Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Samsung UK: Galaxy S-uppdateringen till Android 2.2/FroYo försenas [Notis]

Postat:
03:51 - 2010-09-30
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Samsung UK gick för en dryg vecka sedan ut och klargjorde att uppdateringen till Android 2.2 precis som planerat skulle komma i slutet av det tredje kvartalet, det vill säga innan september månads slut. Nu låter de emellertid meddela att uppdateringen har skjutits fram med ”upp till två veckor”, vilket säkert kan framkalla en och annan suck bland förväntansfulla Galaxy S-ägare.

Enligt initierade källor så är uppdateringen redan färdig, men Samsung väljer alltså att hålla på den ett tag – oklart varför. Kanske vill de helt enkelt testköra den ytterligare en period för att försäkra sig om att den fungerar som den ska.

Vem hinner först – Samsung till 2.2 eller Sony Ericsson till 2.1?
 

Via Samsung UK.

 • Peter

  N-n-n-nerdrage :>

 • mfa

  Varför blir alla updateringar till Androidtelefoner försenade? Vems fel är det?

  Tillverkare?
  Google?
  Telekom?

  Slumpen/Gud?

 • Hasse

  @ mfa
  Carl-Johan Vallgren sade det bäst: Allt är kvinnornas fel.

 • joel

  Det är nog ingens fel förutom marlnadsavdelningarnas som vill lova fina saker utan att höra sig för ordentligt.

 • Exit

  Varför är jag inte förvånad…

 • Anonym

  Ja nu åker min Samsung S bort! haha vilket företag Samsung är…
  kan inte ens komma med en uppdatering till 2.1 för alla buggar.

 • simonjoh

  Tur att man aldrig köpte en sån där lur. Då hade man väl fått flasha för glatta livet.

 • anonym

  Min teori är att uppdateringen är färdig men Samsung har problem med att få Kies att funka. Laddade ned senaste versionen igår men den tar fortfarande inte kontakt med telefonen.

 • Emil

  En del verkar tro att SGSen är värdelös med 2.1…hävdar fortfarande att det är marknadens grymmaste telefon…som fd hero-ägare är man van o vänta. Där sköts uppdateringarna upp, hur länge var det, över ett halvår tror jag o deras HTC-sync var ju ett skämt, t o m jämfört med Kies…

 • Ziboez

  fan vad nice, X10 2.1 försenas.. när deras 2.2 försenas, FUCK SE :D:D

 • Dagen

  Att kies är skräp vet vi alla redan, frågan enligt mig är varför dom inte släpper den ota, t.ex. via samsung apps.

 • DrRambone

  SGS har grava fel, tex är minneshantering helt åt helsike, 512 RAM verkar vara en direkt lögn, mediascanner som tar evigheter på sig, kswap som äter upp all ram, etc.
  Finns mycket att fixa för Samsung.

 • Ecke Smecke

  ”a couple of weeks” översätts inte till ”två veckor”.

 • Jens

  @Ecke Smecke: Nää, det är snarare ”några veckor” som är den korrekta översättningen. Dom använder inte ens ”a few weeks” som brukar användas när det är snart…

 • Tidigare tyckte jag det var ganska underhållande att gå in här och läsa alla negativa kommentarer och gnäll. Tycker dock nu för tiden att det är mest tröttsamt då det är mest sånt det handlar om. Är vissas liv så kort och telefonen det absolut viktigaste i livet så en uppdatering betyder så mycket att man vill börja sky tillverkaren om det blir en försening, alternativt något litet problem? När det rör sig om två veckors förlängd väntan kan jag bara fnissa över hur upprörd man blir. Jag menar, fungerar telefonen? Istället för att bli så upprörd, ta en promenad i det fina höstvädret och koppla av lite. Du ska se att det ordnar sig med din telefon:)

 • disco

  @ Peter Bra rutit!

 • Oscar

  Jasså dom kör samma spår som SE, förvisso 2.2 men..

 • Gunnar

  Vaf*n samsung är sämst säg ett datum och håll det istället, för att skicka ut falska förhoppningar. // En arg Gunnar

 • Jerry

  Varför inte OTA? Trodde man skulle slippa sådana där saker som Kies nu när vi lever i framtiden :S

 • fddsfq

  @Peter nej, telefonen fungerar INTE nu

  problemet är ju att den bli omodern innan den börjar fungera. . .

 • T

  Det är ju inte Samsung UK, utan T-mobile ni citerar. Uppdateringarna till Norden kanske släpps tidigare. Åtminstone min operatör här i Finland har inte lagt till eller moddat något i min nuvarande 2.1 (som f.ö. funkar utmärkt), vilket de stora operatörerna utomlands säkert gör, därav fördröjningen. Hoppas jag.

 • Tomas

  @ joel
  En stor besvikelse att skaffa Samsung Galaxy. Av de två minimikrav jag har på en telefon, att kunna ringa och att sköta email via exchange, har bara ett uppfyllts. Detta trots specifikation vid köp att det ska fungera. Jagh ra nu väntat på en en upgrade i över en månad och funderar på att reklamera. Specifikationerna stämmer ju inte. Företaget ska väl inte ostraffat gå ut och lova saker som inte stämmer. Märklig affärsidé.

 • fddsfq :@Peter nej, telefonen fungerar INTE nu
  problemet är ju att den bli omodern innan den börjar fungera. . .
  Rapportera inlägg

  Fungerar din telefon inte att ringa med så är det helt okej med gnäll. Hade jag garanterat också gjort men den borde kanske lämnas in för service?:)

 • mortuus

  haha, epic fail, var glada om den kommer innan julen.

 • David

  Synd, man vill ju gärna ha 2.2, men det är otroligt vad folk gnäller, telefonen funkar bra även med JF3, visst lite lagg finns men annars inga större problem. Skulle knappast vara en sådan storsäljare om den sög så duktigt som man kan tro när man läser kommentarerna här…

 • Nöjd

  Före detta Hero- och iPhone-ägare här. Samsung Galaxy S slår allt – även för Exchange! :)

 • Davve

  En sak som är beklagansvärt med Samsung är att de inte släpper uppdateringar kontinuerligt. Varför sitter vissa fortfarande med JF3 när JM1 finns flashat i nyinköpta telefoner? Bara det är en halv skandal och visar bara att Samsung har ett firmware hell…

  Jag struntar egentligen i ev framtida Gingerbread och nu kommande FroYo… Jag vill bara ha buggfixar. Men det klart, med FroYo stöds fler appar som använder det APIt.

  FroYo kommer inte ge någon extremboost åt SGS ändå, Hummingbird skiljer sig för mycket från Snapdragon för att JIT ska ge något superextra som på Nexus One.

  Men i stort sett kan allt som JIT skulle ge göras i ARM native code, vilket verkligen är superenkelt i dagens SDK (även för 2.1). Nu går det även att kompilera för NEON intrinsics vilket kan ge ännu mer i vissa fall. Att inte detta görs i större utsträckning beror väl bara på att java utvecklare skyr native code/assembler som elden (med all rätt dock). Men vill man ha prestanda så är det det som gäller.

  Är det för övrigt någon befintlig app som gavs en boost med FroYo på Nexus One som inte flyter på lika bra eller bättre i SGS?

  Det är filsystemet som gör SGS långsam emellanåt och det är detta Samsung bör lösa. Det är från det all lagg/svartskärmar osv kommer..

 • Thex

  Jens :@Ecke Smecke: Nää, det är snarare “några veckor” som är den korrekta översättningen. Dom använder inte ens “a few weeks” som brukar användas när det är snart… Rapportera inlägg

  Det är rätt översatt ”a couple of weeks” är ”ett par veckor” på svenska. Av nån anledning tror folk att ett par veckor är samma som några veckor. Ett par är alltid ett par, dvs två. Alltså två veckor.

  Jag tycker för övrigt att min SGS funkar bra, absolut inte så illa som en del verkar tycka. Visst vill jag med ha 2.2 för bättre prestanda och stöd för Exchange 2010 men tycker knappas det är så bråttom som många andra tycker.

 • Anonym

  Thex :

  Jens :@Ecke Smecke: Nää, det är snarare “några veckor” som är den korrekta översättningen. Dom använder inte ens “a few weeks” som brukar användas när det är snart… Rapportera inlägg

  Det är rätt översatt “a couple of weeks” är “ett par veckor” på svenska. Av nån anledning tror folk att ett par veckor är samma som några veckor. Ett par är alltid ett par, dvs två. Alltså två veckor.Jag tycker för övrigt att min SGS funkar bra, absolut inte så illa som en del verkar tycka. Visst vill jag med ha 2.2 för bättre prestanda och stöd för Exchange 2010 men tycker knappas det är så bråttom som många andra tycker. Rapportera inlägg

  I dagligt språk så använder man ofta ”ett par stycken” vilket jag tolkar som minst två och inte just två.
  Tolkar det hela som att det handlar om, just ett par veckor.. alltså minst två!

 • Nattugglan

  Epic fail Samsung

 • Tom

  Ouch.. ganska hårt slag mot SE även om Samsungs uppdatering är försenad..

  ”Vem hinner först?”

  ”SE till 2.1” eller
  ”Samsung till 2.2”

  ;)

 • Thex

  @Anonym: Ja många tolkar det så men det är en feltolkning. Som sagt är ett par är alltid två. Det står dessutom ”up to” alltså ”upp till” och det tolkar jag som ”upp till ett par veckor” = ”upp till två veckor”.

 • JensB

  Jag har själv en SGS med JF3, min fästmö köpte nyligen en SGS där det visade sig att den hade version JM1.
  Jag testade GPS:en på en prommenad och jag blev mycket besviken, trodde faktiskt att det GPS problem jag har med min tidigare firmware skulle vara åtgärdat.

  Ett stort själ till att jag köpte en SGS var GPS och stor display, då jag använder GPS väldigt mycket. Om det inte blir bättre med nyare firmware så funderar jag starkt på att reklamera telefonen.
  OK, jag begär inte att den skall vara ”spot-on” konstant, men dessa enorma hopp på flera hundra meter då och då går inte att acceptera, GPS:en blir då oanvändbar i reella situationer, helt plötsligt är jag på plattan fast jag står på kungsgatan och letar bankomat eller liknande. En grym bugg som bara måste åtgärdas för att funktionen GPS skall vara värd namnet.

  Samsung, fixa GPS:en!!

 • Riddler

  Ja få se nu: samsung är skit blir aldrig mer en samsung.. ska sälja den direkt, så dåligt osv osv osv eller varför är inte alla som spyr galla över SE här och läser å ser att all kan bli försenade med mjukvaror. Va man läst här så är ju samsungs mobil ett bugg helvete. SE X10 funkar ju kanon fast den bara har 1.6…

 • kaah

  Jag tror också på att Kies problemen ligger och stoppar den här uppdateringen. Efter senaste versionen funkar Kies inte alls.

 • Totte

  Ja jisses vilka stollar som lever i en värld där telefonuppdateringarnas vara eller inte är livets stora problem!

  Och för dom som upprört anser att översättningen på couple är fel, så betyder couple par!
  Och oavsett vad vissa här säger så betyder par enligt svenska akademins ordbok:
  par= två stycken, till exempel ett par skor, ett gift par, även citerat på wikpedia!
  Ett par kan kan aldrig vara exempelvis 5 utan det betyder alltid 2!

  Om sedan samsung håller vad dom lovar är en HELT annan sak..

 • Fegge

  @ mfa
  Alla tillverkaresom envisas med att köra egna GUIn istället för standardvarianten som hänger med.

 • patts

  haha, vilket i-landsproblem. Vänta 2 veckor på 2.2.. Shit, stackars magic ägarna har väl inte fått 2.1 änn? Och hur länge har inte dom väntat och hoppats. Samma med hero folket som fick vänta 6-7 månader på 2.1. 2 veckor? phhmmff!

 • tramsgar

  Med 2.1 sitter man ju inte i sjön direkt, men om telefonen är så buggig som det låter är det ju svagt av Samsung att inte ha patchat befintlig version så telefonen är stabil.

 • Markus

  Värdesiffror. Par betyder två, men inte med sådan noggrannhet att man vågar säga 14 dagar eller 336 timmar.

 • Miles Tone

  Ingen tillverkare är iaf långsammare än Motorola.
  Milestone skulle ha haft flash-stöd redan vid introduktionen i dec 2009.
  Väntar ännu på flash och 2.2…

 • Ben

  Tragiskt! Har JF3, allt funkar fint förutom GPSn och när jag använder APNDroid så vill den inte gå på 3G-nätet. Kan hända det är nya operatören TDC (Telenor nät) i Norge…

 • Stojfan

  Nästan kul att läsa allt som skrivs här.

  Alla ni som klagar och säger att ni har väntat i evigheter på 2.2, varför i hela friden flashar ni då inte bara in 2.2 på era mobiler? De är ju inte direkt svårt.

  Jag tycker för övrigt bara att de är bra att Samsung håller inne på 2.2. De visar bara att dom inte vill släppa iväg den innan allt är fixat. Är inte de bra? Jag vet inte med er, men jag vill gärna ha en firmware som funkar istället för nått som buggar. Så detta tackar jag Samsung för.

  Jag sitter själv med 2.2 på min SGS och det funkar kanon. Vänta i 2 veckor gör verkligen inte mig någonting.

  Det är bara bra av Samsung att inte släppa 2.2 för fort. Bättre att vänta och verkligen va säker.

 • Anonym

  Ecke Smecke :“a couple of weeks” översätts inte till “två veckor”. Rapportera inlägg

  Ska vi vara noga så översätts det visst till 2 veckor. A Couple = ett par = 2.

 • Arne

  Jerry :Varför inte OTA? Trodde man skulle slippa sådana där saker som Kies nu när vi lever i framtiden :S
  Rapportera inlägg

  Gissningsvis kräver OTA nog support från Linux kärnan i Android. Eftersom man i 2.2 gått över till en ny version av kärnan så kan man pga. detta troligtvis inte erbjuda uppdatering via OTA. Hade kärnan varit densamma, så hade nog OTA ungerat.

 • Anonym

  Arne :Gissningsvis kräver OTA nog support från Linux kärnan i Android. Eftersom man i 2.2 gått över till en ny version av kärnan så kan man pga. detta troligtvis inte erbjuda uppdatering via OTA. Hade kärnan varit densamma, så hade nog OTA ungerat.

  Nej, det känns väldigt långsökt att det skulle vara Linux-kärnan som sätter stopp för OTA-uppdatering. Dessutom gick det bra för HTC att uppdatera Desire och Wildfire från 2.1 till 2.2 OTA.

  EDIT: Jag glömde skriva in en avsändare. Lillpelle är jag.

 • Raji

  aah, spelar ingen större roll när uppdateringen kommer om den inte fixar GPS-problemet.

 • Anonym

  Trist för er som väntat på att se om massa problem skulle lösas iom uppdateringen.
  Hoppas istället att de nu säkrar att buggarna är helt borta, då gör några veckor ingenting väl :-)

 • faf

  Väntade 8 månader på 2.1 uppdatering till Hero, under tiden var det samma tjaffs i forumet. När uppdateringen kom så blev det ingen större sillnad förutom att mobilen blev lite långsammare och att market såg annorlunda ut. Folk hetsar upp sig för en skitsak tycker jag. Många kommer bli besvikna när 2.2 kommer.

 • Denny

  OJ vad förvånad jag blir ….not

 • Ploff

  Har haft min sgs i en månad och har fan inte märkt några större fel. Gps funkar klockrent. Snabbt och exakt. Bästa telefonen jag har haft iaf. Blir den bättre efter uppdatering så, fine. Annars är jag nöjd med det jag har.

 • JensB

  Ja faktiskt är det inte 2.2 som jag är ute efter, telefonen fungerar alldeles utmärkt med 2.1, Det är GPS buggen jag vill ha fixad.

 • Klas

  @Denny +1

 • Nisse

  Jag har en GalaxyS som jag är mycket nöjd med och som verkar fungera 100%. Vad är det som inte fungerar hos er som har problem? Jag är mest nyfiken för att se om det fungerar på min telefon.

 • David

  Tyckte 2.1 fungerade fint efter att jag fixat gps-inställningarna. Kör nu 2.2 (JPK) men detta mest för att jag vill kunna testa Adobe AIR i den då jag jobbar en del med flex/flash.

  JPK fungerar kanonfint (har fixat en del gpsinställningar här också men flera är nu rätt), men jag använder mest standard googlekonto och sådant. Uppenbarligen känner de till en del andra buggar så bra att de i sådanna fall väntar.

  Jag stör mig mest på kompassen i SGS som är helt värdelös. Trots upprepade kalibreringar så är den fruktansvärt långsam OCH ostabil. I detta fall TROR jag att vi tyvärr får leva med det, misstänker hårdvara här eftersom segheten tyder på att de försökt fixa det med ett lite väl kraftigt lågpassfilter.

 • dumbledorrre

  Herre Gud, installera One Click Lag Fix från android market så har ni den snabbaste telefonen på marknaden. Simpelt och bra. Inga svarta skärmar eller buggar, allt flyter på kanonbra! Har inga större problem med kies heller (nu när jag har lärt mig hur det funkar) förutom att jag inte gillar det.

 • Walle1991

  Eller Lg GT540 från 1.6 till 2.1 :D

 • robincc
 • masze

  dumbledorrre :Herre Gud, installera One Click Lag Fix från android market så har ni den snabbaste telefonen på marknaden. Simpelt och bra. Inga svarta skärmar eller buggar, allt flyter på kanonbra! Har inga större problem med kies heller (nu när jag har lärt mig hur det funkar) förutom att jag inte gillar det. Rapportera inlägg

  @ dumbledorrre

  … ja :) Bra inlägg!

 • fddsfq

  la in one click lag fix nu, 1000ggr bättre :)

  att inte samsung kan fixa det här själva med miljardbudget är ju helt fucked up. att man ska behöva bryta garantin för att få en fungerande telefon..

 • Ult

  dumbledorrre :Herre Gud, installera One Click Lag Fix från android market så har ni den snabbaste telefonen på marknaden. Simpelt och bra. Inga svarta skärmar eller buggar, allt flyter på kanonbra! Har inga större problem med kies heller (nu när jag har lärt mig hur det funkar) förutom att jag inte gillar det. Rapportera inlägg

  What he said.

 • ravve

  dumbledorrre :Herre Gud, installera One Click Lag Fix från android market så har ni den snabbaste telefonen på marknaden. Simpelt och bra. Inga svarta skärmar eller buggar, allt flyter på kanonbra! Har inga större problem med kies heller (nu när jag har lärt mig hur det funkar) förutom att jag inte gillar det. Rapportera inlägg

  @ dumbledorrre

  För mig är det enda problemet med Kies att jag inte får kontakt med telefonen och att Windows ska in med drivrutinerna varje gång jag stoppar i telefonen. Jag lyckades få igång kopplingen på en Windows-dator på jobbet men det känns ju allt utom optimalt att man ska behöva pallra sig iväg till jobbet så fort man vill göra något.

 • Peter

  Detta var droppen. ALDRIG MERA SAMSUNG! Dom kan ju inte ens göra en telefon som fungerar med 2.1. Så buggig telefon har jag aldrig provat.

  Tacka vet jag andra tillverkare som vet hur man fixar till allvarliga buggar snabbt & testat sina firmwares före utskickning.

 • robincc

  Då har du inte provat många mobiler……

 • Peter

  robincc :Då har du inte provat många mobiler…… Rapportera inlägg

  Jag har provat väldigt många sedan 90-talet. Sluta försvara sådant här nu. Detta ska inte tålas av oss kunder & DOM SKA STÄLLAS TILL RÄTTA! Helt genom att vi slutar köpa deras produkter för att visa vårat missnöje!

 • Klas

  Peter :Detta var droppen. ALDRIG MERA SAMSUNG! Dom kan ju inte ens göra en telefon som fungerar med 2.1. Så buggig telefon har jag aldrig provat.Tacka vet jag andra tillverkare som vet hur man fixar till allvarliga buggar snabbt & testat sina firmwares före utskickning. Rapportera inlägg

  +1

 • Borren

  hihi SGS kmr aldrig få froyo. tkr synd om de som köpte mobilen.

 • Nithol

  @ Borren
  Alla källor säger motsatsen, den kommer men inte denna månaden.

 • Skämta…

  Men snälla… sluta gnälla. Det är ju inte direkt SE klass. Jag är supernöjd med min Galaxys S. Bäste mobilen jag haft utom all tvekan. Enda som skulle kännas rimligt att skaffa är i såfall en iPhone 4, men ville inte bli inlåst och rövknullad av Apple hela tiden…

 • ZippiZ

  Jag kan vänta två veckor till, inga problem… men varför har inte Samsung släppt officiella uppdateringar till 2.1 när de uppenbarligen har sådana. Tex så är det ju en nyare FW i de telefoner som säljs nu än de som såldes från början.

  Det stör mig väldigt mycket… kanske är det för att Kies fungerat så otroligt dåligt?

 • dumbledorrre

  Skämta… :Men snälla… sluta gnälla. Det är ju inte direkt SE klass. Jag är supernöjd med min Galaxys S. Bäste mobilen jag haft utom all tvekan. Enda som skulle kännas rimligt att skaffa är i såfall en iPhone 4, men ville inte bli inlåst och rövknullad av Apple hela tiden… Rapportera inlägg

  haha bra sagt!

 • micke

  Skämta… :Men snälla… sluta gnälla. Det är ju inte direkt SE klass. Jag är supernöjd med min Galaxys S. Bäste mobilen jag haft utom all tvekan. Enda som skulle kännas rimligt att skaffa är i såfall en iPhone 4, men ville inte bli inlåst och rövknullad av Apple hela tiden… Rapportera inlägg

  +1, king kommentar

 • Johan

  @ Peter
  Det är nog inte så mycket att han försvarar Samsung utan han är nog bara trött på folk som inte klagar konstruktivt utan snarare låter som en äldre variant av barn som skriker i affärer.

  Det är svårt att veta vilken tillverkare du ska gå till. HTC var enormt långsamma med uppdatering till Hero och denna gång hade de en hel del hjälp på traven då de gjort Nexus One åt Google. Sony Ericsson ligger ett par steg efter för tillfället. Motorola gav ut en buggig version av 2.2. Apple hade en rad problem vid släppet av iPhone 4 och nya iOS. Har man koll vet man att alla haft sina problem så vilken tänkte du välja?

 • Peter

  Johan :@ Peter Det är nog inte så mycket att han försvarar Samsung utan han är nog bara trött på folk som inte klagar konstruktivt utan snarare låter som en äldre variant av barn som skriker i affärer.Det är svårt att veta vilken tillverkare du ska gå till. HTC var enormt långsamma med uppdatering till Hero och denna gång hade de en hel del hjälp på traven då de gjort Nexus One åt Google. Sony Ericsson ligger ett par steg efter för tillfället. Motorola gav ut en buggig version av 2.2. Apple hade en rad problem vid släppet av iPhone 4 och nya iOS. Har man koll vet man att alla haft sina problem så vilken tänkte du välja? Rapportera inlägg

  Shh.. jag vill bara njuta av skadeglädjen när detta slår mot personer som sa liknande saker om andra mobiler. ;-)

  Personligen bryr jag mig inte om vilken androidversion som sitter i mobilen, bara den är stabil & funkar som den ska.

 • sdasd

  Är alla från gnällbältet Närke eller? Jag tror många gnäller för sakens skull, kör JM1 via testmode och min mobil har aldrig fryst sedan dess. Många gnällspikar kommer att bli sjukt besvikna efter att ha installerat 2.2.

  Att gå från 1.5 – 2.1 på HTC Hero var en besvikelse. Efter typ 8 månaders väntan så var förväntningarna extremt höga, speciellt efter allt forum tjat som gjorde att alla nyblivna Android ägare trodde att 2.1 skulle innebära extrema förbättringar. Jag tror det är samma när det gäller 2.2 till Galaxyn´n.

  Och med åtanke på att Galaxy´n släpptes någon månad senare än Desire så är det väl inte så konstigt om 2.2 uppdateringen släpps någon månad efter Desires 2.2 uppdatering.

  Och Desiren har dessutom betydligt större kvalitets problem med spontana omstarter, rosa displayer, damm inanför display mm. Dessutom laggar den trots 2.2 uppdateringen, prova att scrolla runt i appdrawern tex så ser ni att den hackar då o då, så vi Galaxy ägare borde också överleva trots lite små lagg.

  Tycker Samsung får oförtjänt hård kritik. Tänk om alla kunde använda sin energi till att åstadkomma något bra som tex att skapa appar, custom rom´s mm istället för att ligga i soffan o gnälla på att något program hackade till 1 sekund om dagen.

  Men det är ju lättare att ligga i soffan o gnälla än att göra något själv..

  Jag är i allafall skitnöjd med min Galaxy. Många bekanta vill gärna testa den eftersom dom hört att den skall vara näst intill obrukbar, och dom blir klart positivt överraskade efter att lekt med den.

 • Johan

  @ Peter
  Aha, det var lite för skicklig sarkasm så den gick mig helt förbi, inte minst då man som du pålyser ser sådana inlägg på fullt allvar. Men i ljuset av den förklaringen blev det ju plötsligt en ganska roligt inlägg. :)

 • Jag har JF3 o den e bra men GPS funkar ju inte. Jag tycker dem kunde kommit med bugfix.

  Jag fixar andra saker hör i världen, som att du ska ha 24/7 ström i huset, nån annan får fixa android problem :-)

 • qwas00

  dumbledorrre :Herre Gud, installera One Click Lag Fix från android market så har ni den snabbaste telefonen på marknaden. Simpelt och bra. Inga svarta skärmar eller buggar, allt flyter på kanonbra! Har inga större problem med kies heller (nu när jag har lärt mig hur det funkar) förutom att jag inte gillar det. Rapportera inlägg

  Installera Voodoo Lagfix. istället

 • dumbledorrre

  Qwas00: jo det verkar också bra men jag får bättre prestation av OCLF. Benchmarkresultatet blir lite högre.
  Varför rekommenderar du voodoo?

 • joppe

  Finns värre saker här i livet än en 2 veckor försenad uppdatering till en redan grym telefon.

 • Kåre

  Uppgraderar just nu med Kies.

 • Kåre

  Uppgraderar just nu med Kies.
  Kries kraschar?

 • Garfield

  Något som faktiskt inte fungerar på min SGS, och som jag hoppas kan lösas litet grann med Froyo är en *bra* synkronisering med Exchange. Det som finns tillgängligt fungerar inte; Det går inte att synka kalender, och för annat än gmail så visas inte HTML-mail som de ska(!) Roadsync vore bra, men den fungerar inte på SGS. TouchDown är slö som sirap på SGS och utvecklaren vet inte varför (och TD har heller inte tillräckligt bra kalenderstöd, typ att tacka nej till enstaka möten i en serie)…

 • Christopher

  HTC har varit väldigt sega med att släppa uppdateringar även till Wildfire

 • micke

  jag sitter med både galaxy s och en desire och måste nog med tillstå att samsung tyvärr inte är den bästa telefonen men vist när den fungerar så går det skapligt men man blir väldig trött på alla buggar i mitt fall att wlan slår på automatiskt för att sedan slå av och förbli så till omstart. är det fler som har problem med att kies uppdatering till tel bara crachar efter några minuter mycket irriterande har provar på 5 olika datorer med allt från xp till win7 samma resultat hittar telefon och att det finns en uppdatering börjar uppdatera slår ner med felmedelande. förstår inte varför dom inte kör med OTA istället med desiren tog det 5 minuter att uppdatera till 2,2 o inga problem att htc sedan inte tänker släppa fler uppdateringar till den är ju en annan sak

 • DM

  Är det inte problem med programmet Samsung Kies då? Kies hittar inte ens min telefon när jag ansluter den med USB: :S

 • Magnus

  Har NÅGON lyckats komma längre än till: MSC.Thunder.Widget.InternetConnector.dll.cab innan Kies påstår att man inte längre är ansluten till internet??? Har snart lust att stoppa upp skitluren på ett smärtsamt ställe på någon Samsung-ansvarig…!!

 • Pierre

  Ja. Kies sköter sig som det ska. Varenda gång hittar den luren. Och snälla ni, ni som tjatar om massa buggar. Så går det när man köper piratkopior från kina bara för att det enda livet ni har är er mobil. Detta är bra underhållning innan man somnar efter en lång dag i plugget.

  Gpsen fungerar alltid och hittar rätt. Den är snabb. Alltid synkad. Wifin funkar mkt bra. Vad är ert problem?

 • Fredrik

  Vad kan man vänta sig av denna uppdatering, realistiskt?

 • emil

  @ dumbledorrre

  Hej! jag har installerat 2.2, min telefon är segare än ett tuggummi.
  Men så ladda ja även ner OCLF men inte fan är det någon skillnad, hur gör ja med det programmet ? måste man starta /öppna/installera något från programmet efter åt ?

  TACKsAM För svaR!

Lediga jobb inom data / IT Företag
Karriär-alert! Juniora testsystemingenjörer till 5G-projekt i Kumla Publicerad 24 Nov 2017
Bli IT-konsult på 12 veckor genom Academy Publicerad 24 Nov 2017
Frontendutvecklare till unika Mitigram Publicerad 24 Nov 2017
Utvecklare för industrilösningar till Sprymer Publicerad 24 Nov 2017
Scrum Master to Global Gaming Publicerad 23 Nov 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 3. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 4. Samsung Galaxy S9 dyker upp redan under CES enligt @evleaks
 5. Tipsa om bästa Black Friday-fynden här
 6. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9

Mest läst

 1. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 2. Hands on med OnePlus 5T
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons