Rea på många appar i Play Store – här är de bästa erbjudandena

Postat:
11:55 - 2012-11-25
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Rea, rabatt, erbjudanden, kampanj
Det pågår något som kan liknas vid mellandagsrea i USA just nu i och med Thanksgiving och efterföljande Black Friday. Därför har många utvecklare valt att sälja sina appar till rabatterat pris i Play Store.

Vi har redan tipsat om rean på virtuella tangentbordet SwiftKey. Det är även halva priset på utmärkta gestbaserade tangentbordet SlideIT från israeliska utvecklaren Dasur, samt 62 % rea på Thumb Keyboard. Bland erbjudandena finner vi därtill en rad musikspelare som Poweramp, Moodagent och Euphony

De som är ute efter kontorsprogram kan kika på OfficeSuite Pro, QuickOffice Pro och DocumentsToGo. Andra rabatterade appar som sticker ut är ritprogrammet SketchBook Mobile, kamera-appen Camera ZOOM FX och träningsverktyget SportsTracker PRO.

Det är naturligtvis rea på spel också. Gameloft rear ut BackStab, Tintin, Spider-Man och Gangstar Rio till en sjundedel av standardpriset. Androidporten av klassikern Another World säljs för halva priset, likaså actionspelet Death Worm. MadFinger har därtill bra erbjudanden på Shadowgun och Samurai II. Wisp från svenska utvecklaren Triolith är även värt att nämna. Vi vet inte hur länge rean pågår men det går sannolikt att fynda under hela söndagen.