Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Rykte: Google Pixel 2 blir först med Snapdragon 836

Postat:
10:58 - 2017-07-25
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Redan i början av juni sades Samsung Galaxy Note 8 bli den första telefonen som utrustas med det icke tillkännagivna Snapdragon 836. Ett nytt rykte från Fudzilla menar nu att chippet istället kommer att debutera i Google Pixel 2.
I höstas var Pixel-telefonerna först med Snapdragon 821 – fjolårets motsvarighet till Snapdragon 836. Precis som S821 förväntas Qualcomms nästa SoC bli en mellanlandning med smärre prestandaökningar innan nya generationen anländer nästa år.

Tidigare rykten om specifikt Pixel XL 2 har nämnt en tryckkänslig ram (tänk HTC U11), samt en högupplöst 6-tumsskärm (AMOLED/18:9) som kan vara ständigt aktiv.

 • mickeko

  Har alltid trott att nästa Snapdragon kommer dyka upp i en ny telefonmodell som inte släppts än. Märkligt nog har jag haft rätt hela tiden…

 • Peter

  blir en telefon nästa år istället. Det är då det alla telefoner kommer med AI chip tror jag och alla som inte har det kommer vara trötta telefoner men vi får väl se hur användbart de är. Brukar ju vara sisådär.

 • mickeko

  Det blir en telefon nästa år också om det visar sig att något nytt och ”oumbärligt” tillkommer. :)

 • Peter

  jag har kvar min nexus 6p. den gör sitt jobb. hatar bara den är så småseg ibland och den inte har quick charge a la qualcomm.
  Jag bryr mig mest om är kameran and en stabil everyday smoothness/speed. Android telefoner har inga direkta special funktioner ändå, inte som apple med 3D touch etc, 120hz display, true tone display etc :) Det gör det lättare att hålla sig från att köpa !
  Jag förstår inte folk som bara köper nytt för att en ny processor kommer.

 • gti

  Ny.. knappast bara små förbättringar

 • mickeko

  Håller helt med. Det behöver finnas något som gör det värt, annars byter jag inte. Jag sitter ju fortfarande med min Note 4 för att jag inte hittat något som faktiskt tillför något (för att Note 7 brann inne).

 • mickeko

  För mig är det en ny modell om den skiljer sig från den ursprungliga modellen. Hur många ”små förbättringar” krävs innan det blir det en ny modell för dig?

 • Patrik

  Läs på definitionen av ordet ”ny”.
  Tror inte det har något att göra med antalet förbättringar mot föregående modell, eller hur stora förbättringarna är.

 • Patrik

  Håller med! Jag bytte nyligen min OPO mot en OP5. Fingeravtrycksläsaren, batteriet och kameran är det som egentligen var avgörande. Allt annat är bonus, men hade aldrig på egen hand fått mig att punga ut 5500 kr.

 • swedishchef

  Bryr mig inte särdeles mycket om det sitter en SD835 eller 836 i nästkommande Pixel-lur. Hittills ser det ut att vara den telefonen som är mest värdig att ersätta min nuvarande trotjänare LG G4, och i så fall kommer det bytas nån gång i början på nästa år. Förutsatt att G4an håller till dess. :)

 • Jonas Löfström

  I förra Pixel klockade de ner SD821 till samma frekvens som SD820. Förmodligen för hålla ner temperatur och energiåtgång.

  Mao är SD836 mer än välkommen!

Lediga jobb inom data / IT Företag
IT-support till starkt växande bolag i Göteborg Publicerad 24 Sep 2017
Junior Supporttekniker Publicerad 24 Sep 2017
Testledare / testlead / testkoordinator till Axfood IT Publicerad 24 Sep 2017
SOFTWARE ENGINEER – QA Publicerad 24 Sep 2017
SECTRA COMMUNICATIONS SÖKER SÄKERHETSANALYTIKER Publicerad 24 Sep 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Project Treble i Oreo är stort för Android och uppdateringar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

7.3

Minitest av Xiaomi Mi Pad 3

8.4

Test av OnePlus 5

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS