Tävla och vinn en WaveSecure-prenumeration [Tävling]

Postat:
17:30 - 2010-04-19
Skribent:
puyas
Kommentarer:

WaveSecure är en applikation vars syfte är att hålla koll på din telefon om du exempelvis råkar tappa bort den eller om den blir stulen. Du ges möjligheten att via WaveSecures webbsajt bland annat spåra telefonens position eller att se bilder som har tagits med kameran.

Via WaveSecures portal kan man dessutom säkerhetskopiera filer på telefonen, samt, om man känner att man har känslig information på sin borttappade telefon, radera allt innehåll på minneskortet. I händelse av att någon försöker sätta i ett nytt SIM-kort i telefonen så går ett SMS per automatik ut till några av dig utvalda nummer, där bland annat telefonens position och det nya telefonnumret listas, för att ge dig bästa möjliga odds vad gäller att få tillbaka din telefon.

En medlem på vårt forum har själv haft ett fall där hans försvunna mobil kunde återförenas med sin ägare, tack vare WaveSecure. Vi har tidigare skrivit om WaveSecure då appen var i betastadiet, och de bjöd då under en begränsad period på livstidsabonnemang för alla som registrerade sig.

Olyckligtvis är ovan nämnda gratisperiod nu över, men tack vare ett erbjudande från WaveSecure så kan vi nu låta er tävla om 30 st årsabonnemang, vilket inte helller är fy skam.

Trettio personer kommer alltså kunna vinna en ettårsprenumeration av WaveSecure, och det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna här nedan. De 30 första rätta svaren belönas med varsin licens!

Uppdatering 19/4 18:59: Tävlingen avslutas 24:00 idag och vinnarna presenteras under morgondagen.

Tävlingen är nu avslutad, tack alla som deltog! Vinnarna presenteras inom kort.

Uppdatering 20/4 21:26: Tack alla som deltog! Vi har nu skickat ut ett mail till alla vinnare och vi kommer att presentera dessa i en uppföljande artikel så snart vi kan.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Juniora Java- konsulter Publicerad 27 Nov 2015
Mjukvarutestare för långt konsultuppdrag i Uppsala Publicerad 27 Nov 2015
Apple-tekniker till Mcare Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb