Nya bilder som påstås föreställa HTC M7 och Sense 5.0 [Rykten]

Postat:
09:50 - 2013-01-21
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

HTC-M7-Front

Spekulationerna kring HTCs kommande androidflaggskepp fortsätter med ett par nya bilder som påstås föreställa den enhet vi hittills känner som M7. De nya bilderna liknar inte den datorgenererade bilden vi såg för ett par dagar sedan, vilken förde tankarna till en iPhone 5. De nya bilderna påminner istället om det designspråk tillverkaren använt för Droid DNA.

Huruvida dessa bilder är äkta eller inte har diskuterats flitigt på nätet de senaste timmarna. Både de vanliga fotona och produktbilden som ser ut att vara officiell visar dock samma enhet och samma nya gränssnitt. Någon tycks onekligen ha manipulerat exempelvis texten i widgeten, men om vi utgår från att bildernas grund är äkta kan vi konstatera flera saker om HTCs kommande toppmodell. 

htc-m7-bild-1htc-m7-bild-2

Dels har tillverkaren bytt plats på androidknapparna längst ner. Hem-knappen sitter längst till höger, multitasking-knappen är placerad i mitten medan Tillbaka-knappen fortfarande huserar längst till vänster. Även om det är svårt att avgöra utifrån bilderna kan knapparna eventuellt vara virtuella och del av gränssnittet, även om skärmdumparna pekar på motsatsen (om de nu är hämtade från samma enhet).

Vi ser även att HTC fortsatt tona ner sitt egna gränssnitt Sense. Batteri-ikonen i statusfältet har en lite annan layout och ikonerna har fått en enklare, plattare och renare design. Vädret visas genom en minimalistisk vit ikon till skillnad mot alla tidigare färger och försök till realism. Vi kommer sannolikt få se mer av HTC M7 fram till att telefonen förhoppnings får ett tillkännagivande under Mobile World Congress i slutet av februari.

htc-sense-5.0-rykte-1htc-sense-5.0-rykte-2

Senaste artiklarna om HTC-M7

→ Besök Androidarkivet

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Senior .NET systemutvecklare Publicerad 27 Nov 2015
Lantmännen IT söker Service Manager Publicerad 27 Nov 2015
TEKNISK SYSTEMANSVARIG TILL GRANT THORNTON Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb