Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Rykte: Samsung Galaxy S8 presenteras i april nästa år

Postat:
13:43 - 2016-12-19
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
I september menade analytiker att Samsung sannolikt skulle flytta fram lanseringen av Galaxy S8 för att snabbare återhämta sig efter bakslaget med Galaxy Note 7. Senaste rapporten från Sydkorea menar istället att S8:an kommer att introduceras under ett separat evenemang i New York i april.
Anledningen sägs vara att Samsung vill ha mer tid på sig att återställa förtroendet hos konsumenter, så att flaggskeppet inte introduceras för en potentiellt tveksam publik.

Det bör påpekas att det hittills helt och hållet saknas officiella uppgifter kring Galaxy S8, så inget är förstås spikat förrän Samsung meddelar ett datum.

 • Hmm, har för mig att det har stått någon stans att Samsung kommer presentera S8 den 21 februari?

 • Thomas Solebrant

  Det sista Samsung borde göra är ju att skynda fram nästa telefon. Var ju det som satte dem i skiten med Note 7…

  Skulle de misslyckas ännu en gång så har de ju nästan dödat sin mobilavdelning.

 • Johannes Blomquist

  Jo visst, men det är, precis som detta, endast ett rykte. Som det står i artikeln, så har det talats om lansering i januari, men även februari och nu alltså även april. Eller menar du att du sett ett officiellt uttalande?

 • MotVind

  Ja, det var är ett rykte. Detta är ett annat. Det kommer troligtvis fler.

 • Jag läste att Samsung skulle presentera S8 här: http://www.mobilanyheter.net/2016/10/da-presenteras-samsung-galaxy-s8.html. Bilden som visas upp ser ju ut som att Samsung råkat läcka ut i förtid.

 • Fred .

  Nej då, Samsung är gigantiskt stora, så deras mobilavdelning lär inte gå under om dom skulle göra några förluster under ett kvartal eller två. Dom klarar sig bra så länge dom inte tar in Stephen Elop som VD.

 • Hatsune Miku

  Fast de lär ju inte ”bara” förlora pengar av att kunder lämnar tillbaka enheter, utan även för att folk isåfall kommer att tappa förtroende för Samsung i mycket större utsträckning. En gång är ingen gång, men om de lyckas göra en mobil som brinner Igen, så är det inte säkert att det slutar så vackert, och vi pratar nog inte om ett eller två kvartal av problem i ett sådant läge.

 • Thomas Solebrant

  Exakt. En gång är ingen gång (även om det är sjukt dåligt och jag kommer nog inte röra en Samsung tills det bevisat att inget händer), men flera gånger är ett mönster.

 • johala02

  Klokt beslut av Samsung. Med ännu ett Note 7 fiasko hade de gjort sitt på mobilmarknaden. Konkurrensen är så knivskarp och andra märken hade tagit över så de hade fått svårt att komma igen.
  Hoppas de gör grundliga tester denna gång.

 • Raven

  Skynda? Om det här ryktet stämmer kommer det gå mer än ett år mellan S7 började säljas och S8 utannonseras. Det är ju klart långsammare än förväntat så kommentaren känns väldigt lösryckt från sammanhanget.

 • Thomas Solebrant

  Jag har aldrig skrivit att April var att skynda. Jag skrev att skynda är det sista de ska göra. Vissa andra rykten har pratat om CES vilket hade varit att stressa fram den, artikeln handlar om när S8 kan tänkas visas upp/lanseras och min kommentar handlar om när de visar upp/lanserar den. Känns som din kommentar försöker fiska efter att strå att argumentera.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Teknisk Senior Konsult Publicerad 13 Apr 2017
Network technician Publicerad 13 Apr 2017
Tekniker / IT / Nätverk / Juniper Publicerad 13 Apr 2017
Tekniker inom drift - direktrekrytering Publicerad 13 Apr 2017
Pyramidkonsult/utvecklare sökes! Publicerad 13 Apr 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Fyra topptelefoner i stort kamerablindtest - vilken är bäst?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Plus
Huawei P10
Samsung Galaxy S7 Edge
LG G6
Samsung Galaxy S7
8.8

Test av LG G6

8.3

Test av Huawei P10 Plus

8.5

Test av Huawei P10 – en kompakt prestandatelefon

7.8

Test av Moto G5, prisvärd och funktionsrik instegsmodell

8.5

Huawei Mate 9 Pro

8.4

OnePlus 3T – hur mycket snabbare är telefonen än sin föregångare?

8

Sony Xperia XZ

7.8

Sony Xperia X Compact

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS