Rykten: HTC M7 får namnet ”HTC One” och släpps 8:e mars i svart och silver

Postat:
10:19 - 2013-02-09
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

HTC-M7-Front

HTCs kommande flaggskepp som vi hittills är bekanta med som ”M7” kan eventuellt släppas under namnet ”HTC One”. Uppgiften kommer från insidern @evleaks som lyckats pricka rätt flera gånger tidigare. Ifall namnet stämmer bygger HTC vidare på varumärket ”One” som de skapade i och med fjolårets One X, One S och One V.

Att den taiwanesiska tillverkaren rätt och slätt kommer kalla nya toppmodellen ”One” är inte alls osannolikt, även om vi hört företagets VD Peter Chou skandera ”M7” under en årsfest. Andra uppgifter, den här gången hämtade från Carphone Warhouse inventariesystem, pekar på att HTC kommer släppa en svart och en silvrig modell av enheten.

htc-m7-carphone-warehouse-stock-0

Avslutningsvis rapporterar den franska androidsajten Frandroid att HTC M7, eller ”One” om det nu blir slutgiltiga namnet, kommer börja säljas redan den 8:e mars efter att ha presenterats den 19:e februari strax innan Mobile World Congress. Det är nu tio dagar kvar till HTCs evenemang under vilket vi av allt att döma får se deras senaste storsatsning.

Senaste artiklarna om HTC M7

→ Besök Androidarkivet

Lediga jobb inom data / IT Företag
2 st Systemtestare Ref 181293 Publicerad 25 Nov 2015
Junior IT-konsult till växande Saldab Publicerad 25 Nov 2015
Two communicative Software Support Engineers (Service Manager) to Jeppesen! Publicerad 25 Nov 2015
Junior backend-utvecklare Publicerad 24 Nov 2015
Junior iOS-utvecklare Publicerad 24 Nov 2015
Se fler jobb