall minusgrader, det är ju ett stort plus!

 • Johan

  Köper alltid dyra modeller billigt begagnade, håller lungt år 2 och 3…

 • Martin Andersson

  Haft en Samsung Galaxy Alpha sedan 2015, enda jag saknat är att den fick aldrig någon uppdatering alls (skulle fått Android 6.0 Marsmallow) – oerhört dåligt av Samsung som lanserade den som en ”lyxigare S5:a” med aluminiumcassie etc, bytte under julrean till en S7:a, mest pga att originalbatteriet till Alphan var undermåligt redan från början – var på 1800mah och jag kompletterade direkt med ett tjockare bakstycke (0,8mm) och ett 2500mah batteri, detta har börjat krokna och ger sämre batteritid än originalet och nya 2500mah går inte få tag på!
  Saknar färgerna igränsnittet Lollipop, TouchWiz/Android 7 Nougat är riktigt blaskigt, klivet upp över 5 tum är fortfarande ovant, men kompaktalternativen (främst Xperiamodellerna) än nästan 0,1 tum mindre än Alphan så det kändes fel väg att gå.
  Att S7:an har glasbaksida och ej utbytbart batteri är två ”No-No” som jag fick tulla på den här gången, allt utveckling går inte framåt. Utstickande kameralins var heller något jag aldrig tänkt acceptera, men S7:ans 0,7 mm försvann efter att baksidan klätts med tunt självhäftande vinylskinn likt Aphans plastbaksida – adjö hala och fingeravtrycksamlande glasbaksidor!

 • Alias joje67

  Netonnet suger hårt. Helt värdelösa om du får problem.

 • Roger Gillberg

  Jag är super nöjd med min galaxy s5 den står sig bra tycker jag

 • Damir Matejic

  Sony Z2 (sålde den för par dagar sen), fortfarande en helt fantastisk lur med bättre batteritid än väldigt många nya modeller med liknande specad batteristorlek. Allt funkar på den och den är smidig o vattentät.

 • Alias joje67

  ARN är helt tandlöst men visst kan konsumentombudsmannen ge råg i ryggen. LG vek ner sej en gång när jag följde hans råd. Företagen verkar bluffa som standard. Nettonett, LG och Media Markt för att nämna några ruffelföretag. Kunden har alltid fel.

 • Tempe Ratour

  Plus att den klarar minus. Hajar noll.

 • Kenneth

  Har en Galaxy 6s. Förutom batteritiden så har jag inget att klaga på.

 • Jonas Barkå

  Kör med en Note 4, nästan exakt tre år gammal. Trots en nylig reset så upplever jag att den laggar lite mer nu än då den var ny, men det är väl rimligt att appar, web och även Andeoid blivit något tyngre.

 • Saxzor

  Har haft LG G4 sen tills igår då jag kom över en S8+ för 4500:-
  Har varit riktigt nöjd med G4:an tills i somras då batteritiden blev urusel. Testade att köpa nytt batteri och återställa men ingen skillnad. Kameraappen har lagt av ibland och ett och annat lagg har det blivit men det kan jag leva med.

  Har haft en powerbank och laddat under lunchrasterna då batteriet oftast var på 40%. Droppen blev då jag var i Sälen, G4:an tyckte inte alls om kylan. Batteriet räckte knappt från 08:00-11:00 lätt användning och laggade fruktansvärt mycket

 • Robert Andersson

  Har en Huawei Mate 8 och den är fortfarande kanon.

 • Tim Gylldevik

  Körde med original, lyckades soft bricka nexusen jag hade före så vågade mig inte på o roota etc.

 • Rickard Olsson

  Kör Nexus 6. Börjar bli aningen seg (SD805 räcker inte till upplösningen alla gånger), och kameran ballar ur lite när den känner för det. Dessutom har ju amoled-skärmen gjort sig väldigt påmind i navigations- och notifikationsfälten.

  Vill egentligen inte byta eftersom storleken passar mig, och högtalarna är alldeles förträffligt bra. Men efter att ha suttit ett tag med en SD835-lur så tar det emot lite att gå tillbaka.

  Oskäligt höga priser på flaggskeppslurar nu för tiden gör dock att jag tvekar. Dessutom är det oerhört svårt att överge framåtriktade stereohögtalare, vilket begränsar utbudet ytterligare.

 • KalleKn

  Då byter man batteri. För några år sen så gick det på de flesta telefoner.

 • Olle Öberg

  Tyvärr får det inte riktigt plats, måste därför använda ett annat bakstycke som gör telefonen några millimeter tjockare! Men det är det utan tvekan värt!

 • Alexander Diez Gonzalez

  Låter mycket intressant. Ska säga åt min kompis som fortfarande använder LG G4 att ta en titt på det.

 • Krister

  Jag känner några som har kontantkort. Dom är också människor.

 • ViktorDenStore

  Jag gjorde det på min senaste telefon. Det fungerade intressant nog EXAKT lika dåligt, så det är nog snarare uppdateringarna av android och apparna som drar mer batteri…

 • Gestur

  Då har vi helt olika erfarenheter; de gånger jag har varit där har de varit jätteschyssta, långt över vad jag förväntar mig av någon butik. :-)

 • Tommy

  Har en Xperia Z5 som fungerar alldeles utmärkt med Android 7.1.1 Den används fortfarande utan några som helst problem. Den laddas under frukosten och går lätt ett dygn. Har även en Xperia XZ1 mest för dess förmåga att spela upp streamad musik från Tidal HiFi med bibehållen cd-kvalitet. Den klarar inte riktigt att prestera som min Linn men den spöar min Tascam vid uppspelning.

 • joppz

  Galaxy s6
  Batteriet opålitligt och dålig kapacitet.
  Känns som en gammal windowsdator som måste installeras om för att inte sega ihop helt.
  Har aldrig gillat denna mobilen, men nu känns det nästan ohållbart.

 • Pak Choi

  Köpte du ett originalbatteri eller av något annat märke?
  Sitter väl lite i samma sits med min G4 och det lät ju trist att det inte blev bättre med nytt batteri…

 • Saxzor

  Köpte mitt på teknikdelar.se och enligt dom skulle det vara original. Kollade mot mitt gamla och allt verkade vara lika

 • Inge Persson

  Ang laddning. Jag och en bekant köpte för ca 2 år sedan var sin likadan mobil. Han laddar alltid fullt, medans jag drar ur vid 80% laddning. Hans batteri är nu i princip helslut, mitt batteri har kvar 70% av original kapacitet

 • Inge Persson

  LG G4. Med nytt moderkort på garanti.
  Efter att ha köpt nytt LG ORIGINALbatteri så är den som ny igen, håller lugnt 24 timmar vid normal användning. Ser ingen anledning alls att byta, eftersom allt vad jag kan tänkas byta till ger mig sämre fotokvalitet.

 • Inge Persson

  Hade även jag börjat få usel batteritid, men jag köpte ett garanterat originalbatteri från LG direkt, och batteritiden var tillbaks som när den var ny. Att köpa direkt från tillverkaren är enda sättet att idag vara säker att få ett äkta originalbatteri.

 • Inge Persson

  Kolla min kommentar 2 inlägg under.

 • Ojojoj!

  8.0 var bra men 8.1 gjorde min laggig så jag funderar på om det hjälper med en fabriksåterställning?

  Någon som försökt?

 • Joakim

  Sitter kvar på min Sony Z1. Duglig i allt jag gör. Lyssnar pod/radio hela dagarna,surfar kortare stunder. Delar ut internet till ungarna (vissa kvällar och semestrar). Har ”ladd larmet” på och rycker alltid ut den när det piper(100%). Lite slö är den dock och försämrat batteri,från sjukt bra, till att nu med råge klara en full dag för min användning. väntar på sonys släpp ?i mars? för att köpa ännu en premium trotjänare.

 • LigerLT

  Huawei Mate 8. Den står sig fint, inte mycket jag vill ha om man jämför med en ny telefon. Kör nova launcher på den och har inte upplevt att jag behöver mer prestanda eller att jag saknar något speciellt mer än några enstaka önskemål. Inte heller är det något som är trasigt trots att jag aldrig använt något skydd till mer än att jag satt på 2 st skräm rengörare på baksidan för att den inte ska glida ur handen så lätt.

  Det jag skulle vilja ha är dock en högre version på bluetooth, det är väll det enda jag har att anmärka på.
  Batteritiden är fortfarande över en dag, hade varit fint med usb type-c när jag tänker efter.

 • Nexus 5X (dock övertagen av min sambo efter att jag skaffade en OnePlus 5T :)) Han tycker i alla fall att den funkar jättebra!

 • Breda Bilder

  Jag har nyligen haft samma upplevelse, men valde att byta batteri istället. Fungerar kalas med numera 3500 mAh (ej original batteri från amazon.uk). Nu får jag ut två dagar per laddning!

 • Maven2

  Min Xiaomi Redmi Note 2 med 16gb rom har enorma problem då minnet är överfullt.
  Detta trots att all musik och alla över 16.000 foton ligger på microSD kortet.

  Mitt instagramkonto är det som har skapat problemet med överlastat minne.

  Konstigt att instagram inte lagrar foton lokalt mycket hårdare komprimerat än hos instagrams servrar.

 • Calle Sandlund

  Oneplus X
  Kör senaste Lineage OS och den flyter på bra. Batteriet har blivit lite bättre med uppdateringarna som har kommit de senaste 2-3 månaderna. Håller ca ett dygn med normal användning.

 • Batteriknugen

  Du skulle ha bytt batteriet på garantin, det är ett solklart fall som går på den. Jag gjorde det och batteritiden är normal igen. Och jag kan använda mobilen ner till 0%.
  Jag trodde länge att det var ett mjukvarufel men det var helt enkelt batteriet som var kass. Tydligen Huawei som har klantat sig eftersom i princip alla batterier dog efter ca 1 år.

 • Thommy Widén

  Kör med min Sony Z3 Plus från 2015. Fungerar perfekt, Sony har ju snällt skickat ut uppdateringar varje år. Så nu har jag version 7 i den.
  Och betalar bara 159 i månaden för abonnemanget. Tycker att det är sån hysteri i att byta så fort den bundna tiden går ut.. Så stor skillnad är det ej mellan årsmodellerna..

 • Peter Fredrikson

  LG V10, fortfarande underbar, 7.0, skaffat 6000mah batteri, bra kamera, suverän dac, inget jag saknar.

 • kalix

  Inte när skärmen var skadad

 • M

  Nokia 930! Kommer fortfarande nya lurar som inte är i närheten utav min. Batteriet är fortfarande det samma, vilket klarar lätt en hel dag än (3 dagar när den var ny). Windows vet hur ett operativsystem ska köra utan att suga en massa kräm. Så nästa blir nog surface phone 👍

 • Gustav Holmström

  Minnet har börjat fyllas upp av diverse och batteriet har tappat prestanda, men i övrigt är min Z3C fortfarande en väldigt trevlig upplevelse!

  ———————————————————————————-

  Favoritmobilen är min gamla HTC Hero, men den skärmen har nästan gett upp helt och den är fast på en urgammal androidversion.

 • quark47

  Jag har en Nexus 5x och en Nexus 6p som båda funkar lika bra som när de var nya. Prestanda är helt OK. Båda har dessutom hörlursuttag, vilket är på utdöende hos nya telefoner. Även batterierna är fortfarande OK. Jag är visserligen ingen tung smartphoneanvändare. På helgerna laddar jag aldrig, då de mest används i jobbet (Nexus 6p är i princip dedikerad till Skype for business). Det brukar bli en halvtimme laddning på vardagsmorgnarna. Båda har blivit totalt ominstallerade minst en gång under de här två åren (har kört Cyanogenmod och Kali Nethunter på dem), vilket kanske bidragit till att jag sluppit mjukvaruproblem.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Junior programmerare till Telenor Publicerad 18 Jan 2018
Supporttekniker till Handelsbanken Publicerad 18 Jan 2018
Securities Operations Analyst till spännande uppdrag i Stockholm Publicerad 18 Jan 2018
Systemutvecklare till mobiloperatör i Kista Publicerad 18 Jan 2018
IT Projektledare med erfarenhet inom Telekom Publicerad 18 Jan 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Så här kan Samsungs flexibla smartphone se ut
 3. OnePlus inaktiverar kontokortsbetalningar efter att vissa kunder drabbats av bedrägeri
 4. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 5. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 6. Motorolas nya smartphones läcker ut, inklusive Iphone X-liknande Moto X5

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 3. Är det här kartongen för Samsung Galaxy S9?
 4. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Får vi se ett Sony-flaggskepp med OLED-skärm i år?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är minsta acceptabla nivån RAM i en Androidmobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons