Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Sony presenterar Xperia Tablet S och tre nya mobiler [IFA 2012]

Postat:
16:40 - 2012-08-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Under ett pressevenemang i Berlin har Sonys VD Kazuo Hirai alldeles nyss talat om Europas strategiska värde för företaget. Efter långa haranger om spel, elektronik och underhållning presenterade till sist tillverkaren surfplattan Xperia Tablet S samt tre nya mobiler: Xperia T, V och J.

Xperia T är nya mobilflaggskeppet och Sony underströk dess NFC-funktioner och att James Bond kommer att använda den i nya filmen. Pressevenemanget pågår fortfarande i skrivande stund och kan följas live här. Vi återkommer med specifikationer, produktbilder och mer information.

Lägsta pris på Sony Xperia S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Xperia go på Prisjakt just nu:

 • Snorvalpen

  xperia hit, xperia dit. De borde satsa på något fräschare.

 • HarArJAg

  Fan vad nice. Hoppas en av dom nya modellerna är Xperia SX för Europa-marknaden. Årets telefon helt klart. :)

 • Daniel Martinsson

  Hur menar du nu? Xperia utvecklas ju hela tiden, ett namnbyte skulle inte innebära så mycket. Ett inarbetat namn är för det mesta alltid bra, tror att ett byta nu bara skulle skapa förvirring bland konsumenterna. 

 • Kajowi

  Helt rätt!
  James Bond-tema, det är ju inne nu…
  Ser ut att bli en liten uppdatering från senaste C902

 • HarArJAg

  Samsung borde slänga bort Galaxy-serien. Apagammal ju och i princip allt dom slänger ut är galaxy numera..

  Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 • Matti White

  Herregud vad de pumpar ut nya modeller nuförtiden! Förklarar varför de inte har tid att fixa Xperia S problem :P 

 • Knacka

  Tangentbord ala Windows Surface är trevligt.

 • Jerry Berglund

  Xperia S problemet är redan fixat.

 • Kalle Ehrlin

  Varför måste alltid den största telefonen vara flaggskeppet. Det var inte så många år sedan den minsta telefonen var det. Jag har personligen inget emot en stor skärm men jag anar att andra inte föredrar det men ändå vill ha den bästa prestandan. 

 • Filip

  Lol åt James fucking Bond

 • Uffe

  Varför skall det vara så svårt att sälja Xperia SX i Europa. Det är den enda luren som man vill ha!

 • jojjes_morsa

  Riktigt nice!! Men tyvärr så spelar det förmodligen ingen roll hur innovativa och snygga mobiler Sony och de andra tillverkarna gör för så länge folk slutar tänka själv och bara köper AjPån för att alla andra på skolgården/kontoret/mammagruppen har det och köar utanför Applebutikerna i dagar oavsett hur dålig/dyr mobil de släpper så går det inte att konkurrera med Apple och Mactalibanerna.

 • ove55

  11 xperia lurar på ca ett år..? helt galet!! känns som dom bara slänger ihop lite hårdvara och sen skickar på produktion…..kvalite?

 • Adrian
 • PowerFluffy

  Förstår hur du tänker men de håller faktiskt sakta på att ändras. Jag vet flera iphone nördar som har tröttnat och köpt sig en Android. Deras ursäkt har varit att iphone är för liten. 3,7″ är helt enkelt för litet. Därför har de köpt en Android som haft 4″ och större.

  Jag tror att har man väl givit Android en chans så är ju risken rätt stor att man stannar kvar. Man har ju vant sig vid hur enkelt vissa saker är. Saker som borde vara givna på en iphone också men som aktivt spärras av Apple. Endast en av alla iphone nördar blev missnöjd. Han vägrade lära sig sakerna på telefonen. Jag tittade på den vid ett tillfälle och hans S2:a hade tonvis med notifikationer som han inte hade kollat på och han tyckte de va jobbigt att uppdatera appar osv.. han tyckte att de va för mycket val och alternativ. Han ville att de skulle ”sköta sig själv, jag ska bara använda telefonen”.. Eh.. Jag idiotförklarade honom på plats ska väl tilläggas.

  Nu är iofs inte allt perfekt på en Android heller. De finns fortfarande flera saker som går att förbättra enligt dessa f d iphone användare men överlag är dom nöjda.

  Så jag tror att fler och fler tittar faktiskt på Android vilket är kul. Fast nörden i mig gillar att stödja underhuggarna på branschen.. så om Android blir för stort eller om säg Apple skulle försvinna, de skulle va rätt trist. Vi behöver lite krig för att de ska hända saker. Titta bara på hur snabbt de går just nu för Android. Apple står ju vid sidan av motorvägen medans Android roboten blåser förbi i över 300 knyck i timmen. =)

 • Brundiin

  Efter att ha ägd både en 3GS och flera Android, äger för tillfället en Lumia 800.. Så lääängtar jag tillbaks till Android. WP och iOs känns helt enkelt som att sitta instängd i en liten låda, när alla andra leker i hela lekparken.. Speciellt nu när android verkligen börjar blomma efter ICS

 • Just det jobbiga med att hålla på och  uppdatera appar går ju överlag att lösa genom att bocka i ”Autouppdatering” för varje app i Market. Jag skulle använda den själv om det fanns nån möjlighet att få en notifikation om vad som är nytt i varje uppdatering.

 • PowerFluffy

  Jo, jag håller med. De är bra att appar uppdateras men de som jag saknar och stör mig på är precis som dig att bara få reda på vad som är nytt men slippa hålla på uppdatera skiten. Sedan finns det en sak till ang just uppdatering av appar som gör mig trött och de är vilken applikation som ska vara default.

  Har jag angivit att jag vill använda QuickPic eller Apex launcher eller vad de nu är så vill jag att systemet ska komma ihåg detta. Jag vill inte behöva bli tillfrågad vid varje endaste gång appen uppdateras. De är bara störigt även om de kanske är bra/intressant för vissa.

  Nu finns de kanske någon app som löser detta men de borde gå att få systemet att låsa på en viss app som standard och inte bete sig så här.

  Nu kanske någon säger men de är ju bara att ta bort/disabla touchWiz eller Galleriappen osv.. Så man bara har ett alternativ. Och de stämmer ju, de kan man göra. i vissa fall vill jag använda en annan webbläsare och då väljer jag den. Exempelvis Opera är bra på vissa saker och Stock på en annan. Jag vill bara den ska låsa :)

  Aja, sorry om jag ranta på här men de finns saker att putsa på inför Android 5.0 helt klart. Bättre för varje version hitintills iaf :)

 • Det är faktiskt ett riktigt rejält paradigmskifte (heter det väl?). Förut var det alltid så att en dyrare lur var mindre, byggd i bättre material och hade fler finesser och nu är det ju tvärtom. – Fast var det egentligen inte konstigare förr? En större lur ger ju utrymmer för bättre hårdvara liksom.

 • HyvelTjuven

  En mobil för SÄPO!

Lediga jobb inom data / IT Företag
Junior programmerare till Telenor Publicerad 18 Jan 2018
Supporttekniker till Handelsbanken Publicerad 18 Jan 2018
Securities Operations Analyst till spännande uppdrag i Stockholm Publicerad 18 Jan 2018
Systemutvecklare till mobiloperatör i Kista Publicerad 18 Jan 2018
IT Projektledare med erfarenhet inom Telekom Publicerad 18 Jan 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Så här kan Samsungs flexibla smartphone se ut
 3. OnePlus inaktiverar kontokortsbetalningar efter att vissa kunder drabbats av bedrägeri
 4. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 5. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 6. Motorolas nya smartphones läcker ut, inklusive Iphone X-liknande Moto X5

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 3. Är det här kartongen för Samsung Galaxy S9?
 4. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Får vi se ett Sony-flaggskepp med OLED-skärm i år?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är minsta acceptabla nivån RAM i en Androidmobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons