Presentkort i Google Play – snart en verklighet

Postat:
11:51 - 2012-08-20
Skribent:
Jonas H
Kommentarer:

För snart två månader sedan spekulerade vi i om Google jobbade på att ge oss möjligheten att betala för appar genom att köpa koder i butik. Detta är något våra yngre läsare, som inte har tillgång till betalkort, varmt välkommnar.

I en av de senaste uppdateringarna av Google Play Store har hackare hittat gömda menyer som pekar på att Google Play-presentkort är på väg. Dessutom har en anställd hos affären Target läckt bilder på de korten som kommer att finnas till försäljning för 10 repektive 25 Amerikanska Dollar, slutligen har bilder på dokument som pekar på ett släpp den 26 Augusti florerat på nätet.

Tillsammans med denna nya funktionen hittades även en önskeliste-funktion, exakt hur denna kommer att fungera är inte helt säkert. Den tros fungera som en kundkorg och som minneslista. Personligen tror och hoppas jag att man även kommer kunna köpa applikationer till kompisar och kunna komma åt vänners listor genom till exempel Google Plus.

  

När funktionerna kommer, hur de kommer fungera och om de släpps i Sverige återstår att se. Skulle ni – vid en svensk release – använda er av kodkorten?

Källa: Android Police Tack alla som tipsat

Lägsta pris på Samsung Galaxy S III på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Xperia P på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemintegratör Automation Industri 4.0 Publicerad 27 Nov 2015
Systemintegratör Automation Industri 4.0 Publicerad 27 Nov 2015
Systemintegratör Automation Industri 4.0 Publicerad 27 Nov 2015
Kravanalytiker Publicerad 27 Nov 2015
Tekniker / onsite / support / Linköping Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb