Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Google Nexus > Galaxy Nexus > Galaxy Nexus - ROM-filer och utveckling

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2012-04-29, 11:34   #443 - (Permalink)
berka
Kid Droid
 

Reg.datum: nov 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 156

Operatör: Tele2
Telefon: Google Galaxy Nexus







Tack: 0
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Tycker inte alls aokp 5 är lika "smooth" som modacos 4.0.4, med samma kernel. Lite tråkigt :/ går nog tillbaka!
berka är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-04-29, 11:35   #444 - (Permalink)
RaazZz
Kid Droid
 

Reg.datum: jan 2012
Ort: Tidaholm
Inlägg: 254

Operatör: Telia
Telefon: Google Nexus 4
ROM: Purity ROM

Launcher: Nova Launcher




Tack: 35
Tackad 10 ggr i 10 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Denker Visa inlägg
Hej vart hittar jag senaste CWM och hur uppdaterar jag den?
använd toolkit
RaazZz är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till RaazZz för det här inlägget:
Oläst 2012-04-29, 20:46   #445 - (Permalink)
otto
Teen Droid
 

Reg.datum: dec 2010
Ort: Mitt i riket
Inlägg: 824

Operatör: Tele2
Telefon: Google Galaxy Nexus
ROM: Byter varannan dag :)






Tack: 88
Tackad 122 ggr i 86 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Denker Visa inlägg
Hej vart hittar jag senaste CWM och hur uppdaterar jag den?
http://www.clockworkmod.com/rommanager

Finns touch och "vanlig", smaksak vilken du använder. Detta är alltså från utvecklaren själv, en källa man bör vilja använda
otto är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-04-29, 22:28   #446 - (Permalink)
jagu
Kid Droid
 
jagus avatar
 

Reg.datum: apr 2010
Ort: 08
Inlägg: 273

Operatör: Telia
Telefon: LG G2
ROM: Stock

Launcher: Nova Launcher
Tablet: Sony Tablet Z



Tack: 48
Tackad 29 ggr i 20 inlägg
Standard

Behöver experthjälp här! Hade kört Milestone 3 ganska länge och började uppdatera till M5. Kör även Francos nightlys och senaste CWM 5.5.0.2. Sagt och gjort och gjorde följande: Nandroid-backup, wipade, rensade cacher, flashade ROM och gapps, rebootar. Finner att apparna är kvar, homescreens likaså, borde vara borta tycker jag! Gapps är inte flashat, gmail saknas och försöker jag trycka in på Google Play så stängs den bara ner! Försöker flasha gapps igen men det fungerar inte. Någon som har någon idé om vad som händer (wipe verkar inte fungera som det ska) och vad jag ska göra för att uppdatera till M5? Fick backa tillbaka via Nandroid.
jagu är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-04-29, 22:54   #447 - (Permalink)
Ascii
Android Master
 
Asciis avatar
 

Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 6 333










Tack: 617
Tackad 1 098 ggr i 884 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jagu Visa inlägg
Behöver experthjälp här! Hade kört Milestone 3 ganska länge och började uppdatera till M5. Kör även Francos nightlys och senaste CWM 5.5.0.2. Sagt och gjort och gjorde följande: Nandroid-backup, wipade, rensade cacher, flashade ROM och gapps, rebootar. Finner att apparna är kvar, homescreens likaså, borde vara borta tycker jag! Gapps är inte flashat, gmail saknas och försöker jag trycka in på Google Play så stängs den bara ner! Försöker flasha gapps igen men det fungerar inte. Någon som har någon idé om vad som händer (wipe verkar inte fungera som det ska) och vad jag ska göra för att uppdatera till M5? Fick backa tillbaka via Nandroid.
För att vara riktigt säker på att allt (med betoning på allt) wipas, så starta om i bootloadern (power + volym upp och ner) och koppla mobilen till datorn. Öppna kommandotolken och skriv in "fastboot erase cache".

Detta tömmer även det interna minnet, även den del som är monterad som ett sd-kort.
__________________
På ignore: Gnadock, plun, mfm
Ascii är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till Ascii för det här inlägget:
Oläst 2012-04-29, 23:39   #448 - (Permalink)
jagu
Kid Droid
 
jagus avatar
 

Reg.datum: apr 2010
Ort: 08
Inlägg: 273

Operatör: Telia
Telefon: LG G2
ROM: Stock

Launcher: Nova Launcher
Tablet: Sony Tablet Z



Tack: 48
Tackad 29 ggr i 20 inlägg
Standard

Ok tack för input, lite noob här och har Nexus Toolkit 5.6 och kan väl använda kommandotolken som finns där antar jag. Provade att skriva in fastboot erase cache men det verkar inte fungera. Kanske behövs mer i strängen? Får nu också bootloop så jag behöver nog rensa big time!
jagu är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-01, 00:50   #449 - (Permalink)
Footstomp
Baby Droid
 
Footstomps avatar
 

Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 27

Operatör: Halebop
Telefon: Google Galaxy Nexus


Launcher: Nova




Tack: 1
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

När jag installerat M5 så laddas inte mina appar ner på nytt (ja, jag har installerat gapps). Någon som har samma problem eller vet lösningen?
Footstomp är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-01, 08:31   #450 - (Permalink)
otto
Teen Droid
 

Reg.datum: dec 2010
Ort: Mitt i riket
Inlägg: 824

Operatör: Tele2
Telefon: Google Galaxy Nexus
ROM: Byter varannan dag :)






Tack: 88
Tackad 122 ggr i 86 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Footstomp Visa inlägg
När jag installerat M5 så laddas inte mina appar ner på nytt (ja, jag har installerat gapps). Någon som har samma problem eller vet lösningen?
Jag skulle absolut inte lita på Androids/Googles egna återställning av appar. När jag flashade runt med min Nexus S råkade jag glömma att klicka ur "Keep synced with Google" någon gång och då hämtade han hem, men en annan gång när jag glömde hämtade han inte hem. Kan vara jag som är för "snabb" med att återsälla Titanium backup-backups

Klickar alltid ur "Keep synced with Google" när jag bootar första gången, sedan loggar jag in på Play och tankar hem Titanium Backup. Därefter återställer jag det jag vill med TB.
otto är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-01, 08:46   #451 - (Permalink)
Mars Mountain
Baby Droid
 
Mars Mountains avatar
 

Reg.datum: jul 2009
Inlägg: 48

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Xperia Z1
ROM: Original 4.4 rootad






Tack: 6
Tackad 6 ggr i 5 inlägg
Standard

Det är AOKP gapps 0422 som av någon anledning tappat den synken. Deras råd är att flasha den gamla 0317 vilket borde gå att köra in rakt över. Jag valde att göra en full wipe och fräsa in M5 + gapps 0317 och då funkade allt som vanligt, men en dirty flash borde funka.
Mars Mountain är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-01, 08:54   #452 - (Permalink)
Westholma4t
Adult Droid
 
Westholma4ts avatar
 

Reg.datum: aug 2010
Ort: Hudiksvall
Inlägg: 1 196

Operatör: Telenor
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
ROM: Xperia Z Ultra Xperia Go Xperia X10


Tablet: Nexus 7/Tablet Z/Chromebk



Tack: 143
Tackad 89 ggr i 73 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Mars Mountain Visa inlägg
Det är AOKP gapps 0422 som av någon anledning tappat den synken. Deras råd är att flasha den gamla 0317 vilket borde gå att köra in rakt över. Jag valde att göra en full wipe och fräsa in M5 + gapps 0317 och då funkade allt som vanligt, men en dirty flash borde funka.
04292012 ska funka enligt folket på rootzwiki
Edit: funkade fint för mig oxå.

inlägg 3565

EDIT2: En grym sak med M5 är att låttexter syns nu i mitt mw600 bluetooth headset
__________________
Sync your files online and across computers with Dropbox. 2GB account is free! + 250mb for free!
Citat:
What is Stock launcher? I searched the market but can't find it!

Senast redigerad av Westholma4t den 2012-05-02 klockan 09:23.
Westholma4t är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-02, 14:44   #453 - (Permalink)
helevorn
Baby Droid
 

Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 80

Operatör: Telia
Telefon: Google Nexus 4
ROM: AOKP

Launcher: Nova Prime




Tack: 5
Tackad 8 ggr i 8 inlägg
Standard

Nån annan som har problem med att datatrafiken inte hoppar igång automatiskt när man kommer från wifi-uppkoppling? Den hoppar igång efter en flygplansläge på/av men lite irriterande är det....

Milestone V med standard kernel.
helevorn är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-02, 19:49   #454 - (Permalink)
Fredarp1
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 30










Tack: 2
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Westholma4t Visa inlägg
04292012 ska funka enligt folket på rootzwiki
Edit: funkade fint för mig oxå.

inlägg 3565

EDIT2: En grym sak med M5 är att låttexter syns nu i mitt mw600 bluetooth headset
Vad har du för spelare då? jag får bara upp Unknown, kör med spotify "Gapps" & en till men ingen info.

Milestone 5 & Franco Milestone 3
Fredarp1 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-02, 20:24   #455 - (Permalink)
Westholma4t
Adult Droid
 
Westholma4ts avatar
 

Reg.datum: aug 2010
Ort: Hudiksvall
Inlägg: 1 196

Operatör: Telenor
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
ROM: Xperia Z Ultra Xperia Go Xperia X10


Tablet: Nexus 7/Tablet Z/Chromebk



Tack: 143
Tackad 89 ggr i 73 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fredarp1 Visa inlägg
Vad har du för spelare då? jag får bara upp Unknown, kör med spotify "Gapps" & en till men ingen info.

Milestone 5 & Franco Milestone 3
kör endast med play music appen.
__________________
Sync your files online and across computers with Dropbox. 2GB account is free! + 250mb for free!
Citat:
What is Stock launcher? I searched the market but can't find it!
Westholma4t är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 14:18.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson