Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Swedroid utser årets Androidtelefon 2016

Postat:
14:44 - 2016-12-25
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
Strax innan årsskiftet blickar vi tillbaka på Androidåret 2016 som bjudit på en rad kompetenta modeller – något för alla smaker och plånböcker. När vi återigen ska utse årets telefon har vi den här gången tagit mer hänsyn till prisvärdheten.
För när vissa tillverkare börjar närma sig prislappar kring 10 000kr för modellerna med högst lagring har andra tillverkare gått åt motsatt håll. De försöker istället erbjuda så mycket hårdvara för pengarna som möjligt. Skillnaden mellan en mobil för 4000kr och en för 8000kr är nu mindre än någonsin. Relativt billiga mobiler har blivit bra.

Ser vi till bästa enheten överlag ligger Galaxy S7 Edge nära till hands. Samsung fick till en läcker och slimmad konstruktion, vattentäthet, god batteritid, en väldigt kompetent WQHD-panel och dessutom en kamera som kan mäta sig med de allra bästa i år.

Modeller som Huawei Honor 8 stack ut som ett vasst alternativ till de mer kostsamma telefonerna. Men vårt val för årets Androidmobil faller på OnePlus 3 och uppgraderade modellen OnePlus 3T. Till skillnad mot de flesta andra prisvärda kinesiska smartphones säljs 3T officiellt till Sverige direkt av tillverkaren.

För 4295 kronor får kunder en välkonstruerad smartphone i metall med de senaste komponenterna som Qualcomm Snapdragon 821 och 6GB RAM. Lagringsmängden är väl tilltagna 64GB och 3400mAh-batteriet tillsammans med 1080p-upplösningen gör 3T till en uthållig smartphone.

Mjukvaran faller oss även på läppen, trots en del buggar initialt, då OnePlus inte tagit ut svängarna alltför mycket utan främst hållit sig till en del välkomna tillskott. OnePlus 3T har inte den bästa kameran, bästa skärmen eller ens allra bästa batteritiden.

Men det är svårt att hitta en mobil som erbjuder mer hårdvara för pengarna just nu och det gör att vi anser att OnePlus 3/3T förtjänar titeln årets Androidtelefon 2016.

swedroid-arets-telefon-2016-oneplus-3

Specifikationer OnePlus 3T
ReleasedatumHösten 2016
Processor2,35GHz quad-core
PlattformQualcomm Snapdragon 821 64-bit
GrafikkretsAdreno 530
RAM-minne6GB
Inbyggt minne64/128GB / ingen plats för minneskort
Skärm5,5" / FHD - 1080x1920 pixlar / 401PPI
SkärmtypSuper AMOLED / 16:9 / 83,39 cm² / ~73,1% av fronten
Kamera16MP
Främre kamera16MP
Vikt158g
Höjd, bredd, djup152,7 x 74,7 x 7,35mm
Batteri3400mAh
KommunikationUSB Type-C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, DLNA
SensorerGPS+GLONASS, accelerometer, gyro, magnetometer, närhetssensor, fingeravtrycksläsare, barometer
FM-radio / NFCNej / Ja
Tal / standbytid-
NätverkFyrbands GSM / HSDPA / LTE kat. 6
IP-klassningNej
Övrig info3,5mm-jack. Dubbla nano-SIM-platser.
Mer infoMer info om OnePlus 3T på Androidenheter.se
Processor: 2,35GHz quad-core
Plattform: Snapdragon 821 64-bit
RAM: 6GB
Skärm: 5,5" / FHD / 401PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 16MP

Senaste artiklarna om ONEPLUS 3

→ Besök Androidarkivet

 • Tomtebloss

  Haft min OP3 sen premiären och det är nog den telefon jag vari mest nöjd med också.

  Den bara fungerar och gör allt jag vill utan att kos skjortan. Inte värt uppgradera till OP3T

 • Håller helt och hållet med, en fantastisk telefon!

 • Peter Hjalmarsson

  Svårt att inte hålla med, trots att jag har en S7 Edge själv. Men OnePlus 3 borde fått priset snarare än 3T. 3T är bara en svindyr uppgradering med tveksamt värde – 3:an är det verkliga fyndet.

 • johala02

  Kan nog hålla med om valet. Synd bara att OnePlus inte är så kända bland den breda allmänheten som bara ser utbudet i Elgiganten, MediaMarkt och i Teliabutikerna m.m..

 • Jan Hemphälä

  Funderar på en OP3T eller en ZTE Axon 7 med någon launcher. Skärmen och Daydream är en bra bonus vs OP3T

 • rokatoka

  Bara ett billigt pris?

 • Jonas Petersson

  Kan förstå att den är utom tävlan eftersom den inte säljs ännu, men Pixel XL rockar för min del.

 • David S

  Funderar på samma sak

 • philip från magisken

  Hmmm vet ej om jag håller med. Mycket för pengarna, ja. Bra mjukvara, Nej.

  Jag tycker vi bör lägga mer fokus på mjukvara från och med starten av 2017. Mjukvaran är skillnaden på bra eller dålig batteritid, bra eller dålig kamera, samt prestanda och den vardagliga upplevelsen som avgör mycket.

 • Jan Hemphälä

  Du kanske har koll på det men på ZTE’s forum i USA ska de visst ha lämnat in en telefon till Google för Daydreamcertifiering. Jag har inte känt på en Axon 7 än men antar att den känns grym i handen.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Jag har inte några större problem med mjukvaran. Visst, finns det några saker som jag inte gillar, men på det hela så ger jag den mer än godkänt

 • Mediamarkt säljer Axon!

 • TheBigKing

  Bra val!

 • Gustav Karlsson

  OnePlus 3T är en fantastisk telefon som absolut är värd sina pengar. Dock saknas en hel del för att kunna konkurrera om titeln ”Årets Telefon”. IP-klassificering, Micro-SD stöd, en kamera i toppklass, en bra support, utbytbart batteri, en icke bunden snabbladdningsteknik och framåtriktade högtalare saknas. Den har dessutom en bedrövlig latens.

  Missförstå mig inte nu, telefonen är trots nämna brister en förjäkla bra mobil, men årets bästa är den inte!

 • Rudolf

  Axon 7 mini, moto g4 eller honor 8 borde ju vinna om prisvärdhet räknas.
  honor 8 har man många gånger kunnat köpa för 2500kr. Tele2 kör väl en sån kampanj nu?
  Axon7 mini kan man väl få för 1500 och nån 100lapp till så kommer moto g4.
  Men smaken är som baken vad man anser är prisvärt?

 • Mac

  Xiaomi redmi note 4 har större batteri, SD – kortplats, ir sändare å kostar 3000kr hittar inte en mer prisvärd telefon i dagsläget som har allt typ kanske honor 8 då men med sämre batteri. Tack för mig hej

 • Kriztoffer

  Oklar definition av svindyr.

 • Patrik

  Den är inte utnämnd till årets bästa. Den är utsedd till årets telefon, eftersom den ger mest för pengarna enligt Swedroid. De nämner till och med att S7 Edge antagligen är bäst.

 • Peter Hjalmarsson

  Tycker du?
  * Processor som inte ger en märkbar skillnad i prestanda.
  * Batterikapacitet 3000 -> 3400 mAh.
  * Något förbättrad frontkamera; jag kan inte ens tänka mig en användare där det spelar någon roll. Sweclockers tyckte att det var så ointressant att de inte ens orkade testa den.
  Slutsats: 700 kr extra (eller 19% högre pris) för enbart 13% större batterikapacitet. Extremt stor prishöjning som bara syftade till att trycka ut en prishöjning utan att det skulle bli alltför uppenbart.

  Allt det var en googling bort för dig.

 • Kriztoffer

  Du skrev inget som jag inte redan visste så förstår inte varför jag skulle googla det.
  Men förstår inte hur en 6 procentenhets diskrepans kan kvalificeras som ”svindyr uppgradering”. Du kan ju inte direkt förvänta dig en linjär prisökning?

 • Kriztoffer

  Sen måste du ta i hänseende att du får 13% bättre batterikapacitet UTÖVER nyare och bättre chip i from av 821 samt kameran. Dessa är då de som utgör de ytterligare sex procentenheterna. Jag skulle säga att det är mer än värt det och priset är väl motiverat.

 • Peter Hjalmarsson

  ”Du skrev inget som jag inte redan visste så förstår inte varför jag skulle googla det.”
  Varför i så fall skriva att det var oklart? Om du redan visste det så var det väl glasklart? Att du inte håller med är en annan femma.

  ”Men förstår inte hur en 6 procentenhets diskrepans kan kvalificeras som ”svindyr uppgradering”. Du kan ju inte direkt förvänta dig en linjär prisökning?”
  Om det hade varit 19% förbättring av allt i kameran så hade det väl varit ok med en 19% prishöjning, även om det normalt sett är så att egenskaperna blir bättre utan prishöjningar i den här branschen – det som kostar är den nya finesser som toppmodellerna får.

  Men nu är det bara en av många många många parametrar i telefonen som har blivit 13% bättre medan de andra är samma (eller likvärdiga). Batteriet står för under 10% av telefonens komponentkostnad. Att höja batterikapaciteten med 13% motsvarar i så fall en höjning av priset med mindre än 13% * 10% = 1,3 procentenheter, eller under femtiolappen. Att i stället höja med 700 kronor, eller mer än 14 ggr så mycket är svindyrt i min bok, om än kanske inte i din.

  Den uppgraderade kameran och processorn har inget värde eftersom användaren inte märker någon skillnad. Sett från Oneplus håll så är säkerligen deras komponentkostnad lägre snarare än högre för 3T än för 3. En bra affär för dem, och ett bra tecken på¨att de är på väg att bli som alla de andra tillverkarna nu när deras varumärke är värt nåt. En dålig affär för oss konsumenter som på sikt blir av med en av få prisvärda leverantörer.

 • Kriztoffer

  Bra argumenterat och sakligt upplägg. Dock så tänker jag mer på prestandaökning och inte på komponentkostnaden för OnePlus. Jag tyckte också att prisökningen var omotiverad och onödigt hög. Men har reflekterat lite och tycker att den är lite mer rimlig nu. Anser dock att 400-500 hade varit en rimligare ökning.

  Tror vi får inse att vi har olika syn på det hela bara. ”om än kanske inte i din.” tror det stämmer mycket väl.

  Hittade dock en intressant länk angående 820 vs 821 : https://www.gizmotimes.com/comparison/snapdragon-821-vs-snapdragon-820/16403

  God fortsättning, min vän!

 • Micke

  Dock förmodligen klart sämre byggkvalitet.

 • David S

  Tyvärr ingen koll pá det du säger angáende Daydreamcertifiering, men har i alla fall känt pá telefonen i butik och den känns bra. Det ända som gör att jag tvekar är kameran och eventuellt batteritiden.

 • Werner

  3an säljs inte längre i Sverige så känns lite dumt att ”rekommendera”. Sen har ju T modellen rätt trevliga uppgraderingar till en modest prisökning i jämförelse med konkurrenter.

 • Peter Hjalmarsson

  ”3an säljs inte längre i Sverige så känns lite dumt att ”rekommendera”.”
  Fast nu är den ju inte ”rekommenderad” heller. Det handlar om ”Årets telefon 2016”, inte ”mest prisvärda telefonen som finns till salu just den här dagen när priset delas ut” – i så fall kanske Swedroid skulle döpa om priset.

  ”modest prisökning i jämförelse med konkurrenter.”
  Konkurrenterna sänker väl snarare priserna. Det är ytterst få som höjer priserna. Men jag tror iofs inte att det var vad du menade egentligen, utan:

  ”Sen har ju T modellen rätt trevliga uppgraderingar till en modest prisökning i jämförelse med konkurrenter.”
  Se nedan: det är ytterst små förändringar till en rejäl prisökning. Den är fortfarande mycket prisvärd jämfört med konkurrenterna, men till 3T:s pris kan man få t.ex. en LG G5. Fortfarande prisvärt, men inte alls samma självklara val som 3-modellen.

 • Mac

  Det tror jag nog inte, möjligtvis sämre processor.

 • John Svensson

  Fast Honor 8 för 2200 är svårslaget, om vi pratar prisvärdhet.

  Den känns verligen som en premium/topp-mobil och har minst lika fint utseende och dessutom mindre lagg än både samsung och oneplus motsvarighet.

  Med sin innovativa klickbara, programerbara fingerläsare så skulle jag ge den både första och andra pris år 2016.

 • Cœur de Lion

  Blir nog en en sådan när min Nexus 5x gett upp.

 • GrinigGammalGubbe

  Värdigt val, har en Sony XZ, men OP3T är nog mer pang för pengarna.

  MEN, jag saknar ett ”T” på prisloggan!

 • GrinigGammalGubbe

  latens?

 • GrinigGammalGubbe

  Nja, den som påstår något ska väl leda bevis, inte hänvisa till sökprodukten ”Google”.

  Så, du har rätt.

 • GrinigGammalGubbe

  Men då skulle den inte kosta 4.295 kronor.
  Säljkanalerna vill ha vinst dom med, lägg på 1000 kronor åtminstånde då.

 • GrinigGammalGubbe

  En gissning lika bra som att det kanske den inte har.

 • KC

  Kan hålla med om att den är otroligt bra för pengarna, men då är det årets mobil om man har lite cash.
  Har man råd att köpa den man vill tycker inte jag iaf att den är bland de bästa direkt.
  Årets mobil skall inte baseras endast på pris/hårdvara.

 • jompish

  Kan man inte köpa oneplus 3 längre? :(

 • jompish

  Vart hittar du den för 2200 kr? Jag tittade lite snabbt och jag ser det dubbla priset

 • Patrik

  Har du läst artikeln eller trollar du bara?
  Självklart spelar priset roll, annars hade det hetat ”årets bästa mobil”, inte ”årets mobil”.

 • Vet inte om Swedroid kan vara lite köpta när de skriver att S7 Edge är den bästa?

  När jag fick testa en och recensera på min sida upplevde jag diverse mickrolagg här och där.

 • lucian218

  Jag antar att han syftar på den kampanj som tele2 har för Honor 8.

 • Gustav Karlsson

  Ber om ursäkt tolkade frågan fel.

  S7 Edge är en väldigt bra telefon men jag föredrar min LG G5 på alla punkter

 • Gustav Karlsson

  Exakt, upplevde samma sak

 • Gustav Karlsson

  OnePlus 3T lider av ett latens problem, telefonen har alltså en fördröjning jämfört med andra telefoner, innan den reagerar från och med när man tryckt på skärmen

 • Tack, äntligen någon som är på min sida bland alla gnällspikar! :)

  TouchWiz har varit ett laggigt system tidigare och är således fortfarande det!

 • Thomas Solebrant

  Hade jag vetat om att jag kunnat köpa boken telefon som helst via jobbet hade det blivit en 3T antagligen, men blir nog inte mindre nöjd med Mate 9 Pro.

 • Nej, verkligen inte :) Mate 9 Pro är ett monster, både på pappret och ”i verkligheten”

 • GrinigGammalGubbe

  Ah, men vad märkligt, trots ”eget” operativ och den senaste hårdvaran.

 • Gustav Karlsson

  Japp. Touchwiz har blivit bättre, men de har fortfarande en bit kvar. S7 Edge är en bra mobil fast med en bedrövlig mjukvara, en kass fingerläsare, ett högt pris och en jobbig jävla skärm

 • Gustav Karlsson

  Carl Pei (OPs grundare) har meddelat att problemet ska fixas, men att Nougat har en viktigare prioritering

 • Det är det typiska Samsung med andra ord, grym hårdvara men kass mjukvara :P

 • Gustav Karlsson

  Ja. Exynos 8890 är en fantastisk motor fast mjukvaran fuckar upp allting. Varför inte på riktigt fixa problemet?!:(

 • Gustav Karlsson

  Klämde på den för 25 min sedan (Media Markt Skövde). Fantastiskt bygge fast en dålig mjukvara, synd på en såpass bra telefon

 • En riktigt bra fråga Gustav. Alla tidningar som skriver att ”S7 Edge är med i toppen” har antingen fått ett superexemplar av luren eller helt enkelt blivit sponsrade av Samsung.
  Min S7 Edge var i alla fall seg som sirap från startskärmen till att få upp alla applikationer på startskärmen.

  Hoppas på en REJÄL förbättring med S8.

 • Gustav Karlsson

  Håller med. Haft både S6 Edge+ och S7 Edge. De flesta sidorna utnämnde ”fantastisk prestanda” till de båda och nej ingen utav dem har ens godkänd prestanda, kontra priset. Bedrövligt att min S7a laggar mer än vad min uråldriga iPhone 5 gör, skärpning Samsung!

 • Yes, enligt Samsung ”så lyssnar man på konsumenterna”, men icke, i sådana fall skulle TouchWiz vara skrotat för länge sedan och ersatt av Vanilla Android.

 • Gustav Karlsson

  Japp, HTC har gjort något bra. Kolla på senaste Sense versionen. Buntat ned än mer av de medföljda apparna och systemet är väldigt likt Stock

 • Yes, många tillverkare lyssnar på konsumenterna tillslut, men Samsung verkar ha kört fast….

 • Thomas 112

  Fast både den bedrövliga skärmen, och fingeravläsaren (och då menar jag att knappen både har inteklicka- och klickafunktioner, enormt störande) är i huvudsak hårdvarugrejer.

 • Ingen jag sagt, jag säger bara att mjukvaran är otroligt dåligt anpassad. Bättre att du taggar Gustav så får han svara på dessa frågor :-)

 • Gustav Karlsson

  Panelen i sig är bra men det kurvade förstör hela skärmen. Fingerläsaren är bedrövlig, seg och kass.

 • Alias joje67

  Prisvärd men ändå ganska nära toppen är väl budskapet, eller hur?

 • Daniel

  Jaså? Vart har du beställt den ifrån?

 • Kriztoffer

  Det är väl för 2490 om jag inte missminner mig?

 • lucian218

  Den kostade 2200 under Black Friday rean.

 • hehe

  hur blir det årets telefon när den knappt varit på marknaden… suck fanboys.

 • flipp0

  Redmi Note 4 har väldigt bra byggkvalitet dock en ganska dålig kamera.

 • Huawei Honor kommer den 3e januari presentera en ny smartphone med skriften ”Double Or Nothing”, det sägs bli en riktig Xiaomi Mi Mix utmanare. Kanske denna blir årets smartphone 2017? http://www.mobilanyheter.net/2016/12/huawei-honor-presenterar-nytt-den-3e.html

 • Patrik

  Jag föredrar min OPO på alla punkter.

 • Gäst

  Kan detta vara en nytt monster från Huawei? Årets mobil för 2017 kanske redan utsedd? http://www.mobilanyheter.net/2016/12/huawei-honor-presenterar-nytt-den-3e.html

 • Gambit

  Har inga större reservationer mot att OnePlus 3/T tar hem den utnämningen. Utan att ha prövat den själv, bara sett diverse recensioner om den verkar det som en mycket kompetent telefon. Av de jag själv har erfarenhet av tycker jag Honor 8 är den som överraskat mest i år. Snygg, design, bra formfaktor, mycket bra flyt i gränssnittet m.m. Allt till ett mycket bra pris, speciellt om man tänker på kampanjerna som bl a tele2 genomförde.

  Med det sagt kör jag själv en S7 Edge sen releasen. Även det en väldigt trevlig telefon på alla sätt. Men samtidigt inte motiverat de extra tusenlapparna man ger för den.

 • Gäst

  Kan Huaweis nya satsning (som man kommer presentera den 3e januari) bli 2017 års moobil månntro? http://www.mobilanyheter.net/2016/12/huawei-honor-presenterar-nytt-den-3e.html

 • Gustav Karlsson

  Absolut. Min OPO tickar på den med. Dock används den endast för det gigantiska XDA stödet

 • Erik Svanborg

  Det beror alltså på mjukvaran och inte på hårdvaran?

 • Bra val, 3T är nog ännu bättre än min OP3 som redan i sig är en grym mobil!

 • Bose

  Bra val, tror dock att Honors nya Mi Mix-utmanare kan bli årets mobil 2017. Men det återstår att se!

 • Micke

  Det är sant. OP3 kanske också känns lite billig.

  Alltså, missförstå mig inte – jag gillar Xiaomi och jag gillade verkligen min Redmi Note 3. Men det kändes på den att den var betydligt billigare än valfri iPhone eller egentligen vilken telefon som helst för över 3500 eller så där.

 • Micke

  Helio X20 vs Qualcomm 821. Det är ju inte ens match.

 • Micke

  Det hade Redmi Note 3 också. För priset.

 • Gustav Karlsson

  I detta nu vet jag inte. Carl sa att problemet skulle fixa sig genom en OTA uppdatering men jag är mycket tveksam till att problemet kommer att åtgärdas helt.

 • Rome73

  Snälla ändra utmärkelsen till ”årets prisvärdaste telefon”, vilket skulle vara mera sanningsenligt.

  Inget snack om saken att man får löjligt mycket telefon för pengarna.

  Och så lägger ni till en utmärkelse till som ni kallar för ”årets bästa telefon” för de som kompromisslöst vill ha den telefon som är BÄST, inte bara bra för den aktuella prislappen. De som tycker att årets bästa telefon gärna hade fått kosta det dubbla på den redan dyra prislappen om den bara var ytterligare lite bättre på just den där saken.

  Ser inget konstigt i att ha flera utmärkelser.
  Kan tänka mig ett par utmärkelser till.

 • MrEnrique

  Mycket bra val av årets telefon !

  Har den ”gamla” oneplus 3 och ser bara fördelar med att 3T kommit ut. Det gör att jag kan åka snålskjuts på 3T:s uppgraderingscykel. Den nya är så marginellt bättre att det inte spelar någon roll heller. Det är som att ha en Nissan GT-R med 550 hästar istället för senaste som har 570 hästar…..har ingen som helst betydelse. Den ”gamla” är så bra redan att bättre bara blir en putsning som inte märks.

  Ser nu fram emot en sen julklapp – När officiella Nougat kommer !!!

  Och denna telefon gav jag (har jag för mig) 3500 spänn för…….Otroligt !

 • 没什么好说的,提前祝博主新年快乐!

 • bobbeyblade

  LG G5 är annars prisvärd, gediget bygge med utbytbart batteri mm….

 • Brian Samuel

  Håller med om årets telefon. Har OnePlus 3T I min hand och den är fullkomligt underbar. Också så borde Nougat uppdatering komma snart som sen julklapp ??

 • Jerker

  Vilket trams, det är som om en Volvo 240 med V8 motor skulle vinna årets sportbil

 • Jerker

  Vilket trams. Som om en Volvo 240 med V8 motor skulle va årets sportbil

 • janbanan

  Den kostar fortfarande 2490kr om man besöker tele2 butiken.

 • janbanan

  Men årets telefon kan vara en fråga om prisvärde, bäst eller rent av tekniskt långt framskriden, typ Xiaomi mix. De säger inget om att det är bästa telefon som ska vinna. Samma som årets bil, Det är inte den lyxigaste bästa som vinner, Lika ofta vinner en småbil. Det är en mix av teknisk innovation, prisvärde och kvalitet.

 • jompish

  Ser intressant ut. Frågan är om den är låst eller något till tele2

 • janbanan

  Tele 2 låser inte telefoner längre.

 • Jerker

  Vilket trams, som om en Volvo 240 med V8 motor skulle va årets sportbil

 • Rome73

  Jag hållet med dig.
  Det är för att göra det tydligare.
  Dela upp det i ett par priser så att det verkligen säger något.

  Alla seriösa priser deras upp i flera. Tex Nobelpriset, Oscars, osv osv… Även bilar brukar delas upp i olika priser liknande det som du själv beskrev.

 • Newfarm

  Det är årets telefon som är utsedd.. Verkar vara svårt att förstå för vissa kränkta som lagt nästan det dubbla på sin dyrgrip.. ?

 • MixMatch

  Håller med! Annars så byter jag telefoner som andra byter kalsonger. Men min oneplus 3 har varit med sedan premiären.

 • John Svensson

  Det var hos tele2 under black friday

  Kolla aliexpress annars

 • Jan Hemphälä

  Nu har Google gått ut med att Axon 7 är Daydreamcertifierad i och med uppdateringen till Nougat. Jag hade inget tålamod utan tog en Honor 8 till grymt pris om jag band mig två år till Telenor. Riktigt bra telefon faktiskt. Är mycket nöjd. Nu kan jag koppla av till Pixel finns i Sverige eller jag åker till USA/Canada och kan köpa en där.

 • Jerker

  Vilket trams… Som att ett Volvo 240 skulle vinna årets sportbil bara för att den har en v8 instoppad…

 • Henrik

  konstigt antagande att säga att alla föredrar ”stock” eller ogillar touchwiz.

  Skulle man gå på gatan och fråga folk med samsunglurar skulle dom inte kunna tänka sig telefonen med just det som den har (touchwiz). Vi här på swedroid är nog överrepresenterade när det kommer till ”stock is the shit”.

  Majoriteten av samsungs användare bryr sig inte och dom gillar nog mervärdet mjukvaran ger. Stock är långt i från perfekt.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Projektledare med intresse för informationssäkerhet Publicerad 22 Jan 2018
Strukturerad Projektledare Publicerad 22 Jan 2018
JUNIOR KUNDSUPPORT TILL WORLDLINE Publicerad 22 Jan 2018
Digital Projektledare med kundansvar till ett av Sveriges st Publicerad 22 Jan 2018
Junior designer till marknadsavdelning på Bredband2! Publicerad 22 Jan 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?
 3. OnePlus bekräftar stöld av kortuppgifter, upp till 40 000 kunder kan ha drabbats
 4. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. LG ansöker om patent för vikbar smartphone – öppnas som en bok

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 3. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 4. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 5. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 6. Motorolas nya smartphones läcker ut, inklusive Iphone X-liknande Moto X5

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons