Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy S2 > Galaxy S2 - Allmänt

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-04-14, 21:28   #27 - (Permalink)
Galax
Banned
 

Reg.datum: Apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 510










Tack: 161
Tackad 272 ggr i 200 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moparlinke Visa inlägg
Tror aldrig jag fått ut mer än 3,6 timmas skärmtid.
Då är det surfning.
Ingen film eller spel eller musik.
Sync på mail
Inget annat .
Konstigt att jag kan få ut 6 h surf när du bara får ut 3



mvh
Galax är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-14, 21:48   #28 - (Permalink)
ndrangheta
Kid Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Inlägg: 186

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Cm9

Launcher: Nova prime




Tack: 2
Tackad 10 ggr i 9 inlägg
Standard

En vanlig dag drar jag ur laddaren vid 06.45 och runt 21 gnäller telefonen om mer batteri.

Drygt 3 timmars aktiv skärm, en hel del surf, större delen via 3g.
Inloggad på whatsapp 24/7, läser/skriver där minst en gång i timmen i snitt, förmodligen mer.

Kör det vanliga batteriet.
ndrangheta är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-14, 21:53   #29 - (Permalink)
Magoo
Baby Droid
 

Reg.datum: Apr 2012
Inlägg: 1










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Jag får ut ca 4 -5 tim, men då har jag 3g avstängd ön jag spelar, och vilket jag kanske gör det ca 20 min

Sent from my HTC Sensation XE
Magoo är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-14, 22:40   #30 - (Permalink)
Galax
Banned
 

Reg.datum: Apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 510










Tack: 161
Tackad 272 ggr i 200 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Magoo Visa inlägg
Jag får ut ca 4 -5 tim, men då har jag 3g avstängd ön jag spelar, och vilket jag kanske gör det ca 20 min

Sent from my HTC Sensation XE
Med vanliga batteriet eller samsungs extended?

MvH
Galax är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 08:55   #31 - (Permalink)
moparlinke
Professional Droid
 
moparlinkes avatar
 

Reg.datum: Jul 2009
Ort: Piteå
Inlägg: 2 155

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Cognition

Launcher: ADW EX




Tack: 124
Tackad 182 ggr i 147 inlägg
Standard

Vad jag märkt är att operatör och täckning gör mycket för batteriåtgången.

Har Tre och min kompis har Telia.
Jag har alltid mycket sämre batteritid än han fast jag använder mobilen mindre
__________________
Google+
gplus.to/moparlinke
moparlinke är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 13:34   #32 - (Permalink)
Galax
Banned
 

Reg.datum: Apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 510










Tack: 161
Tackad 272 ggr i 200 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moparlinke Visa inlägg
Vad jag märkt är att operatör och täckning gör mycket för batteriåtgången.

Har Tre och min kompis har Telia.
Jag har alltid mycket sämre batteritid än han fast jag använder mobilen mindre
Det där stämmer inte alls. Jag har ju tre och har grym batteritid
Galax är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 13:46   #33 - (Permalink)
masze
Adult Droid
 
maszes avatar
 

Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 7 275










Tack: 658
Tackad 1 196 ggr i 943 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galax Visa inlägg
Det där stämmer inte alls. Jag har ju tre och har grym batteritid
beror väl på vart 'moparlinke' bor, täckning från div. operatörer är ju olika i hela landet..
__________________
masze är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 13:57   #34 - (Permalink)
Facit
Banned
 

Reg.datum: Nov 2011
Inlägg: 1 913

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: CleanBlankRom

Launcher: Go Launcher EX




Tack: 25
Tackad 238 ggr i 155 inlägg
Standard

Ljusstyrka på skärmen spelar också in sjukt mycket, många går runt med max och undrar varför de får dålig batteritid.
Facit är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 14:01   #35 - (Permalink)
moparlinke
Professional Droid
 
moparlinkes avatar
 

Reg.datum: Jul 2009
Ort: Piteå
Inlägg: 2 155

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Cognition

Launcher: ADW EX




Tack: 124
Tackad 182 ggr i 147 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galax Visa inlägg
Det där stämmer inte alls. Jag har ju tre och har grym batteritid
Tror inte du läste ordentligt
Vad jag märkt är att operatör och täckning gör mycket för batteriåtgången.

Tre har sämre täckning där jag är och får förmodligen söka nät å växla massor mer än min kompis som har Telia .

Det är stor skillnad mellan min mobil och kompisens sett till batteritid fast han använder sin mycket mer.
Det har alltid varit så de 3 senaste telefonera vi ägt så jag tror inte att det är slumpen .
__________________
Google+
gplus.to/moparlinke
moparlinke är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 14:39   #36 - (Permalink)
Galax
Banned
 

Reg.datum: Apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 510










Tack: 161
Tackad 272 ggr i 200 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moparlinke Visa inlägg
Tror inte du läste ordentligt
Vad jag märkt är att operatör och täckning gör mycket för batteriåtgången.

Tre har sämre täckning där jag är och får förmodligen söka nät å växla massor mer än min kompis som har Telia .

Det är stor skillnad mellan min mobil och kompisens sett till batteritid fast han använder sin mycket mer.
Det har alltid varit så de 3 senaste telefonera vi ägt så jag tror inte att det är slumpen .
Jag uppfattade det fel, du har helt rätt. Jag ber om ursäkt


MvH
Galax är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-15, 20:08   #37 - (Permalink)
Arbu11
Senior Droid
 
Arbu11s avatar
 

Reg.datum: Dec 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 706

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Stock + Root

Launcher: Nova Launcher




Tack: 174
Tackad 332 ggr i 305 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moparlinke Visa inlägg
Vad jag märkt är att operatör och täckning gör mycket för batteriåtgången.

Har Tre och min kompis har Telia.
Jag har alltid mycket sämre batteritid än han fast jag använder mobilen mindre
Har du kollat inställningar för Fast Dormancy då?
Arbu11 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-16, 05:26   #38 - (Permalink)
moparlinke
Professional Droid
 
moparlinkes avatar
 

Reg.datum: Jul 2009
Ort: Piteå
Inlägg: 2 155

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Cognition

Launcher: ADW EX




Tack: 124
Tackad 182 ggr i 147 inlägg
Standard

Nopp.. Kanske får ta å göra det.
Kan de verkligt göra nån större skillnad?
__________________
Google+
gplus.to/moparlinke
moparlinke är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-16, 15:58   #39 - (Permalink)
Arbu11
Senior Droid
 
Arbu11s avatar
 

Reg.datum: Dec 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 706

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Stock + Root

Launcher: Nova Launcher




Tack: 174
Tackad 332 ggr i 305 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av moparlinke Visa inlägg
Nopp.. Kanske får ta å göra det.
Kan de verkligt göra nån större skillnad?
Mja mjo jag vet inte ^^ Det är stor skillnad på hur telefonens internet fungerar iaf... Men du hade väl TRE? Då tror jag att Fast Dormancy ska vara PÅ... *#9900#
Arbu11 är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till Arbu11 för det här inlägget:
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:57.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson