Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Galaxy S3 kommer få Jelly Bean i Q3 enligt rykte [Notis]

Postat:
12:38 - 2012-08-08
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Inofficiella Samsung-bloggen SamMobile rapporterar att Galaxy S3 relativt snart kommer uppdateras till Jelly Bean. Enligt ryktet har Samsung redan färdigställt en intern Android 4.1-baserad firmwareversion och de arbetar nu på att få ut en skarp release. 

Ryktet säger vidare att Samsung kommer släppa Jelly Bean för S3:an i slutet av årets tredje kvartal, eller i början av det fjärde. Både Galaxy S2 och Galaxy Note sägs därtill få Jelly Bean under Q4 2012. Allt detta är dock bara rykten än så länge och Samsung har inte tillhandahållit några officiella uppgifter.

Tack till de som tipsat! Genom SamMobile

Lägsta pris på Samsung Galaxy S III på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:

 • Tobias

  Jag tvivlar på att det blir innan juletiden…

 • Daniel Martinsson

  Q4 för S2, då kanske vi får den vid denna tiden nästa år med andra ord.

 • Kvillen

  Fan vad grymt om även SII får JB :) Trodde jag faktiskt inte då det inte är deras senaste.. Blir nog tjejen glad i o med att hon fick min gamla när jag köpte min S3a

  mvh

 • Foxy

  Riktigt trevligt för alla er.. :-P
  Får vi hoppas att HTC inte skämmer ut sig och uppdaterar hoxen ungefär samtidigt :-)

 • born2bwild

  Q4 för S2… just sådana här saker som gör mig sugen på att återgå till iphone.
  Och barnen surar för att deras nya Galaxy W inte får ICS (trots att de på pappret borde fixa det). Så trött jag blir på att läsa om funktioner i senaste operativet bara för att i nästa mening se att det kommer om ett år… kanske…

 • solnakisen

  Schysst. Vad är dom främsta fördelarna med JB?

 • Daniel

  Ja det är ju bättre att inte få reda på något. Som hos Apple. ;)

 • born2bwild

  fast det får man ju… + att 4 år gamla telefoner får 90 % av de nya funktionerna. Det är helt klart en stor fördel att ha en leverantör som gör både mjuk – och hårdvara. Jag hade illusioner om att android (och speciellt S2) skulle vara top of the line ett tag. Så fel jag hade. Frugans iphone 3 piskar skiten ur min S2:a när det gäller uppstart av program och avsaknad av lagg. Visst har jag fördelar med minneskort och annat men det är sugit att hon har den senaste mjukvaran från apple när jag sitter och fiser med en laggig ICS som verkligen skulle behöva JB NUUUU.

 • Thewapman

  Att det flyter bättre.v Google Now med kort som visar pendlingstid hem/kalender/väder osv. Bättre launcher. Röststyrningen/sökfunktion. Många små och stora saker, speciellt flytet tycker jag är det viktiga på min Nexus S.

 • Thewapman

  Om du gör research innan ett köp så kan man få fram informationen att det är Nexus-serien som gäller om man vill ha snabba uppdateringar. Inga operatörer lovar uppdateringar vad jag vet. Att köpa ngt och hoppas på uppdateringar är naivt. Du köper det du köper helt enkelt. Du är välkommen att gå tillbaka till Apple.

 • Thewapman

  operatörer ska ju då vara företag istället, aja som det kan gå.

 • Ulf-Benny

  Att en iPhone 3 piskar en S2 är rent skitsnack. Jag har kört både S2 och 3Gs jämsides en period. Så nej…

  Upplever du lagg med S2 och ICS rekommenderar jag att du kör en återställning av telefonen. Min S2 flöt på riktigt fint innan den började få hårdvarustrul. Nu är den ersatt av en S3.

 • born2bwild

  TACK för att jag är välkommen att göra det…
  (det där kändes lite som att du tog åt dig personligt över mina klagomål?)
  Visst skulle jag gjort research. Lite gjorde jag också. Jag ville ha en större skärm men inte en tabletstorlek, därför gick nexusen bort. Dessutom hade jag köpt en mindre storlek om den funnits med high end hårdvara. Och eftersom alla höjde S2 till skyarna som den absolut snabbaste och bästa androidtelefonen köpte jag just den. Men din research hade säkert visat att det fanns en annan huwai eller så, som hade varit bättre eller? Undersökning angående uppdateringar gjorde jag inte eftersom jag tog (och tar fortfarande) för givet att en telefon ska uppdateras hela tiden för att förbättras. Annars känner jag mig verkligen övergiven av tillverkaren (som många andra också skrivit här tidigare när det gäller andra telefoner). Och ursäkta mitt raljerande här. det är inte meningen att starta ett flamewar eller så men jag är verkligen besviken. Telefonen var verkligen inte gratis och jag är en krävande konsument som alla andra borde vara, utan att bara buga och bocka för att de får lov att vara en del av tillverkarnas stora kassakossor.

 • born2bwild

  Då kanske du hade otur med din iphone3… för att lika väl som du säger att det är en återställning som behövs så kanske du fått samma känsla som jag om du gjort det med din iphone. Så att vräka ur sig ordet ”skitsnack” bara för att du har dina upplevelser (som självklart inte behöver vara de enda) är ju bara löjligt. Jag säger inte att jorden är platt bara för att jag själv inte suttit i omloppsbana.

 • solnakisen

  Ja just det, man behövde JB för Google Now. Nu flyter det ju rätt bra som det är med ICS men det kan säkert bli bättre.

  Tack för info!

 • odega

  Vi med S2 LTE har ännu inte fått ICS…

 • tunhuk66

  Bra nyhet, det kommer att avsevärt förbättra siffrorna på andelen JB på Androidenheterna som det är sånt gnäll om…

  Men man kan också undra om Samsungs tokeri med yakjuxw och sina ”kvalitetstester” är ett avsiktligt försök att förhala utrullningen av JB till Nexus till fördel av sin ”riktigt egna” telefon för att de ska se ut som att SIII får JB nästan samtidigt. Att det iaf blir så verkar det som iaf. Om nu Q3 stämmer då, för till yajuxw-Nexus lär den inte komma förrän då heller…

 • Carl

  Ungefär då de flesta OEM bör uppdatera sina första. Dock så lär den stora skaran mobilmodeller uppdateras i Q1.

 • Johan

  Man kan se med blotta ögat att jorden inte är platt. Det är därför det finns en horisont.

 • Johan

  Har du någonsin sett en tablet med mindre än 5″ skärm?

 • born2bwild

  Kan ju vara dimma eller föroreningar…

 • Mockfrog

  Det hoppas jag som SGS3-ägare också. Vi behöver att alla Android-tillverkare sköter sig bra så vi får det som är bland det viktigaste som finns; valmöjligheter.

 • born2bwild

  @4ffa9fbbc7eb4ccda3dc7779f20808f4:disqus Det kan jag inte vara säker på. VM -58 och månlandningen har heller aldrig ägt rum… just saying att den enes observationer kan skilja sig från andras.

 • Marcus Nilsson

  Skulle du köpt motsvarande telefon prismässigt till barnen så skulle de fått en begagnad 3GS som med sista programvaran fungerar helkasst och saknar nästan alla de nya funktionerna i iOS6. 
  Gällande din S2:a så kunde den mer än 4S redan med 2.3 och det har kommit ut betydligt större funktionsförbättringar och uppdateringar än vad 4S någonsin kommer att få av Apple. 
  Att alla deras produkter får tillgång av de senaste uppdateringarna är långt i från helt rätt.

 • Carl

  Du får tänka på att OEM;sen inte riktigt börjar med sin utveckling förrän det är utannonserat av Google. Hos Apple så är allt hemligt under större delen av utvecklingen, alltså känns det som att det går snabbare.
  Att känna sig mindre bara för att din telefon inte blir uppdaterad lika snabbt som en annan modell är patetiskt.

 • Marcus Nilsson

  Fast det är just skitsnack för en Iphone 3 som körs med iOS 5 är laggigare än allt annat inom Android som jag kört. 

 • 7734128

  Hur aktiveras google now när man har fysiska knappar?

 • Ulf-Benny

  Jag vräkte ej ur mig skitsnack, jag placerade det väl valda ordet i en mening.

  Jag är inte ute efter ett flamewar mellan iOS och Android då jag står med en fot på var sida. Jag hade inte otur med mina 3Gs, de var fullt fungerade, dock med ett trött batteri på den ena.

 • uno

  Att telefonen blir rappare. Att man kan köra program som är skrivna för 4.1. Övriga fördelar lär nog till stor del försvinna  i och med att SIII kör Touch Wiz och har fysisk hem knapp, vilket sammantaget i stort sett, med några undantag håller kvar gränssnittet på Android 2 nivå. 

 • born2bwild

  fungerar hellkasst? på vilket sätt? egna erfarenheter eller hörsägen?
  OS6 är inte ute än mer än för tester så den inkluderar jag inte i mina kommentarer, lika lite som IOS 7- valfritt nummer här.

  Att S2:an kan mer håller jag inte med om heller. Den kan ANDRA saker precis som iphone kan ANDRA saker.
  Och den sista meningen vet jag inte varför du skriver eftersom jag inte påstått något sådant heller.

 • Marcus Nilsson

  Fast det är just skitsnack för en Iphone 3 som körs med iOS 5 är laggigare än allt annat inom Android.

 • Johan

  @born2bwild:disqus Horisonten är din egen observation. Du kan dessutom, om du har kunskapen, räkna på det utifrån egna observationer. Månlandningen har du inte observerat själv. Det ni diskuterar är dock inte observationer utan erfarenheter.

 • uno

  Blir nog efter jul. En ny telefon kan ju vara en bra julklapp, och då vore det ju dumt att minska lusten att köpa nytt genom att ge ut en uppdatering

 • born2bwild

  dagens bästa ”känna sig mindre”…

  Det spelar ingen roll om jag är objektiv i MINA iaktagelser här på denna sidan. Man har förlorat slaget bara genom att skriva iphone istället fär ifån eller så. Varför en del måste försvara sina lurar med näbbar och klor och avsluta med ord som ”patetiskt”. Vad tillför det en diskussion? Skriv hellre att DU tycker att det är patetiskt så kan jag skriva detsamma om dina åsikter. Men att göra det till något vedertaget som du skriver, gör bara att jag inte vill fortsätta diskutera med dig då vi är i helt olika klasser när det gäller objektivitet.

 • born2bwild

  @4ffa9fbbc7eb4ccda3dc7779f20808f4:disqus Det är ju det jag sa tidigare att det är egna observationer, samtidigt som jag fick MINA observationer förkastade som skit. För mig är det verkligt. Betyder det att jag ljuger eller att någon annan inte kan ha andra observationer…? nej. Det betyder bara att jag upplever det så, så varför ska jag då få ett ”nej du har fel” kastat i ansiktet. (Inte av dig). Allt är inte svart/vitt som en del försöker påskina. Frugans 3G är snabbare på att starta program och det laggar mindre i bl.a skroll. Detta är faktum hemma hos mig. Även min mors S2:a har samma lagg så det betyder väl att vi har 2 måndagsexemplar eller något då….

 • Niklas Kromwall

  Lita aldrig på spekulationer kring Samsung och uppdateringar… Man kan ju inte ens lita på dem när dem officiellt gått ut med info om update…… /en besvärad Samsung galaxy s2 LTE ägare

 • Carl

  Syftade inte på dina åsikter om att Apples mobiler var bättre, för det är okej att tycka så. Menade att få mindervärdeskomplex bara för att det du köpt inte längre är det bästa är något man bör sluta upp med.

 • Slow-mo

  Tillverkarna måste bli snabbare på att uppdatera, jag hade fungerande version av Jellybean på min ena enhet i mitten av Juli, 95% buggfritt dessutom.

 • Thewapman

  Alltså det att förvänta sig uppdateringar framöver kan jag verkligen inte förstå. Du har köpt en produkt och förväntar dig gratis fortsatt uppdateringar? Har du samma inställning när du köper dator, att du ska få kommande OS gratis?
  Förstår inte att du känner dig övergiven då Samsung redan uppdaterat din telefon en gång (eller flera?). Iaf till ICS och nu kanske till JB också, det av ren good will och för dig konsumenten. Vad mer begär du? Snabbare kan det nog inte gå eftersom det då blir buggigt och Google släpper källkoden till företagen samtidigt som den görs offentlig.
  Min research (som jag gjorde då jag köpte telefon för ett år sen) visade att Nexus S var bästa köpet med mig. Just eftersom jag inte ville vara bitter över alla nya funktioner som kommer. Dessutom var den 2000kr billigare än iphone, win win! Förslagsvis lägg tid på mer research nästa gång och seriöst: Lägg upp S2an på blocket, tror du kan få en bra peng för den.

 • Thewapman

  Jag aktiverar på min NS genom att hålla inne sökknappen, men den finns inte på S2an va? Skulle gissa menyknappen inhållen. Annars finns den i låsskärmen, men det är ju bökigt.

 • Marcus Nilsson

  Helt egna erfarenheter då min flickvän hade en 3GS innan hon gick över till en S2:a. 

  ”Q4 för S2… just sådana här saker som gör mig sugen på att återgå till iphone.”

  Jag skriver sista meningen då du som de flesta applefanatiker försöker framställa det som att de uppgraderar sina produkter till det senaste i all oändlighet fast det är rent ljug och hittepå.

 • Timmy Fox

  Sökappen och widgetten högst upp på hemskärmen.

 • Jonas

  Nexusen är ju bara marginellt större än S2, så där tror jag du tänkte fel.

 • born2bwild

  @6904d2e7db4ab8bc8689dd876245de2a:disqus good will? Jag tycker att de borde prioritera att få bort buggar. Jag vet att google släpper koden och att det tar tid att bygga om den för en specifik modell men Q4 tycker inte jag låter särskilt högprioriterat. Min research hade säkert kunnat vara bättre men jag vet inte vilken telefon som skulle vara bättre (om jag inte ville ha så stor skärm). I dagsläget hade jag köpt Experia P utan att tveka. Att få kommande OS gratis vet jag inte. Men att man åtminstone kan hosta upp en hundring eller två för att programmerarna ska kunna bära den kostnaden… ja, det förväntar jag mig. Och du säger själv att du inte ville vara bitter över funktionerna som du skulle sakna med andra telefoner… det är ju i den sitsen jag befinner mig fast jag ville verkligen inte ha en 4,6 tummare så jag tog det bästa i storleken mindre. Och nu är jag inte bitter men besviken som du skulle vara, enligt din egen utsago. Inget konstigt…

 • Marten Woxberg

  Hoppas vi får stöd för Mass Storage-protokollet också istället för MTP…

 • born2bwild

  Men jag tycker inte att apples telefoner är bättre… varför läser alla in saker som jag inte skriver. Jag säger att de har bättre bakåtkompabilitet. Därmed inte sagt att jag tycker de är bättre på alla punkter. Jag bytte ju min iphone mot en S2. Det är efterspelet som gör mig besviken. Det känns som att jag gett pengar till Samsung och att de nu förväntar sig att jag ska uppgradera till nyare telefon för att få ta del av funktioner som egentligen behövs mer i S2.

 • TT

  Hoppas då de lyckas åtgärda vad det nu är som gör att telefonen drar mer batteri i viloläga än när den är aktiv.

  Ja – jag är medveten om buggen i frameworks paketet, men jag kan/får inte roota telefonen eftersom det är en företagstelefon. Så Samung, don’t screw me on this.

 • mejlforskit

  Att det är snabbare går inte att säga än. Det har hetat så vid varje ny version. Alla mobiler är snabba när de är nyformaterade och innan man installerat alla program. När JB funnits i några månader och ett större antal enheter kör det och snabbheten består så kommer jag att hålla med.

  Tills dess förutsätter jag att det blir som alltid när Google släpper nya versioner d.v.s. ännu mer tungrott.

 • mejlforskit

  Den version du testade var långt ifrån bra nog att kunna släppas till den stor massan.

  Folk verkar inte förstå vilka kvalitétskrav som finns på mjukvaror. Bara för att någon tomte på XDA har snickrat ihop en till synes ganska välfungerande mjukvara på några timmar så innebär inte det att den håller ens i närheten av acceptabel kvalité för ett stort företag.

  Det är tillverkare mot tillverkare, inte xda mot tillverkare.

 • mejlforskit

  Samsung är inte skyldiga att göra någon ny mjukvara alls till din nalle. Varför kan du inte glädja dig åt att de väljer att göra det istället?

 • rokatoka

  det är så att google måste godkänna varge ändring och skal på android !

 • gordz

  den drar inte mer batteri, den visar bara att den drar mer – fast den inte gör det.

 • Ravengenocide

  Det väcker ju snarare mer köpglädje om man släpper en uppdatering, om du sen menar att det skulle gälla Samsung Galaxy S 2 så är det väl så, men den kanske de släpper efter jul.

 • $5829486

  Jb ÄR snabbare, har kört jb på min gnex sen första dagen dem kom å nätet, inget att tveka på

 • tunhuk66

  Jag kan lova att det är en märkbar skillnad på min Nexus med JB nu jämfört med 4.0.4, så jag kan gå i god för att Project Butter funkar. :-) Den som påstår något annat talar mot bättre vetande eller ljuger rent ut.

  Detta sagt med den brasklappen att jag inte kan svara för vad Samsung hittar på med sin Jellybean

 • Leif Bäckman Lindqvist

  Du är medveten om att äldre iPhone inte får uppdateringar överhuvudtaget? Så byt du till iPhone.

 • Leif Bäckman Lindqvist

  För det första, iPhone 3 (3g eller 3gs) piskar inte skiten ur en S2, snarare helt tvärtom. För det andra, din fru lär inte sitta med senaste mjukvaran från Apple då iPhone 3 slutade stödjas för läääängesen.

 • JallaJalla

  en idiotiskt fråga, när ungefär är q3? äre slutet av denna månad eller nästa? 

 • Davvan73

  Bara en sån sak som att du påstår att en iphone 3 flyter bättre och är rappare på starta appar visar hur lite du kan. Serriöst tror du på dig själv att en iphone 3 är bättre på någon punkt än en S2a?… stackars pajk

 • Daniel Lundberg

   Juli – September

 • gordz

  klart det går att säga att den är snabbare? har du ens sett video-jämförelser mellan 2 st Galaxy Nexus? ena kör 4.1, andra 4.0.

  Allt flyter på som aldrig förr, kolla in på pocketnow.com, deras review av Jaime Rivera – en riktigt i-device nörd som även han säger att Jelly Bean flyter på bättre än något annat OS han använt tidigare.

  Ganska självklart att det kommer flyta på bättre med Triple buffering, Vsync @ 60fps, och bättre optimering mot CPU’n och även GPU.

 • AndersD

  Nej, Google är inte iblandade speciellt mycket. Källkoden ligger öppen. Däremot måste tillverkaren uppdatera drivrutiner, deras egna appar, andra mjukvaruimplementationer. Sedan ska det optimeras prestanda och buggtestas ett antal varv. Sedan ska alla lokaliseringar uppdateras (Språk och alla operatörers kustomiseringar).  Sen ska uppdateringen paketeras. Dvs göra uppdateringen möjligt att köra utan en ren nollställning av tidigare version. Detta ska fungera från alla varianter som S3 finns i (både hård och mjukvarumässigt)  När tillverkaren är klar är nästa steg att operatören ska godkänna uppdateringen. Om inte, kanske det tar det några veckor till..

 • Af

  Ska la inte behövas en ny version av android innan de fixar sånt?

 • Och vilken enhet är det och vad består de fem procenten som buggar av?

  – Eller är du en sådan som tänker att bara för att du inte använder t.ex. HD-video eller GPS så räknas det inte som buggar att de inte fungerar?

 • Känns det så hemskt med fysisk hemknapp? SIII har fortfarande 4,8″-skärm i samma 1280×720 som Nexusen så det är ju inte så att resten av de grafiska elementen måste trängas.

  Ogillar du TW som ROM eller som launcher? Det är ju inte riktigt samma sak och att langa in Nova Prime tar ju inte speciellt lång tid.

 • Slow-mo

   Jag är ledsen men jag använde en custom rom baserad på en redan färdig kernel till min Kindle Fire, upptäckte inte EN enda bugg under den tiden som jag använde enheten efteråt.

  Provat att köra en sådan mjukvara någon gång?

 • Är du inte lite snäv i vad du betraktar som en ”tablet-storlek?”
  http://phone-size.com/?s=3%2C7%2C43

 • mejlforskit

  Jag har testat diverse 4.0-romar samt CM7 på min Galaxy S. Jag har inte funnit någon som är användbar om man ser telefonen som ett arbetsredskap.

  Sedan är det inte säkert att du upptäcker alla buggar. Det kan vara beroende av operatör,språk,användande, installerade program etc. etc. Allvarliga buggar får inte drabba någon i en kommersiell mjukvara.

  Det är inte en slump att tillverkarna lägger ned så mycket resurser och tid på mjukvara. Det är inte så enkelt som det framstår när någon tomte kokar ihop en 4.1-rom inom några timmar efter att koden släppts.

 • mejlforskit

  Jag pratade om prestanda. Inte hur mjukt man kan scrolla i menyerna.

  Om det är det enda viktiga vid val av mobil så rekommenderar jag starkt Iphone eller WP.

 • mejlforskit

  Prestanda handlar om hur snabbt och effektivt OS:et kan utföra en uppgift och inte om hur mjukt det kan scrolla. Project Butter är således helt irrelevant.

 • mejlforskit

  Varför har inte Google i så fall poängterat att JB är mindre resurskrävande?

  Det enda jag hört är ett evigt kacklande om project butter och hur mjukt man kan scrolla. Nej, det är inte samma sak som prestanda. Möjligtvis kan det kallas grafisk prestanda.

  En server brukar t.ex. ha en monsterprocessor och massor av minne, men integrerat grafikkort. Har den bra prestanda? Ja. Har den bra grafisk prestanda? Nej!

 • $5829486

  Du får tro vad du vill, det är en jävla skillnad, har sett video tester där det visar att gnex är snabbare överlag med det mesta när dom jämfört med ics på s3. Läs recensioner på n tex. Har en hemma nu och har inget att klaga på prestanda och flyt mässigt.

 • Exodite

  Anecdotal evidence FTL.

  Din personliga erfarenhet är irrelevant, det är helt andra kriterier som gäller för företag än XDA-utvecklare.

  T.ex. nätverksceritfiering, vilken är en av de mest tidskrävande delarna av utvecklingen, som hemmabyggare kan helt kringgå.

 • Exodite

  Kanske läge att börja köpa prylar baserat på vad de faktiskt gör för dig när du köper dem, istället för vad de kanske kan göra för dig i framtiden?

  Bara en tanke.

  Så länge en Android-enhet har åtminstone 2.x idag så är den fullgod för modern användning.

  Men visst, om du är en av de fåtal person som /verkligen/ behöver den allra senaste mjukvaran – dvs. utvecklare – så går det att lösa med. Nexus-serien existerar av just den anledningen.

 • tunhuk66

  Tja, det har det då aldrig varit nåt problem med. Vare sig med JB eller ICS eller nåt annat. Fast jag tror att det var just det som frågan gällde i det här fallet. Det närmast mytiska ”flytet” alltså som det gnällts om tills korna kommer hem… Och bara det gör det värt att få in JB, vilket jag är skapligt säker på var vad frågan gällde här

 • Asd Asd

  Dvs Q2 2013. Angivet + 2 kvartal gäller för Samsung

 • Ulf-Benny

  Där skrev du ett inlägg som jag faktiskt håller med om. Det känns lite sunkigt i dagsläget att köpa en nalle som ”eventuellt” får en skvätt uppdatering. 

  Fast samtidigt så släpptes S2 med GB, och fick ICS efter ett tag. Men rent användarmässigt så måste jag nog ändå säga att den uppdateringen ej gjorde speciellt mycket för egen del. Om jag har tolkat Samsung rätt sen något år tillbaka så kommer JB till S2 också. Med tanke på att den fortfarande i dagsläget håller mycket hög kvalitet prestandamässigt så förvånar det mig oerhört mycket om JB ej släpps till S2 också.

  Man vill ju gärna att 24 månaders ”garanti” ska innefatta 24 månaders mjukvaruuppdateringar. =)

 • Jojje

  Jag har iallafall fått JB på min yatjuxw

 • Seade

  Q4 för S3 med andra ord, med tanke på hur bra Samsung håller deadlines. Tveksamt om det med note och S2 kan stämma, eller? Fast jag hoppas det stämmer. 

 • Grrblt

  95% buggfritt är 5% buggigt… och det är jävligt mycket.

 • tunhuk66

  Då har du inte en yakjuxw. Mest troligt har du en svensksåld yakju utan att veta det

 • Hur bra fungerar HTC Dream med nyaste Android versionen? Då är HTC Dream nyare än Iphone 3(G)

 • Robert Sydbrink

  Samsung har på slutet vart rätt så bra på att få ut uppdateringar tycker jag.

  Det jag saknar med Android är mer öppenhet med utvecklingen. Förstår inte varför dom inte kan lägga ut källkoden kontinuerligt under utvecklingen av nya versioner av android.Som det är nu håller dom på koden tills det är helt klart och då först kan andra börja ta del och börja porta den till deras hårdvara.Borde som sagt vara helt öppet hela vägen. Så hade nog tillverkare kunnat få ut uppdateringar fortare också.

 • Ravengenocide

  Han sa aldrig att det var prestanda som var förhöjd: ”[att] telefonen blir rappare.” Det betyder inte att den är snabbare rent prestanda mässigtsett. 

 • Ravengenocide

  Som sagt så har ingen sagt något om beräkningsprestanda utan om hur snabbt UI’t beter sig.

 • uno

  Ja fysisk hemknapp är hemskt eftersom man då använder den för longpress för att växla program, vilket gör att man förlorar flytet i arbetet. Men jag antar att det är lite som när Apple folket klagar på Androids lag, när man vant sig vid något bättre så retar man sig. Den som kör TW för första gången utan att ha testat något annat blir säkert nöjd.

  Det andra jag verkligen ogillar med Touch Wiz är att knappordningen blir fel. Den mest troligt valda knappen i en dialogruta bör ligga närmast där man slutar läsa dialogtexten.

  Sedan kan man fråga sig varför man har en dedicerad meny knapp när Googles user interface guidlines säger att sådana ska undvikas, och vi kan förvänta oss att de blir sällsyntare och sällsyntare i nya appar.

 • Slow-mo

  Tre hemmasnickrare fixar en duglig version på ett par dagar. Flera av världens största företag med VÄÄÄÄLDIGT mycket mer resurser klarar inte av det på ett halvår i vissa fall. Dags att anställa nya programmerare?

 • Slow-mo

   Alla funktioner fungerade så som HD-avkodning(samma kernel som 4.0). Wi-Fi helt felfritt osv. Det enda problem som jag stötte på var att Google Earth inte kunde starta, men det hade redan adresserats i tråden på någon dag.

 • Slow-mo

   Som ett arbetsredskap? Vad i en sådan ROM gör att den inte är duglig som arbetsredskap? Custom ROMs fungerar enligt mig oftast bättre ur de allra flesta synvinklar.

 • Slow-mo

   Kom ihåg att vi pratar om en version som i princip är släppt samma dag som källkoden, när communityn gjort sitt i form av testande så ser man till att dessa buggar försvinner.

 • jesus

  Någon tomte? Är du helt fresh inom android custom rom världen eller? Förklarar att du inte vet om vem han är. Jobbar väl tom på samsung om jag inte missminner mig. Kör jellybean på min s2:a. Min dagliga rom. Har noll problem med mitt användande

 • heisenberg

  Du säger emot dig själv. Prestanda och iphone i samma mening. Grymma specs på dom! Haha

 • Marcus Nilsson

  Sluta ge dig in i diskussioner du inte förstår.
  Iphone 3G har inte senaste iOS-programvaran. 

 • Facit

   Det är precis så de ska göra framöver…

 • Facit

   Men du har inte den största nyheten… Project butter.

 • Den som söker skola finna
 • born2bwild

  Vad snackar du om… hon har senaste mjukvaran. Samma som i iphone 4s från butik. bortsett från en del funktioner som siri. 

 • born2bwild

  @f1a8f5d321e04456552ef961a8dd436a:disqus Det är så tråkigt med folk som tar så illa vid sig att de inte ens kan acceptera att andra har en åsikt. Fortsätt du ha din så har jag mina egna erfarenheter… pajk(?). Mindervärdeskomplex?

 • Twyzik

  Nån som vet om vi får Google now? eller inte för att vi har skit S-voice…

 • born2bwild

  Nu är du här igen med lögner. jeeeezzzz!!!
  Väldigt konstruktivt.

 • Lars Jeppesen

  Google måsta faktiskt godkänna….

 • Var ju du som blandade in den. Så skyll inte på mig nu. Eller vad menade du med iPhone 3? :P Eller är det du som har svårt att förstå?

 • pewpewarn

  jag vill inte ens ha samsumgs JB och skitiga touchwiz, aldrig att man kör på tillverkarnas roms igen nu när man vant sig vid root.

 • Apa

  STFU och köp Nexus telefon nästa gång!

 • steffo76

  Vilken build kör du och hur stabil är den?. Funderar på att gå över till CM

 • Asdf

  SliimICS fungerar bra! Enda romen som är duglig.

 • mejlforskit

  Alla romar förutom de som baseras på Samsungs original har lidit av kass batteritid och random omstarter bl.a Sedan så är det alltid något som inte funkar tillfredställande. Det kam t.ex. Vara bt-headset, exchange eller något annat som är viktigt för professionella användare. Jag har aldrig stött på en custom rom som håller i närheten av tillräclig kvalité för att duga i alla fall. Då har jag testat väldigt många också. Därför drar jag slutsatsen att drt är personer som ser sin nalle som en leksak som tycker att kvalitén är tillräcklig.

 • Baloo

  :) Samsung sa i Februari i år att Galaxy Tab 10,1 skulle få ICS inom kort, men först nu börjar det rulla ut(inte i Sverige iof). Så hade jag haft S3an hade räknat med att få JB under Q2 nästa år :P
  Men man kan ju hoppas att dom prioriterar S3 bättre :)

 • rokatoka

  android i ett nötskal !

 • mejlforskit

  Eller dags att inse att du jämför äpplen och päron?

 • darkly

  Gissar på att det är huvudfokus på att få ut JB pronto på deras flaggskepp som görs reklam på över hela jorden och officiella OStelefonen.

 • darkly

  Håller med till fullo.

 • Monkey

  STFU och särskriv inte.

 • Verkligen? Android är ju open source så när Google släppt källkoden är det fritt fram för vem som helst att ladda ned, ändra och kompilera den. Google har ingen kontroll över vad andra gör med källkoden. 

 • Jag kör CM9 RC:n från 2012-07-19 och den fungerar mycket bra och den är i stort sett helt buggfri. Det enda som hänt är att Kameraappen slutade fungera(stod något om att den inte kunde komma åt kamerahårdvaran), men det löste sig efter en omstart av telefonen.
  Root är föresten inte samma sak som custom ROM. Root kan man ha även på orginal-ROM utan några betydande ändringar.

 • AndersD

  Nej, det är inte sant. Läs denna nyheten i sin helhet:
  http://www.phonearena.com/news/Randall-Stephenson-Slow-Android-updates-are-Googles-fault_id29948 
  ”Google does not have any agreements in place that require a negotiation before a handset launches. Google has always made the latest release of Android available as open source at source.android.com as soon as the first device based on it has launched”

 • Tomten

  Eh? Hur skulle de kunna bli snabbare? De har lite kvalitetssäkring att genomföra innan de kan slänga ut en ny mjukvara. Vanliga konsumenter är inte lika toleranta som geeks (Läs Nexus-användare) när det kommer till en buggig upplevelse.

 • Funderful

  Du menar en sådan som i Sverige ändå inte får uppdateringar från Google utan måste flashas av slutkunden? En sådan telefon?

 • mejlforskit

  @ravengenocide:disqus Vad ”rappt” betyder är rätt oklart. Men det ligger definitivt närmare ”snabbt” än ”mjukt”. Kan man inte skriva vad man menar istället?

  JB är inte snabbare än tidigare versioner, tvärtom. Däremot kanske gränssnittet är mjukare.

 • Andreas Lindhé

  Nja. Nej tack. Eftersom JB inte har flash som default måste jag roota, och då kan jag lika gärna skaffa CM10 när jag ändå håller på. Ska bara vänta en månad eller vad det kan ta så det finns en stable version.

 • pewpewarn

  kör cm9 nightly build, är hur stabil som helst ej haft problem me ngt alls faktiskt, mindre problem än man hade me samsungs shit iaf.

 • Foto136

  Hoppas de får med Google Now, det rockar ju fett jämfört med S Voice :P

 • Rogerchristensen59

  Jag undrar om någon vet om man kan få in nexus jlb i galaxy s3 gillar den o tror lnte på en rå vara där man lägger in en massa annat skit också men hur gör man då? Mvh Roger

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 4. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 5. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 6. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons