Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Rykte: Aktivitetsarmbandet Samsung Gear Fit 2 Pro presenteras samtidigt som Galaxy Note 8

Postat:
10:54 - 2017-08-15
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Utöver Galaxy Note 8 kommer Samsung även att introducera aktivitetsarmbandet Gear Fit 2 Pro samt ett nytt VR-headset under sitt evenemang 23 augusti, enligt ett färskt rykte. Armbandet påstås vara vattentätt (5ATM) vilket vore ett steg upp från tidigare modellens IP68-klassning.
Gear Fit 2 Pro sägs vidare köra Samsungs egna operativsystem Tizen och ha en inbyggd GPS. Enheten stödjer Spotify och förväntas även kunna spela upp musik offline, oberoende av smartphone.

Spännet för armbandet har blivit mer robust och likt det för ett traditionellt armbandsur, enligt bilderna. På onsdag nästa vecka får vi reda på exakt vad Samsung planerat att visa upp den här gången.

 • Perrry

  Även den nuvarande Gear fit 2 marknadsförs med ”stödjer spotify” och ”spelar upp musik offline”, vilket i samband med den lanseringen fick en del att tro att det var just Spotify som gick att köra offline, kanske avsiktligt luddigt budskap från Samsung? För det är ju lite av träningsklockornas akilleshäl just nu, för de som gillar att träna utan att ha med sig mobilen. Många klockor och armband har ”stöd för Spotify”, men det betyder generellt bara att de kan fungera som fjärrkontroll till Spotify på mobilen inom blåtandsavstånd. Och många har stöd offline-musik, men då bara i form av ett internminne och en inbygd musikspelare, och en mer eller mindre bökig process för att ladda över mp3’or till enheten. Och vem pysslar med sånt längre?
  Nej – det alla vill ha är ju möjligheten att enkelt markera sina eller andras Spotify-listor, poddar osv för nedladdning till enheten. Samsung har ju bevisligen knäckt den nöten Gear S2 och S3, vore riktigt häftigt och ett grymt säljargument om man fått till det i den här nya varianten a Fit också! När man dessutom fixat armbandet som är helt kasst på den nuvarande versionen kan man ha en riktigt fin enhet på G.

 • Lars

  Källan till bilderna på Gear Fit2 Pro är Evan Blass: Han som uppger att den kommer med Spotify offline och utifrån hans historik så ska vi nog anse det klart att så blir det. FIt2 har en dålig pulsmätare och förhoppningsvis så är den uppdaterad på Pro. Dessutom så kan man ju hoppas på att Samsungs bio-processor har fått ett chip i Pro. Den uppges kunna ”capable of monitoring PPG, skin temperature, Galvanic Skin Response and body fat data”.

  Tror dock att 30 augusti är datumet då vi ser Pro lanseras. Då har Samsung ett Gear-event på IFA. Även Gear Sport som ska vara en hybrid mellan smartwatch och fitness-armband kan debutera då.

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 3. Samsung Galaxy S9 dyker upp redan under CES enligt @evleaks
 4. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 5. Tipsa om bästa Black Friday-fynden här
 6. Minitest av Google Pixel 2

Mest läst

 1. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 2. Hands on med OnePlus 5T
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons