Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google lanserar ett socialt nätverk: Projektet Google+

Postat:
06:22 - 2011-06-29
Skribent:
Henrik
Kommentarer:

Kretsar, träffpunkter och gnistor är några av sakerna Google under gårdagen introducerade som ingår i deras nya projekt kallat Google+. Tjänsten är ytterligare en satsning för att få in en fast fot bland alla sociala nätverk, och som ni kanske känner till gick varken Buzz eller Wave så bra i längden. I vanlig Google-anda släpps tjänsten från början i ett nedlåst betastadie, och användare måste således bli inbjudna för att använda allt. Dessutom får Android-användare ta del av ytterligare en bit av tjänsten.

Som tidigare satsar man hårt på sina tjänster, och några användare kan idag hitta en nydesignad meny på sina Google-sidor där ‘+du’ är ett nytt alternativ (som bilden illustrerar) vilket är direkt kopplat till Google+. Tillsammans med webbläsarintegreringen har man släppt en applikation till Android som själv har några unika tjänster att erbjuda till det stora paketet.

Instant upload är en smidig koppling mellan telefonen och webbtjänsten som löser allt som har med bildöverföring att göra. Bilder du tar på telefonen med appen synkroniseras till molnet och går att använda med statusuppdateringar i webbtjänsten. Syften för detta kan vara att spara statusuppdateringen till senare, alternativt att man sparar en backup av bilden i molnet. Dessutom gissar jag på att det på något sätt går att dela den typen av innehåll internt via kretsarna som är en del av Google+.

Huddle är den andra utannonserade funktionen för själva Android-applikationen och beskrivs lättast som en gruppchat som är kopplad till kretsarna i tjänsten. Kretsarna är små grupper som kan bestå av allt från bästa vänner till arbetslag, och är alltså tänkt att användas för mer än att konversera två personer emellan, då Google Chat lika gärna kan användas. Allt verkar vara lagom simpelt utformat samtidigt som tydliga spår av Google Wave syns i konceptet, vilket åtminstone i mina ögon bådar gott!

Mycket mer finns att veta om Google+, och Google har för att underlätta släppt en hel hög med videoklipp som förklarar tjänsterna en i taget. Nedan finner ni klipp som lätt introducerar tjänsten i sin helhet, ‘Instant upload’ samt ‘Huddle’. För fler klipp och mer djupgående info om de övriga delarna i Google+ kan ni kika här.

Vad tror ni läsare – har Google redan missat alla chanser för att skapa ett socialt nätverk som håller i längden, eller kan de faktiskt lyckas den här gången? Kommer ni själva att ge tjänsten en ärlig chans? Kommentarsfältet är ert!

Notera att Android-applikationen saknar syfte om ni inte har blivit inbjudna till Google+.

[Läs mer om Google+]

Genom Engadget och Google

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Sensation på Prisjakt just nu:

 • blunden

  Väntar på en invite. Man vill ju alltid testa åtminstone. Ser ganska smidigt ut.

 • dek

  Hur blir man inbjuden? Hade varit coolt att prova detta..

 • Steefzar

  Fint koncept, Men tror det blir svårt att få folk att använda mer än Facebook och Twitter.

 • Adam

  är det detta som skall vara deras svar på facebook? Gillade de. När facebook kom handlade det mycket om alla spel OSV…Jag skulle bra vilja ha en plats jag kan dela mina bilder se vad andra delar utan all skit. Detta verkar kanon tycker jag

 • Holi

  Ser häftigt och lättarbetat ut men jag har otroligt svårt att lista ut vad jag skulle använda det till eller ens varför jag skulle testa det. Är jag ensam om att saker ska lösa problem för mig innan jag går efter dom eller är det viktigare med snygga animationer och ett hundratal tjänster för att dela med sig av bilder/filmer på sin katt?

  Nej jag har varken twitter eller facebook, google reader tar redan upp på tok för stor del av min vardag.

 • Sus

  Jobbigt nog har de beslutat sig för att också ge oss en svart navigerings-meny i vanliga google, för vanliga användare. Fruktansvärt fult och inte vidare trevligt, vore bra om de gett oss möjligheten att stänga av det.

 • Rickard

  Testade Google+ lite igår kväll och nu på morgonen och jag har bara gott att säga.

  En liten rättelse i artikeltexten ovan angående Instant upload: man behöver inte använda Google+-appen för att bilderna ska laddas upp automatiskt, det går exempelvis lika bra att använda mobilens inbyggda kamerafunktionalitet.

  Sen bygger ju sociala tjänster på att man är flera, så att jag inte kan skicka en enda invite just nu begränsar ju upplevelsen med nästan 100%. Jag hoppas Google öppnar upp möjligheten att bjuda in andra väldigt snart.

 • Mosik
 • ennepop

  Som mycket annat ska det få en chans. Men trots kontot nu så är det som Rickard säger, utan alla i sin omgivning i tjänsten gör den obrukbar på sättet den är tänkt.

 • speakman

  Låter som orsaken till Waves floppning – ingen kan använda det eftersom alla inte har det. Gör dom samma misstag igen alltså?

 • theDukeW

  På ”papperet” ser detta ut att vara det alternativ till facebook som man väntat på, nu hänger det bara på om man kan få sina vänner att byta…

 • Rickard

  @speakman: Min åsikt är att Wave floppade för att väldigt få (inklusive mig själv) förstod hur och varför man skulle använda det.
  I Google+ ställer man sig inte de frågorna för man fattar direkt vad som är bra med det. Och Google verkar ha analyserat Facebooks brister ganska väl och satsat krutet där. Tänker främst på enkelheten i att dela olika till olika kretsar.

  Men självklart måste Google jobba stenhårt på att få folk att börja använda tjänsten, det kommer inte sköta sig självt.
  Ska bli spännande att se integrationen av Google+ i kommande versioner av Android.

 • ZoZo-

  Jag tror att de måste utöka antalet människor som använder gmail innan något sådant kommer att fungera.. Om inte de tillåter att hotmail, yahoo och alla de andra gratistjänsterna kan registrera sig..

 • Jag tror stenhårt på Google Plus. Kommer bli mycket spännande när jag väl får möjligheten att prova det på riktigt. Har använt de flesta av deras olika produkter relativt mycket, till och med Buzz och Wave. Problemet för mig är oftast att alla andra inte är sådana Google-älskare som jag själv är… :-)

 • Jan

  Jag tror att en stängd betaversion är ett affärsknep. Vartenda kommentarsfält på internet kommer ju att spammas sönder med tiggeri om en inbjudan.

 • JL

  Bör fungera bra som automatisk backup för foton och filmer från mobilen:

  ”As a Google+ user, you get the following:

  Unlimited photo uploads. Photos larger than 2,048 by 2,048 pixels will automatically be resized when uploading.
  Unlimited video uploads (up to 15 minutes per video, up to 1080p)”

 • Wormie

  Tyvärr.. Tror Facebook har ett alldeles för stort grepp om de sociala internet

 • Osky

  Provade lite igår och nog är det lovande, men som nämnts handlar det om att få dit vännerna.

 • rooot

  Glöm inte bort att Google redan har, och har haft i flera år, ett socialt nätverk…..Orkut

 • Anonym

  @Wormie, inget varar förevigt, men visst, FBs försprång just nu känns ointagligt.

 • Teo

  låter som en samlingsplats för googles alla misslyckade projekt med bla buzz och wave.

 • Teo

  facebook är överskattat själv använde jag det lite men för ett bra tag sen så gick jag ur facebook.

 • Teo

  @Adam
  låter bättre än facebook iallafall :)

 • itomg

  Jag är en av de få av mina vänner som verkligen förstår mig på Facebook. Och jag vet vad som går och inte går göra. Tycker de utvecklar nätverket alldeles för sakta och många gånger rikta dem in sig på fel saker. Hoppas Google kan hitta på något bättre utan att man förlora sina privata inställningar.

 • Teo

  google borde inte hålla på med invites det gör att det tar en jävla tid innan alla som vill använda det ens får en invites.

 • Teo

  @itomg
  håller med men tyvärr så verkar inte dem flesta fatta de
  facebook kommer bli en stor fara för allmänheten i framtiden.

 • Teo

  folk borde lyssna mer på dom som förstår facebook istället för att köra sitt eget race det kommer att straffas längre fram när man lägger upp hela sitt liv på nätet.

  jag tycker det är fel av facebook att göra så att dina vänners vänner bara dom är vän med en kan lägga upp bilder på mig tex utan att ens be om tillåtelse att få göra de.

 • Pallee

  Storebror ser er alla ;) om man inte redan hade sålt sin själ till Google så gör man det nu :P Kalla mig gärna paranoid men… dom har all din mail, alla dina kontakter, eventuellt en stor del av din chatthistorik, troligen var du befinner dig (garanterat om du använder latitude). Nu vill dom veta vad du gör, vem du umgås med och allt annat om dig som du annars skulle skrivit på Fejjan… inte för att jag på något vis gillar facebook… (gick ur för 1 år sedan men kommer mer eller mindre tvingas in i det igen pga jobbet…) men detta känns det lite som att lägga alla ägg i samma korg…

 • Damagee

  Helt rätt av google att släppa detta, dock helt fel att låsa det till invites vilket får många att inte prova, släpp det direkt så alla kan prova som vill. Däremot tycker jag att FB börjar bli för mycket, det har gått från att vara ett forum där vi kan hålla kontakt med nära och kära men nu så ska det vara en massa annat skit av olika insticksprogram.

 • Teo

  men google+ har ju också redan gjort ett stort fel
  med sorteringen av grupper om vad som är intressant och inte är de

  det borde inte vara jag som har kontot som kan bestämma vart grupperna ska grupperas för jag som har kontot vet ju inte vad mina followers är intresserad av hos mig

  alltså jag kan ju inte veta vad mina followers uppskattar hos mig
  det borde vara mina followers som borde bestämma vilken grupp dom ska vara med i.

  jag tycker att den sorteringen görs i fel ände.

 • S

  Har det lika många funktioner så slår det FB som bara handlar om reklam btw…

 • Teo

  @Damagee
  håller med bort med invites annars lär de inte slå igenom tror mest det var därför som google wave failade

 • Teo

  facebook kommer att gå i botten om några år för google kan vara gratis utan så himla mycket reklam :) eftersom dom får in så sjukt mycket pengar på annat håll
  om apple är en framgångsaga så är google en ännu större framgång ett under :)

 • Micke
 • master_of_rock

  1. Jag uppskattar att man kan ha olika grupper där man kan diskutera olika specifika problem. Det var en grej som störde mig på FB att alla kan tycka till om allt. Spårar ur ganska fort kan jag säga. Inte minst jag själv som har en j—la åsikt om allt spårade ur då och då. Det var en av orsakerna för avregistrering.

  2. Privacy. Den andra orsaken för avregistrering. FB är ett katastrof i sammanhanget. Ni som har helt dolda profiler på FB kan göra en grej: Skapa ett nytt konto eller låna det. Se till bara att ni inte är vän med sig själv i det kontot. Skriv er fullständiga mailadress i sökrutan och tryck på sökknappen. Jag får upp min profil vilket är minst sagt oönskvärt. Tänk nu hur många personer kan på ett eller annat sätt komma över era mailadresser? Säg att ni vill kontakta en myndighet anonymt. De kan få fram vem ni är på 2 sekunder.

  3. Instant upload. Love it.

 • Swanden

  Väntar på invite, tyvärr så skulle jag aldrig få mina vänner att skaffa ett googlekonto och gå med.

 • Gabriel

  Circle of trust LOL

 • Anonym

  @Teo, fast hela vitsen är ju att du ska kunna välja. Facebooks stora problem är att du alltid gör en public share till samtliga … det är ju FB:s stora brist idag, som Google just gör till sin grej. Att vända på det skulle bidra till att du skulle tvingas anta att du gör en public share till alla… dvs. noll vits…

  Exempel.. du vill göra en share på en bild, men inte till ”alla” vänner, utan till de som du faktiskt har närmst… då kan du enkelt göra det med Google Plus.

 • Ult

  Skicka mig en invite ffs ;)

 • tramsgar

  Fail 1: Bara inbjudna får vara med, är det så man konkurrerar ut FB? Inte konstigt att Wave självdog när de inte lanserade det massivt snabbt nog.
  Fail 2: Inte ett knyst om det som FB kritiseras mest för, och det som delvis sänkte Buzz – Integritetskontrollen. De som är skeptiska till eller missnöjda med FB pga detta lär inte lockas.
  Win: Mamma ser inte nödvändigtvis allt man skriver.

 • Ult

  @ tramsgar
  För det är bara en Beta än så länge därav invites.
  Det är inte som spotify typ

 • jb

  Tjänsten ser schysst ut android appen lika så, men det är lite svårt att testa ett sociallt nätverk när det finns så få användare.. (jag känner en till som fått en invite).

  Spontant tycker jag:
  – Instant upload är riktigt schysst.
  – Circles kan vara en bra ide men det är lite svårt att testa
  – Hangout (chat etc) ser riktigt bra ut.

 • martin

  Jag är väl en av få som saknar Wave.
  Hoppas de knyter in Wave funktioner i detta och att de släpper beta och invite-only snabbt nog så det inte självdör på samma sätt som wave gjorde

 • Linnea

  Hoppas mycket på detta. Circles verkar asbra!
  Dock delar jag ju oron lite över att Google äger mkt av det jag gör på internet…

 • M1ntos

  Kretsar är perfekt! Bästa iden någonsin! Dessutom vill jag gärna se en tightare samband med mobilen,docs,gmail,iGoogle och nu då detta. Så allt smälter ihop liksom!

 • Qbase

  Trist att det inte fungerar med Google Apps konton. Samma sak med Buzz, Google Profile, Places mfl :-/

 • Epic Bros!

 • Teo

  @Anonym
  ajo de är ju sant

  tumme upp för google iallafall :) men hoppas dom tar bort invitesen snart :)

 • Marco Baxemyr

  Mer läsning: http://techcrunch.com/2011/06/28/google-plus/ och http://arstechnica.com/web/news/2011/06/inside-google-how-the-search-giant-plans-to-go-social.ars

  Mycket spännande. Google+ kommer göra Google mycket bättre (åtminstone på lång sikt).

 • theodor70941

  AWSOOOOOOOOOOME! this will kick facebooks but!

 • E

  @ Anonym
  Förstår dock inte problemet. Går ju skapa grupper relativt lätt på FB. På varenda share du gör på FB ser du att det är ett hänglås bredvid. Där går det ställa in vilka man delar det med. Visst, Google+ gör det lättare och snyggare. Men det har funnits på FB ett bra tag. Delar knappt ett skit med alla mina vänner på FB, bara vissa utvalda.

 • g0x

  @ master_of_rock

  nja – jag har ett konto som har en speciellt skapad email, som bara jag vet om , som jag inte ens kommer ihåg lösen till.

  Den mailen kommer inte upp när man söker från ett annat konto …
  inget komemr heller upp när man söker på mitt registrerade namn som är ett förnamn …

 • jishi

  Om de kan samexistera med facebook så tror jag absolut att det kan slå. Dvs, du kan interagera med facebook och dina google+ vänner gemensamt i dina circles.

  Det är knepet till framgång, att till¨åta en smooth transition. Det var där de misslyckades med Wave, det krävdes ett direkt systembyte och folk är inte beredda att förändras över en dag. Hade de implementerat smidiga emailwave proxies så man själv fick välja kommunikationssätt för att successivt se fördelarna med det ”nya” hade de haft alla möjligheter att lyckas. Och också att framhäva att Wave var en public standard, dvs inget Google-specifikt. Det missades nånstans också i marknadsföringen.

 • Eljo

  Kan en vänlig själ skicka en inbjudan till gigovicATgmail.com så att man kan få testa?

 • g0x

  @ E

  fast jag har aldrig blivit klok på om ens vänner som man hänglåsdelar med – om de har en slapp säkerhetsinställning och delar ALLT med alla, syns fortfarande inte den ”låsta” delningen – ens när de kommenterar. Ibland kan man ju se att folk kommenterat på nån persons delning som man aldrig har hört talas om. Det vore ju skönt om man fick exakt kontroll med +. Det du delar skickas till personen. Inga ”retweets o kommentarer. Så tänker jag mig det…

 • Goldstar

  @E

  Jag har aldrig lyckats dela ett foto med bara en grupp, alla mina vänner har sett det och det gäller särskilt när jag skickar nått från mobilen. Facebook är omständigt att hantera när det gäller rättigheter, det enda starka argument för facebook är att de flesta man umgås med redan finns där.

 • Goldstar

  @Jishi

  Det är det windows live försökt göra, där blir rena kaoset på vad man delar och till vem om man väljer att integrera twitter och facebook i windows live. Skicka upp en sak där i vad jag trodde var enbart live, helt plötsligt fick jag se den på FB också.
  Testade iofs bara live nån dag.

 • Robert S

  Google verkar ju lyckas med allt. Hur dom tog över sökmotor toppen och myntade ett uttryck efter sitt namn förstår jag inte hur dom lyckades med. Och man vet inte hur det hände, eller när, det bara var så en dag tycker jag.

 • E

  g0x :@ E fast jag har aldrig blivit klok på om ens vänner som man hänglåsdelar med – om de har en slapp säkerhetsinställning och delar ALLT med alla, syns fortfarande inte den “låsta” delningen – ens när de kommenterar. Ibland kan man ju se att folk kommenterat på nån persons delning som man aldrig har hört talas om. Det vore ju skönt om man fick exakt kontroll med +. Det du delar skickas till personen. Inga “retweets o kommentarer. Så tänker jag mig det… Rapportera inlägg 0

  Hur du tillåter att andra vänner till dina vänner kommenterar på dina poster du lägger på din väns wall går att ändra i Privacy Settings. Så det är möjligt. Aldrig att någon, för mig okänd har kommenterat på ett foto jag lagt upp på en väns wall. Även om han har inställning att folk får kommentera foton som han är taggad i så väger nog mina inställningar tyngst där det är MITT foto och där jag bestämt att ingen får kommentera på detta mer än mina vänner.

 • tg

  Glöm inte att google sitter på ett mycket stort antal användare. Mail, docs, android och inte minst youtube. Jag tror att allt kommer sitta ihop på ett eller annat sätt om några år

 • Michko

  Är det nån som kan bjuda in?

 • Josåatt

  @ Michko
  Nej, inte ens folk anställda på Google har invites att skicka.

 • ff

  S :Har det lika många funktioner så slår det FB som bara handlar om reklam btw… Rapportera inlägg 0

  Ja det är ju helt annorlunda jämfört med google som i stort sett bara är ett reklambolag. Eller tror du de ger dig tjänsterna för att de bara är snälla och fina?

 • Orici

  Google – Be Evil

 • Anonym

  Robert S :Google verkar ju lyckas med allt. Hur dom tog över sökmotor toppen och myntade ett uttryck efter sitt namn förstår jag inte hur dom lyckades med. Och man vet inte hur det hände, eller när, det bara var så en dag tycker jag. Rapportera inlägg 0

  Lyckas med allt? Remember Wave?

 • Mattias Fogelberg

  Jag vill ha en invite! :-)

 • Vandergrift

  @ Josåatt
  Har en polare som precis fick sin invite genom en kompis på Google. Jobbar iofs inte i Sverige om det skulle göra någon skillnad

 • Jesper

  Tycker det verkar vara riktigt schyst! Synd bara att det är så svårt att få tag i en invite…

 • Adam

  Kopplar de ihop youtube och mailen har de nog ett vinnande koncept. Längtar redan.

 • Michko

  Josåatt :@ Michko Nej, inte ens folk anställda på Google har invites att skicka. Rapportera inlägg +1

  åfan…. då är det ju rätt illa :)

 • gz

  Frågan är hur dom ska lansera det. Det är faktiskt inte direkt alls alla som har ett Google-konto direkt även om det är fler här som just har det kanske. :)

  De som säger att Google lyckas med allt … knappast. De flesta grejer misslyckas de med, det är bara det at de är så det fungerar. Misslyckas med mycket för att lyckas med något.

 • Niq

  Ptja google har ju det mesta av min information iaf så kan skippa FB och köra google fult ut. :)

 • master_of_rock

  g0x :@ master_of_rock nja – jag har ett konto som har en speciellt skapad email, som bara jag vet om , som jag inte ens kommer ihåg lösen till.Den mailen kommer inte upp när man söker från ett annat konto … inget komemr heller upp när man söker på mitt registrerade namn som är ett förnamn … Rapportera inlägg 0

  Då är det kanske fixat. Det var så i alla fall för 6-8 veckor sedan.

 • Oldskool

  Jag menar inget illa, men jag finner kommentarerna här ovanligtvis naiva och barnsliga. Om man skall Google plus me med någonting så ligger FB närmast till hands. Men jämförelsen är ungefär lika bra som att jämföra dagens internet med en telefonväxelstation.

  Google Plus Me har en helt annan räckvidd än något webbprojekt världen tidigare skådat, och folk har verkligen inte en susning om hur djupt det här går. Att sitta och diskutera om det kommer att bli en flopp eller inte och göra jämförelser med Orkut eller nåt – Ja då har man verkligen missat hela poängen med vad det här handlar om.

  Kombinationen av tjänster (Det handlar om minst ett 80-tal) i Google plus me förändrar paradigmet såpass mycket att det är svårt att förklara men Wired gör ändå en hyfsad analys.

  http://www.wired.com/epicenter/2011/06/inside-google-plus-social/

 • Josåatt

  @ Vandergrift
  Ok, då var det nog något fönster tidigare. Läste på Quora att de inte hade några att ge ut och mina kontakter kunde inte heller göra något förutom att försöka få med mig i nästa batch.

 • Goldstar

  Oldskool

  Det beror väl på vilka tjänster man värderar om det finns 80 tjänster så lär ju inte alla använda alla?
  Dom skrev tex om google docs i artikeln något som jag ser som totalt överflödigt, finns fler tjänster på googles agenda som inte är särskilt intressanta.
  Och det hjälper ju inte hur bra eller djup en tjänst är om de inte får dit användarna

 • Någon som kan bjuda på en invite… jesper.eriksson1@gmail.com :)

 • Oldskool

  Goldstar

  Webben består av hundratals miljoner sidor numera, men du tänker väl inte avstå från all form av webbanvändning, bara för att inte alla sidorna är användbara för dig eller för att du inte hinner besöka dem samtliga.

  Kanske klickar du på en ”+1” länk i något sammanhang. Kanske är det någon Youtube-uppladdning du vill göra. Du kommer att börja använda en del av de här funktionerna, utan att du ens tänker på saken. Det smyger sig in i ditt liv, och med tiden kommer du att finna det praktiskt att skapa ett eget konto eller koppla Google plus me -tjänster till din befintliga gmail i din telefon. Jag tror inte Googles plan är beroende av att massor av använder aktivt tar ställning för projektet inom en närtid.

  Själv omfamnar jag den här utveckling, för att jag ser fram emot de möjligheter den ger, men också för att jag tycker FB ligger så efter i utvecklingen.

 • Goldstar

  Oldskool

  Förvisso sant men en hel del av det skulle betyda att jag skulle behöva ge upp mina nuvarande konton som är reggade på helt andra vägar. +1 och gillaknappar har jag aldrig riktigt förstått meningen med, särskilt inte så länge det inte finns någon knapp där man kan visa sitt missnöje.
  När det gäller sociala nätverk typ FB så är man ju på det ställe där ens vänner befinner sig, att köra 2 parallellt finns inte på kartan. Det räcker med att man måste göra det med IM. Vad gäller lagring i det sk molnet, appkörning i molnet mm så hittar jag bara nackdelar jämfört med att köra det lokalt

 • blunden

  Man verkar ha oändligt många invites denna gång, till skillnad från Gmail. Nu är det bara att vänta på att folk accepterar dem och skapar en profil innan man kan testa det. :)

  jespermidget :Någon som kan bjuda på en invite… jesper.eriksson1@gmail.com :) Rapportera inlägg 0

  Done

 • oldskool

  Goldstar: ok,jag ger upp. om du inte kan se någon fördel med t.ex. lagring i molnet så kan jag inte föreställa mig någon teknisk utveckling överhuvud taget som innebär ett framsteg för dig.

  Blunden: are you kidding ? Går det att få invites här ? Please till psargren-på-gmail-punkt-com

  ps vv citera inte min mailadess tack för då får jag bara en massa spam.

 • Anonym

  Om någon har en invite så skulle jag verkligen uppskatta att få en! Jepped91@gmail.com

 • David P

  Skulle uppskatta en inbjudan också om det går för sig :). davidptrs@gmail.com Tack på förhand.

 • Cocker

  Oldskool :Jag menar inget illa, men jag finner kommentarerna här ovanligtvis naiva och barnsliga. Om man skall Google plus me med någonting så ligger FB närmast till hands. Men jämförelsen är ungefär lika bra som att jämföra dagens internet med en telefonväxelstation.Google Plus Me har en helt annan räckvidd än något webbprojekt världen tidigare skådat, och folk har verkligen inte en susning om hur djupt det här går. Att sitta och diskutera om det kommer att bli en flopp eller inte och göra jämförelser med Orkut eller nåt – Ja då har man verkligen missat hela poängen med vad det här handlar om.Kombinationen av tjänster (Det handlar om minst ett 80-tal) i Google plus me förändrar paradigmet såpass mycket att det är svårt att förklara men Wired gör ändå en hyfsad analys.http://www.wired.com/epicenter/2011/06/inside-google-plus-social/ Rapportera inlägg +2

  Bra läsning, och det gjorde mig definitvt sugen på att testa. Tror dock detta behöver utvärderas över tid..

  Skicka gärna en invite till freddiecocker snabel-a gmail punkt com

 • Love

  jishi :Om de kan samexistera med facebook så tror jag absolut att det kan slå. Dvs, du kan interagera med facebook och dina google+ vänner gemensamt i dina circles.Det är knepet till framgång, att till¨åta en smooth transition. Det var där de misslyckades med Wave, det krävdes ett direkt systembyte och folk är inte beredda att förändras över en dag. Hade de implementerat smidiga emailwave proxies så man själv fick välja kommunikationssätt för att successivt se fördelarna med det “nya” hade de haft alla möjligheter att lyckas. Och också att framhäva att Wave var en public standard, dvs inget Google-specifikt. Det missades nånstans också i marknadsföringen. Rapportera inlägg +9

  Håller med. Facebook är ”bara” bäst på en sak: att ha många användare. Tror också nyckeln är att integrera google+ med facebook på något sätt, t ex via en app som automatiskt postar g+ inlägg på fb och tvärtom osv (finns väl liknande mellan tvitter/fb?)

 • Love

  F.ö. är även jag väldigt intresserad av en invite. Om någon här kommer över en tycker jag vi ska vara lojala med swedroid och köra pay-it-forward tills alla här på forumet som uttryckt intresse får en ;) (om man får inbjudningar när man själv blir inbjuden vill säga) rolexfuralle@gmail.com

 • Mosik

  oslobar@gmail.com. Jag vill mer än gärna ha en invite

 • Anonym

  @ blunden
  Ooo kan jag också få en? :) oj.philipnord snabel-a gmail.com

 • Andy

  Om någon har en invite över skicka gärna en till mig på l.andreas.anderson@gmail.com

  tack på förhand

 • Leon

  Vore jättetacksam för en invite om sådan finnes. Nya Google tjänster måste provas :P
  lennart punkt alknas snabel-a gmail punkt com

  Haha, jag har blivit något utav en Google/Android-ambassadör på jobbet. Har fått massa folk att lämna symbian, IOS och hotmail för Google´s tjänster. Lite fanboy varning nästan… :D

 • Mårten

  Ni som tar upp Wave här har ju inte fattat vad Wave handlade om. Det var inte ett Socialt Media som Facebook. Det var ett verktyg för att jobba tillsammans i projekt.

  Misstaget Google gjorde där var ju att lansera det som en konkurent till Facebook…

 • niq

  Sjukt häftigt att se vilken enorm hype dom lyckas bygga upp bara genom att man måste ha invite. Som sagt om det samlar många Google tjänster på samma ställe och gör det över bra. Så blir det i mina ögon intressant.
  Har sagt innan att när Facebook valde att ta bort möjligheten att göra ämnen på mail så dog 80% av fb funktionen för mig. Så kan gmail integreras snyggt i det här kommer man ju iaf hänga där.

 • Kan någon snäll själ vara vänlig att skicka en invite? =)

  threezool@gmail.com

 • niq

  Wave var ett sjukt användart verktyg.

 • Dick

  Skulle uppskatta en invite väldigt mycket!

  dickc.lundqvist@gmail.com

 • Anonym
 • Anonym

  invite tack robin.daun.79@gmail.com tack på förhand :)

 • Daniel

  @ blunden
  Du har nog ett bättre konto än mig i så fall. För om jag klickar på någon kontakt som saknar profil och sedan klickar på invite, så står det bara ”Sending email invitations will be enabled soon!”…

 • tomas

  vill gärna ha en invite, tzeljko@gmail.com

 • Kling

  Tar gärna en invite om nån har: daniel.kling@gmail.com

 • Alfred

  Tar gärna en invite jag med om nån har någon över :) vi kan ju starta en härlig liten Swedroid Grupp :D

  Mail: Alfred.johansen@gmail.com

 • SkogsTrollet

  Om det är någon som trycker på en invite så skulle jag mer än gärna ta en! :) emanuel.kruth AT Gmail.com

 • Tippar på att ingen har några invites, men jag är lika naiv som resten av er!
  Om någon har en invite, hade jag uppskattat det sjukt mycket! :-)
  robert.lofgren.larsson@gmail.com

 • Moody

  Det verkar som att google har tagit bort möjligheten till invites. Iaf tillfälligt.

 • Anonym

  @ blunden
  Hej,

  Jag vill också väldigt gärna ha en invite och vara med i Swedroid-gruppen :-)

  mmartin409 at googlemail dot com

  /Martin

 • Stinkis

  Stinkis är sugen på en invite!
  bergquist”punkt”mikael”at”gmail.com

 • tomas

  Rätt många på twitter har fått igång sina invites igen, så jag tar som sagt gärna också en på tzeljko@gmail.com

 • Rikard

  Skulle vara ballt om nån kunde bjuda på en invite :)
  rikard.rehnmark@gmail.com

 • Fredrik ‘ZeD’ Andersson

  Om någon skulle ha en inbjudan över, tas det hjärtligt emot av mig :).

  fredrik[dot]andersson80[at]gmail[dot]com

 • jacob

  Ja gillar det där med ”best friends”.. borde funnits på fb för länge sen. Dock har gogle inte en chans. Även fast det smärtar att erkänna det är fb allsmäktigt.

 • Anonym

  Jag tar gärna en invite: jonas.gauffin@gmail.com

 • Ult

  J.ultras@gmail.com Tar gärna en också om ni har ;)

 • Magnus Olsson

  Attans ”Redan inbjuden? Vi har tillfälligt överskridit vår kapacitet. Försök igen snart.”

 • Jockejo

  En till som gärna vill testa… :-) jockejoh@gmail.com

 • Jqck

  Tanken på ett alternativ till FB ger mig en lätt känsla välbehag. Att logga in på FB (jag tvingas mer eller mindre pga en del av min verksamhet tyvärr kommunicerar via mailen där) är deprimerande, trots att jag bara har ett 20-tal ”vänner”. Idag eller i morgon går jag ur, detta var ett slags uppvaknande. Vi ses på Google+.

 • Andreas

  Jag vill gärna ha en invite om det är nån som har en ligger och skräpar.
  bullas82(AT)gmail.com

 • Anonym
 • Henrik

  Ett antal invites till er i listan gick iväg idag. För c:a 1 minut sedan. Dock verkar google ha sniffat upp hur vi gör för att skicka invites så det är inte säkert att dom går ut som förväntat.

 • David

  Tyvärr så kan man inte komma igång… de släpper inte på nya ännu..fick invite imorse. Kan dock inte börja ännu… hoppas de släpper på strax :)

 • Alexander

  Jag vill gärna ha invite. alexander.argiriou(at)gmail.com

 • Henrik.d

  Det här måste man ju bara få testa så fort det bara går. Jag vill gärna ha en invite. henrik.dreme at gmail.com

 • Anonym

  Jag vill gärna ha en invite också om nån har en Jimpa84sweden@hotmail.com

 • fredde

  Tycker tjänsten verkar trevlig. Hoppas på lite bättre foto-möjligheter än Google redan har på Picasa. Tar gärna emot en invite på freddecc at gmail punkt com om någon har över.

 • Crille Nae

  Hej,
  Tar gärna någon ivite om någon som har en över :-) Skulle vara kul att testa…
  crille.nae@gmail.com

 • eric

  Hallå!
  Det skulle vara kung med invite om det är någon som har..
  eric.dahlbeck at gmail.com

 • tomas

  Jag har skickat till de fyra sista i listan med gmailkonton. Får ni några så säg till, kan vara bra att veta ifall de stoppat möjligheten att bjuda in.

 • Robin

  Hej, vill någon vara snäll o skicka en invite till robin.chang85 at gmail.com ?

 • Rickard

  Skicka gärna en invite till rickard.fredman at gmail.com

 • Filip

  sydsvensken88(at)gmail.com om någon har en över? :)

 • Anders

  Så. Fått min nu. Fattar inte exakt allt än ;) Men trevligt verkar det.

 • Peter

  Tar gärna emot en inbjudan om det finns någon över. Skicka till petols82(at)gmail.com :)

 • Johan

  Samma önskan som så många andra, har någon möjlighet att skicka en invite till mig på jeanis81 at gmail.com skulle jag vara enormt tacksam.

  /Johan

 • Threezool

  Någon snäll person som kan bjuda in en? =(

  threezool at gmail dot com

 • Anonym

  Jag vill gärna ha en invite också om nån har en över Goldfish84sweden@gmail.com

 • Per

  Tar gärna en invite om någon har? :)

  per.lindsten@gmail.com

 • Ulf

  Hej, detta vore trevligt att testa.

  salicious 1 [at] gmail [dot] com

 • Angie

  Som tidigare talare är jag förstås också hemskt intresserad av en inbjudan till det sociala nätverket.

  a.girhammar AT gmail.com

 • WoberT

  Tar gärna också en invite om det finns över. robert.allert(at)gmail.com

 • Niq

  Verkar som om det faktiskt finns chans att få en invites till google+ så passar på att skriva min mail här.

  Neeb89(AT)gmail.com

  Kan även säga att jag har en sju HE vettes många spotify invites så om någon vill ha spotify FREE dvs inte open så kan ni alltid slänga iväg ett mail också till mig också.

 • gazab

  Även jag skulle bli överlycklig av en invite!

  gustav.toner at gmail.com

 • Danne

  Lofblom27 @ gmail.com och tack i förhand.

 • Beex

  Hoppas även jag på en invite :)

  ola.blissing at gmail

  Precis som skribenten ovan mig så har jag ett stort antal spotify invites om någon vill ha.

 • Bra bloggpost!
  Jag blev inbjuden igår eftermiddags och har gjort en rejäl genomgång av Google+ och länkat hit bland annat http://wolber.se/test-facebook-google-plus-guide/

  Rock on!

 • Tocator

  Jag tar gärna en invite om det finns över! :-)

  Danielsson. 2005 @ gmail.com

 • Mattis

  Har testat Google+ i några timmar nu och jag är positivt överraskad. Många pratar om att det skulle vara en rip-off av Facebook, men eftersom FB har miljontals användare verkar det ju finnas åtminstone något som tilltalar kreti och pleti. Att kopiera/härma vissa saker av det är väl bara smart. Skulle vara skönt om man kunde slippa bli översållad av en massa spel, spåkulor och hitta-rätt-tjej i Google+, men vi får väl se… Ett riktigt seriöst försök är det i alla fall. Vad det gäller inbjudningar är jag tyvärr inte till någon större hjälp: det verkar som att det för tillfället är stopp för dylika.

 • Cami

  Hej!

  Jag tar jättegärna en invite om någon har lust och möjlighet, TACK! <3

  CamillaJantoft@gmail.com

 • jompa

  Hänger väl på tåget.. tar mer än gärna en invite :)
  J.westermark@gmail.com

 • Anonym

  Känns ju dumt, men… jag är ju inte ensam att fiska, så:
  markus(punkt)ottosson(cyberkanelbulle)gmail(punkt)com

  Evig tacksamhet om det mot förmodan skulle trilla in en inbjudan!

 • David

  Om någon vill bjuda in.. :) David.gustafsson at gmail.com

 • David

  Om någon har en över så tar jag gärna en invite :)

  davidfors1@gmail.com

 • TMO

  Finns det någon invite över är det bara att skicka! :)

  tmokotor@gmail.com

 • Tobz

  ooh, kan inte jag också få en invite ? =) tobzart@gmail.com

 • Dick

  @ Henrik
  Skulle uppskatta en invite, tackar på förhand!

  dickc.lundqvist@gmail.com

 • Jakob

  Oj oj oj – vad härligt!!! Skulle verkligen uppskatta en invite om någon har en?

  jakobpetri@gmail.com

  Tusen tack =)

 • Jakob

  Oj oj oj – vad härligt!!! Skulle hemskt gärna få en invite om någon har en?

  jakobpetri@gmail.com

  Tusen tack =)

 • stellan

  om någon råkar ligga inne med en invite får de gärna pay it forward till mig
  stellan.garhammar@gmail.com

 • Payam

  Jag tar gärna också en invite om någon vänlig själ vill dela med sig.
  payamyavari snabela gmail

 • Philip

  Jag byter spotify invite mot en g+ invite ;)
  oj.philipnord på gmail.com

 • gazab

  Ett trick som ni som kommit in kan testa för att få in oss andra: http://cyberfart.blogspot.com/2011/06/inviting-to-google.html

  Testa gärna med mig på gustav.toner at gmail.com :)

 • tramsgar

  Ult :@ tramsgar För det är bara en Beta än så länge därav invites. Det är inte som spotify typ Rapportera inlägg +2

  Vad är INTE beta på Google…?

 • Tomas

  Jag gör gärna nya försök att bjuda in i morgon, mem jag tror att det är bättre att använda tråden i forumet under”övrigt ” eller OT. Jag kommer bara att plocka namn därifrån

 • Magdalena

  Oooh …. en invite till lilla mig?

 • Mozze

  zankodj (at) hotmail. com vore snällt om ni kunde rädda mig ifrån facebook! Jag vill vara PURE ANDROID/GOOGLE =P facebook känns som något från apple.. tur att jag har en android mobil också!

 • Kristofer Wåhlin

  Jag tar gärna emot en Invite om någon/några har? Vore riktigt snällt! :) krillzz at gmail.

  zankodj, tror man måste ha ett gmail konto för att de ska funka?

 • Philip

  Fail jag fick en invite men fick svaret: ”This feature is not available for your account
  You must be over a certain age to use this feature.”

 • dwd

  Glöm ej mig snälla noxargos@gmail.com

 • Daniel

  Jag vill också gärna vara med :D steckmest@gmail.com

 • Kling

  gazab :Ett trick som ni som kommit in kan testa för att få in oss andra: http://cyberfart.blogspot.com/2011/06/inviting-to-google.htmlTesta gärna med mig på gustav.toner at gmail.com :) Rapportera inlägg 0

  Drog iväg ett gäng invites med den metoden nyss. Funkade för mig!

 • peter

  tacksam för en invite, pparker665@gmail.com

 • Danne
 • Fredrik ‘ZeD’ Andersson

  Kan bara säga att detta kommer att bli bra, fast ännu så länge känns det aning ensamt där. Längtar dock till den dag jag slutligen kan avinstallera ‘Facebook för Android’ ;).

  Det de kan jobba lite med är utseendet på Android klienten som i ärlighetens namn är ganska brun och ful.

 • Anonym

  Jag också om nån har Goldfish84sweden@gmail.com

 • Anonym

  Kling :

  gazab :Ett trick som ni som kommit in kan testa för att få in oss andra: http://cyberfart.blogspot.com/2011/06/inviting-to-google.htmlTesta gärna med mig på gustav.toner at gmail.com :) Rapportera inlägg 0

  Drog iväg ett gäng invites med den metoden nyss. Funkade för mig! Rapportera inlägg 0

  Skulle inte kunna lägga till mig med me den metoden? =D

  threezool@gmail.com

 • Anonym

  Om ni nu har glömt mig robin.daun.79@gmail.com

 • Murvel

  Vore kalas om man kunde få en av nån vänlig själ. :)

  tobias.myllynen@gmail.com

 • Jopp

  Vore kanon om nån vänlig kunde skicka en invite till: joeengst@gmail.com

  Spotify invite kan fås i utbyte om så önskas.

 • Kling

  Den metoden som länkades till ovan funkar inte längre sen i morse och ”normala” invites är spärrade så ni som inte hann fixa kontot igår lär få vänta lite till :)

 • eric

  Här har google verkligen lyckats må jag säga.. hoppas bara att det fylls på med folk..

 • Johannes

  Skicka gärna invite till johannes.brorsson@facebook.com :)

 • Dejan

  Ge hit en invite! Knutbypastorn@gmail.com :D

 • Knotan

  Mjjolk@gmail.com vore riktigt nice :) tack på förhand.

 • mullvaden

  Vore nice med invite.
  Mullvaden@gmail.com

 • kennethbot

  3de gången gillt då, vore nice med en invite :D kennethbot@gmail.com

 • Tobias

  Skicka gärna en invite till mig också om ni orkar :).
  tobias.konradsson89@gmail.com

 • sentow346(at)gmail punkt com

  Jag bjuder en flaska gammeldansk för en invite…

 • Mikael

  Skicka gärna en invite till: lachmier@gmail.com !

  Tack på förhand!

 • Andy

  Hade varit supernajs om någon ville dela med sig av google+

  l.andreas.andersson@ gmail.com

 • Angie

  Hej allesammans,
  Just nu kan man inte bjuda in några. Antar att Google kör dygn för dygn.

  @Jens: En gammeldansk säger du. Ja, det vore nåt! :)

 • d
 • Anonym

  @ tramsgar, var väl ett ganska bra tag sedan de övergav ”beta” stämplarna i ett antal av deras tjänster,b.la. GMail. Men visst lever det till stor del kvar hos användare att Google alltid lablar ”Beta”.

 • Angie

  @ Teo

  Tanken är nog att om för många ”ickegooglare” hänger på Google+ i detta nu, tror jag många hoppar av. Är ju en del som inte riktigt fungerar ännu. När väl ”vi” testat av och rapporterat de buggar som finns, så kan de släppa loss det nya sociala nätverket.
  Sedan är det ju lite spännande, eller hur? :)

 • Samus

  Hej, tacksam för en invite,
  kan även ge en spotify invite till den första som invitar.

  samus2k10[at]gmail.com

  MVH!!

 • Hallon

  Åh! Någon som orkar invitea mig med? :D
  vonrauk@gmail.com

 • Adam

  Jag tar också gärna en invite om någon har en till övers.. :)
  adamlar[-at-]gmail.com

 • johan

  Nån som testat G+ ?
  Är det vettigt?

  (Nej, jag vill inte ha en invite :)

 • T

  Hej!
  Skicka gärna en invite till mig med.
  slampa@gmail.com

 • Freddeg

  Tjenare!
  Om någon kunde skicka en invite till mig så skulle jag bli evigt tacksam, jag ger då själv ut invite så att alla som vill ha får möjligheten att prova.
  ”freddeg på gmail.com”

 • johan

  skulle verkligen uppskatta om nån kunde göra sig besväret att skicka mig en invite. tack på förhand!

  rikard.vk @ gmail.com

 • Niq

  @ johan

  ja, det funkar bra. Just nu känns det mer som en konkurrent till twitter än facebook. Får se om /när det kommer in mer folk som man faktiskt känner hur det funkar då. Men känns mycket renare än Facebook. Så vi får se. Grunden är bra dom måste bara bygga vidare på det fort och med hög klass.

 • Tobias

  Om någon vänlig själ har en invite över :) tklingberg@gmail.com

 • Johan

  Verkar faktiskt ganska lovande, om det är någon som har en invite över så hade JAG med all glädje tagit imot den, xtremesm@hotmail.com

 • sockan
 • sockan

  jonwys@gmail.com om någon har invite ;)

 • SgtDarwin

  Någon som fortfarande har en invite kvar att skicka? Det skulle göra min dag :)
  A.Blakeus@Gmail.com

 • Loofy

  Om någon har en invite skicka gärna till fredrikPUNKTleufkens@gmail.com

  byt PUNKT mot . ovan.

  MVH /
  Loofy

 • Loofy

  Någon som hade en invite?

  fredrikPUNKTleufkens@gmail.com

  byt PUNKT till . ovan.

 • Andreas

  Vet inte om jag är naiv och tråkig när jag skriver det här, men skicka gärna en invite om du har en till övers! Hade varit super! Tack! Lindhe94@gmail.com

 • Steffan

  En invit om möjligt, herbergersteffan@gmail.com

 • daniel

  @ Steffan
  jag testar att se om jag kan bjuda in. tror jag vet hur.. (hmm) Rensar av lite i forumet, vet inte om ni fått invite. Men rent krass är det ingen direkt antal invites utan man lägger in mailadresserna och skriver nåt och ”delar” (right? den som vet)

 • johan

  stort tack för att du försökte daniel, men det går inte att joina :( bara att se vad du skrivit

 • Micke

  Hej. Om någon har en invite kvar tar jag tacksamt emot en. Tigerwein@gmail.com

 • thomas

  Det kan bli riktigt bra. Lite pyssel med att organisera i rätt kretsar… etc. Stora pluset :) är gruppchatten här kan många kreativa idéer födas….
  Enkelt och rent!

 • Johan E

  Om någon skulle vilja bjuda in mig så skulle jag bli glad!
  johan.edenfjord@gmail.com

  :)

 • Angie

  @ Johan E

  Klart!!

 • emil

  skulle nån invita emil987654321@gmail.com snälla
  :)

 • Angie

  @ emil

  Klart man är snäll (ibland) :)

 • Jesper

  invite mottages gärna till jesper.wango@gmail.com

 • pr0x1mu2

  Om någon e sugen på en invite till G+ så skicka eran Gmail till mej på Tony.bjorklund@gmail.com =)
  Ja invitar så fort ja kan… skriv gärna Swedroid så ja vet i vilken cirkel ja ska lägga er i

 • Daniel

  Om ngn har en inbjudan över skulle jag bli väldigt glad!!

 • Droidey

  Skriv eran mail till linusask.ask@gmail.com om ni vill ha invite, sätt Swedroid som ämne på mailet.

 • Andreas

  Om någon har en invite över får ni gärna skicka en till mig :)
  andreasjohansson1986@gmail.com

  Tack

 • Stefan

  Gärna en invite till mig stefan.pettersson79@gmail.com

 • peter

  Kan någon skicka en invite till mig?
  pla020645@gmail.com

 • Bengt Kristensen

  Någon som skulle vilja skicka en invite till mig?
  eccron@gmail.com

  Tack,
  Bengt

 • Mrsloveth samson

  God dag, herr / fru

  Behöver du ett legitimt och Brådskande lån för att betala dina räkningar och rensa din skuld Kontakta oss idag med följande information:

  Ditt namn ……………………………….
  Ditt land …………………………….
  Sex ……………………….
  Lånet belopp som krävs ………………
  Varaktighet …………………………..
  Telefonnummer …………………
  Yrke: ……………………………
  Tillämpad Före …………………..
  Statligt ………………………………
  Månadsinkomst ………………………..

  Du ska skicka detta till vår företagets e-postadress: lovethloanoffer2001@live.com

  Tack Hänsyn

  Mrsloveth samson

 • Sven

  Skicka gärna en invite om det finns en skulle va tacksam =) bambinobad@hotmail.com

 • Johan Gustafsson

  Är det någon som har en invite över? så skulle jag bli glad:) jogustafsson92@gmail.com

 • Sr. George Anderson

  Fyll i formuläret låneansökan och returnera den tillbaka till mig nu

  Jag är Mr.James Vit en regering registrerat pengar långivare ackrediterade, jag erbjuder lån till alla individer med låg ränta på 2%, Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning, såsom: personliga lån, företag lån, någon form av lånet kontakta oss via: jameswhitefinancehome@yahoo.com och även fylla i formuläret låneansökan nedan för att vara ale att komma till dig Villkor redo att få ditt lån från vårt företag är 100% garanterad.
  LÅNTAGARE information.
  Ditt fullständiga namn: ………
  Lånebelopp: ……..
  Lån Varaktighet: ……..
  Lån Syfte: ………..
  Yrke: …………
  Land: ……….
  Kön: …………
  Mobil ………..
  Månadsinkomst: ……..

  Hälsningar
  Sir.James Vit
  VD: James White Finance Home:

 • Jackson Trustfund

  Hej,

  Är du i skuld? Har du någonsin nekats ett lån från banken? Eller behöver du ett lån för att betala räkningar? oroa dig inte mer, Din hjälp kommer nu, är JACKSON LÅN FIRM ett lån företag som erbjuder alla typer av lån till människor, företag som behöver ett lån med låg ränta på 3% kontakta oss via e-post: jacksonfirmloan@gmail.com

  vänligen vänligen svara endast till denna post: jacksonfirmloan@gmail.com

 • FLORIAN DERENIK

  I am MR FLORIAN DERENIK a Legitimate And a Reputable loan Lender. We are dynamic company with financial assistance.We loan funds out to individuals in need of financial assistance, that have a bad credit or in need of money to pay bills,to invest on business.I want to use this medium to inform you that we render reliable and beneficiary assistance as be glad to offer you a loan.Contact us via mail address: moneylaundering48@gmail.com
  Services Rendered include; Refinance,Home Improvement,Investment Loan,Auto Loans,Debt Consolidation,Line of Credit,Second Mortgage,Business Loans,Personal Loans,Car Loan,Auto Loan.
  Please write back if interested.
  FULL NAME………
  HOME ADDRESS……
  SEX……….
  AGE……….
  MARITAL STATUS……..
  COUNTRY……….
  STATE……….
  MONTHLY INCOME………
  OCCUPATION…..
  DATE OF BIRTH…..
  AMOUNT NEEDED AS LOAN ………
  DURATION OF LOAN……
  Get back to me with these information’s so that we can proceed further
  okay.
  I am waiting to hear from you okay.
  Mr FLORIAN DERENIK

 • Marc Fabian

  BRA DAG,

  Vi är för närvarande utbetalning av lån till företag och privatpersoner, som är i behov av finansiering, och vårt lån system kvalificerar var och en, oberoende av deras kredit poster, och som ett faktum, ditt lån ansökan kommer att granskasmed yttersta vikt. Kontakta oss för en och utan säkerhet lån erbjuda på 2% ränta för alla enskilda eller juridiska personer med eller utan säkerhet, och

  oavsett din kreditvärdighet.

  Våra serviceerbjudanden;

  Lån från? 2.500 USD till? 5,000,000 USD

  Ersättning av 3 månader till 20 år

  CCJ, förfallna skulder, negativ kreditinformation alla accepteras

  Låga räntor från 2% APR

  Omedelbar beslut; maila oss [fabianloanfirm@gmail.com] eller [fabianloanfirm@yahoo.com] ..

 • mary robert

  Behöver du en brådskande lån ?

  * Mycket snabb och brådskande överföring till ditt bankkonto

  * Betalning började åtta månader efter att du får pengarna på ditt

  bankkonto

  * Låga räntor 2 %

  * Utbetalning av långvarig ( 1-30 år ) duration

  * Flexibla lånevillkor och månatliga betalningar

  * . Hur lång tid tar det att finansiera ? Efter att lämna in en kredit

  ansökan ,

  Du kan förvänta dig att den första svar på mindre än 24 timmar

  och

  finansiering inom 72-96 timmar efter att ha fått den information vi

  behöva

  från dig.

  Kontakta legitima och licensierade lån företag tjänsteman

  att finansiellt stöd till andra länder .

  För mer information och låne ansökningsblankett genom

  Kontakta företaget

  e-post: maryrobert422@gmail.com

 • Är du intresserad av att säkra ett lån? Behöver du ett lån för företag, genomföra ett projekt, köpa ett fastigheter, utbildning, eller betala för lägenheten. MERITER EKONOMI ONLINE SERVICE är en finansiell organisation som kan hjälpa dig att uppnå din dröm med mindre ansträngning. Låg ränta @ 4%. Oavsett din kredit! Du kan fortfarande ansöka. e-post; meritsfinancecompany@gmail.com

Lediga jobb inom data / IT Företag
Bli IT-konsult på 12 veckor genom Academy Publicerad 20 Nov 2017
Nu söker vi systemutvecklare till vår kund i Luleå! Publicerad 20 Nov 2017
Applikationskonsult till Telia Publicerad 20 Nov 2017
Front-end developer to OP5´s step into the future! Publicerad 20 Nov 2017
Helpdesktekniker sökes för kortare uppdrag! Publicerad 19 Nov 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 3. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 4. Försäkringen Samsung Mobile Care täcker två olycksskador under två år
 5. Minitest av Google Pixel 2
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

Mest läst

 1. Alla uppgifter om OnePlus 5T läcker ut i förtid
 2. Vi går igenom nyheterna i Android 8.1 Oreo
 3. Hands on med OnePlus 5T
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons