Vilket är ditt livs sämsta mobilköp? [Off topic-undersökning]

Postat:
14:27 - 2012-07-09
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Alla köp är inte bra köp. Ibland visar det sig tyvärr i efterhand att den där manicken som först verkade så lovande inte riktigt infriade löftena. Idag är det mycket lättare att välja rätt mobil än för tio år sedan, särskilt om man är intresserad och insatt.

I början av 00-talet var det svårt att hitta djuplodande telefonrecensioner och det fanns inte publikationer om tillverkare, plattformar och mobiler på samma vis som det gör idag. Vissa har säkert dessbättre lyckats pricka rätt varje gång och är nöjda med samtliga sina mobiler. 

Till alla andra ställer vi frågan: Vilket är ditt livs sämsta mobilköp? För min egen del råder det inga tvivel om svaret: Sony Ericsson T300 från 2002. Den vägde 101g och hade en skärm med 101 x 80 pixlars upplösning samt 600KB lagringsminne. Jag köpte den efter ett infall, mest för att jag var nyfiken på nybildade Sony Ericsson och för att enhetens skärm hade 256 färger.

Det enda bra jag har att säga om mobilen är att jag gillade hur den såg ut. T300 var en alltigenom vederstygglig telefon. Den laggade så hårt att det nästintill var omöjligt att skriva SMS: texten kom 2 – 5 sekunder efter knapptryckningarna. Hela mobilen var otroligt seg, slö och dåligt designad. Lämna gärna en rad eller två och ventilera eventuellt misslyckade mobilköp!

Lägsta pris på Sony Xperia S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC One S på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Junior tekniker / IT / Helpdesk / 1st line / Tallinn Publicerad 29 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Juniora Java- konsulter Publicerad 27 Nov 2015
TEKNISK SYSTEMANSVARIG TILL GRANT THORNTON Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb