Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Panasonic P55 Max är senaste mobilen med maffigt batteri

Postat:
13:47 - 2017-07-17
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Mobilerna med störst batterikapacitet återfinns fortfarande i mellan- och budgetsegmenten, då tillverkare anser att de som lägger stora pengar på en smartphone prioriterar en tunn och lätt konstruktion.
Senaste exemplet är Panasonic P55 Max som lanserats i Indien, med ett lokalt pris på motsvarande 1100 kronor. Telefonen kör Android 7.0 och erbjuder en 5,5-tumsskärm (720p/2.5D-glas), chippet MediaTek MT6737, 3GB arbetsminne, 16GB lagring, minneskortsplats – och ett batteri med hela 5000mAh.

Tillsammans med HD-upplösningen bör kunder kunna räkna med en maratonlöpare. Kamerakombinationen består av en 13MP-sensor baktill och en 5MP-kamera på framsidan.

I en undersökning från i våras ansåg flest att bättre batteritid är största anledningen att uppgradera, men det verkar dröja innan riktigt stora batterier blir vanligt förekommande i toppsegmentet.

 • mortuus82

  inte så maffigt, ulefone power och andra har 6000mah men helt klart bättre än genomsnittet idag.

 • nZb

  Hoppas tillverkarna börjar tänka om snart >.<

 • MotVind

  Så 5000 är inte maffigt men 6000 är? Vart går gränsen? 5001 eller 5999mAh?

 • Daddy-dajmkryss

  Exakt vid 5490

 • Sillstrypare

  Det är en myt.
  Rykten från något sånär osäker källa har ger tydlig indikationer på att maffigt är något som beslutas av en sluten Facebookgrupp och allmänheten kommer hållas ovetande tills priset på kokt potatis kommer i kapp priset på stövlar

 • Jonatan Andersson

  Har en ulefone power 2 och är väldigt nöjd. Jag har svårt att tänka mig en mobil som inte klara minst 8h skärm tid igen. 😊

 • putte40

  Säger bara oukitel kt10000

 • Emil Oskarsson

  Varför ska man betala mer pengar för sämre batteritid? Är totalt vansinnigt, hur tänker alla mobil tillverkare när de gör en ny flaggskepps mobil idag? Att de ska vara lika tunna eller nästan lika tunna som IPhones? Gör mig absolut ingenting om mobilerna är kring 1-1.3 cm tjocka så länge det finns ett batteri inuti chassit som kan leverera minst 2 dagars batteritid eller kring 10-12 screen on time…

 • Gustav

  Feta batterier i all ära men en snål soc och skärm är viktigt det med.

 • Daniel Jansson

  Med den skräp-SOC’en så är det klart att man behöver ett stort batteri för att telefonen ska hållas vid liv. Så jävla dumt att ha en sån processor i en telefon som ska vara uthållig.

 • Mr Smartpants

  Samma här. Har en Lenovo P2 sedan i våras med SOT på 12-14 timmar per laddning. Kan omöjligt gå tillbaka till något med mindre SOT.

 • HtcMan

  Så länge vi klagar på batteritiden men ändå hostar upp 8-9000:- så får tillverkarna ingen tydlig signal att batteritid är viktigare än något konstigt bildförhallånde och ytterligare en virtuell assistent.

 • multidynamicsystem

  Helt klockren kommentar! Inte alla som vill bära med sig powerbank bara för att kunna hålla liv i mobilen. Då är vi plötsligt tillbaka 30 år i tiden när batteriet var i en handväska :D

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare till Fujitsu Publicerad 21 Sep 2017
Servicedeskmedarbetare till Tieto Östersund Publicerad 21 Sep 2017
EPM söker nätverkstekniker Publicerad 21 Sep 2017
Affärsorienterad Data Warehouse-ansvarig till Max Matthiessen Publicerad 21 Sep 2017
IT-student med programmeringspassion till Axis Communications! Publicerad 21 Sep 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Project Treble i Oreo är stort för Android och uppdateringar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

7.3

Minitest av Xiaomi Mi Pad 3

8.4

Test av OnePlus 5

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS