Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Sony & Sony Ericsson > Xperia S > Xperia S - Allmänt

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2012-03-27, 14:55   #53 - (Permalink)
vardagsrum
Kid Droid
 

Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 108

Operatör: Halebop
Telefon: Sony Xperia S







Tack: 26
Tackad 4 ggr i 4 inlägg
Standard

Hur gör jag om jag vill föra över stora filer till telefonen. Testade föra över en film på +4gig via utforskaren men då klagar den på att filen är för stor.


Sent from my LT26i using Tapatalk
vardagsrum är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-27, 14:57   #54 - (Permalink)
henc
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 13

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: Original






Tack: 3
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Unhappy Problem med avbrutet samtal

Jag fick detta problem efter att ha använt min SXS i en vecka.
Efter att jag ringt upp och motparten svarat så bryts samtalet efter några sekunder (detta händer efter varje samtal). Efter att samtalet brutits så måste jag ange min pin-kod till SIM-kortet för att telefonen skall låsas upp. Jag har provat att starta om telefonen, dra ut SIM-kortet utan ngn bättring. Ibland när samtalet avbryts så dyker ett meddelande upp som säger att processen "com.android.phone" avslutades oväntat och försök igen.
Jag har ännu inte provat att göra en total återställning.
Är det ngn som råkat ut för samma problem? Tacksam för svar.
henc är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-27, 14:59   #55 - (Permalink)
wmb
Moderator
 
wmbs avatar
 

Reg.datum: okt 2009
Ort: Norrköping
Inlägg: 4 380

Operatör: Tre








Tack: 73
Tackad 223 ggr i 164 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av henc Visa inlägg
Jag fick detta problem efter att ha använt min SXS i en vecka.
Efter att jag ringt upp och motparten svarat så bryts samtalet efter några sekunder (detta händer efter varje samtal). Efter att samtalet brutits så måste jag ange min pin-kod till SIM-kortet för att telefonen skall låsas upp. Jag har provat att starta om telefonen, dra ut SIM-kortet utan ngn bättring. Ibland när samtalet avbryts så dyker ett meddelande upp som säger att processen "com.android.phone" avslutades oväntat och försök igen.
Jag har ännu inte provat att göra en total återställning.
Är det ngn som råkat ut för samma problem? Tacksam för svar.
Prova om man kan återställa data för den processen bara

Annars är ju som du säger en återställning på sin plata

Skickat från min Xperia S
__________________
HTC Hero - Galaxy S - HTC HD2 - Iphone 3GS - Iphone 4 - Sony Xperia S - HTC One X - SGS3 - HTC ONE SV - LG G2 Black - Iphone 5s
wmb är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-27, 15:22   #56 - (Permalink)
henc
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 13

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: Original






Tack: 3
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wmb Visa inlägg
Prova om man kan återställa data för den processen bara

Annars är ju som du säger en återställning på sin plata

Skickat från min Xperia S
Tack för ditt snabba svar!
Problemet är att jag inte hittar ngn process under inställningar/appar/alla som heter com.android.phone! Det blir väl till att börja om från början
henc är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-27, 16:00   #57 - (Permalink)
twintin
Adult Droid
 
twintins avatar
 

Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 397

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia P
ROM: Orginal
Tema: Orginal
Launcher: Orginal
Tablet: iPad 2



Tack: 2
Tackad 50 ggr i 49 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vardagsrum Visa inlägg
Hur gör jag om jag vill föra över stora filer till telefonen. Testade föra över en film på +4gig via utforskaren men då klagar den på att filen är för stor.


Sent from my LT26i using Tapatalk
FAT32 som de flesta SD kort samt utökade minnesareor typ det inbyggda 32 Gigs minnet på SXS har en begränsning på runt 4 GB, så du får nog paketera om din fil till något mindre.
twintin är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till twintin för det här inlägget:
Oläst 2012-03-27, 22:27   #58 - (Permalink)
bunka
Baby Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 15










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard på tal om GPS

Angående GPS problemen. Jag hittade en reply till en tråd på Sonys hemsida:
"If you are still awaiting the Firmware update here is a work around you can try works for me...



Previous time out <10 minutes... Just completed a 55 minute bike ride without timing out...



What you need to do is Purge Assistance Data



Do this by opening the dialler and press the following characters: *#*#7378423#*#*

Service Tests>GPS> Purge Assistance Data

Then OK



Back out of the Service menu and GPS should now work"

Har inte stött på problemet själv och vet inte heller hur "OK" det är att göra på det här viset men för er som vill prova så.
bunka är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-29, 12:38   #59 - (Permalink)
Vesa
Baby Droid
 

Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 18

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia S







Tack: 1
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Nu har jag hittat en störande grej som jag undrar om fler har på sina telefoner.

När jag ringer via 3g nätet är samtalskvaliteten perfekt men så fort den slår över på gsm så hör jag ett knastrande ljud i högtalaren som låter som när man lägger en mobil på stereon och ringer. Ljudet försvinner när jag använder headset. Verkar som gsm antennen påverkar högtalaren. Sjukt störigt!

Är den någon som kan testa på sin om det är samma eller om det bara är min?

Gå in på Inställningar->Trådlöst och nätverk->Mobila nätverk->Nätverksläge och ändra till endast GSM. Ring upp någon och prova.
Vesa är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-29, 19:57   #60 - (Permalink)
pappa_jon
Kid Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Ort: GBG
Inlägg: 146

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S
ROM: ICS Teamhacksung Build 10






Tack: 6
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Vesa Visa inlägg
Nu har jag hittat en störande grej som jag undrar om fler har på sina telefoner.

När jag ringer via 3g nätet är samtalskvaliteten perfekt men så fort den slår över på gsm så hör jag ett knastrande ljud i högtalaren som låter som när man lägger en mobil på stereon och ringer. Ljudet försvinner när jag använder headset. Verkar som gsm antennen påverkar högtalaren. Sjukt störigt!

Är den någon som kan testa på sin om det är samma eller om det bara är min?

Gå in på Inställningar->Trådlöst och nätverk->Mobila nätverk->Nätverksläge och ändra till endast GSM. Ring upp någon och prova.
Har upplevt samma problem men aldrig tänkt på om jag haft 3g eller gsm täckning. Ska testa och återkommer sen
pappa_jon är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-29, 21:09   #61 - (Permalink)
Megalo
Kid Droid
 
Megalos avatar
 

Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 150

Operatör: Telia
Telefon: Sony Xperia S
ROM: Original






Tack: 30
Tackad 10 ggr i 9 inlägg
Standard

Märkte att laddnings/aviseringslampan blinkar vitt ibland när telefonen är i viloläge, ska det va så och går det att stänga av?
Megalo är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-29, 21:27   #62 - (Permalink)
Kurt
Teen Droid
 
Kurts avatar
 

Reg.datum: jan 2011
Ort: Linköping
Inlägg: 938

Operatör: Tre
Telefon: LG G2







Tack: 29
Tackad 122 ggr i 87 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Megalo Visa inlägg
Märkte att laddnings/aviseringslampan blinkar vitt ibland när telefonen är i viloläge, ska det va så och går det att stänga av?
Har också tänkt på det. Har fått för mig att det är när man fått en ny notifiering, så som nytt meddelande, när det är min tur på wordfeud eller nytt meddelande på whats app.

Men rätta mig om jag har fel!

Sent from my LT26i using Tapatalk
Kurt är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-29, 21:39   #63 - (Permalink)
wmb
Moderator
 
wmbs avatar
 

Reg.datum: okt 2009
Ort: Norrköping
Inlägg: 4 380

Operatör: Tre








Tack: 73
Tackad 223 ggr i 164 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kurt Visa inlägg
Har också tänkt på det. Har fått för mig att det är när man fått en ny notifiering, så som nytt meddelande, när det är min tur på wordfeud eller nytt meddelande på whats app.

Men rätta mig om jag har fel!

Sent from my LT26i using Tapatalk
ja, det är nog när det händer något, som inte ska fortsätta blinka sen

T.ex när jag körde juice defender så blinkade den till varje gång den stängde av datatrafik
__________________
HTC Hero - Galaxy S - HTC HD2 - Iphone 3GS - Iphone 4 - Sony Xperia S - HTC One X - SGS3 - HTC ONE SV - LG G2 Black - Iphone 5s
wmb är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-30, 01:40   #64 - (Permalink)
Soccom83
Kid Droid
 

Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 237










Tack: 42
Tackad 22 ggr i 20 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wmb Visa inlägg
ja, det är nog när det händer något, som inte ska fortsätta blinka sen

T.ex när jag körde juice defender så blinkade den till varje gång den stängde av datatrafik

Det är väl också när facebook uppdateras i bakgrunden och sånt tror jag.
Soccom83 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-03-30, 07:37   #65 - (Permalink)
Megalo
Kid Droid
 
Megalos avatar
 

Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 150

Operatör: Telia
Telefon: Sony Xperia S
ROM: Original






Tack: 30
Tackad 10 ggr i 9 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wmb Visa inlägg
ja, det är nog när det händer något, som inte ska fortsätta blinka sen

T.ex när jag körde juice defender så blinkade den till varje gång den stängde av datatrafik


Skickat från min Xperia S

Det är just juice defender som gör att lampan blinkar till på min också. Bra att veta så slipper man tänka på det i fortsättningen.
Megalo är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara



Taggar
buggar, buggfixar, störningar


Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:41.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson