Säljes: Ny LINKSYS EA6100 AC1200 DUAL-BAND SMART WI-FI WIRELESS ROUTER

Diskussion i 'Arkiverade annonser' startad av Droid82, 29 aug 2016.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
  1. Droid82

    Droid82 Guest

    Fick en "LINKSYS EA6100 AC1200 DUAL-BAND SMART WI-FI WIRELESS ROUTER" som ersättare för en äldre trasig router, den är ny och endast testad någon dag. Den kostar som billigast på prisjakt i skrivande stund 760 kr, standardpriset verkar vara 799 kr. Jag tänker mig 500 kr. Den finns i Lund. Mer information om routern finns i nedanstående länk.

    "Produktbeskrivning för LINKSYS EA6100
    Fjärrhantera ditt hemnätverk med Linksys Smart Wi-Fi
    Med Linksys Smart Wi-Fi kan du få tillgång till och styra ditt hemnätverk när du vill med din smartphone, surfplatta eller dator. Du kan till exempel ställa in föräldrakontroller för att begränsa åtkomsten till internet under vissa tider på dygnet och skapa unika och trygga gästlösenord till ditt Wi-Fi. Du kan också övervaka aktiviteten i ditt hemnätverk, lägga till nya enheter och styra uppladdnings- och nedladdningshastigheter. Med Linksys Smart Wi-Fi kan du dessutom prioritera vilka enheter i ditt nätverk som ska få mest bandbredd för att minska väntetider och buffrande när du strömmar HD-medier eller spelar spel. Ditt Linksys Smart Wi-Fi-konto ger dig även åtkomst till appar som erbjuder ytterligare möjligheter att styra och interagera med ditt hemma-Wi-Fi. Block the Bad Stuff gör det möjligt att lägga till upp till tre nivåer av skyddsfilter för att slå vakt om ditt trådlösa nätverk. Med Device Monitor kan du övervaka spelkonsoler, datorplattor och andra enheter och med NetProofer kan du begränsa åtkomsten till vissa webbplatser.
    Uppgradera dina enheter för att få ut mesta möjliga av wireless-AC
    Med Linksys serie av kringutrustning till wireless-AC kan du få ut mesta möjliga av den förbättrade hastigheten och stabiliteten hos wireless-AC. Linksys Universal Media Connector gör det möjligt att ansluta fasta enheter som spelkonsoler och smart-TV:ar till ditt Wi-Fi-nätverk och strömma videoinnehåll i HD eller till och med 3D-HD. Linksys Universal Media Connector använder frekvensområdet 5 GHz, vilket ger färre störningar och en klarare signal. Dessutom gör Linksys Dual Band AC1200 Wireless 3.0-adaptern (WUSB6300) det möjligt att uppgradera din bärbara eller stationära dator för att få ut mesta möjliga av wireless-AC-teknikens snabbare hastigheter och strömma högupplöst video eller spela högintensiva spel."

    http://www.linksys.com/us/p/P-EA6100/
     
    Last edited by a moderator: 29 aug 2016
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.