Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Pixelbite släpper Reckless Racing på Android Market

Postat:
16:36 - 2010-10-21
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=tZouuUJqCbY

Den svenska spelutvecklaren pixelbite, med säte i Helsingborg, har nu äntligen, via polarbit, släppt det efterlängtade spelet Reckless Racing. Tidigt i våras släppte de en videodemo av spelet i fråga, då kallat ”Deliverace”, och många imponerades vi då av grafiken och upplägget. Just upplägget (fågelperspektivet undantaget) påminner oss en hel del om spelet FlatOut till Xbox eller Big Red Racing till PC, om någon minns det.

Nu har spelet som sagt äntligen släppts på Market, till en kostnad av 2.99 amerikanska dollar eller motsvarande 25 kronor inklusive moms, och vi var förstås tvungna att kasta oss över detta för att se hur väl det fungerar i verkligheten. Ni kan ta del av detta i videoklippet ovan.

Officiell videodemo 1
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ffNtjKnd8ic

Officiell videodemo 2
httpvh://www.youtube.com/watch?v=ZIcIdYLVh68

Vi har testat Reckless Racing på två olika enheter – dels Samsung Galaxy Tab (Android 2.2), vilken vi demar spelet på här ovan, och på en ZTE Blade (Android 2.1) som bygger på den mindre kraftfulla MSM7227-plattformen. Spelet flyter förstås fint på den kraftfulla Galaxy Tab, men är även fullt spelbart (med ett fåtal ”stutters” då och då) på ZTE Blade – åtminstone de banorna som vi har hunnit testa än så länge. Då ZTE Blade har en högre upplösning än alla andra MSM7227-utrustade telefoner på marknaden så gissar vi att det kommer flyta bättre på dessa.

Olyckligtvis verkar spelet inte uppskala så att det täcker hela skärmen på Galaxy Tab, vilket förtar spelupplevelsen lite, men känslan, kontrollerna (som fungerar förvånansvärt väl) och fysiken väger upp för detta. Kanske kan pixelbite släppa en uppdatering med stöd för uppskalning till mer högupplösta enheter än WVGA (800×480)? Vi tror att vi oavsett vilket kommer ha mycket kul med detta framöver – kanske inte minst i multiplayer-läget.

Ni finner spelet på Android Market genom att söka på reckless racing eller genom att använda QR-koden här till höger. Ni skannar antingen in koden med kameran på er telefon och appen Barcode Scanner eller, om ni läser detta på er androidtelefon, tas ni direkt till spelet på Market genom att klicka på QR-koden en gång.

Tipstack till alla som skickade in detta!

Lediga jobb inom data / IT Företag
Code Quality Consultant till spännande Verifa! Publicerad 15 Mar 2018
1st Line Support till Fujitsu i Östersund Publicerad 15 Mar 2018
Förvaltningsledare till Central förvaltning PA-system Publicerad 15 Mar 2018
Kommunikativ driftoperatör till Teracom Publicerad 15 Mar 2018
Service Spot-medarbetare Publicerad 15 Mar 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Hur mycket kostar det egentligen för Apple och Samsung att tillverka sina toppmodeller?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Hands on med Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS