Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Rykten kring HTC Pyramid: dubbelkärnig 1.2GHz processor, 8MP-kamera samt 4.3-tumsskärm med qHD-upplösning

Postat:
12:28 - 2011-03-17
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Senaste tiden har det florerat rykten kring en av HTCs framtida värstingmodeller vid namn HTC Pyramid. Enligt sajten XDA.cn kommer mobilen att vara utrustad med en dubbelkärnig Snapdragon-processor på 1.2GHz, och ha en 4.3-tum stor SuperLCD-skärm med qHD-upplösning. Det innebär hela 540×960 pixlar, och denna ökning i upplösning torde erbjuda en klart skarpare bild än motsvarande WVGA-skärmar.

Enligt utsago ska HTC Pyramid ha 768MB RAM, samt dubbla kameror: en åttamegapixelkamera på baksidan, i kombination med en 1.3MP-kamera på framsidan för videosamtal. Kinesiska sajten XDA.cn nämner dessutom att Pyramid kommer att köra Android 3.0, vilket emellertid låter högst osannolikt då Honeycomb är ett operativsystem för tablets. Det har även dykt upp ett par datorgenererade produktbilder på HTC Pyramid, vilka avslöjar att modellen likt HTC Desire HD har kapacitiva touchknappar istället för fysiska knappar – vilket som är bäst är naturligtvis en smaksak.

Mobiler med dubbelkärniga processorer är ju omåttligt populära just nu, och den oundvikliga frågan är vilken av dessa nya mobilprocessorer som överlag är mäktigast: Nvidias Tegra 2, OMAP4430 från Texas Instruments, Qualcomms dubbelkärniga Snapdragon eller Samsungs egna Exynos. HTC har ju ett nära samarbete med Qualcomm, och Pyramid har således en Snapdragon under huven. Hur den kommer att prestera i förhållande till konkurrensen återstår att se, men SmartphoneBenchmarks har sammanställt en preliminär tabell vilken dock bör tas med en nypa salt.

Vad tror ni läsare om HTC Pyramid? Kan den vara ett bra alternativ när det är dags att uppgradera nästa gång, eller föredrar ni en mobil med Tegra 2-chip som exempelvis LG Optimus 2X? Med lite tur kommer HTC att tillkännage Pyramid under mässan CTIA nästa vecka, så vi får veta de slutgiltiga specifikationerna.

 

Genom PocketNow och Nordic Hardware. Tipstack till Wasabi och Anton!
 

Lägsta pris på HTC Desire HD på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Flyer på Prisjakt just nu:

 

 • Kulan

  Riktig läcker lur!

 • @Pierre

  På tiden!

 • wuqqs

  Riktigt snygg baksida!
  Men jag förstår fortfarande inte varför de ska bli så stora telefonerna. Känner att SGS på 4tum är nog stort. Har klämt och känt på en DHD och den känns ju big bauta.

 • MickeyMouse

  Det var då *** precis när man troligtvis bestämt sig för att välja mellan Arc och Optimus x2 så kommer det en till mobil som man vill ha! :P

 • Villi

  @ wuqqs
  Tänk vad olika man kan uppfatta saker och ting. Jag har en Desire HD med 4.3″ och skulle gärna se att den var på 4.5″ istället.

 • Anonym

  Hur räknar man när man får qHD till 540×960 pixlar?

 • mikma

  Ja, skärmen borde bli lite skarpare än en 3,7″ med 480×800, dvs 256 PPI mot 252 PPI.

 • Villi

  @ Anonym
  Det går åt fyra st 960×540-skärmar för att täcka en 1920×1080-skärm.

 • Staffan

  Verkar som en trevlig mobil, fast det beror ju lite på storleken om den är intressant för köp eller inte. Desire HD föll bort eftersom det nästan var en surfplatta till storleken. Hoppas lite på en uppföljare till Legend snart.

 • Isak

  Ge mig en med samma mått som Desire så kanske… och bättre batteri!

 • Simon

  För stor
  Prestandan lär garanterat förbättras dock
  Men tror inte riktigt på den med sin enorma storlek och en HTC så värdelös batteritid och kameran lär också vara katastrofal
  Iaf som det varit förut

 • Fredd

  Hej! Jag undrar om även SE kommer att finnas vid CTIA mässan. Jag är riktigt sugen på den nya minin som det ryktas om! Men hittar ingen info förutom en massa spion bilder.
  Tack på förhand! och förlåt för OT!

 • Wallentin

  Jag tycker den ser jävligt frän ut, plus på att dö-ytan runt skärmen ser minimal ut. Och det är onekligen på tiden som skärmupplösningarna börjar höjas.

 • Hampa_D

  får hem min 2x idag och har redan planerat att plocka ut en sgs2 när jag ska förlänga mitt abonnemang i sommar men nu tror jag faktiskt att jag lutar åt den här skönheten.
  för riktigt snygg var den men den som lever får se…

 • Dennis

  USB på sidan av luren?! WTF?! Gör om, gör rätt!

 • mortuus

  Nu börjar det likna nåt htc.

 • aikelo

  Ah, en hero ersättare till hösten kanske?

 • Magnus

  Ser bra ut så långt!!
  Kan tänkas bli nästa efter min Hero.

 • rootmoose

  Sjukt snygg och spec.mässigt suktande – men varför gör de telefonerna så stora!? 4″ är ju på gränsen …

 • tramsgar

  Desire blev populär av en anledning – ju mer de ändrar på utformningen desto längre från succén kommer de. Högre skärmupplösning (inte storlek), bättre batteritid, mer minne, snabbare cpu och grafik är garanterat välkommet, i övrigt borde de vara mer restriktiva om de vill lyckas igen. Det är lite som att spela Mastermind.

 • matte

  synd att sense suger…enligt mig iaf

 • Nisse

  Som det sagts i tidigare inlägg, en 4″ hade varit bättre. Sen föredrar jag Vanilla Android men det kommer väl custom ROMs fort så det är nog inget problem. Är nog med beräkningskraft för att klarar det mesta just nu så om man klockar ner den till runt 800-1000 MHz får man kanske en batteritid man kan leva med också

 • darkly

  Ingen trackball, kasst. Den e ju kalas.
  Undras om den har notifieringsLED, det är en dealbreaker.

 • Necko

  En värdig ersättare till min trotjänare Desire.

 • Zuul

  @ Anonym
  För att förtydliga det Villi sa.

  q = quarter = fjärdedel.
  HD kan antingen vara 720p (1280×720 – HD-ready) eller 1080p (1920×1080 – Full HD), vilket i detta fall syftar på den större. Mobiler har oftast skärmen på högkant (höjd och bredd byts), därför kan man säga en qHD har 540×960.

  Uträkning: (1080/2)*(1920/2) = 2073600/4 = 518400 (alltså skärmen har ~0,5 megapixel jämfört med ~2megapixel för 1080p).

 • Tyvärr har den Sense(tm) så den går fetbort. Samsung har sitt TouchWiz så de lurarna går också bort och LG har sitt ”vad-det-nu-heter” så de går bort de med. SOny Ericsson har massive bloat med sitt ”tjofräs!!!” så….. :(

  Varför ska alla ha sitt jävla kraffs på för?! usch… Tacka vet jag stock Android! Nexus-power! :D

 • robban

  Att det ska vara så svårt att klämma ur sig något som ens är i närheten av iPhone 4 vad det gäller byggkvalitet och kännsla! iPhone har visat sig vara ett vinnande koncept och jag tror att om android-tillverkarna härmar Apple storleksmässigt och i byggkvalitet så kan de få till ett par storsäljare.

  Det var synd att HTC aldrig marknadsförde Nexus One som deras andra telefoner, för den telefonen håller riktigt hög kvalitet samtidigt som den har/hade bra hårdvara (digitizer undantaget).

  Tyvärr verkar alla androidtillverkare få hybris varje gång de tror sig ha en apple-dödare på G och sätter idiotiskt höga priser så att produkterna floppar iaf.. :-/

 • robban

  @ dedmau5
  Installera en ny launcher? Typ launcher pro?

 • Andy

  @ darkly
  Trackball behövs knappast längre. Tycker den är mer ivägen som på heron då den fick smuts i och styr sig själv

 • Loke

  @ rootmoose
  Nja, sen Dell släppte sin 5″ Dell Streak har jag bara suttit och väntat på en lite mer ordentlig lur med samma skärmstorlek då den skulle eliminera behovet av laptop överhuvud taget, och den storleken är nästintill perfekt för mig (smaksak) då Samsungs Galaxy Tab är för stor och Htc Desire HD är för liten. Större variation för konsumenterna är bara för det bättre :)

 • Marcus

  Har avbeställt min arc till förmån för denna min nya älskarinna:)
  Kör på med min Desire ett tag till (som f.ö. slår iPhonen alla da’r i veckan;)

  Nu inväntar jag bara CTIA-mässan: http://www.ctiawireless.com/
  för ett bekräftat besked om specs och releasedatum!

 • Roland.se

  ”att köra Android 3.0, vilket emellertid låter högst osannolikt då Honeycomb är ett operativsystem för tablets”

  Honeycomb är inte specifikt för tablets.. jag vet att många siter har påstått det men ingen från google/android har sagt något sånt. När det väl hamnar i AOSP OEM kan göra vad dom vill med det.
  Det är som att säga att Android 2.x är för smartphones.. dock finns det i google TV, i bilar, smartbooks, tablets..

 • Anonym

  @robban

  Tycker många av htc’s telefoner har otroligt bra byggkvalitet och känsla, och nu har de ju börjat annama unibody på fler av deras nya lurar ala nexus one (tyvärr inte på samma sätt som på ledgend) men denna build är riktigt bra och blir den som det ser ut att döma av bidlerna liknarar den nexus one i formen vilket är en telefon i min mening som ligger betydligt bättre i handen än iphone 2,3 och 4:A

 • HAs

  Jag gillar att skärmen tar en stor del av själva ytan. Annars lika tråkig design som många andra mobiler…

 • Anonym

  Varför måste alla nya high-end mobiler ha 4.3″ skärm? För stort! Är det den storleken som efterfrågas?

 • Anonym

  Sense har ju blivit sjukt bra med dom nya uppdateringarna till det, lätt bästa ”företags” skinnet. Sen är ju den här precis som man vill ha sin mobil, minimalt med dö yta och maximalt med skärm yta! Optimus 2x som jag funderar på just nu känns ju lite jobbig när man tittar på den i jämförelse, massivt mycke ingenting lite överallt.

 • robban

  @ Anonym
  Jo HTC är ganska duktiga på byggkvalitetssidan, men Samsung är det inte. Galaxy S känns som en plastbit.. och jag tror att androidtillverkarna måste härma Apple även storleksmässigt om de vill göra storsäljare, för Apple är tyvärr den ultimata lyxmobilen för de flesta icke-nördar (och den får plats i vanliga fickor).

  Det är inte mycket som Apple gör helt galet, även om det ibland är många features de utelämnar och hårdvaran inte alltid är bäst. Man kanske kan säga att de håller jämn och hög kvalitet istf som Samsung som verkar lotta ut ifall de ska gör nått bra eller inte. Och om de väl vill göra nått bra så missar de iaf nånting (som t.ex. plastigheten, gps-noggranheten och samtalskvalitén på nexus s).

 • JC

  När ska ”Android-världen” enas om port-standard, att ha samma typ av USB-port på samma ställe m.m.? Detta för att få till eftermarknaden. Det är en av få fördelar med iFån, att 3:e-partstillverkare har tillräckligt stor marknad så det lönar sig att tillverka t.ex. högtalarpaket, bilanslutningar, m.m. Borde finnas en standard som man KAN följa om man vill.
  En glad Desire-användare. :o)

 • Fredrik

  Roland.se :“att köra Android 3.0, vilket emellertid låter högst osannolikt då Honeycomb är ett operativsystem för tablets”Honeycomb är inte specifikt för tablets.. jag vet att många siter har påstått det men ingen från google/android har sagt något sånt. När det väl hamnar i AOSP OEM kan göra vad dom vill med det. Det är som att säga att Android 2.x är för smartphones.. dock finns det i google TV, i bilar, smartbooks, tablets.. Rapportera inlägg 0

  3.0 Har bekräftats att vara specifikt för tablets, punkt. Dom har däremot sagt att funktioner från 3.0 kommer att flätas ihop med kommande mobilversioner. Skulle se omåttligt dumt ut att köra 3.0 på en telefon av den storleken.

 • AceFrhly

  Lite stor för min smak men annars intressant. Tycker min Desire på 3.7″ är perfekt, och jag vill inte ha en större…

 • Anzen

  Varför står det Google och inte HTC på baksidan?

 • E

  En HTC Mozart. :)

 • Frågan är väl det kommer en android med bra kamera samt en äkta blixt?

 • Johan

  Euuhh Baksidan va inte alls skön. Fattar inte varför de inte går åt HTC EVO eller Legend håller istället. Klart de snyggaste skalen hittills från HTC.

 • pmugghc

  Enl vissa siter så är den INTE dubbelkärning, utan ”enbart” en 1.2GHz single-core.

 • M1ntos

  Om detta rykte stämmer och den släpps , säg inom två månader skjuter jag mig själv. Köpte nämligen en O2X idag och jag kunde ha väntat lite under två månader ,allt över de är för lång tid. :(

 • Anzen :Varför står det Google och inte HTC på baksidan?
  Rapportera inlägg 0

  Precis. Det har det ju aldrig stått på deras tidigare. Kan det vara så att de lämnat sense och kör android rakt av för att hinna med bättre? Både positivt och negativt i så fall. Snabba uppdateringar men sense är ju kanon. Tycker jag.

 • M

  På tiden att ni rapporterade något om HTC.

 • Kabal

  @M
  Det har väl inte funnits något av nyhetsvärde. S-serien innebär ju inga nyheter att tala om.

 • RickStar

  peter :

  Anzen :Varför står det Google och inte HTC på baksidan? Rapportera inlägg 0

  Precis. Det har det ju aldrig stått på deras tidigare. Kan det vara så att de lämnat sense och kör android rakt av för att hinna med bättre? Både positivt och negativt i så fall. Snabba uppdateringar men sense är ju kanon. Tycker jag. Rapportera inlägg 0

  Ryktet säger HTC Pyramid, kanske är så att det blir Nexus HD med första versionen av Honeycomb för mer mobila enheter…. personligen tycker jag dock att den är för stor

 • darkly

  @Andy
  Jag brukar köra mycket VNC och styra hemdatorn och det är då jag föredrar den, i övrigt så använder jag den aldrig dock.

 • kingofpudding

  Men kan den köra Crysis?

 • hej

  Har ni tänkt på att det bara står ”Google” på baksidan… inte ”with Google”.. Kan det skvallra om att det är nya nexusen? :)

 • Lagom är mindre

  Jätte fint det är precis så som jag vill att min mobil ska se ut, kanske andra färger men nära nog. Hårdvaran är det inte heller något fel på i teorin.
  Men jag vill ha en mobil med mindre skärm säg 3,5″ jag vill inte bära runt på en wannebe tablet.

 • Gabriel

  Ingen Super AMOLED + :(

 • Anonym

  the question is, will it blend?

 • Joakim

  Har inte google gått ut och sagt att hc är till för både telefoner och tablets i en förlängning. Antar att det är den högre upplösningen som får htc att välja hc …

 • Thomas

  @ Joakim

  Japp precis min uppfattning..

 • Thomas

  @ Fredrik

  Källa till det? Har hört motsatsen som kommentarer på ngn talare från Google. Minns ej URL dock..

 • Thomas

  Tycker Arc ser finare ut med sin förmodat bättre kamera, HDMI och fysiska knappar (även till kameran). Att Arc har en sämre CPU bryr jag mig inte om. Klagar knappt på min HTC Desire.

 • mortuus

  arc är på tok för tunn och jag kan garantera att den kommer kännas som en plastig skit som går sönder när som helst..

 • Robin CC

  kingofpudding :Men kan den köra Crysis? Rapportera inlägg 0

  Det är roligt 1 gång men inte 100…

 • bbn

  Desire möter Legenden utseéndemässigt, ser det ut som. Verkar dock vara sämre än Galaxy S grafikmässigt? :E Vore ju ganska dumt, med tanke på att SGS är ganska gammal nu.

 • Anonym
 • Skallaren

  Är det bara jag som undrar när Sonyericsson kommer släppa en telefon med ST-Ericsson U8500 SoC:n?

 • Michko

  Kan ju vara intressant, men är fortfarande super nöjd med min DHD. :)

 • Mozze

  im buying it iaf :P har väntat på en 4.3″ dual core från google/htc. efterlängtad som tusan! :) det blir den uppgradering jag gör från DHD iallafall. ger bort DHDn :)

  det jag gillar med htc och eventuell htc-google combo är att man får verkligen kvalité, efter att ha haft DHDn sen den kom ut i sverige så är jag helt fast vid 4.3tums skärmen och en högre upplösning vore säkert underbart och dual core på 1,2ghz är inte bara starkare men skulle säkert spara en del batteritid också tack vare effektiviseringen den tillför. hoppas att Europa(sverige) får nåt liknande ganska snart och att ryktena stämmer ;D

 • Love

  dedmau5 :Tyvärr har den Sense(tm) så den går fetbort. Samsung har sitt TouchWiz så de lurarna går också bort och LG har sitt “vad-det-nu-heter” så de går bort de med. SOny Ericsson har massive bloat med sitt “tjofräs!!!” så….. :(Varför ska alla ha sitt jävla kraffs på för?! usch… Tacka vet jag stock Android! Nexus-power! :D Rapportera inlägg +4

  @ dedmau5

  Håller helt med dig ang. Vanilla Android, vilket tyvärr begränsar utbudet för såna som oss rejält. Men vad bygger du du påståendet att den kommer ha Sense på? Vad jag förstår finns det bara lösa rykten om vilka specar den kommer ha. Och som vissa här har uppmärksammat så står det ”google” på baksidan som det gör på min Nexus 1. Så nog finns det hopp. ”Nexus 3”? Släpps lagom till N1an börjar närma sig pensionsåldern, tyckte inte Nexus S var tillräckligt mkt bättre än N1an för att uppgradera.

 • Erik

  Synd att det inte görs high end telefoner med 3,5 tums eller mindre skärm för oss som inte vill ha tegelstenar i fickan.

 • M

  Kabal :@M Det har väl inte funnits något av nyhetsvärde. S-serien innebär ju inga nyheter att tala om. Rapportera inlägg 0

  Ursäkta? Den mest framgångsrika tillverkaren av Android-telefoner släpper fem (fem!) nya modeller och Sveriges ledande Android-sajt tar sig inte ens fem minuter att skriva en notis om detta?

 • Totte

  @Erik – håller med!
  4,3″ är för stor (snudd på tablet).
  3,5″ är lagom tycker jag. Men tyvärr verkar de allra flesta Adnroid-tillverkarna bara göra större och större muskedender. Åtminstone på high-end-modellerna…
  Därför hade jag själv en Hero förut (perfekt storlek) och en iPhone 4 idag.
  Saknar Android, men finns idag ingen Android-lur som intresserar mig p.g.a. storleken :(

 • Christian Hagel

  @ mortuus

  Är inget SE fan direkt men klämde lite på Arc här om dagen kändes helt ok.
  Inte rå som härliga HTC telefoner med aluminium chassi men bra till skilnad från förra generationens plast skräp från SE. Hann inte kolla så mycket på den men klart snabbare i UI’n men på nått konstigt sätt seg jämfört med samsung/htc som är mer ”snappy”. Svårt att förklara inte direkt långsam men sämre snärt i den bara. Stort steg fram för SE utan tvekan även om dom förtfarande ligger steget efter konkurrenterna så k’nndes det ändå som en schysst telefon så gillar man SE är det ett givet val

 • Christian Hagel

  @ bbn
  Dom där siffrorna tar jag inte speciellt hårt på.. blir nog en annan bild när vi har en färdig produkt framme.

 • Pontus

  Hoppas att dom har använt sig av ett batteri som håller hela dagen denna gång.

 • ille

  That is sexy!

 • Pontus

  Jag läste att den troligtvis kommer i september (eller ”end of Q3”)

 • Ando

  Typiskt, beställde en Incredible S idag
  Förhoppningsvis dröjer det tills i höst innan denna kommer, skulle känna mig ganska lurad om den kommer innan sommaren

 • Jag är mer en iPhone människa men den ser riktigt fin ut måste jag säga!

 • bodyshot

  Jag köpte den igår direkt av htc.. gav 29000 kronor.. lätt värt det då lg 2x börjar bli gammal.

 • dexter

  @ Love
  På baksidan på en CGI-bild…

  @ Totte
  Vilken storlek har i4:an på skärmen?

  Rykten, CGI-bilder & gissade siffror… Men men, som prylbög är det ju lite intressant ändå. :-)

 • Anonym

  Åååh…Jag ska byta mobil inom 4 månader och den här vill jag verkligen ha..

  Skulle gråta av glädje om de kom ut lite officiella nyheter från HTC snart

 • håkan

  Hade köpt den direkt om den varit 4″ eller mindre…..

 • Barcelona

  Sköön lur!!! men med en Super Amoled + display istället för LCD skulle sitta FINT!

 • Termignoni

  Nexus Two

 • Fredrik

  —Google spokesperson Andre Kovacs confirmed as much yesterday after the event ended. When asked if Android 3.0 was coming to smartphones, Kovacs said no. When pressed further, he said that ”features will arrive on phones over time”.—

 • håkan

  När tror ni att HTC kommer med en lur med dessa specs, fast 3.7″ – 4″ skärm?

 • Anonym

  Anonym :the question is, will it blend? Rapportera inlägg +15

  Det ska vara:
  Will it blend? That is the question. ;)

 • tirim4

  Riktigt trevligt rykte efter besvikelsen på HTC efter MWC. Den kan ge Samsung Galaxy S2 en rejäl fight om mina pengar.

 • Joel

  Kan man glömma att få se HTC eller Sony Ericsson lansera en modell med 3.5″ – 4″ skärm som bygger på Tegra 2? Det bästa vore så klart en ”Nexus Two” med dessa specar inbakat i ett aluchassi :)

 • Martin

  @ bodyshot

  kryddar du något?

 • Linus

  Ett klart ”måste ha begär”. Kände inte alls detsamma för Sgs2. Kanske blir en Atrix under väntetiden men det är HTC som verkligen kan bygga bra telefoner.
  Trött på lösa rykten nu börjar bli dags för HTC att presentera något officiellt vid det här laget. Nästa vecka tror jag på mässan i USA (var det Orlando?). Med påstådd skärm och spec. i övrigt är det här löken på laxen i HTCs lineup för 2011.

 • jls

  Behöver man all my prestanda?
  Mina appar går bra på min Desire. Själv önskar jag längre batteritid istället för dual core och monstergrafik.
  Tycker det blivit lite väl mycket hets om prestandan, och vad händer med olika soc på alla telefoner, kommer prestandan hos olika sets göra de krångligare för utvecklare?

  Tänkte bara om de slutar med att alla bygger in egna funktioner, lite som Intel och AMD, back in the days.

 • Bra! Langa på dual core.

 • Erik

  Gsm Arena säger 4″ skärm, lite bättre iaf men 3,7″ hade vart fint!

  http://www.gsmarena.com/htc_pyramid-3875.php

 • Twisted1

  hej :Har ni tänkt på att det bara står “Google” på baksidan… inte “with Google”.. Kan det skvallra om att det är nya nexusen? :) Rapportera inlägg +1

  På SGS står det with google iaf.

  Såna preliminära teoretiska benchmark-diagram ger jag inte mkt för. Frågan är om dom fått till GPU i denna SoC, såhär i efterhand så var ju adreno 205 verkligen i klenaste laget. Funkar inte i den hårda konkurrens som idag råder.

  Och hoppas dom får fram bra LCD skärmar nu, den i DHD tex. hör inte hemma i en dyr high-end telefon.

 • uno

  robban :Att det ska vara så svårt att klämma ur sig något som ens är i närheten av iPhone 4 vad det gäller byggkvalitet och kännsla! iPhone har visat sig vara ett vinnande koncept och jag tror att om android-tillverkarna härmar Apple storleksmässigt och i byggkvalitet så kan de få till ett par storsäljare.Det var synd att HTC aldrig marknadsförde Nexus One som deras andra telefoner, för den telefonen håller riktigt hög kvalitet samtidigt som den har/hade bra hårdvara (digitizer undantaget).Tyvärr verkar alla androidtillverkare få hybris varje gång de tror sig ha en apple-dödare på G och sätter idiotiskt höga priser så att produkterna floppar iaf.. :-/<

  Vad det gäller byggkvalitet tycker jag nog att HTC redan idag väl kan mäta sig med Apples. Jag har själv en Desire Z, och mera solid känsla får man leta efter, detsamma gäller min frus gamla Hero. Deras första Android nalle G1 var också välbyggd även om den inte direkt vann några skönhetstävlingar. Vad jag främst skulle vilja se att HTC förbättrade på sina telefoner är kameran, som inte är någon höjdare på någon HTC telefon som hittills sett dagens ljus.

  Jag håller nog med en del folk här om att telefoner idag börjar bli lite i största laget. Så hemskt mycket större telefon än min Desire Z vill jag nog inte ha. Däremot hade jag gärna sett att det hade varit fler pixlar på skärmen, och att man likt denna nya modell försökte minimera dödytor runt skärmen. Med större pixeltäthet blir det mycket behagligare att läsa text för att inte tala om hur mycket bättre grafiken i en del spel skulle se ut. Skulle gärna vilja se något kring 600dpi. Men det dröjer nog ett tag.

  Sedan hade jag gärna sett att man lagt in mindre lull lull i mjukvaran, och försökt hålla den ren, enkel och funktionell. Vill jag t.ex. ha en aktiespararapp kan jag ladda ned den från Market. Hade HTC kommit ut med en telefon med displaypixeltäthet i klass med Apples eller bättre, ett fysiskt svenskt tangentbord, och ”vanilla” Android hade jag köpt den direkt.

 • David

  hej :Har ni tänkt på att det bara står “Google” på baksidan… inte “with Google”.. Kan det skvallra om att det är nya nexusen? :)
  Rapportera inlägg +2

  Faaaaaast det är ju en mockup bild. Det skulle lika gärna vara ett äpple på baksidan fast det aldrig skulle vara så i verkligheten. Kanske snyggare eller lättare att det bara står Google =)

 • Erik

  @darkly
  Darkly, är det RealVNC som gäller? Har funderat på att testa detta själv nämligen.

 • Arnel

  Äntligen så kommer de en värsting från HTC!! Nu är det bara att vänta på att den blir officiell!!

 • Mats

  Skräp. Skulle inte vilja ha någon.

 • Gabriel

  Jag förstår mig inte på HTC längre. Har alltid gillat HTC men för Sences skull och utseendets skull, kan dom inte bara göra en smartphone som smiskar Samsung?
  OK denna Pyramid är snyggast hitils. jag tror det är knappast en dual core processor som den kommer ha sen har den ingen superAmoled+ skärm fast den har qHD :(

  Drömmen vore om HTC Pyramid hadde
  1.2 dualcore
  Tegra 2
  SuperAmoled+ med högre DPI
  1 Gig RAM
  HDMI & DLNA
  Dual mirofoner
  Bra stereo högtalare
  2000 mAh
  USB 3.0
  Bluetooth 3.0
  ROM-minne minst 1 Gig

  kan alltid drömma

 • on denna släps har jag änu en anledning att mörda sony ericsson för! har x10 kommer ej och få någon mer android upptatering! [-_-]

 • Lennart

  Htc måste lära sig att göra bra kameror. Dom gillar att gasa på med megapixlar, men kvaliteten suger. Dom borde kolla lite på tex Nokia, kameran i N8 är fantastisk.

  /Skickat från en nexus one med asdålig kamera och fail digitizer

 • Sgs ll

  Gabriel :Jag förstår mig inte på HTC längre. Har alltid gillat HTC men för Sences skull och utseendets skull, kan dom inte bara göra en smartphone som smiskar Samsung? OK denna Pyramid är snyggast hitils. jag tror det är knappast en dual core processor som den kommer ha sen har den ingen superAmoled+ skärm fast den har qHD :(Drömmen vore om HTC Pyramid hadde 1.2 dualcore Tegra 2 SuperAmoled+ med högre DPI 1 Gig RAM HDMI & DLNA Dual mirofoner Bra stereo högtalare 2000 mAh USB 3.0 Bluetooth 3.0 ROM-minne minst 1 Gigkan alltid drömma Rapportera inlägg +3

  Hahaha om dom skulle göra en mobil efter din spec. då skulle de inte komma ut fler efter det….

 • Petter Svensson

  Gabriel :Jag förstår mig inte på HTC längre. Har alltid gillat HTC men för Sences skull och utseendets skull, kan dom inte bara göra en smartphone som smiskar Samsung? OK denna Pyramid är snyggast hitils. jag tror det är knappast en dual core processor som den kommer ha sen har den ingen superAmoled+ skärm fast den har qHD :(Drömmen vore om HTC Pyramid hadde 1.2 dualcore Tegra 2 SuperAmoled+ med högre DPI 1 Gig RAM HDMI & DLNA Dual mirofoner Bra stereo högtalare 2000 mAh USB 3.0 Bluetooth 3.0 ROM-minne minst 1 Gigkan alltid drömma Rapportera inlägg +4

  Med en skärm på runt 3,5″ hummm hade varit underbart!

 • Anonym

  3,5″ är budget….

 • Djhg2000

  Var inte hela poängen med panelkonceptet i 3.0 att apparna funkar lika bra på alla plattformar?

 • Andreas

  @ uno
  ”Skulle gärna vilja se något kring 600dpi. Men det dröjer nog ett tag.”

  Du får gärna förklara varför för mig, fattar inte vad du ska med så hög upplösning till…

  Speciellt inte när ögat inte kan uppfatta mer än ca 460ppi vid optimala förhållanden oavsett avstånd…

  600ppi på en 4´ skärm motsvarar FullHD upplösning (1920×1080). Jag kommer ihåg när FullHD kom in på marknaden för tv då de flesta hade vanlig HD, debatten var igång och de flesta var överens om att man behövde _minst_ 40´ för att ens _se_ skillnad på bildkvalité mellan HD och FullHD. Man sitter ju generellt lite längre ifrån en tv än en telefon men det är ändå en överdriven upplösning för telefoner…

  UXGA (1600×1200) kommer vara den högsta upplösningen som teoretiskt lönar sig att ha på en telefon (upp till 4,3´)…

 • Marcus
 • Niklas Boström

  Android 3.0 är inte alls bara för tablets… Däremot så var det huvudfokusen vid utvecklingen av 3.0. Det går lika bra att bygga en mobil-dist på det. Källa: http://www.youtube.com/watch?v=LcuDQd8SejM (engadget)

 • Anonym

  @ Anonym
  Är det bara jag som tycker att Desire HD börjar bli förliten ? :)

 • Jan

  Patetiskt med människor som bygger sina liv på vad de har för mobiltelefon…..”asg”

 • David

  Släng in Samsung Galaxy S II?

 • asdf

  Tja. Här är jag och bara drar upp lite gamla kommentarer :)

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemförvaltare/IT-support Publicerad 17 Dec 2017
Lösningsarkitekt Publicerad 17 Dec 2017
Junior systemutvecklare med databasintresse Publicerad 17 Dec 2017
Scrum Master for Sales IT Publicerad 17 Dec 2017
Software Developer Publicerad 17 Dec 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 4. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp
 5. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 6. Sensorn MediaTek Sensio mäter din hälsa, är avsedd för smartphones

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Vi kikar på OnePlus 5T Star Wars Limited Edition – kan beställas idag

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons