Skarpa Google Chrome för Android släppt [notis]

Postat:
23:58 - 2012-06-27
Skribent:
Björn E
Kommentarer:

Igår släpptes den skarpa versionen av Firefox till Android och idag är det Googles tur att ta bort betastämpeln hos Google Chrome för Android.

Lagom till starten av Google I/O så släpptes den skarpa versionen av Google Chrome för Android. Den skarpa versionen innehåller som väntat lite ytterligare buggfixar samt mindre förändringar i GUI’t för surfplattor. En intressant kommentar i inlägget på http://googlechromereleases.blogspot.co.uk/ är att de uppmanar de som är intresserade av ytterligare släpp-kanaler för webbläsaren att ”stay tuned”, d v s håll ögonen öppna för mer nyheter. För de som inte vet vad Chromes ”release channels” är så har Google olika kanaler där de släpper olika varianter av webbläsaren. I ”Stable channel” hittar man den senaste versionen som anses stabil, ”Beta channel” ger dig access till beta-versioner av webbläsaren, ”Developer channel” innehåller versioner som är ännu färskare och därigenom troligtvis instabila medan ”Canary channel” låter dig ta del av den absolut senaste utvecklingsversionen som existerar och som uppdaterar dagligen. Det häftiga med ”Canary channel” är att den Chrome-versionen körs bredvid din vanliga version.

Förhoppningsvis betyder kommentaren att vi åtminstone får se någon eller flera av dessa kanaler även hos Chrome för Android.

Tipstack: Markus.

Mer info: Google Chrome Releases

Lägsta pris på HTC One X på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Lantmännen IT söker On-site Supporttekniker Publicerad 27 Nov 2015
Är du Tele2s nästa stjärna inom IT - support & test? Publicerad 27 Nov 2015
iOS developer till Hitta.se Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb