Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Svenska kupongappen Rabble uppdateras med näterbjudanden och ny design [Tävling]

Postat:
16:15 - 2012-07-05
Skribent:
Henrik
Kommentarer:

Det var ett tag sen som vi pratade om Rabble – närmare ett halvår, rättare sagt. Utvecklaren släppte en ny version av sin rabattfokuserade applikation och den mottogs med blandade reaktioner. Det största problemet enligt er läsare var – förutom en del buggar – att funktionaliteten var begränsad till storstäder. Det senare problemet kvarstår än idag, men har med tiden blivit bättre och har samtidigt kompenserats med näterbjudanden som kan utnyttjas var som helst i landet. Med den nya uppdateringen följer dessutom en ny design och andra mindre uppdateringar. Dessutom tävlar vi i samarbete med Rabble ut en Nexus 7 till en lycklig läsare.

Förutom webberbjudanden hittar vi i uppdateringen ett nytt gränssnitt som är mer anpassat för högupplösta skärmar, och vi ser störst skillnad på vår Galaxy Note där applikationen äntligen ser vettig ut. Funktionaliteten har dessutom finslipats, men vi har svårt att hitta butikserbjudanden på andra platser än Stockholm i dagsläget. Som tur är finns tidigare nämnda webberbjudanden som går att hämta ut precis var som helst i landet, och här hittar vi bland annat erbjudanden från Betsson och Stayhard.

Vi har testat en betaversion av den nya uppdateringen, och utöver en krasch har vi inte haft några problem. Under tiden vi testade appen fann vi dock att en sökfunktion saknades. En sådan skulle inte komma till användning ofta tack vare sorteringen i applikationen, men det kändes begränsande ibland.

Applikationer som inriktar sig på erbjudanden har det alltid svårt att att tillfredställa alla, men det känns som att man är på god väg att hitta en lösning här. Då undertecknad bor i Stockholm händer det att man talar väldigt varmt om just den här applikationen (speciellt som student), och webberbjudanden är åtminstone ett steg i rätt riktning för att det ska gälla på andra platser. Antalet erbjudanden i mindre städer har ökat, men man har fortfarande en bra bit kvar.

Kort sagt är det en uppdatering som är värd att nämna speciellt på grund av kritiken som mottogs tidigare när vi skrev om applikationen. Då utvecklingsteamet uppskattade all kritik sedan tidigare vill de dessutom tävla ut något roligt till er läsare, och det är alltså en Nexus 7 med 8GB minne som står på spel. Tävlingen pågår i cirka en vecka, och instruktioner finner ni nedan.

Att öka antalet erbjudanden är en lätt sak att nämna, men hur skulle man kunna bygga ut en erbjudande-applikation för att göra en tjänst av den här typen komplett? Kommentarsfältet är ert.

(Kommentarsfältet verkar ha kört ihop sig med en nyhet angående Play Store – vi ber om ursäkt för detta)

– – – – – – –

Tävling: Vinn en Nexus 7-tablet

I samarbete med Rabble anordnar Swedroid en tävling där en lycklig vinnare går hem med en Nexus 7 (8GB). Enheten kommer att importeras och levereras så snart som möjligt till vinnaren. 

Tävlingen går ut på att genom en bild visa hur glad man blir efter att ha hämtat ut ett toppenerbjudande via Rabble. Det går utmärkt att använda sig av digitala medel (Photoshop, GIMP är exempel) liksom papper och penna, och självfallet går det att använda en kamera. Sista datum att skicka in bidragen är söndagen den 13/8 klockan 23:59. Det mest fyndiga och kreativa bidraget vinner enheten och utses enhälligt av personal på Rabble, och kontaktas inom ett par dagar efter sista tävlingsdatum via mail. Bidragen kommer även att presenteras på Rabbles facebooksida. Observera att endast ett bidrag per person är tillåtet.
För att delta ska ni skicka ett mail till swedroidtavling@rabble.se med ämnet ”Tävling” innehållandes för- och efternamn samt den bild ni vill delta med bifogad. 

 

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Google Galaxy Nexus på Prisjakt just nu:

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 2. Android 8.0 för Samsung Galaxy S8 ett steg närmare skarp version
 3. Försäkringen Samsung Mobile Care täcker två olycksskador under två år
 4. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T
 5. Hands on med OnePlus 5T
 6. Minitest av Google Pixel 2

Mest läst

 1. Alla uppgifter om OnePlus 5T läcker ut i förtid
 2. Vi går igenom nyheterna i Android 8.1 Oreo
 3. Hands on med OnePlus 5T
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T
 6. Android 8.0 för Samsung Galaxy S8 ett steg närmare skarp version

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons