Swedroids forums snyggaste hemskärm utsedd

Postat:
17:19 - 2011-01-11
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

På Swedroids forum har en tävling under en längre tid pågått, i vilken syftet har varit att utse forumets snyggaste hemskärm. I första steget av tävlingen bjöd vi in medlemmarna att vara med och tävla – vi fick in inte mindre än 43 bidrag – och i nästa steg lät vi medlemmarna själva rösta på sina favoriter.

Till en början var det väldigt jämnt med sex eller sju bidrag som alla kunde vinna, men efter några dagar kunde vi se att ett bidrag började dra ifrån och som slutligen vann omröstningen ganska komfortabelt. Det vinnande bidraget kommer från formummedlemmen mikil och ni ser hans bidrag både i artikelbilden här ovan och efter hoppet.

Att mikil precis som undertecknad är förtjust i minimalism råder det ingen större tvekan om, och det förklarar även varför endast mittenskärmen används/finns med på bilden här ovan – allt mikil behöver nås istället via ikondockan nedtill.

mikil beskriver själv sin hemskärm:

Saken är den att jag inte la upp fler skärmdumpar då jag bara har saker på mittenskärmen. Jag gillar minimalism och tycker det ser för oövergripligt och kluddigt ut om det ligger saker överallt. Får jag ett mail ser jag det på mailikonen, jag behöver ingen widget för det osv. Det kanske är lite trist, men så ligger det till.

Den ROM som jag använde vid tillfället var Pays ROM för HTC Desire. Det är i princip en clean ROM med HTC’s Sense-skal ovanpå plus procentangivelse inuti batteriet.

För att kunna få min hemskärm som jag själv ville använde jag mig av Launcher Pro Plus då den har fler inställningsmöjligheter än exempelvis HTC’s egna launcher.

 
Setupen i detalj:

Telefon:
HTC Desire

ROM:
Pays-ROM Desire Sense v2.3 A2SD++ BraveSoul WLAN N + Tether

Launcher:
LauncherPro

Widgets:
OneSeven
BattStatt
SiMi Clock

Bildfiler:
Bakgrundsbild (1920×1080)
Ikondocka (480×84)
Metro Icons (av Alex Januschewsky)

Font:
Neutra Text

På andra- respektive tredjeplats i tävlingen finner vi bidragen från DilbertW och Scolad och vill ni se alla tävlingsbidragen så kan ni hoppa över till tävlingtråden på vårt forum.

Vi riktar ett stort grattis till mikil som utöver att vinna tävlingen även vinner ett microSD-kort på 16 GB (klass 6).
 

Lediga jobb inom data / IT Företag
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior .NET systemutvecklare Publicerad 27 Nov 2015
iOS developer till Hitta.se Publicerad 27 Nov 2015
Lantmännen IT söker Service Manager Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb