Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > Allmänt > Mobiloperatörer

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2012-03-21, 17:39   #1 - (Permalink)
Arabaldo
Baby Droid
 
Arabaldos avatar
 

Reg.datum: apr 2011
Ort: Ljungsbro
Inlägg: 77

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia S


Launcher: Stock




Tack: 11
Tackad 8 ggr i 7 inlägg
Standard Litet sim?

Hur brukar Tele2 göra när man har fel sim till mobilen? Jag förlängde mitt tele2abonnemang på cdon och fick en Xperia S och till den behövs ett litet sim. Jag har ett vanligt så jag kontaktade Tele2 som säger att jag ska ta det med CDON...eller köpa ett för 49:- hos Tele2??? Hade jag gjort förlängningen på Tele2s sida, hade jag fått ett nytt gratis...Hmm, har jag alltså ett abonnemang hos CDON nu...såå dålig stil tycker jag
Arabaldo är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-21, 17:50   #2 - (Permalink)
Zooklubba
Android
 
Zooklubbas avatar
 

Reg.datum: jul 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 4 721

Operatör: Telenor
Telefon: Sony Xperia Z1
ROM: Original


Tablet: Galaxy Tab 10.1 LE



Tack: 107
Tackad 299 ggr i 237 inlägg
Standard

Varför tar du inte frågan med CDON? De finns för övrigt här på forumet. Givetvis har du inte ett abonnemang hos CDON men det är de som är återförsäljare och det är till dem du ska vända dig när du har frågor kring ordern och där faller nog simkortet in som order-fråga.
Zooklubba är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-21, 17:59   #3 - (Permalink)
Arabaldo
Baby Droid
 
Arabaldos avatar
 

Reg.datum: apr 2011
Ort: Ljungsbro
Inlägg: 77

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia S


Launcher: Stock




Tack: 11
Tackad 8 ggr i 7 inlägg
Standard

Tack för svaret. Det är nog som du säger, men kändes ju lite surt att bli avpolleterad på det sättet. Var hittar man CDON i forumet?

Sorry såg nu...
Arabaldo är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-22, 05:44   #4 - (Permalink)
jimpa77
Kid Droid
 

Reg.datum: apr 2011
Ort: Gefle
Inlägg: 263

Operatör: Hallon
Telefon: Samsung Galaxy S4







Tack: 16
Tackad 13 ggr i 13 inlägg
Standard

Klipp ditt nuvarande simkort till micro i väntan på nya?

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk
jimpa77 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-22, 08:14   #5 - (Permalink)
Zooklubba
Android
 
Zooklubbas avatar
 

Reg.datum: jul 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 4 721

Operatör: Telenor
Telefon: Sony Xperia Z1
ROM: Original


Tablet: Galaxy Tab 10.1 LE



Tack: 107
Tackad 299 ggr i 237 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Arabaldo Visa inlägg
Tack för svaret. Det är nog som du säger, men kändes ju lite surt att bli avpolleterad på det sättet. Var hittar man CDON i forumet?

Sorry såg nu...
Ja det kan ses som tråkigt. Vill du lösa det själv kan du alltid klippa till ditt egna simkort som du har nu och vid behov ex införskaffa dig en sådan här adapter: http://www.webhallen.com/hemelektron...ini-sim_2-pack

Vågar du inte ta fram saxen finns det produkter som klipper den åt dig men det finns guider och mallar på nätet för hur man ska klippa. http://www.webhallen.com/hardvara/11...im_card_cutter kan du använda för att klippa.
Zooklubba är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-22, 18:04   #6 - (Permalink)
Arabaldo
Baby Droid
 
Arabaldos avatar
 

Reg.datum: apr 2011
Ort: Ljungsbro
Inlägg: 77

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia S


Launcher: Stock




Tack: 11
Tackad 8 ggr i 7 inlägg
Standard

Nytt microsim på väg från CDON... men klippte mitt gamla....kan ju inte vänta med att använda en ny Xperia S...det är nog olagligt att låta en sån mobil bara ligga
Arabaldo är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-23, 02:12   #7 - (Permalink)
FredrickLarsson
Teen Droid
 
FredrickLarssons avatar
 

Reg.datum: sep 2009
Ort: Kalmar
Inlägg: 732

Operatör: Telenor

ROM: CAT B15
Tema: Operatör 2: AIK Mobil

Tablet: TizzBird Stick N1



Tack: 84
Tackad 37 ggr i 30 inlägg
Standard

Fantastiskt hur en operatör, som tjänar pengar på dig, kan be dig kontakta återförsäljaren för att få ett SIM så att du kan använda ditt abonnemang eller ta 49:- för det.
FredrickLarsson är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-23, 06:02   #8 - (Permalink)
Tobby
Senior Droid
 
Tobbys avatar
 

Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 608

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: TouchWiz

Launcher: Nova Launcher




Tack: 81
Tackad 133 ggr i 100 inlägg
Standard

Tror Frank hade skickat ett nytt sim gratis
Tobby är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-26, 18:33   #9 - (Permalink)
Raketostkostym
Youth Droid
 
Raketostkostyms avatar
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 562

Operatör: Tele2
Telefon: Google Galaxy Nexus
ROM: 4.2 Jelly Bean


Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1



Tack: 19
Tackad 23 ggr i 21 inlägg
Standard

Annars kan man få det tillklippt gratis i en Tele2-butik. Dom har ett sådant där litet verktyg.
__________________
Raketostkostym är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:57.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson