Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vilken Androidtelefon har du använt längst?

Postat:
21:07 - 2017-07-04
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Vissa smartphones använder vi längre än andra. I bästa fall för att de helt enkelt är så bra att det inte finns någon anledning att uppgradera. Eller så kanske det finns en gammal trotjänare som fått rycka in som backup när en annan enhet fallerat och att den på så vis använts under lång tid.
Även om du alltid uppgraderar varje år eller vartannat år genom exempelvis en operatör kanske du har en telefon du använt lite längre än andra. Nu är vi nyfikna på vilken enhet det är?

Vilken Androidmobil, om någon, har du använt allra längst, hur länge – och varför? Ordet är fritt!

 • Gäst

  Note 3. Använder den fortfarande! ☺

 • Mattias Ågren

  Min överclockade Desire Z, gick från 700mhz till 1900mhz stabilt, med CM rom.

  Den räckte gott och väl i säkert 3 år.

 • dennisnp

  Nexus 5. Den bara fungerade. Tills jag tappade den och samtal slutade fungera. Allt annat fungerade perfekt. Nu en Oneplus 5… Saknar min Nexus.

 • Rekcus

  Nexus 6P

 • Werbiton

  Den som jag har använt längst är Samsung Galaxy Note 3, sen julen 2013. Bästa mobilen fram tills jag skaffade OnePlus 5, Har inte saknat S pen så mycket.

 • Rickard Nyberg

  Håller med, Nexus 5 var riktigt bra så den hade jag nog oxå längst

 • Dennis Jacobsson

  Sony Ericsson Neo, blev nog tre år

 • Micke Appelfeldt

  Google Nexus 5.

 • Nexus 4, tror jag.

 • SeaTHX

  Sony Xperia Z från Februari 2013, hade den själv i 2 år och numera använder den aktiv som jobbmobilen. Ungarna har slängt den i golvet och själv tappat den 100-tals gånger. Fungerar fortfarande helt felfri och aldrig varit på reparation. Kvalité på högnivå!

 • Tomas

  Sony Z1c
  underbar telefon men.. ganska utdaterad idag.

 • Ironi

  Byter så jävla ofta, men Nexus 5 eller LG G2!

 • Axel

  Nexus 5, har nu en Nexus 5X.

 • tunhuk66

  Peppar peppar, men om denna 5x håller kommer jag nog att använda den till nästa höst då den inte ens får säkerhetspatchar längre, vilket då blir dryga 2 1/2 år. Älskar den

 • niclas_c

  LG G3 eller Galaxy S7 är nog dom jag haft längst (ca 4månader)

 • Hade en SonyEricsson w810i rätt länge, den vinner nog.

 • Jonathan Östansjö

  Xperia Z3 compact, som jag nu haft i sisådär två och ett halvt år. Enda anledningen till att jag funderar på att byta är att luckorna inte var helt så vattentäta som jag hoppats. :'(

 • Frck Lrsn

  SonyEricsson Xperia X10, i ungefär 9 månader.

 • Chrille

  det är nog min Nexus 6P, en mobil jag varit riktigt nöjd med på dom flesta sätt (visst batteriet kunde vart något större och skärmen något ljusstarkare).

 • Alem Dizdar

  LG G2, i 4 år nästan.

 • MrLonghair

  Samsung Galaxy S1, tjänstgör som mediaspelare enbart iofs (bra DAC), batteriet håller fyra timmar förmiddagspass men är i övrigt som att den varit orörd sedan 2011. DVBF.

 • Anti NWO

  Oneplus One. Hösten 2014 till för nån vecka sen. Underbar! Nu kör vi OP5. Också bra hittills.

 • Emil Oskarsson

  Sony Xperia z, använde den dagligen från juni 2013 – juni 2016 :) Anledning: den fick uppdateringar från januari 2013 – december 2015 :) Fick alltså en hel drös uppdateringar, samt fungerade ypperligt hela tiden underbar mobil! Fungerar fortfarande suveränt och batteriet har bara mist runt 50 mAh på nu 4 år med daglig laddning :)

 • Egon Mattsson

  Nexus 5 som backup

 • Emil Oskarsson

  Den mobilen var riktigt bra :) Samt riktigt snygg!

 • alfdaniel

  Förr gick det så snabbt att mobilen kändes omodern efter 1 år och de nya var så mycket bättre. När S6 och LG g4 kom så tog kamerorna ett tydligt språng framåt och kameran är det viktigaste för mig. Som jag använder telefonen så kräver jag inte mer av övriga specifikationer än g4 och s6. Trots detta har jag uppgraderat varje år trots att jag vet att det är vansinne. Nu är det ny wow varning igen. Gillar bezelless så det blev en s8+. Älskar den!

 • Emil

  Har bara haft 2 Androidmobiler om man räknar med min nuvarande. Min Galaxy S2 hade jag från 2011 när jag köpte den fram till förra året då den gick sönder och byttes ut mot en OnePlus 3. Kommer ha den i åtminstone ett par år om den inte går sönder plötsligt vill säga.

 • Sebastian Arcordh

  Nexus 5 December 2013 – Juli 2017 (LG G6 på väg). Tyvärr är batteritiden ett skämt numera och den fick aldrig Android 7. Dags att gå vidare

 • Emil Oskarsson

  Den mobilen var underbar! :)

 • Anders Olsson

  Moto x play har haft den i två år och känner ingen anledning att köpa ny särskilt nu när jag har hittat pure nexus rom som är ganska fantastiskt😃.

 • alfdaniel

  Håller med. Då kände jag att det är en smartphone.

 • Abgonlahor

  Galaxy S4. Hade den i två år, bytte sen bara för att ge S4:an till mammsen. Bytte till en LG G4, som jag nyligen fick pensionera… kör nu en S7. Mors S4 funkar dock lika bra som när jag gav bort den..

 • Calle

  Nexus 6p för att det fortfarande inte finns någon telefon som jag är mer sugen på. Får se om pixel 2 kan ändra på det…

 • Anders Olsson

  Hur kan du veta att batteriet bara förlorat 50 mAh, finns det någon app som kan mäta det?

 • Tim Gylldevik

  Antingen min LG g2 eller galaxy Nexus…

 • dicepool

  SGS 2, inköpt julen 2011, lever fortfarande i min kära mors ägo. är själv på min fjärde efter den. G2 – G3- N6P – OP3T

 • Lars Celander

  Samsung Galaxy Nexus från 2011. Har färskare för utveckling men den funkar bra som vardagstelefon. Att ringa med. Typ.

 • Thomas

  Samsung Galaxy S2. Lite över tre år.

 • SeaTHX

  Min Xperia Z håller i 3 dagar med dagligt användande. Känns inte som att batteriet har försämrats

 • DrAvalance

  Samsung Galaxy S2. Hade en privat först och fick en som jobbmobil när jag bytte jobb. Totalt blev det två och ett halvt år.

 • Alexander Atkinson

  Nexus 6P, 1 år

 • Thomas Solebrant

  G4 hade jag nog längst, ville inte byta ner mig i kamera. Synd nog så gick den och dog :(

 • Thomas Solebrant

  Om man jämförde med G2 som kom innan så var ju Nexus 5 ett sånt redan då. Eller så var G2 sjukt långt in i framtiden. Knappt att mobiler idag klarar sig så länge.

 • Mr Smartpants

  Grymt, hade min i 3,5 år.

 • Daniel

  Nexus 5. Grym telefon som jag kan sakna fortfarande!

 • Josif

  LG G2

 • Gunnar

  Sony Xperia z1 compact, använder fortfarande sedan lanseringen 2014…

 • Lobster

  HTC Hero.
  Hjälten fick ett långt liv tack vare ekonomi och custom ROM. 😁

 • Andreas Holmström

  LG g3! Bra format, grym kamera, snygg

 • Fredrik Andersson

  Samsung Galaxy S2. Köpte den vid release 2011(?). Still going strong. Använder den numer inte som vardagsmobil, utan nyttjar den som spelare för podcasts och dylikt. Gillar verkligen känslan i handen och storleken är riktigt bra. Skärmen och digitizern är punkter där man märker att utvecklingen har tagit några steg framåt.

 • G2 (2013) var onekligen före sin tid. Här är G2 bredvid LG G6 samt Samsung S8. https://uploads.disquscdn.com/images/ad3ea47aecccb8238476e6495daf2304ac2542b9dea85229497a1a64c347179e.png

 • Dan Karlsson

  Nexus 6 2.5år. Bytte för jag ville ha nytt. Använder den fortfarande för musikfjärr och Youtube tittande:)

 • stealth.pilot

  Galaxy S3 och Nexus 5, båda runt 1 år. Älskade Nexus så himla mycket, ingen annan telefon därefter hade samma känsla.

 • Fredrik Dahlberg

  Hardcore! Roota och kör in Nougat via custom rom. Har det på min Nexus 5, och den flyter på bra. Det är som du säger, batteritiden lämnar en hel del att önska, men det är fortfarande en grymt kompetent lur.

 • Anders

  Med Android? :o

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Skulle nog vara HTC Incredible S, tillsammans med Nexus 5 som jag använt i 1.5 samt 1 år och 5 månader, nu det senaste 1.5 år:et så har det blivit lite väl mycket byten, särskilt under förra våren, men som det ser ut nu, så kommer jag behålla min OnePlus 3 ett bra tag till, kommer in på 1 år om ca 1 månad med den

 • Anders

  Första Galaxy note, lyckades dock klanta till det vid en uppdatering av Custom ROM. Och eftersom den var ca 2,5 år orkade jag inte fixa det så fick bli en Sony z1, sen har jag bytt med ca 2 år mellanrum.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Hur fungerar den på X Play? Har funderingar på o dra in den, men undrar lite hur stabil den är o så? Jag har läst att LOS har problem med att mobildatan dör när man släcker skärmen, är det nått problem med Pure Nexus? Eller har du upptäckt någon annan bugg eller fungerar allt bara som det ska?

 • D.j. Vinylmaniac

  Sony Ericsson X10!
  NÄSTAN 4år.
  Den klarade av en 40 graders tvätt och ett 20 minuter bad i en skogssjö med brunaktigt vatten.
  Visserligen behövde jag torka stackaren båda gångerna, ta ut batteriet och så.
  Min hjälte överlevde därefter två år med grabben som gav den en sprucken skärm. Hann med ett batteribyte också.
  Bytte den efter att min S10 skulle bytas ut mot en ny, så han fick den istället.
  Har kvar S10an. 🙂

 • Imponerande. Fick du inte slut på lagringsturymme i ett relativt tidigt stadie, eller löste du det med apps2sd? Den hade blott 320MB inbyggt lagringsutrymme.

 • Gustav

  OnePlus One här. Hade den i cirka 7 månader vilket är oerhört långt för att vara mig ha-ha.

  Den erbjöd fantastisk hårdvara och ett riktigt brett XDA-stöd. CM11S, RR, PA, P-R, Lineage OS, XOSP, AICP, MIUI 8, Flyme 6… Ja gud vet hur många ROM:s den har rullat och än tickar den på! 😎

 • Harry Hansson

  OnePlus one. Används fortfarande ibland som extra phone. Saknar CM ROM till o från.

 • Teodor Axel Johan Jönsson

  Jag har kvar min. Bytte skärm o chassi på den nyss. Så den kanske får används som lektelefon här hemma :)

 • Kristoffer Fagerlund

  HTC One m7, 3 år.

 • Rumpelstiltskin

  Nexus 5. Hade den i 1.5 år :)

 • Emil Oskarsson

  Inte nämnvärt iaf som jag påpekade :) Jämför en galaxy s4 ifrån samma år vad den har för batteritid idag om den laddats en gång varje dag. Säger en hel del om kvalitén på Sonys batterier :)

 • Emil Oskarsson

  Finns ett inbyggt knep i Android som säger ungefär hur mycket batteriet tappat i kapacitet, har det sparat på datorn kan kolla det sen :)

 • Emil Oskarsson

  Xperia zl hade rätt smala bezels med :)

 • Emil Oskarsson

  Galaxy s2 är fortfarande bästa Samsung mobilen imo :)

 • Stormense

  Samsung Galaxy S. Hade den tills 3an varit ute ett tag. Men den mobilen blev en stor besvikelse.

 • swedishchef

  LG G4 som jag har nu. Har fortfarande inte hittat nån riktigt värdig ersättare. LG G6 kändes ganska nära ett tag men siktar nog hellre på nästa telefon i G-serien, eller om nån annan tillverkare kommer med något intressant och prisvärt under tiden. Fram till dess så funkar G4:an ypperligt för mina behov. :)

 • nZb

  LG G2 4år, använder den fortfarande som min main device just för att jag inte tycker det har kommit någon värdig ”kompakt” uppföljare ännu och så har den fungerat OK tills nu.
  Men nu är det nära att den kommer ersättas av en Huawei P10 eller om någon av Sonys kommande mobiler får goa yttermått!

 • swedishchef

  Kameran på G4:an är grymt bra. Är glad att jag fortfarande hade granti på min när den hamnade i den beryktade bootloopsbuggen. Fick bytt moderkort på garantin så nu håller den förhoppningsvis ett bra tag till. :)

 • nZb

  Vilken är din favvo ROM och varför? :D

 • ToungiLou

  Nexus 5 är min. Hade i 2 år tror jag. Kameran var inte den bästa och högtalaren var inte alls bra men i övrigt hade den allt för sin tid. Grym lur. Sen Nexus 6P, 1,5 år på den, perfekt telefon på alla sätt. Inget att klaga på. Bara att den börjar bli utdaterad nu. Finns ännu ingen som slår den idag enligt mig. Eventuellt Moto Z men är hugget som.

 • nZb

  Sjukt bra, det var det som fick mig såld!

 • Alex

  LG G2, den var svårslagen.

 • Binarylab

  Galaxy S6 Edge. Över två år och använder den fortfarande.

 • Stefan

  HTC Magic i tre år halvt år helt kanon telefon körde nån custom rom på den så wifi theter fungerade, startade den häromdagen men va seg den kändes nu mot dagens telefoner

 • Jonas Löfström

  Nexus 6 i snart 3 år. Byter så fort en telefon med minst samma funktionalitet släpps. Inte hänt än, men hoppas på på Pixel 2 XL.

 • Thomas Solebrant

  Tyvärr hade jag ingen garanti på en då den kom direkt ifrån LG och de fixade aldrig någon för den. Vissa av oss fick nya enheter, men min höll för länge och då var det för sent :/ G5 och G6 verkar inte ha levererat bättre kameror heller, så får se om det kommer en bra mobil med bra kamera någon gång.

 • Joel Karlsson

  HTC one m7. 2 år plussa 6 månader när min LAG g4 gick sönder. Min sambo använde den mobilen när hennes gamla, också en m7:a gick sönder

 • Dunder

  LG KU990 Viewty, skulle jag tro. Redan tio år sedan köp…

 • Andreas

  Galaxy Note 4, haft den sen Nov -14. Älskar IR-sändaren, löstagbart batteri och kameran!

 • Heiner68

  Nexus 5 i 3,5 år.

 • MrEnrique

  Jag gillar min oneplus 3 starkt pga att den inte lider av en massa bloatware. Har en Samsung som tjänstemobil och den är helt nedlusad med skitprogram som inte går att ta bort.

  Har haft oneplusen sedan den kom och kommer ha kvar den så länge den håller ihop (de är grymma på att hålla den uppdaterad med !)

 • Mattias Isegran Bergander

  Nexus One, nästan 2år? 1,5år kanske. Nexus S var inte så himla stor uppgradering så skippade den. Blev till slut en Galaxy S2 som nästa efter, men sen nästa Nexus direkt när kom så varade inte så länge, 6mån typ. Sen byte varje Nexus ca var 12e månad. Pixel XL nu och den behåller man kanske längre med tanke på priset. När Nexus är dött kan det bli svårt att fortsätta uppgradera var 12e månad.

 • mortuus82

  htc desire, använder den lite ibland :P

 • Anders Öhlund

  Nexus 4. Hade den i nästan 4 år. Delvis för att det var ungefär då som utvecklingen i mobiltelefoner började plana ut och delvis för att jag inte hade inkomst ett par av de åren. Batteriet var rätt slut på den och dog till slut till följd av Pokemon Go. Eftersom det var en Nexus så fick den uppdateringar väldigt länge. Även efter Google slutade supportera så kom det custom ROMs.

 • Samsung Galaxy S2 men jag har behövt byta batteri två gånger =)

 • Happyjappy

  LG G2

 • Mister Erik

  Note 4 och ångrar det köpet än..

 • Dennis Bohman

  Galaxy S II, drygt 2 år.

 • Andreas

  Samsung Galaxy S7 II
  Hade den i två och ett halvt år. 💜

 • Andreas Carlsson

  Jävla skit rättstavning!

  Ska stå Samsung Galaxy S2 💜

 • Otto Stuk

  Note 4 i 2,5år finns inte bättre.. funderar nästan på att starta upp den igen och lägga S8an på hyllan… kortast tid S6 Edge 2mån.

 • Jeff Andersson

  Samsung galaxy pocket plus som jag hade i 4 år, anledningen var att jag inte behövde nån bättre. Den var långsam men var ändå den bästa mobil jag haft i alla fall ur hållbarhets synpunkt. Den finns kvar och fungerar ännu efter 6 år :)

 • Olivia Totemark-Lindström

  LG G2, använder den fortfarande som telefon när jag är utomlands (har ett schweiziskt telefonnummer på den) :D

 • Yepp bytte ganska fort när man satt på Samsung Galaxy Serien, men sedan man gick över till Nexus istället så blir nog Nexus 5X här också tills den slutar få uppdateringar.

 • Jerry Berglund

  Min Sony Xperia Z1 compact hade jag alldeles för länge… :-)

 • Per Lunqvist

  Note 3, synd att priserna har gått upp så mycket på Note-serien.

 • Spreast

  Samsung Galaxy S3 LTE, använder den fortfarande när jag inte vill bära med mig dagens större mobilen. Liten, lätt och smidig. Kameran levererar fortfarande.

 • Andreas Pettersson

  Note 3 alt. S7 edge. Just nu använder jag en OP3T

 • Cœur de Lion

  Samma här. Eftersom Google numera bara släpper en stor uppdatering vid ny version så håller 5X till september 2018. Android O kommer ju förhoppningsvis nästa månad.

 • Daniel Östberg

  Det är nog jämnt skägg mellan min xperia v och min nuvarande xperia z3
  Det finns ingen anledning att byta när luren bara funkar.

 • r0xp0x

  Tror nog faktiskt det är min Galaxy S7 som jag använder just nu. Oftast brukar jag köpa en ny telefon varje år pga vill-ha begär, men i år har det inte släppts en enda telefon som jag känner att jag vill ha. Finns enstaka som verkar intressanta, men tyvärr har de för stora skärmar.

 • peter Andersson

  Sen den släpptes, batteriet börjar ge upp nu, men det kan bero på mer intensiva appar oxå..

 • Sonett7

  Jag använder fortfarande min OPO som daily driver. Är uppgraderad till 7.1.2 och har svårt att se varför jag skulle byta när denna fortfarande fungerar.

 • Erik

  Lg G2 still running men har beställt en oneplus 3T I dagarna

 • Dennis Jacobsson

  App2SD är din vän. 😁
  Älskade den! Den var snygg (hade den röda) och låg skönt i handen. Dock var den inte speciellt tålig för fall, var inte jättesnygg i slutet…

 • Andreas Hamrén

  Min 7″ surfplatta Google Nexus 7 (2013) som fortfarande används flitigt. Den är perfekt att läsa e-böcker, kolla film, surfa, läsa recept etc. Den går ner i bakfickan på jeansen eller innerfickan på jackan. Formatet är outstanding och det finns ingen motsvarande ny att köpa.

 • Alex102

  Motorola Nexus 6. Alldeles förträfflig telefon. Still going strong..

 • MatteN

  Har en Xperia X1 som fungerar felfritt fortfarande men används sällan, S3’an är igång 24/7, används för sängsurf och som väckarklocka, kör Lineage OS (7.1.2).

 • Sonett7

  Glömde skriva att jag haft den sedan hösten 2014 dvs 2 och 3/4 år…

 • putte40

  HTC m7!

 • putte40

  Mitt batteri stendör när den kommer till kanske 40%, använder den ändå ;)

 • putte40

  Finns nya att köpa på aliexpress för en billig penning, och det är busenkelt att byta ut, bara att dra ut o trycka in den nye.

 • Anders Olsson

  Den fungerar väldigt bra, allting fungerar bra har inte upptäckt någon bugg plus att den har väldigt bra batteritid mot LOS och RR Rom som jag har kört med förut, det är väl därför jag gillar den så bra också, behöver inte pilla med några inställningar utan allt bara fungerar till skillnad mot tex. RR Rom som man måste sitta och pilla med mycket för att få ut någon vettig batteritid ur.

 • DroidMe

  Note 2 över 3 år innan byte till S6.

 • Deaw

  Note 3 tills S7 edge kom

 • Faizty

  Moto X (2014)
  Strax över 2 år. Med CM 14.1 sista tiden som gav nexuskänsla.
  Svårslagen sett till formfaktor och skärmyta, (före s8/G6 iaf) Men kameran sög…
  Höll försvånansvärt bra under mitt rätt omilda omhändertagande.

 • Uffe Pettersson

  6P
  Dock hör ju inte folk vad man säger, men orkar inte skicka iväg och krångla

 • Magnus Nilsson

  Galaxy Note 2 LTE. Hade den i ca 3 år.

 • Anders

  Xperia Z sedan den kom. Har inte sett någon anledning att byta då den funkar perfekt fortfarande.

 • Andy

  Nexus 6P, överlägset bästa jag haft. 2½ år.

 • rtyg

  LG G2 cirka 2 år. Bland övrig amodeller märks Nokia Communicator 9110i – 3 år

 • Is_it

  Samma som mig, 2½ år and still going strong, använder den dagligen. Har inte hittat någon värdig ersättare.

 • Paviliondm1

  Nokia 3310 -> Huawei U8800 ideos x5 ->Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy S5.Nästa blir Samsung Galaxy S7 eller S8.

 • Anders Andersson

  Note 3, här med men nu kör barnen med den

 • Alpha

  1år med min trotjänare Nexus 6. Använder den fortfarande. Har just blivit min favorit lur och jag har haft en ”love, hate” förhållande till den pga storleken. Jag håller på med root och custom roms och har därför valt telefoner med bra utvecklingsstöd. Jag är lite besviken på lurarna som har kommit ut efter nexus 6. Hade Nexus 6 haft fingeravtrycksläsare så hade den varit perrrrfekt!! (Obs! perfekt för mig kommer garanterat att avvika från perfekt för dig.)

 • Johan

  Moto G första gen (hade faktiskt 2st då jag ramlade i poolen med den första i fickan)

 • Gustav

  Antagligen Oppo Find 7 om man räknar totalt, jag har köpt den 3ggr så har säkert haft en find 7 totalt 6-7 månader. Annars brukar jag byta varannan månad ungefär knäpp som man är.

 • GuId

  Samma här. Blir 2 år med Nexus 6P innan jag byter.

 • Michael Ördög

  Det beror på hur man ser på saker och ting… Jag nyttjar fortfarande min Galaxy S3 men för andra ändamål än en daily driver… den jag haft längst som daily driver är nog Xperia Z2 som varade i två år. Z2an lever också fortfarande då tjejen har den som backup :)

 • Fredrik

  Närmar mig 2 år med Nexus 6p, finns inget som lockar på marknaden i nuläget, känns som att det behöver komma något revolutionerande för att man ska vilja byta…

 • Har nog aldrig haft en telefon längre än ett år. :-)

 • hehe

  htc one m7 4 år

 • LG G Flex och Samsung Galaxy S2

 • ocki

  +1, förhandsbokade direkt från Sony. Sedan februari 2014 har den levererat.
  Bytt batteri samt en spräckt skärm. Väldigt trevlig storlek.

 • JnC

  Använder min OPO fortfarande, gjort så sen den 28 augusti 2014, still going strong! ^^
  Före den var det Samsung Galaxy Nexus, även den användes nog runt 3 år.

 • Micke Engström

  Sony Xperia Z3 Compact

 • Chrissssss

  LG g2. Hade en tills den klappa ihop, vet inte riktigt hur länge det var men satan va jag gillade den luren

 • Arnas

  Sony Z3 hade det i två och halv år, byt det mot Xperia X pga finger läsare och bättre kameran.

 • Samuel Björkeström

  Sony Xperia Z1 hade jag i 1 år och 10 månader, men snart passerar min Samsung S6 Edge + det. Just nu har jag haft den i 1 år och 8 månader, men den kommer klara sig längre än Z1an

 • Eldaria

  Nu skrev ni visserligen Androidtelefon, men den smartphone som överlevt längst hemma är en iPhone 3GS, den används visserligen inte dagligen för annat än musikspelare, men funkar bra för dotterns behov.
  Annars är det två Androidlurar som köptes samtidigt som fortfarande används, dock inte av mig själv, en S4 och en S4 mini.

 • Arvid Venngren

  Samsung S7. Har dessutom återvänt till S7 efter S7edge, Oneplus 3T och iphone 7. Fast sen hade jag en S8 och nu en S8+.

 • Perkele

  Sony Z5, haft sen lansering, fantastisk mobil, nu utlånad å den rullar på fint 👍

 • Yeah Right

  Nexus 5X så klart. Har inte haft någon som helst anledning att ens fundera på att byta ut den. Kör t.ex 8.0.0 beta på den redan nu? Mobilvärlden har blivit så sjukt insnöade på ”nya” tekniska specifikationer, som inte har någon betydelse mer än på papperet…

 • corb06
 • corb06

  Mm jag har kvar en S2 som reservmobil, rootad och 7.1.2 ROM installerad. Bra backup utifall några av våra vardagsmobiler måste in på service.

 • Fotbollsgräs

  Byter mobil ganska så regelbundet men~ det som sticker ut är väl bytet från Xperia Arc till en Arc S (marginellt bättre, ny färg). Drömmer fortfarande om en modern variant av den modellen. Sexigaste mobilen som gjorts i mitt subjektiva tycke.

 • Freddify

  Note2 höll flera år

 • Fraz

  Använder min Xperia mini pro som väckarklocka ännu, räknas det? :)

 • Victor

  OnePlus 3, måste vara den enda mobilen jag haft som jag verkligen inte känner att jag behöver byta upp mig ifrån. Lika toksnabb ett år senare.

 • Paulista

  Xperia Ray

 • Gustav

  Beror på vad man är ute efter.

  Batteritid = CM11S-25R, stock Kernel men underklockad CPU och GPU, självklart ROOT med Xposed. Greenify och Amplify för att kontrollera telefonens ”wakelocks”. Med detta fick jag cirka 12-13h SOT och laddade cirka var 3:e dygn.

  Prestanda = Många är likvärdiga här. Ingen större skillnad som man märker av direkt.

  Upplevelse = MIUI 8, eller Flyme 6. Den förstnämnda är Xiaomis synd av Android, den sekundära är Meizus. Båda är kraftigt modifierade och liknar iOS på många punkter. Dock roligt att experimentera och för detta är båda dessa ROM:ar utmärkta.

  Personlig favorit = Sultan’s CM13. En fantastisk batteritid (runt 10-11h SOT), underklockad från start med Sultan’s egenbyggda Kernel, en mer optimerad kameramjukvara än stock, CM-s temabutik, Xposed-moduler är tillgängliga och ett inbyggt OTA-system.

  Sultan släppte, inte allt för länge sedan sin nya LineageOS 14 ROM till OPO och jag tror där av att hans magnifika CM13-bygge har nått sitt slut.

  Du hittar hans CM13 här (kör med den inbygga Kerneln, den är helt fantastisk).

  https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/rom-kernel-unofficial-cyanogenmod-13-0-t3242700

 • Martin Stenröse

  Nexus 5, tror jag.

 • D A Z M A N T

  Tror jag hade Samsung Galaxy S2 längst. Eventuellt Note 3.

 • MrM3

  Xperia Z, riktigt grym lur, höll i tre år utan problem. Enda anledningen till att jag bytte var att jag ville ha bättre kamera.

 • larmar

  Min nuvarande, Nexus 6P :-)

 • Gustav Larsson

  Får man fråga er hur ert batteri beter sig? Min har nu (efter dryga två år) börjat dö när den är mellan 30 och 10% batteri. Försökt med kalibrering och återställning och allt :(

  Funderat på att köpa en oneplus 5 i slutet av sommaren, men vill klara mig fram tills dess på den här och det börjar bli ohållbart, heh.

 • Micke

  Min Moto G1 är nog den som var med längst. Två år fick den vara med mig.

 • Gustav Larsson

  +1 på denna, vet inte hur länge jag hade min, men hjälp vilken hjälte denna telefon var. Första androidluren också<3

 • David Nordin

  Yes htc one m7 tills one plus one släpptes ☺️

 • Dennis Fluttershy

  Körde Nexus 5 i två år och en månad, och har nu haft Nexus 6 i över ett år. Om någon gör beräkningen så kan man se att jag har skaffat dem långt efter de först kom ut. Detta för att de är mycket billigare, men jag får fortfarande en prestandaförbättring vid uppgraderingen.

  Får se hur länge jag håller på Nexus 6.

 • KalleKn

  Har en Samsung S2 som fortfarande lever och funkar utmärkt när jag är ute och cyklar på turfrundor. S2an känns lite som androids svar på 3310an.

 • gatsten

  HTC Hero. Använde den i nästan tre år. Mot slutet var den seg men jag älskade dess form, styrkulan samt Sense, som jag fortfarande håller för att vara snyggaste gränssnitt utanför Vanilla.

 • Knugen

  Har köpt nytt flaggskepp en gång per år. Vet inte vilken jag haft längst då det legat mellan 10-14 månader.

 • Patrik

  OPO som jag nu använt dagligen i tre år. Bästa telefonen jag haft, inte bara för att det är den nyaste och därmed mest tekniskt fulländade jag haft. Utan mest för att den gett mig den hittills bästa användarupplevelsen från dag 1.

 • GladaAnkan

  Nexus 6P. Tröttnade på att batteriet blev riktigt dåligt samt att folk jag pratade med kunde inte höra vad jag sa. I brist på alternativ köpte jag en Samsung S8.
  Hittade en länk till Huawei support någonstans. Skickade in Nexus 6P och fick tillbaka den med utbytt batteri och mikrofon antar jag. Nu fungerar den perfekt igen! Funderar på att göra mig av med S8 och fortsätta med Nexus 6P.
  Så skicka in era Nexus 6P om de krånglar. Tog bara ett par dagar.

 • Johnny P

  Xperia z5 compact. Väldigt lagom. Inte bäst på något, men svek aldrig. Sony tar många konstiga beslut. Men dom har erfarenhet och det märks.

 • Pzycic

  Byter vanligtvis var 6e månad men då det inte kommit någon ny som jag fastnat för så har jag fortfarande kvar min S7 Edge. Hoppas på Sonys eller Huawei’s kommande.

 • Christian

  Jämt skägg mellan HTC Desire, Samsung Galaxy S3 och HTC on M8. Strax över 2 år på alla. Den enda av dem som var stock var M8:n som jag inte hade ett behov av att roota och mecka med. Den jag hade högst hopp om och gillade mest var N6P som tyvärr både åkte i marken och i toaletten…så den blev inte mer än lite över året…Nu rullar jag en LG G6 och hoppas att denna skall leva länge :-)

 • kissidor

  på ett sätt var det väl HTC M8, jag var nöjd med den redan från början och den blev till skillnad från många andra bättre och bättre för varje uppdatering. men efter lite drygt ett år blötte jag tyvärr ner den och den överlevde visserligen men fick dåligt samtalsljud. hade nog fortsatt använda den som huvudsaklig telefon ända upp till ett år till annars, men sen dess har den varit spotifytelefon, och pensionerades inte från den tjänsten förrän förra helgen pga av att batteriet blivit i sämsta laget. visserligen var det ju inte ett tungt användande den utsattes för de sista åren, men jag reflekterade ändå över att den kändes så bra att man absolut fortfarande kunde ha stått ut med den om man hade varit tvungen.

  den som jag använt allra längst som huvudsaklig telefon var nog galaxy nexus, det var den första telefonen som fick mig att inse vad en smartphone verkligen kunde och borde vara (kom då från xperia x10 mini, *ryyyyys*) och jag fann nyhetens behag i att hålla på med custom roms med stor iver, vilket gjorde den snabb, ny och rolig igen och igen under närmare två års tid innan den gick till bättre behövande. även den pga att den hade blivit blöt och inte fungerade riktigt som den skulle ur alla aspekter

  jag saknar faktiskt lite den tiden när man pinade sig på¨slutet ett tag innan man unnade sig nytt, det blev ju mer wow-känsla med den nya då såklart. i-landsproblem ja.

 • hakko504

  Mja, Den jag hade längst var Xperia Z3, 2 år 2 månader, som slog min Galaxy Note 1 med någon vecka. Hade egentligen inte tänkt byta, men råkade tappa den i golvet och blev ställd inför att byta skärm eller byta mobil och då valde jag att byta mobil ;) annars hade jag behållt den i alla fall tills Xperia XZ Performance hade kommit – innan dess såg jag inte att någon tillgänglig mobil skulle vara *märkbart* bättre än Z3an. Den Xperia XZ jag köpte ser jag egentligen bara två skillnader mot Z3an: Jag får regelbundna uppdateringar av Android fortfarande och den har dubbelt så mycket internminne.

  Galaxy Noten däremot var gammal och trött när jag bytte till Z3 och jag hade gått länge och funderat på vad jag borde byta till innan jag slog till på Z3an.

 • Kristoffer

  Sony Xperia Z2. Arbetstelefon som fyller sin funktion. Ser ingen anledning till att byta till de små Samsungtelefonerna som företaget använder numera.

 • NexusBoii

  Har fortfarande Nexus 5.
  Söker efter en ersättning men inget verkar lika prisvärt som N5.

 • Moe

  Samma här. 3 år. Är nu reservtelefon med 7.1.2 inlagt. Alltid med som bu på tjänsteresor.

 • J Esbjörnsson

  Pixel XL med Pure Nexus – Awesomeness!

 • Per

  Haft en Note 3 i över 3 år nu. SD800 och 3GB minne räckte längre än jag trodde.

 • Mia

  Samsung

 • Per

  Note 3 här också. Finns ingen ersättare till den idag som jag känner håller klassen. Vill ha IR och SD835 och 16:9 format. Verkar inte vara en enkel kombo.

 • Mattias Hård

  Leeco cool 1 dual. Billig o rapp med bra batteritid

 • Christoffer Wiley Skoog

  Sony x1 2år , LG G4 2 år, nu börjar hela telefonen bli konstig så det är dags att byta. Lite osäker på vilken bara.

 • Edvin-89

  Bytte min Xperia Z när jag köpte honor 8, har fortfarande kvar min trotjänare och använder som träning slut bland annat :)

 • Johan Svensson

  Historiskt har telefonerna inte hållit så länge för mig, inte fullt två år tror jag är rekordet (Galaxy S4), numera kör jag med skal och då håller de nog tillräckligt länge för att jag ska bli less och byta innan den går sönder.

 • Göran Jartin

  Nexus 5, från det att den kom ut för över 3 år sedan, tills den blev stulen för en månad sedan. Underbar telefon.

 • InnerWar

  Min LG G2 är den lur jag har haft längst i min ägo. Hade den i nästan två år innan den fick smaka på min vrede.

 • Dennis Wallman

  Nexus 6. Börjar väl snegla åt LineageOS till nu.

 • Alias joje67

  Hemma har vi en SGS2 som dammats av några gånger och f.n används som ren utlandslänk med Lycakort i..

 • Zlatko Schneberger

  Nexus 6P

 • Alias joje67

  Två kollegor har det problemet men jag känner inte igen det. Laddar visserligen oftast i god tid innan låga nivåer..

 • Gavin_Gadget

  Samma här

 • lwo

  Samma sak har hänt med min 6p sen en säkerhetsuppdatering i januari/februari om jag minns rätt. Har dock ingen lösning på problemet än så länge.

 • mybigfatcat

  LG G2, men min Nexus 6P är hack i häl och har nog behållt prestandan lite bättre.

 • Världsklass

  Hade detta problem. Det är känt på 6P sa Google supporten och att det skall täckas på garantin. Lämnade in min och fick det löst på garantin.

  Från Google:

  Tack för att du kontaktat Google. Sofie här som du nyss pratade med! Tråkigt att höra att batteritiden på din Nexus 6P har blivit så låg, jag förstår att detta inte är idealiskt!

  Jag kan bekräfta att detta är ett känt problem med 6P-modellen. Då vi har provat alla felsökningssteg såsom att återställa enheten till frabriksversionen och problemet kvarstår behöver du kontakta återförsäljaren för att se om du fortfarande täcks av din garanti. Hade din enhet varit köpt av oss hade vi såklart bytt ut enheten åt dig.

  Lycka till!
  Sofie
  Googles supportteam

 • larmar

  Jag fick mitt batteri utbytt på garantin efter att ha hört av mig till deras support, det gick jättesmidigt!

 • Karl-Oskar Pålsson

  Nexus 5 har jag kört i många år nu. Fått byta batteri en gång, men annars funkat klockrent. Det enda som börjar bli trist är kameran.

 • Pablo74

  LG G3 , 9 månader.

 • Erik

  Hur flyter 7.1.2? Jag kör CM13 på min tror jag, det är väl 6.0, och det funkar riktigt bra.

 • nZb

  12h SoT? Holy shit! Jag ska undersöka om Sultan har något kul till LG G2 som jag har nu (kör RR 6.0.1 rom just nu)

 • corb06

  Funkar helt ok, men det är en 6 år gammal mobil…
  https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/rom-t3555834

 • Guest

  Allt som det står Nexus eller Pixel på.

 • Erik

  Hittar ingen lista på vad som funkar och inte funkar, funkar allt? Några buggar, krascher? Har du provat CM13 på den och kan jämföra?

 • corb06

  Tyvärr inte provat cm13, det var 1-2 månader sen jag installerade den här romen, har inte använt den sen dess dock. Reservmobil=)

 • Walter Forsberg

  Min Samsung Galaxy Note 4 som jag använde från säljstart till säljstarten för S8+. Samsung släppte ju inga andra större lurar där emellan (bortser S6 edge+). Ville helst ha en Note men orkade inte vänta till note 8….

 • Fredrik L

  Samma här, över 2 år! Bästa telefonen jag använt tills jag bytte till en S8+ på release

 • iPatsa

  Min första androidtelefon, en Samsung Galaxy Spica, använde jag i tre år 2010-2013.

 • Maciej Maciejewski

  Måste nog säga Samsung Note 2. Kommer inte ihåg exakt hur länge jag hade den som primärmobil, men det var längre än två år iallafall. Ligger fortfarande i lådan som extramobil/backup. Min Oneplus One fick jag dumpa för att den inte hade rätt bandtäckning, LG G4:an älskade jag, men den dog efter drygt ett år. Har haft min Huawei P9 i snart ett år nu, men det börjar suga lite efter en större mobil igen… den kanske håller sig till nästa sommar.

 • Sillstrypare

  Sony ZR. Nästan 2 år
  Det är dessutom den telefonen jag vart mest nöjd med.
  Men jag tror inte jag skulle vilja ha den idag, även om den kom i modernare variant.
  Man har vant sig med större skärm och gå ner till 4,7″ är lite väl även om jag kan tycka 5,5″ som jag har nu är gränsfall stor.
  Materialmässigt var den dock toppen.

 • Bcgf

  Galaxy S3 tyvärr

 • Drzap

  galaxy s. första galaxyn. fick fungera i mer än 4 år

 • Oscar Lundqvist

  HTC hero. drygt 3 år ville inte byta förens den va död.

 • Douglas Hedberg

  Nexus 6p

 • Rekcus

  Batteriet blev lite bättre med sista uppdateringen av Nougat, har jag för mig. Före det var skärmtiden riktigt dålig tycker jag. Det var främsta anledningen att jag bytte till OP 3T, sen är den lite väl stor för min smak egentligen. Har inte haft koll på hur batteriet beter sig med android O.

 • Carsten Brand

  Samsung galaxy s2 hade jag i tre år.
  Efter det kommer xiaomi redmi note 4g som jag hade 1,5år

 • Adipatus

  HTC U11

 • mannybianco

  Den androidtelefonen jag har använt längst är den första jag ägde och tillika den första androidtelefonen som existerade: Android Dev Phone 1, eller HTC Dream som den också kallades.

  Anledningen till att den blev mest långlivad är att det helt enkelt inte fanns så många androidtelefoner de första två åren after att ADP1 lanserades. Det lönade sig helt enkelt inte att ”byta upp” till en ny modell förrän långt senare, allra minst om man ville ha en telefon som fick Android-uppdateringar löpande.

 • Emil Oskarsson
 • joggarn

  En Note 3 i över 4 år.
  Skaffade en Xiomi Mi Mix (värstingen) för 4 mån sen.
  Det var den första luren under alla dessa år som fick mig att bli sugen på att byta.

 • SKIBBE

  Var i samma sits som dig, blev ett premium pris för en N6P Men det sved, då ett krav var vanilla android och ja det är väl bara Nexus modellerna som löser det.

 • Marija Eriksson

  Samsung note 3 hade jag i över två år och nu har dottern den.

 • SKIBBE

  Huaweis support? Såg på deras sida att min 6p täcks av deras garanti till 2018 nångång, men webhallen där den är köpt har ju endast 1 år :(

 • Tord Hermansson

  Samsung Galaxy Xcover 2, batteriet gav upp efter knappa tre år:)

 • MatzKarlsson

  Sony Z1, 4 år. Helt enkelt därför att den är stöttålig, tål lite väta och har bra kamera om man sätter sig in i den lite bara. Staminamode var även det en fullträff!

 • Daniel86

  Note 4 för den höll i 2 år å tyckte inte nån ny verkade bättre

 • Patrik Nydensten

  HTC One X (vit), fyra år. Inköptes maj 2012. Byttes till en HTC 10 i maj 2016. Väldigt vacker telefon. Satt otrolig bra i handen. Gick att göra allt med en hand utan risk att den skulle glida iväg.
  Uppskattar att batteriet (1800mAh) tappade 20% på fyra år. Men med lite fiffiga Tasker-inställningar klarade den sig genom hela dagen även på slutet med sparsamt användande. HTC 10 laddas varannan dag.

 • Jaqan

  Nexus 5. som jag använder än! ;)

 • Gatubarn

  S2 3 år, rootad osv.

 • Nisse

  Min överklockade Moto G lever än, blir 4 år i år.

 • differentbeat

  HTC Desire, Gen 1

 • Aquario

  Har haft min Motorola Nexus 6 i över två år och känner inget behov av att byta upp mig förrän Motorola tillverkat nästa Nexus/Pixel, batteritiden håller fortfarande mer än en dag men inte över två dygn som när den var ny.

 • Zteam

  Har nog använt alla mina enheter ungefär lika länge ca 2 år för varje enhet.

  Men Sony Xperia Z3 Compact är utan tvekan den lur, som har varit mest problemfri, så kanske behåller den ett tag till.

 • Johan Frank

  Samsung s6, batteri börjar faila dock så får se vad som dyker upp framöver

 • larmar

  Yes, Huaweis support ger 2 års garanti :-)

 • SKIBBE

  Najs! Då kanske man eg ska vänta tills 2018 och få de bytt… För samma fel kommer igen?

 • Bengt Rehnström

  Note 3. Kör fortfarande med den.

 • Madcoyote

  Nexus 6 som jag nu haft ca 3,5 år, galet bra telefon. Fortfarande snabb, bra batteritid! Normalt avverkar jag en mobil per år men denna lever vidare! Alltid använt Android och därför följt varje uppdatering. Har iPhone som jobbtelefon och avskyr den! Nästa mobil blir antagligen någon av Lenovo /Motorolas kommande!

 • Blom Johan

  Nexus 6P här med men batteriet har blivit påtok för dåligt på slutet så nu blev det byte till en S8 efter att ha kört Nexus dom senaste åren tillbaka… Var ett svårt beslut men nöjd efter omständigheterna. Då pixel blev för dyr!

 • Gustaf

  Nexus 5. Fungerar fortfarande men ligger i lådan. Bästa reserv telefonen

 • Zteam

  custom-roms lär ju ha funnits i överflöd också, gissar jag? :D
  Hur länge fick den uppdaterigar förresten?

 • Zteam

  Jävlar, du kan betrakta dig som lycklig, min haverade 3 gånger på 2 år (displayen gav upp och började flimra efter ca 1 halvårs användning, varje gång trots byte av displayen)

  Försökte reklamera luren, men Samsungs reklamationsavdelning höll sig undan och gick inte att få tag på.

 • Zteam

  Z3an är en ruskigt kompetent, enhet på alla sätt och vis, har bra kamera, underbar videostabilisering, och kan filma i 4K slowmotion.
  Har Z3 Compact själv och det är med råge den bästa android-luren jag någonsin har ägt.

  Enda kruxet för mig har varit att kameran blir tvärkass o man vill köra custom-rom, men även det verkar vara på gång att lösas tack vare XDA :D

  Kör Adopable Storage på min Z3 Compact för att expandera interna lagringen med ett minneskort, fungerar finfint.

 • larmar

  Det ska funka via deras formulär oavsett var den är köpt, jag har köpt min via Google store och det var inga probs! :-)

 • Pär

  Nexus 5 som min mor har fått ärva är fortfarande igång :) Riktigt trevlig telefon hon är skitnöjd!

 • woodcarver

  Ja, den puttrar på oförtrutet :) Till hösten får det väl bli Lineage om den slutar få säkerhetsuppdateringar. I övrigt har denna telefon fått mig att sluta leta nya lurar. Har använt den som kontor stora delar av dagen i 2,5 år.

 • Klas Lilja

  Hade Nexus 6 i lite mer än ett år. Sen blev det Nexus 6p i ca ett år och nu är det pixel XL some gäller i ett par år.

 • Erik

  Installerat men inte använt den, ok då kör jag nog vidare på CM13 ett tag till ;-) det är sonens telefon, tror inte han behöver 7.1.2 ;-)

 • Erik

  Ja jag vill fortfarande ha en bra telefon på 4,3″ eller max 4,5″, för mig är det den optimala storleken. Tycker alla telefoner jag haft sedan dess varit för stora.

 • Broken arrow

  Har fortfarande kvar första Smartphone jag köpte och det är än min main mobil än. S3 värdelös sak, bara med custom blir mobilen som den borde varit original. Dock får an leva med vissa buggar med custom (som även orginal hade).

  Tänkte gå över till ny med 810, men det var ju bland dom sämre chipen, tänkte då sikta på 820 men släpptes då skit mobiler från alla tillverkate (varför envisas med helgjutna mobiler typ?).

  Sen kom V20, perfekt tänkte jag. Felet var att den aldrig kom hit:/

  Nu väntar jag på v30 och hoppas på bättre lycka, hoppas inte den är genom gjuten och man måste ha kofot och slägga för att byta batteri.

 • Jimmy

  Htc Desire 3år 8 månader, har nu en Htc M7 som jag haft i 3år och 3 månader.

 • phi

  Funkar fin fint, det som förvånar är batteriet som fortfarande går som tåget.

 • Anders Olsson

  Tack👍

 • Fredrik Karlsson

  Nexus 5 tycker inte det finns någon värdig ersättare i skrivande stund

 • Fredrik Karlsson

  Samma här, hoppas den nya Google modell kommer till sverige

 • Jonathan Östansjö

  Det visste jag inte, verkar som att min Z3C kommer att få stanna kvar ett tag till ändå!

 • hy

  beror bara på konsumentlagen inget annat,

 • Alexej

  Hade min nexus 5 i 3,5 år

 • gissadetdu

  Hade en sådan som jobbtelefon. Måste vara en av de mest gedigna byggen som någonsin gjorts i mobilvärlden. Det är den enda telefon som jag verkligen saknar

 • John Svensson

  Galaxy Note 2 hade jag längst. Den var så bra att behovet av ny inte kom innan Galaxy Note 5. Men den släpptes inte här och sen dess har Samsung failat med explosioner och kurvor.

  Inväntar 4K nu.

 • Daniel Svantesson

  Samsung Galaxy Note II 4G

  Hade den i tre år bara för att det inte fanns något jag ens ville byta till efter två.

 • Niklas Olofsson

  Jag hade min HTC Desire (den första modellen) i nästan 2 år.

 • Werner

  LG G2

 • Werner

  Är det HTC U11 som har bäst kamera just nu eller?

 • Oskar Karlsson

  Jag gjorde mig av med min ganska tidigt (efter något år sådär) för jag fick en ny HTC med abonnemanget. Men, jag gav den vidare till en syster, som gav den vidare till en sambo, som gav den vidare till en vän och tydligen så rullar den ännu. Ganska imponerande med tanke på hur mycket fel och brister det var med den telefonen i början.

 • Fraz

  Det verkar ju som att Samsung ska börja producera små OLED paneler med 800ppi andra halvan av 2018, så det lär vara i början av 2019 som du får din önskan.

 • ezGenesis

  De blev 3 G2or över åren…

 • Hewad

  Galaxy S2 i 3 år.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Jag har också Nexus 6, men jag är inte redo att byta ut den förrän 2018 har passerat.

 • Alexander Diez Gonzalez

  Den har högst poäng men vad jag har sett (i mina ögon, så ta inte mina ord för givet) så presterar den sämre än S8, Pixel och G6.

 • Sirme91 Swe

  Nexus 5, jävligt synd att de lade ner Nexus, däremot hade jag otur med min 5x, de skulle satsat på 3 GB ram, istället för på cpun, då jag upplevde att den blev löjligt varm och eller slö vid olika tillfällen,

 • Johnny

  Samsung Galaxy S2 såklart, den är en ikonisk milstolpe!
  Används fortfarande som extramobil, surfpunkt samt fjärrkontroll

 • John F. A.

  OnePlus One, köpte den strax efter release.. använder den än idag

 • John F. A.

  Håller fortfarande kvar vid min One, vad fick dig att byta?

 • Andreas Isaksson

  Xperia z2 för mig sjukt nöjd med den än

 • Fanrunkarn

  En riktig fullträff på alla sätt. Vad hade man inte gett för en uppföljare… Något större batteri, strömsnåla SD625 och Nougat.

 • Krumme

  Tror det va Samsung S3 eller Sony Z2 ..

 • Samma här! Finns ingen vettig ersättare tycker jag.. Hoppas på Google Pixel 2!

 • Kan rekommendera att dokumentera det (genom att ta skärmdumpar på batteri-vyn när du har satt i laddaren å startat den) å sen kontakta Huawei.. Jag fick min fixad för det problemet (gratis på reklamation)!

 • Eddietheeagle1

  LG G2 och Nexus 6P höll länge. OnePlus 3 har hållt ett tag nu.

 • riptide

  Hade jag inte lyckats ta sönder digitizern på min LG G2 så hade jag nog fortfarande använt den. Nu har jag en Nexus 5X som jag är nöjd med, men inte lika nöjd som med G2an.

 • wheelie87

  Vet inte om de räknas, men min HTC gratia återuppstod som köksradio/spotify-maskin och 3g-modem när den inte var tjänlig som smartphone längre. Tror jag hade de från 2011-2014 eller 2015. Inte egentligen så lång tid, men åtminstone den jag haft kvar längst.

 • Cornflakesninjan

  HTC One M7 4+år

 • Housepainter

  Min Oneplus One. Fantastisk telefon! Nu har min dotter fått ärva den och jag kör en Honor 8. Saknar min OPO ibland.

 • DumpoDeluxe

  LG G2 i 3år… digitzern gik sönder etter drop!!!! Nå har jeg Nexus 6P (Ren ANDROID bare bästa)

 • Snåljåpen

  Min nuvarande samsung s3 är den enda smartphone jag ägt…. visst börjar den bli laggig och jävlig, men vafan…jag vägrar betala tusentals kronor varje år eller hur ofta folk nu köper nytt…och jag vägrar också betala hundratals kronor i månaden för abonnemang.

 • Broken arrow

  Suck, hur har du stått ut så länge?

  Tryck in custom för bövelen blir en helt ny och bättre mobil. Får du tag i cm14 som jag tycker är det bästa som släppts efter KitKat custom.

  Du får upp hastigheten slipper rutor som kommer upp att något kraschat (för mig var det tomma rutor, alltså en bugg som gjorde så texten försvann).

 • Flamso

  Min HTC One! Den höll i två år och de enda två anledningarna till att jag behövde byta var för att batteriet var halvt dött och micro-USB-kontakten var sliten till döds så det knappt gick att ladda den.

 • Dennis Wallman

  Något liknande här, inte riktigt lika länge. Det enda som egentligen stör mig på den är kameran. Brukade inte bry mig men sedan barn #2 kom ut och är söt lite då och då vill man ju fota men ingen kan anklaga Nexus 6 för att varken lura igång kameran speciellt snabbt eller fokusera bra när den väl är igång… Frugans Moto X Style är ju som ett godståg i fritt fall i jämförelse.

 • Sloviz

  Note 4 nu i 2 år och 6 månader… Absolut den bästa telefonen jag haft och den jag haft längst… Väntar nu otåligt på 8:an..kan hålla med om att de e kasst med inbyggt batteri dock..

 • Calle Frisell

  HTC Desire. Den luren tålde stryk. den dog på väg hem från roskilde minns jag..

Lediga jobb inom data / IT Företag
Karriär-alert! Juniora testsystemingenjörer till 5G-projekt i Kumla Publicerad 24 Nov 2017
Bli IT-konsult på 12 veckor genom Academy Publicerad 24 Nov 2017
Frontendutvecklare till unika Mitigram Publicerad 24 Nov 2017
Utvecklare för industrilösningar till Sprymer Publicerad 24 Nov 2017
Scrum Master to Global Gaming Publicerad 23 Nov 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 3. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 4. Samsung Galaxy S9 dyker upp redan under CES enligt @evleaks
 5. Tipsa om bästa Black Friday-fynden här
 6. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9

Mest läst

 1. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 2. Hands on med OnePlus 5T
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons