Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung Galaxy S8- och S8 Plus-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:59 - 2017-06-21
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Samsungs allra senaste duo flaggskeppstelefoner Galaxy S8 och Galaxy S8 plus har nu funnits på de svenska butikshyllorna en god stund och har säkerligen funnit ett nytt hem i många svenskars fickor. Årets S-telefoner fick precis som det ihärdiga ryktet sade minimala ramar runtom skärmarna, något som tycks vara den allra senaste trenden bland telefontillverkarna för tillfället, och något som vi förväntar oss att se mycket mer av de kommande åren.
Då vi testade den större av de tu i övrigt identiska S8:orna konstaterade vi att även om det fanns en och annan brist, kanske främst vad gäller en sporadiskt aningen tungrodd mjukvara och en till frustration enerverande placering av fingeravtrycksläsaren, så var telefonens styrkor överväldigande och vi utsåg Galaxy S8 Plus till den bästa telefonen vi i skrivande stund någonsin hade testat.

När de tu telefonerna nu har funnits ute på butikshyllorna en god stund finner vi att turen har kommit till er läsare som äger, har ägt eller har använt en Samsung Galaxy S8 och/eller en Galaxy S8 Plus under en längre period att dela med er av era synpunkter. Vad är ni allra mest nöjda med? Vad saknar ni? Vad är den största bristen? Frågorna är många och ni sitter inne med svaren.

Samsung Galaxy S8 kostar för närvarande från cirka 6 800 kronor, och det större syskonet Samsung Galaxy S8 Plus kostar från cirka 7 900 kronor.

Kommentarerna nedan törstar efter er kunskap, men var vänliga och håll en god ton och håll diskussionen till ämnet. Diskussioner om andra telefoner hänvisar vi vänligen till vårt forum.
 

 • Danirl

  Jag har just nu en honor 8 (väldigt nöjd!) Men någon som vet hur skärmen i storlek skiljer sig ifrån honor 8 till galaxy s8? Inte s8+ utan s8. Är det stor skillnad när man har lurarna bredvid varandra?

 • Wellbow

  Jag är sjukt nöjd, bortsett från att displayfan sprack efter 3 dagar medans jag hade den i fickan, den måste ha slagit i något… Enligt mitt försäkringsbolag har dom klassat S8:an som den telefon med bräckligast skärm so far.

 • alle

  S8 är avlång design så stor skillnad ja då de design på helt annat sätt. Vi honor 8 har typ 5,2 klassisk design medans S8 är hög långsmal 5.5

 • qvisten

  Överlag väldigt nöjd med min S8+. Hänt någon gång att ljudet försvunnit när man spelar upp t.ex videoklipp. Börjar funka igen efter startat om den.

 • Koftek

  Har S8 som min jobbtelefon så har inte använt den så mycket eller pillat runt i mjukvaran. Så vet bara vad jag ska säga om den hårvarumässigt.

  Den är rapp och snabb, känns stabil, gillar stolreken på telefonen.

  Jag ogillar ”Edge”-skärmen. Hade mycket hellre velat ha en plattare skärm. Jag älskar hur stor skärmen känns. Bezels är alltid tråkigt, och denna har inte mycket över eller under skärmen.

  Fingeravtrycksläsaren känns som ni säger lite dåligt placerad eller utformad. Händer väldigt ofta att jag sätter fingret på kameran istället.

  Det enda jag har att säga om mjukvaran är att jag avskyr hur den vill propsa på mig alla Samsung-alternativ.

 • Madestmax
 • danirl

  Tack för tipset! Visste ej att den sidan fans men det hjälpte mycket! :)

 • Danirl

  Tack för svar! :)

 • alfdaniel

  Skulle skriva exakt samma gällande min s8+. Med tillägget att kameran är superb. Igår kväll satt jag och hustrun och tog identiska foton med s7 och s8+, sikta och tryck och det var skillnad. Dels skarpare bild ut mot kanterna. Närbilder med zoom likaså. Inte några avgörande skillnader men ändå tydliga.

 • Jontelito

  Överlag jätte nöjd, det jag stör mig mest på är när man skall använda tangentbordet, blir ofta feltryck för mig, kan dock vara användar fel och inte telefonen :) S8+ passar perfekt i mina händer, snabb och pålitlig till det jag använder den till.. mycket nöjd. Kommer ifrån en LG G4

 • Fredrik L

  Detta har hänt min S8+ med någon enstaka gång. Men är som för dig lättlöst med en omstart. Är mycket nöjd med telefonen i övrigt och stör mig inte alls på fingeravtrycksplaceringen!

 • Emil Darrell

  Hur mycket vill den propsa på en Samsung-alternativ numer? Jag har inte haft en Samsung sen S6:an, och på den fanns det lite olustiga lösningar – bl.a. att man var tvungen att lägga in sin kalendersynk mot Samsungs kalender, för att sedan dela den vidare till Nine eller liknande.

 • pmugghc

  Är nöjd, förutom med placeringen av fingeravtrycks läsaren, men kör med iris scanner istället. Tycker edge funktionen är bättre än tex på den S6e som jag hade förut.

 • Hatsune Miku

  Äger båda två, kan säga att måtten upplevs som identiska. Tror S8:an är lite högre (någon millimeter), medan Honor 8 är aningen bredare. Med andra ord ingen skillnad man märker; Dock känns Honor 8 rent spontant mindre, på grund av de stora kanterna (sida vid sida upplevs den inte mindre)

 • Marcus Nilsson

  Tips: ladda ner swiftkey.

 • Ganska dryg..

  ”Enligt mitt försäkringsbolag har dom klassat S8:an som den telefon med bräckligast skärm so far.”

  Det kommer att förändras när nästa Iphone släpps. Föregående modell blir alltid superhala när nya modellen släpps.

 • Marcus Nilsson

  Riktigt nöjd S8-användare.

  Stängt av lull-lull som extralisten till höger, always-on display, sänkt upplösning och inaktiverat ett gäng Samsung-appar.
  Sony Z5-compacten hade ca: 20% batt kvar efter en arbetsdag och behövde ofta stödladdas för att fungera kvällen ut.
  Med S8:an har jag 30-40% kvar när jag lägger mig.

  Fingeravtrycksläsaren som alla gnäller på tycker jag är en ren vanesak. Med ett skydd på telefonen styrs man till fingeravtrycksläsaren utan problem. Men det förstås, kan man inte höger och vänster förstår jag att det kan vara svårt (tydligen alla journalister som testat telefonen) ;)

 • Fraz

  Swedroid har en liknande tjänst på Androidenheter:
  http://androidenheter.se/storleksjamforelser/?huawei-honor-8&samsung-galaxy-s8

 • Danirl

  Ja precis det är ju den infiniti skärmen som kommer göra så att den känns större. Funderar på s8+ också men känns som att den inte alls är så smidig när man bara håller luren med 1 hand. Om man inte har gigantiska händer då.

  Tack för svar!

 • wretey

  Har avverkat ett 20-tal smarta telefoner genom åren och var otroligt nöjd ifjol med S7. Migrerade över till S8+ då storleksskillanden till ”lilla” S8 var liten och är mycket nöjd. Även jag upplever periodiskt en smärre frysning av systemet samt att fingeravtrycksläsaren är suboptimalt placerad. Kör utan samsungs appar och launcher så kan inte utala mig om dem.

 • 4305ms

  Klart bästa Samsung hittills. Äntligen har de släppt de fysiska knapparna på framsidan samt att man kan vända bakåt och recent till ”rätt sida”. Använder Bixby knappen sedan efter att jag mappat om den till voice assistant (bixbye på play store).
  Älskar skärmen, kameran och iris-scanner.
  Ogillar placeringen på fingerprint läsaren.
  Gillar nya hemskärmen men använder ändå oftast 3ie-part där man kan dölja program som man inte använder.
  Gillar inte tangentbordet men använder alltid gbord.
  Batteriet är lite av ett problem när man, som jag, ofta sitter med skärmen på…

  Överlag mer än nöjd, känns som en telefon jag kommer behålla hela året ut.

 • qvisten

  Verka vara en del som har de problemet tyvärr men som sagt, det händer inte så ofta så. Har heller inte några problem med fingeravtrycksplaceringen ännu mindre om man har skal på.

 • Karl Johansson

  Jag kommer åt den där jädrans Bixby-knappen i tid och otid. Har testat samtliga appar som kan stänga av den, men ändå så ”fungerar” den ibland.

 • Fredrik

  ”Hatar” kanske är att överdriva men ogillar den och kommer se över ett byte (oneplus5 lutar det åt).

  Edge-displayen är inget för mig och kommer ofta åt den av misstag.

  Fingersensorn sitter helt fel, ska den vara på baksidan så kunde den placerats på ett bättre ställe än bredvid kameran. Får ofta sträcka mig eller så kommer jag inte åt den. Antar att man i första hand ska köra iris-scannern men ligger telefonen på bordet så vill jag komma åt den med ett knapptryck utan att behöva titta fram. Jag kör bara kodlås på telefonen som resultat. Sen upplevde jag att scannern inte var 100%ig.

  Batteriet är ok men inte mer än så.

  Mjukvaran är som vanligt med samsung det värsta. Aldrig gillat touchwiz och upplever det som laggigt ibland. Ofta ska det också finnas egna appar av sånt som redan levereras av google och fungerar bra.

  Bixby? Känns bara som ett stort jäkla störmoment. Får inte ut något av ”honom”.

  Skärmen och kameran är däremot fantastiska. Förmodligen det bästa som finns på marknaden. Det är en fröjd att titta på video och spela spel. Jag som inte är en fotograf kan t.o.m ta bra bilder. Jag är å andra sidan nöjd med min moto g5’s bilder också som jag har i jobbet och upplever ingen wow-känsla när jag jämför bilder direkt i telefonen.

  I det stora hela är jag inte nöjd alls men det säger kanske inte så mycket då jag varit nöjd 2 gånger sedan jag började med smartphones. LG G2 och moto G5.

 • Koftek

  I början så kom det upp pop-ups efter pop-ups om att jag skulle synka dittan och dattan med Samsung-[insert valfir tjänst].

  Var många [Dont ask me this again]-knappar som fick tryckas på. De hade kunnat löst det smidigare genom att i uppstarten ha en sida där jag fick ange om jag ville använda dessa tjänster eller ej i en fin liten lista.

 • Anders

  Behöver man ett skydd till mobilen för att det ska bli bra är det ju helt klart en designmiss. Men visst är det mest troligt en vanesak.

 • emil lysebring

  Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Kameran är riktigt bra och batteritiden är det inget fel på, har omkring 35-40% när jag lägger mig, och då har jag använt den ganska mycket under dagen, Spotify,surf med mera. Bixy knappen kommer jag åt då och då men den kanske man kan stänga av på något vänster? Skärmen är riktigt trevlig, bra storlek. Trode att den skulle kännas mycket mer lång smal men det tycker jag inte att den gör. Fingdrtrycksläsaren sitter kanske inte helt optimalt men den läser iaf otroligt snabbt och fungerar varje gång. Hade en iphone 6 när den kom och den läsaren fungerade sällan för mig. Kommer senast från en LG G4.

 • phpanos

  Riktigt nöjd! Speciellt med batteritiden!

 • darkly

  Mina två största irritationsmoment när jag fick S8 var att den är fruktansvärt hal och att fingeravtrycksläsaren är svårfunnen med fingret. Bägge de problemen löstes med ett tunt genomskinligt skal.
  Batteritiden är mycket bra och den fixar 24h under medelhård användning för mig med ett tiotal procent tillgodo.
  Jag kan ibland på soliga dagar irritera mig över de välvda skärmsidorna som blir lite blanka.
  Bilden på skärmen är svårslagen då jag streamar någon tvserie på lunchen.
  Jag har dragit ner animationshastigheten till 0,5 så den är snabb som attan att starta appar.
  Kameran är svinbra.
  Använder den i duschen för att spela poddar så det är najs med vattensäkert/tätt.
  Tidigare har jag alltid kört Nova Launcher men det behöver jag inte längre då det nu fungerar väldigt bra och är stilrent.
  Jag är ganska nöjd – 8/10.

 • Nuortikon

  Det positiva:

  * Designen. Telefonen är tveklöst den snyggaste på marknaden just nu.
  * Finesserna. Snart två månader efter inköpet hittar jag fortfarande nya funktioner. Always on display är kanon.
  * Kameran. Bilderna är visserligen överskärpta och översaturerade men det är den bästa point-and-shoot-kameran just nu.
  * Trådlös laddning.
  * Ergonomin.

  Det negativa:

  * Prestandan är inte konsekvent. Ibland flyter allt på bra (bäst av alla Androider jag testat faktiskt) men sen helt utan vidare börjar den lagga. Att köra enhetsoptimering hjälper inte. Jag har inte överdrivet många appar installerade. Lagget uppkom efter en månads användning.
  * Batteritiden är inte konsekvent. Säkert relaterat till tidigare punkt. Vissa dagar har S8+ bättre batteritid än min iPhone 7 Plus. Andra dagar käkar den nästan dubbelt så mycket batteri. Kan inte se något samband med hur telefonen används.
  * Oönskade notifications. Samsung skickar bland annat ut reklam för spel och det går inte att stänga av.
  * Usel betraktningsvinkel. Räcker med att vinkla telefonen lite så blir hela skärmen rosa/röd.
  * Dåligt ljud. Både via bluetooth och 3.5mm.
  * Tveksam byggkvalitet. Tydliga glapp mellan glas och metallram där smuts samlar sig. Undvik den svarta varianten så syns problemet mindre.

  Trots de negativa punkterna är S8+ min favorittelefon just nu. Har även en iPhone 7 Plus med mig men den får inte särskilt mycket skärmtid längre. Använder den mest som musikspelare.

 • Marcus Nilsson

  Vi har olika inställning där. Själv anser jag att ett skydd på en telefon för 8000:- är ett måste

 • darkly

  Angående reklam, testa: klicka dig till Game Launcher, hoppa in i inställningar och sedan klicka ur ”Receive Marketing Information”.

 • Imran Diva

  Är det någon som upplever att strömknappen på S8an ger ett mindre klick än bixby- och volymknappen? Kanske bara är min mobil det är fel på eller kanske det bara ska vara så?

 • Billy Joe Bob

  Otroligt nöjd med min S8+. Känner att jag har allt jag behöver nu i en smartphone.

  Det ”negativa” är väl att andra smartphones ser föråldrade ut nu, med sina stora bezels (Sony, HTC, Oneplus)

 • Ganska dryg..

  Tar hellre stora kanter än rundade hörn på displayen.

 • Gurkburk

  Det är mycket gnäll från folk här.

  Men jag hade lagt till nexus 6p högtalarna & fingeravtryck läsaren I mitten till telefonen, då hade den varit perfekt. 100%.

 • Gurkburk

  Då är du rätt ensam med det tycket ;)

 • Pavlos

  Jag tycker att skärmen går sönder enkelt och mycket allt annat älskar jag

 • Gurkburk

  Angående lagg: ändra animations hastighet i utvecklar inställningarna till 0.5x så flyter det på.

 • Pavlos

  Du kan gå till en afär där s8 säljs och kolla på skilnaden mellan de två mobilerna

 • Pavlos

  Affär*

 • Paulista

  Är en telefon för 8000kr bräckligare än andra? Man får kanske köpa en billigare telefon om man inte har råd att tappa den.

 • Marcus Nilsson

  Eller så köper man ett skal för några hundringar och kan använda en kanontelefon fast man är klumpig.

 • Simon

  Vilken utav S8:orna har du?

 • Fraz

  Tror jag inte. De rundade displayhörnen ser förjävliga ut. Förstärker tvålformen.

 • Alexander Atkinson

  Extremt bra telefon. Enda nackdelarna i min mening är bixbyknappen och bräckligheten, spräckte baksidan (tack och lov) efter ca 1 dag. Det ser ganska lätt ut att byta baksidan så jag har en sån i lådan hemma tills jag samlat mod.

 • Simon

  Inte köper man ett fodral till sin nya bil å sätter på för att skydda den ute i trafiken 😁 betala för en dyr design för att sedan sätta på ett plastskal för 100… Meh. Men alla tycker olika 😉

 • UselessEdge

  Ja gillar att använda min mobil utan skal och jag förstår inte hur i hela friden jag INTE ska komma åt kanterna när jag håller i den utan skal.

 • UselessEdge

  är han verkligen inte, använd din s8a/s8+ utan skal ett tag så kommer du få damp.

 • Simon

  Bixby är ett skämt just nu, och det kommer ta evigheter innan det blir relevant att använda i Sverige, om någonsin! Att man sedan har en dedikerad hårdvaruknapp för detta som inte går att använda till något annat än så länge är löjligt.

 • Marcus Nilsson

  Inte drar du väl bilen upp och ur fickan flera ggr om dagen, eller balanserar den mellan axeln och örat för händerna är upptagna?

  För det är så jäkla tufft att gå runt med spräckt skärm eller bakstycke på sin designtelefon…. Vilket majoriteten av de utan skal gör. :p

 • Hatsune Miku

  Antar att du gjorde kontot bara för att skriva detta? Namnet du har är ju ”Useless Edge” :)

  Hursomhaver så är vi alla olika, och det är bara att acceptera att vissa inte har något emot skärmens rundade hörn. Jag tycker till exempel att det ser snyggt ut.

 • Gurkburk

  Tycker telefonen känns sjukt skön I handen utan skal. Men jag kör med Samsungs bil-inrednings-skal.

 • Gurkburk

  Har alltid varit anti Samsung, men s8 är en fruktansvärt stilig telefon.

 • Nuortikon

  Det var det första jag gjorde. Jag får tyvärr reklamen ändå och det går inte att deaktivera att Game Launcher skickar notifications så jag kan inte blocka det den vägen heller.

 • Nuortikon

  Det är inte animationslagg jag pratar om. Ändrar alltid till .5x det första jag gör på mina Androidlurar.

  Det är ett lagg som t.ex. uppkommer när man klickar på en appikon. Kan ta ett par sekunder innan animationen att byta till den appen ens startar.

  Sen är tangentbordet ibland mycket slöare på att reagera. Det känns att det är en viss delay. Nästa dag är det blixtsnabbt…

 • Gurkburk

  Alright. Men du får tänka I banorna att det är en dator. Blir en dator slö så ligger oftast något och snor prestanda. Jag känner inte alls något sånt lagg du beskriver.

 • simon Hedström

  Överlag väldigt nöjd. Det negativa är kameraproblemet där autofokusen inte fungerar, bilden bli suddig. Skakar man mobilen som släpoer det dock och den funkar igen. Verkar vara ett hyffsat vanligt problem, många verkar då ha det när man rådfrågar google.

 • Daniel Ahlqvist

  Gå in på allmän hantering under inställningar. Därefter går du in på marknadsföringsinfo och bockar ur att du vill få marknadsföringsmaterial så bör det problemet lösa sig. =)

 • Wellbow

  Samma på min.

 • Kurt

  Här ställer man sig tveksam till om denna person faktiskt har en S8. Edge-displayen är nämligen inget man kommer åt av misstag i varken mitt eller någon jag hörts erfarenhet, då även om man lägger fingret där kan man trycka var man vill på skärmen och det funkar som vanligt. Det enda jag har märkt som jag skulle kunna komma åt skulle vara den meny man kan ta fram från högersidan, vilken är enkel att stänga av om man inte vill ha den.

 • finnbo2

  Det roligaste med sådana här undersökningar är att läsa vad folk svarar om någon skriver något negativt. Det har jag aldrig upplevt. Du har fel. Osv. Det har alltid fascinerat mig att folk gör sånt. Varför??

 • Anders

  Med dagens design så behövs det, har själv dbrand skin och skärmskydd. Men har man gjort en så slimmad, hal och ömtålig telefon så att det behövs hävdar jag fortfarande att det är en designmiss. Kan ju inte komma som en överraskning för tillverkarna hur folk använder sina telefoner.

 • Anders

  Det är samma i alla sammanhang där folk betalat dyrt för något.

 • Raven

  Vad är det som är så lustigt med om någon skriver att de inte upplevt ett fel? Det kan ju vara intressant information.

 • Norris

  Den bästa telefonen jag ägt, och tack vare dess design kändes det på första gången på några år som man tog ett klart steg framåt i sin uppgradering.

  Positivt:
  * Skärmen är fantastisk. Både i återgivningskvalitet samt i hur den gör upp nästan hela fronten.
  * Kameran är också fantastisk och det är väldigt lätt att få till bra bilder för att vara en mobilkamera.
  * Mjukvaran, förvånansvärt nog. Har inga problem med lagg utan den är väldigt snabb, och det finns massor av features som faktiskt är riktigt användbara.
  * Batteritiden är bra. Klarar mig lätt en dag med en hel del spelande, surfande och ringande, med en skärmtid mellan 6-7h. Jag kör maxupplösning för övrigt.
  * Ergonomin. I första början tyckte jag den var hal och svår att använda med en hand, men nu ligger den väldigt skönt i handen, oavsett om jag använder en eller två.
  * Face recognition. Kanske inte den allra säkraste metoden, men det räcker för mig och det går enormt snabbt och stabilt att låsa upp.

  Negativt:
  * Fingeravtrycksläsaren. Den är bra i sig, men en placering som gör att det tar några tiondelar längre att låsa upp än det borde.
  * Har vid två tillfällen fått kameran att inte kunna fokusera. Det löser sig genom att skaka telefonen lite snabbt, så inget stort problem men ändå störande i en överlag polerad upplevelse.

  Överlag är jag riktigt nöjd, mer än jag på förhand trodde till och med.

 • Norris

  Har inte tidigare märkt, och kan inte nu återskapa, problemet med rosa/röd tint vid vinklat betraktande av skärmen. För mig blir det möjligtvis ett visst färgskifte vid extrema vinklar, men inte åt det röda hållet. Kan det kanske vara värt att kolla om du har en display som inte är helt korrekt kalibrerad?

 • Marcus Nilsson

  Visst. Går att vänta och se om det kommer en active.

  Tyvärr har folk alltid köpt slimmade och bräckliga telefoner vilket tvingar tillverkare att bygga på så sätt. Svårt att kalla det en designmiss när det är ett medvetet beslut för att få sälja telefoner

 • finnbo2

  Vad ska han göra med den informationen? Han upplever ju en brist eller något som han tycker ett fel.
  Jag finner det mycket lustigt att folk skall försvara sin telefon. Smaka på det ordet.
  Försvara sin telefon..
  När man ser sånt borde personen spåras och omhändertagnas direkt!

 • putte40

  Bästa telefonen jag haft! Var lite orolig för touchwiz och runda hörn och edgeskärmen när jag köpte den. Nu är jag inte orolig efter en tids användning ;)

  Minuset är att den är hal som en ål och bakstycket gick fanimej itu efter en dryg vecka. Utan att jag tappat den eller något, bara haft den i framfickan…

 • putte40

  Nuortikon har bytat s8an åtta ggr. Skärmarna är bevisligen inte korrekt kalibrerat, tar du tio st s8or och lägger bredvid får du kanske fem olika färgskalor, visst man kan kalibrera själv efter eget tycke, men det ska ju dock inte behövas….

 • Daniel

  Det har jag aldrig upplevt. Du har fel.

  ;-)

 • Daniel

  Jag är ganska besviken på telefonen. Dock är den snygg.
  Innan hade jag en s6 edge och jag trodde mer om s8.

  Det är rörigt och upp och nervänd känsla men det kan vara pga senare version av android så jag lär vänja mig.
  Men det känns lite småbuggigt utan att jag kan sätta fingret på det.. små irriterade inställningar som notifikationer popups och förhandsvisningar som inte går eller är mer gömda än innan. Svår styrt på något sätt

  Jag hade problem med inställningar på foto som beskar på egen hand när jag tog bilder på ungarnas avslutning.. grr

  Förstår iden med fingersensorn men praktiken innebär det geggig kameralins.

  Bixby… rest my case. En hel knapp som är ”meningslös”. En döv siri? ;-)

  Men generellt gillar jag telefonen och som sagt, känns som den är buggig men jag ger den chans.

 • Mia

  Är jättenöjd med min Samsung 8 plus, snabb och har inget att klaga på.

 • tidsoptimist

  ^ this. Visst saknar jag vanilla Android och snabba uppdateringar men jag tycker Samsung har gått åt helt rätt håll med interfacet, när de har tonat ner detta. Hoppas bara de snappar upp Android O snabbt (önsketänkande?) och även utnyttjar möjligheten att splitta upp sina modifikationer så uppdateringar av OS:et kan gå snabbare (ännu mera önsketänkande).

 • Perkele

  Hmm🤔, jaa verkar vara mycket dålig kvalitet på dessa lurar, tyckte det när jag kände lite på dom, ruggigt dåligt när dom kostar så mycket 🤣

 • Mattias Emmoth

  Kan inte direkt klaga på min S8 fungerar som den skall och batteritiden är utmärkt. När den sattes i extremt batterisparläge så fick jag över 80timmars batteritid. I medel så förlängdes batteritiden med 20 timmar.
  Det enda jag inte riktigt är nöjd med är formatet. Lite besviken på det faktiskt. Gillar formatet på min S7 Edge mer. Men bortsett från det är mobilen hur bra som helst enligt mig.

 • Sillstrypare

  Gruppmentalitet.
  Vi vet något som andra inte förstår.
  Jag har köpt en produkt och söker folk som kan bekräfta att jag gjort det bästa valet.
  De som opponerar sig är inte värda att tas på allvar = definition av en ”fanboy”

 • Nuortikon

  Grymt. Tack!!

 • emil lysebring

  S8, tänkte köpa s8+ först men när jag satt och jämförde s8/s8+ med LG G4 så bestämde jag mig för den vanliga s8an. Tyckte s8+ blev allt för lång.

 • nZb

  Hur mycket Screen on Time snackar vi?

 • nZb

  Screen on time?

 • nZb

  Läs fler kommentarer i denna tråd så ser du snart att Fredrik inte är ensam om problemet.

 • nZb

  Man ska inte behöva skal, det förstör känslan.

 • Marcus Nilsson

  Behöva och behöva. Visst är känslan viktigare än en hel telefon så håller jag med dig.

 • Mattias Emmoth

  Svårt att säga. Mätte aldrig det men jag vet att jag klarade mig 4 dagar innan jag behövde ladda mobilen igen. Men under helgen så användes den bara till att kolla klockan då jag var ute i skogen hela helgen.

 • InnerWar

  Samma här. Sambon har haft varje S-modell sedan S3 och jag har aldrig blivit imponerad. Men S8 är första mobilen från Samsung som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att att köpa.

 • Katanken

  Fingertrycksavläsaren på S8/S8+ är fruktansvärt dåligt placerad.. Bixby-knappen är sjukt irriterande och batteritiden är ärligt talat sådär. I övrigt är telefonen ruskigt kompetent och den bästa telefon Samsung byggt.

 • Dette Eriksson

  Jag förstår inte hur man håller i en telefon om man kommer åt kanterna hela tiden. Jag har verkligen försökt att att klämma telefonen på alla möjliga sätt. Men lyckas aldrig få telefonen att registrera några inputs på kanterna.

 • Stefan Olsson

  Nöjd men usch och fy för Bixbyknappen..! Lite kraftigare batteri hade inte varit fel.

 • Johan

  Hahaha, bara namnet Bixby… Retar mig på funktionen utan att ens ha testat den.

 • Isglassmacka

  S8+ min första samsung. Tidigare haft nexus telefoner och en G4. Jag är väldigt petig med detaljer, om en telefon har fysisk hemknapp, saknar 3.5mm etc blir det inget köp. Jag tappade G4an för ett tag sen och blev tvungen att skaffa en ny och s8 var enda telefonen som uppfyllde mina krav. Jag är nöjd på det stora hela så det blir långt om jag ska lyfta fram highlights.

  Det jag är mindre nöjd med som inte många påpekat är att denna lur är så överprisad att jag känner mig våldtagen av tanken. Jag tyckte likadant innan, under och efter köp. Man kan få en bra gaminglaptop för samma pris.

  Bixby är irriterande men det finns många remap appar som inte kräver root så jag har nu en dedikerad Spotify knapp.

  Samsungs jävla skit mjukvara.. Vissa tycker thugwitch fått sig ett lyft men jag är inte imponerad. Som skithögen över rutten potatis visade sig att det inte kommer några custom roms med vanilla android till s8. Något om dessa onödiga runda kanter som kräver speciell mjukvara som samsung tydligen inte delar med sig av till utvecklare.. Hade jag vetat det för en månad sen hade jag aldrig köpt den här telefonen. Nu går jag i tankarna på om man ska sälja den här för andrahandsvärdet borde vara tillräckligt för någon av höstens flaggskepp..

  I övrigt är det en bra telefon, och jag hade vart väldigt nöjd, om den kostat 5000.

 • Knugen

  Tvärtom. Har köpt 4 st olika skal. Men när jag tar av dem kan jag inte sätta dit dem igen. Telefonen är så fruktansvärt skön i handen.

 • Per N

  Min förra SG-lur var en S6:a och valde nu en S8+ helt förutsättningslöst – mitt snabba omdöme blir;
  + Bra med skärmutrymme i förhållande till storleken, smart auto-ljus med ”inlärning”
  + Mycket bra batteritid (när den väl lärt sig batteriet, tappade kalibreringen senaste uppdateringen)
  – Dumt att skärmskydd sänker touch-känsligheten lite för mycket (gäller även filmskydd)

Lediga jobb inom data / IT Företag
Projektledare med intresse för informationssäkerhet Publicerad 22 Jan 2018
Strukturerad Projektledare Publicerad 22 Jan 2018
JUNIOR KUNDSUPPORT TILL WORLDLINE Publicerad 22 Jan 2018
Digital Projektledare med kundansvar till ett av Sveriges st Publicerad 22 Jan 2018
Junior designer till marknadsavdelning på Bredband2! Publicerad 22 Jan 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?
 3. OnePlus bekräftar stöld av kortuppgifter, upp till 40 000 kunder kan ha drabbats
 4. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Här är de bästa Google-apparna för Android

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 3. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 4. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 5. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 6. Motorolas nya smartphones läcker ut, inklusive Iphone X-liknande Moto X5

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons