Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > HTC > Sensation > Sensation - ROM-filer och utveckling

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-05-08, 22:06   #170 - (Permalink)
jinx
Youth Droid
 
jinxs avatar
 

Reg.datum: nov 2011
Ort: 08
Inlägg: 553

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Sensation XE
ROM: custom

Launcher: Sense




Tack: 6
Tackad 45 ggr i 42 inlägg
Standard

Om du flasha in Hboot 1.27 kan du inte köra gingerbred utan bara ICS,
Vill du köra GB måste du nedgradera din hboot.

O jag använde den metoden.
Fungerar inte helt smärtfritt men dom ger bra support om du råkar ut för strul.
Eller så kan jag hjälpa dig göra deras metod manuelt
jinx är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-08, 22:11   #171 - (Permalink)
zetrri
Kid Droid
 

Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 103

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Sensation



Tablet: Asus Transformer Prime



Tack: 3
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Går det att nedgradera då?
Måste man nedgradera/uppgradera varje gång man växlar mellan ics och gb?
Och jag skulle gärna få hjälp med det.
Jag vet att den är ganska gammal men jag skulle köpa den beg på fredag.
zetrri är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-08, 23:18   #172 - (Permalink)
vulfgar
Moderator
 
vulfgars avatar
 

Reg.datum: maj 2011
Ort: Bohuslän
Inlägg: 1 379

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S5
ROM: CM11

Launcher: Nova prime




Tack: 173
Tackad 153 ggr i 142 inlägg
Standard

Varför växla mellan GB och ICS? Det är ju joxigt i och med att du måste växla firmware varje gång. Det finns ett par mellanvarianter av firmware som funkar för både GB och äldre versioner av ICS, men det är inget som rekommenderas. Jag ser inte heller någon aktivitet längre när det gäller rommar för GB, all kockarna kokar för ICS och det finns ju mycket att välja på där.
__________________
Gammal tant!
vulfgar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 07:29   #173 - (Permalink)
zetrri
Kid Droid
 

Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 103

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Sensation



Tablet: Asus Transformer Prime



Tack: 3
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vulfgar Visa inlägg
Varför växla mellan GB och ICS? Det är ju joxigt i och med att du måste växla firmware varje gång. Det finns ett par mellanvarianter av firmware som funkar för både GB och äldre versioner av ICS, men det är inget som rekommenderas. Jag ser inte heller någon aktivitet längre när det gäller rommar för GB, all kockarna kokar för ICS och det finns ju mycket att välja på där.
Okej, men det är det att jag gillar gb mer än ics
Så om jag gör den där metoden med (ståltråden? Eller vad är det?)
Kan jag nedgradera hboot då?
Är firmware samma som hboot eller?
zetrri är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 12:57   #174 - (Permalink)
jinx
Youth Droid
 
jinxs avatar
 

Reg.datum: nov 2011
Ort: 08
Inlägg: 553

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Sensation XE
ROM: custom

Launcher: Sense




Tack: 6
Tackad 45 ggr i 42 inlägg
Standard

Ja åå samtliga frågor

Vilken hboot har du nu? du behöver bara göra ståltrådsvarianten på 1.2x
jinx är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 13:36   #175 - (Permalink)
zetrri
Kid Droid
 

Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 103

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Sensation



Tablet: Asus Transformer Prime



Tack: 3
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Jag har 1.27.
Sorry att jag fråga samma frågor
zetrri är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 17:46   #176 - (Permalink)
vulfgar
Moderator
 
vulfgars avatar
 

Reg.datum: maj 2011
Ort: Bohuslän
Inlägg: 1 379

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S5
ROM: CM11

Launcher: Nova prime




Tack: 173
Tackad 153 ggr i 142 inlägg
Standard

Det ska gå att nedgradera.

Ang s-off så läs här http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1611981
Ang nedgradering av firmware så finns fil här http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1459767
Det är viktigt att veta vad du har för CID innan du flashar någon form av firmware, så installera sdk. Finns guider för det i windows och i linux i detta forumet.
__________________
Gammal tant!
vulfgar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 21:32   #177 - (Permalink)
jinx
Youth Droid
 
jinxs avatar
 

Reg.datum: nov 2011
Ort: 08
Inlägg: 553

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Sensation XE
ROM: custom

Launcher: Sense




Tack: 6
Tackad 45 ggr i 42 inlägg
Standard

Skit i o leta på rätt CID. Fixa supercid så slipper du bry dig
jinx är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-09, 23:24   #178 - (Permalink)
vulfgar
Moderator
 
vulfgars avatar
 

Reg.datum: maj 2011
Ort: Bohuslän
Inlägg: 1 379

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S5
ROM: CM11

Launcher: Nova prime




Tack: 173
Tackad 153 ggr i 142 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jinx Visa inlägg
Skit i o leta på rätt CID. Fixa supercid så slipper du bry dig
Jo, instämmer till fullo i detta!
__________________
Gammal tant!
vulfgar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-10, 15:12   #179 - (Permalink)
zetrri
Kid Droid
 

Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 103

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Sensation



Tablet: Asus Transformer Prime



Tack: 3
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Gjorde det det på min dhd så det ska väll gå nu med.
Vad gör supercid egentligen?
zetrri är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-12, 15:43   #180 - (Permalink)
jinx
Youth Droid
 
jinxs avatar
 

Reg.datum: nov 2011
Ort: 08
Inlägg: 553

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Sensation XE
ROM: custom

Launcher: Sense




Tack: 6
Tackad 45 ggr i 42 inlägg
Standard

CID är ett id som anger vart din telefon här hemma. typ land o så.

Genom i skriva supercid gör du den global o dy behöver inte bry dig o installera för rätt land typ.

(Kraftigt förenklat)
jinx är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 15:56   #181 - (Permalink)
Ralzune
Adult Droid
 
Ralzunes avatar
 

Reg.datum: sep 2011
Ort: /System/xbin/su
Inlägg: 1 320

Operatör: Comviq
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Original
Tema: Default





Tack: 81
Tackad 92 ggr i 86 inlägg
Standard

Försvinenr SuperCID efter att man har kört RUU:n?
Ralzune är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-07-05, 19:01   #182 - (Permalink)
gualm
Teen Droid
 
gualms avatar
 

Reg.datum: jul 2010
Ort: Alvesta
Inlägg: 926

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Omega

Launcher: Nova




Tack: 66
Tackad 137 ggr i 113 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ralzune Visa inlägg
Försvinenr SuperCID efter att man har kört RUU:n?
Nej. Du får återställa det själv
__________________
Och så var det det här med Tack-knappen...
gualm är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:48.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson