Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Galaxy S Pro – Snart en verklighet? [Uppd. m. fler bilder]

Postat:
01:12 - 2010-06-15
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Det har länge tisslats och tasslats om en version av Samsung Galaxy S med ett fysiskt utskjutbart tangentbord, men några konkreta bevis har inte stått att finna – vare sig i form av officiella uttalanden från Samsung eller via läckta bilder. Nu har det emellertid, via den amerikanska sajten Android Community, dykt upp en halvsuddig bild på vad som sägs vara just en Samsung Galaxy S Pro.

En viss skepticism infinner sig genast, då fronten på telefonen på bilden inte påminner mycket om Galaxy S. Designen är noterbart annorlunda, mer oval, och vi kan även se att knappsatsen under skärmen, där vi på Galaxy S från vänster till höger finner Menu, D-Pad och Back på den här telefonen istället finner Menu, Home, Back och Search – och ingen D-Pad. De enda påtagliga likheterna ser ut att vara Samsungs egenutvecklade gränssnitt samt att den har utrustats med en skärm i 15:9-format.

På bilden ser man genast att telefonen är avsedd för den amerikanska operatören Sprint, som för övrigt även hade turen att få lägga vantarna på det 4.3 tum stora monstret HTC EVO 4G. I likhet med just EVO 4G så skall Galaxy S Pro enligt Android Community även den ha stöd för 4G – eller snarare den amerikanska tappningen av 4G, vars hastigheter med svenska mått kan te sig ganska beskedliga.

Många smartphoneanvändare är trots att pekskärmarna blir allt bättre ovilliga att släppa tanken på att ha ett riktigt, redigt, fysiskt tangentbord tillgängligt då det skall till att skrivas längre textstycken på telefonen, så vi hoppas förstås att detta verkligen är en Galaxy S med ett tillhörande fysiskt tangentbord – och att den kommer även till oss i Europa.

Uppdatering: Android Community verkar ha dragit tillbaka sin bloggartikel – oklart varför. Artikeln ligger dock i skrivande stund fortfarande kvar på deras forum.

Uppdatering 2: Fler bilder har nu publicerats på Android Community, och det verkar som att det verkligen rör sig om Galaxy S Pro, trots den kraftigt omarbetade designen.


 

Via Android Community. Tipstack till Klonka!

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemspecialist till Apoteksgruppen Publicerad 18 Mar 2018
Servicedesk IT-support omgående uppdrag Göteborg Publicerad 18 Mar 2018
PLM Professional role in Stockholm (Sweden) Publicerad 18 Mar 2018
Fullstackutvecklare Publicerad 18 Mar 2018
Supporttekniker med hjärta för service till Mercedes-Benz Publicerad 17 Mar 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Hur mycket kostar det egentligen för Apple och Samsung att tillverka sina toppmodeller?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Hands on med Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS