TSF Shell Pro 3D – kommande launcher med många animationer och funktioner [Video]

Postat:
08:33 - 2011-12-15
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Det råder knappast någon brist på hemskärmsersättare för Android – ADW.Launcher EX, LauncherPro Plus, GO Launcher EX och SPB Shell 3D för att bara nämna några exempel. Genom en ny launcher kan man ge sin mobil ett annat utseende och inte minst får man ofta väldigt många fler inställningar och funktioner än med Androids standardhemskärm.

En ny launcher är på gång som verkar kunna lyckas sticka ut från mängden med ett eget gränssnitt och egna lösningar. Den heter TSF Shell Pro 3D och har redan lyckats göra många androidentusiaster förtjusta tack vare den demovideo som visas i början av artikeln.

Med TSF Shell Pro 3D kan man bland annat lägga ikoner och widgetar precis hur man vill, även på sniskan om man så önskar, då dessa inte är bundna till ett rutnät. Vi finner även bland annat ett sidofält från vilket man kan placera ut widgetar och mappar, ett lasso för att markera många ikoner på samma gång, 3D-widgetar och en herrans massa annat.

Gränssnittet i videon ser en smula rörigt och grötigt ut men det går säkerligen även att få launchern ren och stilren om man föredrar minimalism. TSF Shell Pro 3D är fortfarande i utvecklingsstadiet och går därför inte att ladda hem än. Vi återkommer dock så fort launchern släpps i Market.

Tack till alla som tipsat! Genom AP

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia pro på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Motorola Defy Plus på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Motorola RAZR på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Juniora Java- konsulter Publicerad 27 Nov 2015
Mjukvarutestare för långt konsultuppdrag i Uppsala Publicerad 27 Nov 2015
Apple-tekniker till Mcare Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb